Slm Kızlarrr Tetanoz Aşısının Ağrısı Bugün Geçti Yani 4. GündeGripden Dolayı 2 Gündür Yatıyodum Bugün İşe Geldim Ama Bişey Sorcam Biz Şimdi 21+5 Ama Kuzumun Hareketleri Geçen Haftalarda Daha Belirgin ve Sertti. Gripdenmi Bilmiyorum Bu Aralar Pek Bi Sakin
kizlar 5. ay ulttrasonunda da gostermeyen varmi cinsiyeti
erken olunca yanilma oluyorda artik buyuduler bu saatden sonra bilirler herhalde insalalh :)
ben ayin 24 u persembe saniyordum cumaymis : ( , bi gun fazladan ebkliycem kendimi persembeye hazirlamistim ben ama
jinekolog randevumda sali snaiyordum çarsambaymis : )
Canım bizde çok baktık hatta alışveriş yapan bir arkadaşım tavsiye etti ama günlük yada sık giydireceğin şeyleri alma derim. Pamuk yazsa bile çok kaliteli olmayabiliyorlar. Süslü püslü nadiren giydireceğim şeylere bakacağım ben
yok kız ben öyle kör olucak bulanık görmeden bahsetmiyorum yüksek tansiyon riski var biliyorum buda belirtilerinden biri. ama mesela uzaktan tvye bakınca yazılar böyle çift gibi gözüküyor.tansiyonum düşük çıkıyor benim. yoksa bulanık görme olsa doktora koşarım hemen. bende arkadaş onu soruyor sandım. bilgisayara uzun süre bakınca veya tvye yazılar çift oluyor
yok kız ben öyle kör olucak bulanık görmeden bahsetmiyorum yüksek tansiyon riski var biliyorum buda belirtilerinden biri. ama mesela uzaktan tvye bakınca yazılar böyle çift gibi gözüküyor.tansiyonum düşük çıkıyor benim. yoksa bulanık görme olsa doktora koşarım hemen. bende arkadaş onu soruyor sandım. bilgisayara uzun süre bakınca veya tvye yazılar çift oluyor
benimde görme kalitem azalmıştı geçtiğimiz haftalarda hala azda olsa devam ediyor doktora gittim ben ölçüm yaptı gayet iyi dedi hamileliği söyledim o zaman normal olur bazı hamilelerde dedi bulanık görme denemez ama uzaktaki yazıları okuyamama gibi bişey
ayy kuzum inş. senin dediğin gibi olur. Aman İyi Olsunda ben beklerim sorun değilah bu babylercanım ben kafayı yiyordum neredeyse o haftalarda ne kadar güzel hareket ediyor diye seviniyordum sonra bir ara aşıyı oldum tam o anda gripte var dı senin gibi hiç tepişmedi. sabaha kadar yatakta oturdum sakin sakin dinliyeyim diye yok hiç bir hareket olmadı. sabah 6 ya doğru tepikledi kuzum sonra yattım uyudum. ara ara tekrar az oldu fazla oldu şimdi ise düzene girdi. merak etme gripken veya canın acıyorken dikkat ettim hep aynı oldu bende.
sadece herkes erkenden öğreniyor bizimki de sır gibi dur bakalım en geç 3 ay sonra doğdunda öğrenirizErtesi gün yada akşama doğru ağrı başlıyor canım. Benim bugün 3.günüm hala ağrı var ama çok azaldı yarına geçmiş olur herhalde. 1 gün yıkanma dedi bana hemşire, bir de bazı kişilerde ateş yapabiliyormuş
Canım bizde çok baktık hatta alışveriş yapan bir arkadaşım tavsiye etti ama günlük yada sık giydireceğin şeyleri alma derim. Pamuk yazsa bile çok kaliteli olmayabiliyorlar. Süslü püslü nadiren giydireceğim şeylere bakacağım ben
Doktorun kesin diyene kadar bekle, arkadaşımın 3.ye değişiyor cinsiyet. Kızdı 1 ay sonra erkek dediler şimdi yine kız demiş doktoru
seni yanlış yönlendirmiyeyim ama 70 dolar üstü idi sanırım gümrükte sorun çıkıyormuş. yada sen bir araştır iyice öyle al ben çok güvenemem yurt dışından olan bir siteye .
aynı durumdayım işte. karşıdaki yazıları okuyamama gibi sorun var bende de. yoksa öyle bulanıklık yok. çift gibi görüyorum yazıları.neyse normalse sıkıntı yok ozaman
ooo sen geleceğe yönelik genıs planlar yapmışsın. maalesef bız o kadar şanslı olamadık. klasik düzenli bir hayatım olmadı hiç. geç kaldık bazı şeylere. hayat iştebenim gönlümden 3 çocuk geçiyor Allah kısmet ederse , ilk 2 sinin yaşları yakın sonuncu biraz küçük olsun istiyorum onlar okul için falan yanımda giderse 3 numara yanımda kalır hiç değilse : )))
1000 tl ye aldık canım eşimin eniştesinden aldığımız için hediye etti bazıalrını
Hadi ya. Sağol cnm arastirip bakicam artik. Çok kullanilan bir site aslında toptan alanlar dahi var diye biliyorum ama dediğim gibi dil olmayınca her ayrintisini okuyamiyorum sitede.
Benim gözüm zaten 4.5 derece miyop+astigmat nazil anlarim bir sorun olursa bilmiyorum göz diyince çok korkuyorum.
saol canım teşekkür ederim hesplı oldu biraz baya hatta :)Ohhh baya hesaplı denk gelmiş,iyi günlerde kullanın
Gozler agirlastiginda genelde tansiyonum cikar benim. İlk zamanlarda doktorum kontrol altına almisti sonra düzeldi. Tansiyonda çok mühim allah korusun.evet iyice bir araştırıp daha önce alışveriş yapmış birine sorman lazım.
göze gelince böyle sıkıntım olmuyordu yeni yeni farketmeye başladım. birde başım ağırdığında gözlerim ağırlaşıyor. aslında çok fazla kendimizi dinlememek lazım ama elimizde değil. canım anlarsın yani şimdiye kadar sorununu biliyormuşsun ondan biraz dahasını farkedersin yani. allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağ salim alalım bebekleri kucaklarımıza.
Gozler agirlastiginda genelde tansiyonum cikar benim. İlk zamanlarda doktorum kontrol altına almisti sonra düzeldi. Tansiyonda çok mühim allah korusun.
ya eminim benimde çıkıyordur sürekli ölçmediğim için bilemiyorum tabi. ama 2 gün önce 11 5 gibi bir şey çıkmıştı düşüktü yani. her günde ölçmeye fırsatım olmuyor . bundan sonra iyice dikkat etmeliyiz şu tansiyona. allah göstermesin sonuçları çok ağır olabiliyor.
Kizlar benim bugun tetenoz asim yarinda seker yuklemesi var ikisi arka arkaya denk geldi agir gelirmi sorun olur mu ki
Arkadaşlar aliexpressten alisveris yapan varmi? Güvenilir diyen çok kişi var bi alsam dunyanin seyini uygun fiyattan almis olcaz. Bende dil yok o yüzden pek guvenemedim kendime. Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?