2015 Şubat Anneleri

bende de şu an ağrı yok hissetmedim bile belki sen zorlamışsındır yarına kadar su değdirme dedi inş ağrı yapmaz herşey paşalar için

Kizlar sonunda saglik ocagina gittim kaydımız yapildi ve kan verdim açlık kan şekeri tsh tam idrar..eger açlık kan şekerinde sorun çıkmazsa doktorum seker yuklemesi yapmiycak ona baktir dedi bnde verdim kanı.. :) bebisimin kalp sesinide dinledim geldim oglum hemsireye oyun yaptı one tarafi dinliyosa kayip diger tarafa ggeçti :) hemsire yaramaz olacak oglun dedi dinletmiyor bi türlü dedi ama azda olsa dinledik :)

efferinnn eslaa 10 kızımm gulferi ve darkdeys sınıfta kaldınız tembeller bilemediniz ulaynnn
pipipedmiş irkekkkk analarııı şaka bi yana bende bilmiyodum amma kesin alcam erkek bebelerr fırlatıyor çişlerini yeğenlerimden bilirim iyi düşünmüşler

Kizlar benim bugun tetenoz asim yarinda seker yuklemesi var ikisi arka arkaya denk geldi agir gelirmi sorun olur mu ki
benimde öyle denk geldi ben şekerde pert oldum.ama aşıyla bi alakası olduğunu zannetmiyorum.

Kizlar sonunda saglik ocagina gittim kaydımız yapildi ve kan verdim açlık kan şekeri tsh tam idrar..eger açlık kan şekerinde sorun çıkmazsa doktorum seker yuklemesi yapmiycak ona baktir dedi bnde verdim kanı.. :) bebisimin kalp sesinide dinledim geldim oglum hemsireye oyun yaptı one tarafi dinliyosa kayip diger tarafa ggeçti :) hemsire yaramaz olacak oglun dedi dinletmiyor bi türlü dedi ama azda olsa dinledik :)

aslında tahmin etmiştim ama sünnet için falandır diye düşünmüştüm.valla süper erkek analrının bez değiştirirken ki büyük derdi.bende kara kara düşünüyordum ya sağa sola işerse diye. valla ben alırım bundan. hem pamuklu falan üşümesin benim oğlumun kıymetli pipisi

bacak krampı filan yaşamış olma :S bulanık görme zaten hamileliğin belirtilerinden biri sayılıyor. ara ara bana da oluyor bulanık görme. ama o dediğin krampa benziyor.

Kizlar bulanik görme çok muhimmis. Okuduğum heryerde boyle birşey yasiyorsaniz hemen doktorunuzla danisin yaziyor. Bi soruverin ne olacak. Kramplar arkadaşlar demiş zaten o zamanlarda hepimizde oldu.

Ben şapka sanmistim hahaja çok iyiymis yalniz kullanım alanı :)

yine okul saati pöfff saçlarınıda ikiye ayıracakmışım sultan hanımın nedir bu bakım sevdası anlayamadım bir ege dir gidiyoruz bakalım allah hayretsin

evet canım anlık takılan bişeymiş zati altlarını değiştirirken sağa sola içemesin die paşacıklar sonra hemen alınıyomuş yerim herbi taraflarını

Arkadaşlar aliexpressten alisveris yapan varmi? Güvenilir diyen çok kişi var bi alsam dunyanin seyini uygun fiyattan almis olcaz. Bende dil yok o yüzden pek guvenemedim kendime. Ne dersiniz?

benim bebeğim cinsiyetini bir türlü göstermiyor doktorlar zorlanıyor şimdiden bizi oynatıyor geçen ay erkeğe benziyor demişti simdi de kıza benzıyor diyorlar hangisine inanacam bende şaşirdim

dimi yaaa kullanım alanı çok özel ayolll

Kızlar bişey sorucam çok moralim bozuldu rahimi kalp şeklinde olanların erken doğum riski oluyormuş ve daha birsürü olumsuz şey söylendi oysa doktorumuz bukadar üzerinde durmamıştı içimi bir huzursuzluk kapladı

Ertesi gün yada akşama doğru ağrı başlıyor canım. Benim bugün 3.günüm hala ağrı var ama çok azaldı yarına geçmiş olur herhalde. 1 gün yıkanma dedi bana hemşire, bir de bazı kişilerde ateş yapabiliyormuş

Arkadaşlar aliexpressten alisveris yapan varmi? Güvenilir diyen çok kişi var bi alsam dunyanin seyini uygun fiyattan almis olcaz. Bende dil yok o yüzden pek guvenemedim kendime. Ne dersiniz?
Canım bizde çok baktık hatta alışveriş yapan bir arkadaşım tavsiye etti ama günlük yada sık giydireceğin şeyleri alma derim. Pamuk yazsa bile çok kaliteli olmayabiliyorlar. Süslü püslü nadiren giydireceğim şeylere bakacağım ben

benim bebeğim cinsiyetini bir türlü göstermiyor doktorlar zorlanıyor şimdiden bizi oynatıyor geçen ay erkeğe benziyor demişti simdi de kıza benzıyor diyorlar hangisine inanacam bende şaşirdim
Doktorun kesin diyene kadar bekle, arkadaşımın 3.ye değişiyor cinsiyet. Kızdı 1 ay sonra erkek dediler şimdi yine kız demiş doktoru

yok kız ben öyle kör olucak bulanık görmeden bahsetmiyorum yüksek tansiyon riski var biliyorum buda belirtilerinden biri. ama mesela uzaktan tvye bakınca yazılar böyle çift gibi gözüküyor.tansiyonum düşük çıkıyor benim. yoksa bulanık görme olsa doktora koşarım hemen. bende arkadaş onu soruyor sandım. bilgisayara uzun süre bakınca veya tvye yazılar çift oluyor

görüyonmu sen erkek analarını bende uzun zaman önce görmüştüm. uni baby çıkarmış buna benzer 10 tane filan yıkanabilir pamuklu. zaten erkek annelerinin korkulu rüyası çiş ama hoşuma gidiyor benim açtığın anda işemesi oğlumun pipisi kıymetli ama kapatırmıyım bilmiyorum

Slm Kızlarrr Tetanoz Aşısının Ağrısı Bugün Geçti Yani 4. Günde Gripden Dolayı 2 Gündür Yatıyodum Bugün İşe Geldim Ama Bişey Sorcam Biz Şimdi 21+5 Ama Kuzumun Hareketleri Geçen Haftalarda Daha Belirgin ve Sertti. Gripdenmi Bilmiyorum Bu Aralar Pek Bi Sakin

kizlar 5. ay ulttrasonunda da gostermeyen varmi cinsiyeti
erken olunca yanilma oluyorda artik buyuduler bu saatden sonra bilirler herhalde insalalh :)

ben ayin 24 u persembe saniyordum cumaymis : ( , bi gun fazladan ebkliycem kendimi persembeye hazirlamistim ben ama
jinekolog randevumda sali snaiyordum çarsambaymis : )

seni yanlış yönlendirmiyeyim ama 70 dolar üstü idi sanırım gümrükte sorun çıkıyormuş. yada sen bir araştır iyice öyle al ben çok güvenemem yurt dışından olan bir siteye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…