2015 Şubat Anneleri

Kızşar acil cevap bekliyrm park yatak alcam kraft markası70-120 iyimi sizce daha çnce kullananlar yeterlimiki boyu büyükmü yada küçükmü
canım bende kraft kullandım ölçüleri büyüktü 80 130 4 yaşına kadar kullandı kızım.yani sağlamlığına hala sağlam oğlanda onda yatacak.ölçüleri iyi gibi.sen iki tane alacaksın sanırım

bende23+3 yaptırmıştım.24. haftadan itibaren yapılıyor.

Evet ister istemez kıyas yapiyoz sagliklari olsun da kg gobek olsun varsin benm o zaman gibus cikmadgindan hevesm kalmisti smdi hosuma gidiyor ne yalan soyleyeyim tek kotu yani kg olayi zaten dukanla zar zor zayflamistim hamile kalmadan biraz rehavetle geri aldim onlari vermeye soyunurken tekrar gebe kaldim bu sefer kg da alıyom diyette verdigim 20 kiloya geri ulasmaya 7 kg kaldi ona gicik oluyom omrum diyetle sporla geccek bu gidisle saglik olsun napalm
bnm kontrol 24+0 daydı o gun yaptı dr seker yuklemesini
Seninki biterken olmus 24.hfta benm de tam basi yine de hazrlikli olaym bari hic de sevmiyom o serbeti kusturuyo beni limonumu da gotureym bari

Annem kardeşime doğum yaptığın da hastaneden giydirmişler kıyafetleri hep. Taburcu olacakları zaman kıyafet istemişler. Her hastane farklı demekki

Bizim sağlık ocağı yapmadı. Özel labratuar da yaptırdım.

Kızlar sirt ve bel ağrısı yaşayan var mı kopacak gibi ağrıyor ne yapsam iyi gelir

Ne kadar sure kullanicagina bagli surekli kullanirim besik almam uc yasi buluriz diyirsan en buyuk ebati almani tavsiye ederim gecici sure icinse orta ebat iyidir
Canım4 yaşına kadar falan kullansımlar istyrm iki tane alcam biliysnz

Canm teşekkrler cevap için çok kararsız kaldm ama sanırım 70-120 yi alcam senin dedğin boyutta hiç görmedim daha ztn o bıyutta benm eve iki tane sıgmaz odaları çok büyük değil

Kızlar sirt ve bel ağrısı yaşayan var mı kopacak gibi ağrıyor ne yapsam iyi gelir
seni zorlamicak egzersizler yap canım..sırtı kamburlastırıp cukurlastıran kedi gibi gibi egzersiz falan var ya o iyi geliyor..

şu hareketlerden seni zorlamicak olanları falan yap

Ah ben daha çalışamıyorum.
Bugün dışarda işim vardı 15 dk ancak yol yürüdüm. Git gel merdiven in çık perişanım şu anda ağrımayan kemiğim yok. 3 ay daha nasıl çalışırım ben.
Hergün diyorum enerjik olmalıyım bunlar iyi günlerim diye ama vucut dayanmıyor.kilodan mı acep yoksa gerçekten artık ağırlaştık mı?
İyi geceler

iyi akşamlar kızlar :)
Bugün aylık rutin dr. randevum vardı kızlar. Ayrıntılının sonucunu gösterdik hemde kan tahlillerime baktı.
Midemin yandığını söyledim şükür ilaç yazdı tablet sanırım çünkü 2 tane birden çiğnersen hemen keser dedi yanmayı.
Ayy oğluşumu gördüm çok özlemişim benim tosuncuğumu
Usg cihazını karnıma ilk koydu ekrana gelen görüntü oğluşumun ayakları dikmiş poposunu gördük pipisini fln.
Dr. bacak kemiğini ölçtü dedi bu bebişin dayısı uzun mu eşim evet eşimin kardeşide babası amcalarıda uzun dedi Dr. hanım belli bu bebek uzun olcak sanırım dedi kemikleri baya uzun dedi. Sonra göbişine geldi baktı anam bunun göbişide büyük dedi Kafası midemin orada ayakları dikmiş poposunu kaldırmış ayakları başının yanında o kadar dikmişti bacaklarını elleride sağa sola uzatmış yatıyordu kımıl kımıl oyy ölsün annesi ona yaaaaa

Kızlar hepiniz maşaAllah çekin emi bebeğimin boyu 33 cm kilosu 850 gr.
Ben 67 kilo ile hamile kalmıştım 71 olmuşum toplamda 4 kilo almışım 2 kilosu zaten bebek suyu plesanta flndır diye yorumluyorum ben kendime moral olsun die
ilk 5 ayda 2 kilo aldım son 1 ayda ise 2 kilo almışım.
benim dr.um benim çok kilo almamdan ziyade bebeğimin bu kadar tombiş gidiyor olmasından ötürü bende tansiyon ve şeker çıkmasından korktuğunu belirtti. Beyaz ekmek makarna pilav poğaça simit vs. çok yeme tuz kullanma dedi.
Dr.um bana şeker yüklemesi yaptırcam dedi kesinlikle bebek iri bebek olabilir dedi. İlk 50 grlık yaptır dedi değerin 140 ve üzerinde ise dedi 100 grlık yaptıracaksın dedi. Tansiyonlarınz nasıl sizin kızlar benim hastanede 11-8 çıktı dr.un tuzlu yeme dedi ben zaten tuzlu yemiyorum hiç tuzszda yenmez ki. Böyle benle ilgili şeker tansiyon kaygıları beni biraz tedirgin etti ama şükür şimdilik bebişim tosuncuk gibi sağlıklı. Böle poposu havalarda içimde tekmeleyip duruyor beni

masallah bebişine canım nazar degmesin :) bnm tansiyonum 10-6 ya da 11-7 cıkıyor genelde merak etme insallah ne tansiyon ne seker problemin olmaz..bebiş iri oldugu için şüphelenmiştir sadece..gayet normal kilo almıssın..ne zaman yaptıracaksın seker yüklemesini

Gözün aydin canim hasret gidermissin farisi bize olsun inşallah. Maasallah bebisine de allah esirgesin :)

canım dr.um 1 ay sonra gel dedi kontrole o tarihe yakın yaptırır giderim. Çünkü 28. haftaya kadar yaptırabilirsin dedi.
kasımın 17sınde gidersem dr.a 1 hafta öncesi işte yaptırırım diyorum ama şuanda bebek önde gidiyor ya onumu baz alcaz yoksa sata göre haftayımı baza alcaz bu 28 .haftayı geçirmeme olayında.

seni zorlamicak egzersizler yap canım..sırtı kamburlastırıp cukurlastıran kedi gibi gibi egzersiz falan var ya o iyi geliyor..

şu hareketlerden seni zorlamicak olanları falan yap

Cnm cok saol yaa deniycem felaket bisi bu doguma kadar napcam bilmiyorum

Ben sağlk ocagnda yaptrcam doktorumda yaptr orda dedi bildğim herkesde sağlk ocagnda yaptrdı canm

Onuda duydumda 1 ay öncesinden bu kremlere başlanırsa çatlamıyormuş diye okudum,ya da başından geçenler doğal bir yöntem var mı olmadan yapabileceğimiz diye öğrenmek istedim...
Canm gecen gün zahide yetişin programnda doktor söyledi ege taraflarnda oturanlar bilir kantaron yağı var ya onu sürün hem hamileyken hem doğmdan sonra cok iyi geliyo dedi bi netten bak yine

Slm arkadslar umarim keyifler yerindedir..ben Yurt disinda yasiyorum ve bu seker yuklemesi burda yapilmiyor..sanirim sekeri cok yuksek olanlara uyguluyorlar..ilk hamileleigmde de yapmamislardi..Tr de nasil?butun hamilelere yapikiyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…