2015 Şubat Anneleri

Slm arkadslar umarim keyifler yerindedir..ben Yurt disinda yasiyorum ve bu seker yuklemesi burda yapilmiyor..sanirim sekeri cok yuksek olanlara uyguluyorlar..ilk hamileleigmde de yapmamislardi..Tr de nasil?butun hamilelere yapikiyormu?

Şekeri yüksek olan olmayan die ayrım yok canım en düşük dozu 50 gr. lık oluyor en az bunu her gebeye yapıyorlar.

Masallah pasana cnm benim seninde kilo alimin falan gayet iyi bisey cikicaginida sanmiyorum allahbesirgesin

Limonu neden götürüyorsun?

Masallah pasana cnm benim seninde kilo alimin falan gayet iyi bisey cikicaginida sanmiyorum allahbesirgesin

inşAllah canım birşey çıkmaz. Gebeliğimin başında 12. haftada ensesi 2.5 mm çıktı down sendorumlu fln korkusu çektim sonra 2liler 3lüler iyi çıktı kalbinde bişi olabilir dediler ayrıntılıya kadar tedirgin oldum. Bol dua ettim Allaha bebeğim sağlıklı bişisi yok dedim hep olumlu düşündüm şükür ayrıntılıda iyi çıktı şimdide bu şeker tansiyon muhabbeti çıktı bebeğim sağlıklı olsun sağlıkla kokusunu içime çekeyim çok istiyorum.

Slm arkadslar umarim keyifler yerindedir..ben Yurt disinda yasiyorum ve bu seker yuklemesi burda yapilmiyor..sanirim sekeri cok yuksek olanlara uyguluyorlar..ilk hamileleigmde de yapmamislardi..Tr de nasil?butun hamilelere yapikiyormu?

Yurt dışında hangi ülkedesin? Avrupa'da genelde yapıyolar.

Londradayim canim ama sordum doktoruma gerek yok yapmiyoruz dedi...etrafimda bir suru hamile arkadasim oldu hic kimseyede yapmadilar..ilk hamileligmdede yapmamislardi..yapilmiyor..bilmem nedendir

aa dogru burda okuyunca hatirladim limon SIKINCA midemiz kaldiriyodu galiba
sekerli su tadi ama benim midem bu kadar sekeri kaldirmiyor , 45 dk tutamiyorum, simdiye kadar en az 5 kere yaptirdimiki hamileligin toplaminda

içiyorum olçulemyince gidip bi daha içiyorum oyle oyle seker manyagi oluyorum hasta deilsemde hasta edecekler beni

Londradayim canim ama sordum doktoruma gerek yok yapmiyoruz dedi...etrafimda bir suru hamile arkadasim oldu hic kimseyede yapmadilar..ilk hamileligmdede yapmamislardi..yapilmiyor..bilmem nedendir

Londra apayrı bir yer zaten. Farklı şeyler yapmaları beklenir. Hayırlısı olsun canım. Zaten eskiden annelerimiz zamanında da yapılmıyormuş. Allahım bebişleri korusun inşallah.

Beylere dinletelim duyan cikacak mi kalp atislarini.

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-18-01-40-39.webp
    83,8 KB · Görüntüleme: 81
Londra apayrı bir yer zaten. Farklı şeyler yapmaları beklenir. Hayırlısı olsun canım. Zaten eskiden annelerimiz zamanında da yapılmıyormuş. Allahım bebişleri korusun inşallah.
Aynen canim cok haklisin..yani saglik konusunda bile cok geleneksel takiliyorlar:):):)insaAllah gerek yoktur..

Gunaydinlar bol tepikli hafta sonlari:) ben dun tam yaticakken kipircanim basladi vurnalara esimde elini koydu oda hissetti babasinada vuruyo sipam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…