2015 Şubat Anneleri

ben dereceyi şu kulaktan ölçülenlerden almak istiyorum .bunlarla ölçmek zor oluyormuş.

aslında bende alından ölçen almayı düşünüyodum sadece yaklaştırıyosun kullanımı çok rahat , bu ateş ölçeri eşim almaz ucuz diye güvenmez : )))

darkdays senle ayni dogum tarihimiz bakalim kim once kucagina alcak minigini :)
ama ben bu tarihi asarim gibime geliyor, mart ayini gozden çiakrdim ben, yani 1 i 2si falan olmabilir belkim ..

bebegi peditra goturdugunuzde makat olçerler hep, bebekde en saglikli olçum oymus
bende oyle yaptim baslarda

gecenlerde alindan olçen aldim ama benimkiler buyudu artik onlar için aldim, oteki digitalide enre koyduysam bulmam laizm
ins fazla ihtiyaciniz olmaz :)

benim gönlümden 3 çocuk geçiyor Allah kısmet ederse , ilk 2 sinin yaşları yakın sonuncu biraz küçük olsun istiyorum onlar okul için falan yanımda giderse 3 numara yanımda kalır hiç değilse : )))

darkdays senle ayni dogum tarihimiz bakalim kim once kucagina alcak minigini :)
ama ben bu tarihi asarim gibime geliyor, mart ayini gozden çiakrdim ben, yani 1 i 2si falan olmabilir belkim ..

hı evet aynı tarihlerimiz , bakalım zaman ne gösterecek topikte sona kalmayım da senden sonra soğursamda olur : )))) Allah zamanında doğum nasip etsin, ekim ayı annelerinin doğum hik. okudumda bikaç tanesini bazıları çok duygusal

Kizlar benim bugun tetenoz asim yarinda seker yuklemesi var ikisi arka arkaya denk geldi agir gelirmi sorun olur mu ki

canım benim allah gönlündeki evi nasip etsin huzurun bol olsun seninde inşşş

Bacak be kalçalarında oluyorsa kramp onlar korkma hepimiz yaşadık bu haftalarda çıkar ortaya

Slm tultanlarrrrr
dr dan geliyorumm bebişim iyi çok şükür usg de 1 hafta öndeyiz yani 21 hafta çıkıyoruz 390 gr olmuşuz şu an bi problem yok hemşire aradı dıdıdıddııdıdı gittim zorla tetanoz aşısı yaptı bana mannak karııı ağrı yapıyo mu kızlar 2 doz olcakmış diğeri 18 kasıma dedi kart verdi bu arada kızla bol bol ders çalışıyoruz elaaaaa laleeee anam ağladı desem yeridir

doktorum zaten çok küçük değil dedi baze insanlarin ki küçük bazelerin büyük dedi ama canımı siktim ben biraz umarim iyi olur

Merhaba arkadaşlar,
Ben de nasipse Şubat annesi olacağım. Çok sık giremesem de tanışmak paylaşımlarda bulunmak istedim. İlk çocuğum erkek bu da kısmetse kız olacak. Bu sebeple her şey yeniden başlıyor
Şu ana kadar çok büyük sıkıntı yaşamadım inşallah böyle devam eder.
Rabbim hepimize sağlıkla doğum yapmayı ve sağlıklı bebekler dünyaya getirmeyi nasip etsin.

maşallah bebişine.benim oğlanda bi hafta önden gidiyor.sağlıklı olsunlarda.bende ikinci dozu yaptırdım geçen hafta.ilkinde çok ağrımıştı ama o zaman domates sosu yapmıştım 16 kilo falan artık zorlamaktan olabilir.bu sefer pek bi ağrı olmadı.

hoşgeldin canım.hayırlı sağlıklı olsun prensesin.benimde kızım vardı şimdi oğlum olacak nasipse.aynen her şey sıfırdan başlıyor Allah hepimize kolaylıklar versin.amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…