- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
bende de şu an ağrı yok hissetmedim bile belki sen zorlamışsındır yarına kadar su değdirme dedi inş ağrı yapmaz herşey paşalar içinmaşallah bebişine.benim oğlanda bi hafta önden gidiyor.sağlıklı olsunlarda.bende ikinci dozu yaptırdım geçen hafta.ilkinde çok ağrımıştı ama o zaman domates sosu yapmıştım 16 kilo falan artık zorlamaktan olabilir.bu sefer pek bi ağrı olmadı.
benimde öyle denk geldi ben şekerde pert oldum.ama aşıyla bi alakası olduğunu zannetmiyorum.Kizlar benim bugun tetenoz asim yarinda seker yuklemesi var ikisi arka arkaya denk geldi agir gelirmi sorun olur mu ki
aslında tahmin etmiştim ama sünnet için falandır diye düşünmüştüm.valla süper erkek analrının bez değiştirirken ki büyük derdi.bende kara kara düşünüyordum ya sağa sola işerse diye. valla ben alırım bundan. hem pamuklu falan üşümesin benim oğlumun kıymetli pipisiefferinnn eslaa 10 kızımm gulferi ve darkdeys sınıfta kaldınız tembeller bilemediniz ulaynnn
pipipedmiş irkekkkk analarııı şaka bi yana bende bilmiyodum amma kesin alcam erkek bebelerr fırlatıyor çişlerini yeğenlerimden bilirim iyi düşünmüşler
merhaba 5 aylık hamileyim. bugün sabah 5 gibi şiddetli kramp ve kasılmayla uyandım. uyandığımda bacaklarımı hareket ettiremiyordum. 5 10 dakika sürdü ama ağrısı dayanılacak gibi değildi. bunun nedeni ne olabilir acaba. böyle bir şey yaşayan var mı. bi de iki gün önce bulanık görme yaşamıştım.
bacak krampı filan yaşamış olma :S bulanık görme zaten hamileliğin belirtilerinden biri sayılıyor. ara ara bana da oluyor bulanık görme. ama o dediğin krampa benziyor.
Eki Görüntüle 1272160 bu nedir sizceeeeee
evet canım anlık takılan bişeymiş zati altlarını değiştirirken sağa sola içemesin die paşacıklar sonra hemen alınıyomuş yerim herbi taraflarınıaslında tahmin etmiştim ama sünnet için falandır diye düşünmüştüm.valla süper erkek analrının bez değiştirirken ki büyük derdi.bende kara kara düşünüyordum ya sağa sola işerse diye. valla ben alırım bundan. hem pamuklu falan üşümesin benim oğlumun kıymetli pipisi
dimi yaaa kullanım alanı çok özel ayolllKizlar bulanik görme çok muhimmis. Okuduğum heryerde boyle birşey yasiyorsaniz hemen doktorunuzla danisin yaziyor. Bi soruverin ne olacak. Kramplar arkadaşlar demiş zaten o zamanlarda hepimizde oldu.
Ben şapka sanmistimhahaja çok iyiymis yalniz kullanım alanı :)
Ertesi gün yada akşama doğru ağrı başlıyor canım. Benim bugün 3.günüm hala ağrı var ama çok azaldı yarına geçmiş olur herhalde. 1 gün yıkanma dedi bana hemşire, bir de bazı kişilerde ateş yapabiliyormuşSlm tultanlarrrrr
dr dan geliyorumm bebişim iyi çok şükür usg de 1 hafta öndeyiz yani 21 hafta çıkıyoruz 390 gr olmuşuz şu an bi problem yok hemşire aradı dıdıdıddııdıdı gittim zorla tetanoz aşısı yaptı bana mannak karııı ağrı yapıyo mu kızlar 2 doz olcakmış diğeri 18 kasıma dedi kart verdi bu arada kızla bol bol ders çalışıyoruz elaaaaa laleeee anam ağladı desem yeridir
Canım bizde çok baktık hatta alışveriş yapan bir arkadaşım tavsiye etti ama günlük yada sık giydireceğin şeyleri alma derim. Pamuk yazsa bile çok kaliteli olmayabiliyorlar. Süslü püslü nadiren giydireceğim şeylere bakacağım benArkadaşlar aliexpressten alisveris yapan varmi? Güvenilir diyen çok kişi var bi alsam dunyanin seyini uygun fiyattan almis olcaz. Bende dil yok o yüzden pek guvenemedim kendime. Ne dersiniz?
Doktorun kesin diyene kadar bekle, arkadaşımın 3.ye değişiyor cinsiyet. Kızdı 1 ay sonra erkek dediler şimdi yine kız demiş doktorubenim bebeğim cinsiyetini bir türlü göstermiyor doktorlar zorlanıyor şimdiden bizi oynatıyor geçen ay erkeğe benziyor demişti simdi de kıza benzıyor diyorlar hangisine inanacam bende şaşirdim
Kizlar bulanik görme çok muhimmis. Okuduğum heryerde boyle birşey yasiyorsaniz hemen doktorunuzla danisin yaziyor. Bi soruverin ne olacak. Kramplar arkadaşlar demiş zaten o zamanlarda hepimizde oldu.
Ben şapka sanmistimhahaja çok iyiymis yalniz kullanım alanı :)
aslında tahmin etmiştim ama sünnet için falandır diye düşünmüştüm.valla süper erkek analrının bez değiştirirken ki büyük derdi.bende kara kara düşünüyordum ya sağa sola işerse diye. valla ben alırım bundan. hem pamuklu falan üşümesin benim oğlumun kıymetli pipisi
Arkadaşlar aliexpressten alisveris yapan varmi? Güvenilir diyen çok kişi var bi alsam dunyanin seyini uygun fiyattan almis olcaz. Bende dil yok o yüzden pek guvenemedim kendime. Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?