2015 Şubat Anneleri

Günaydın hanımlarrrrrr bol tepikli günler hepimize bu hafta yoğun bi çalışma haftası olduğu için pek yazamıyorum ama takipteyim öperim sizi

Günaydııın. Direk konuya gircem.Ben bu aralar çok mutsuzum. Eşim çok ilgisizleşti sabah uyanıyo işe gidiyo akşama doğru geliyo direk pc başına yemek hazırlıyorum yiyoruz yine pc başına bende tv karşısında uyuya kalıyorum. Her gün böyle geçiyo ne bi aktivite ne bi muhabbet. Çok bunaldım ya. Buralardan çekip gidesim geliyo. Dün kınuştum farkındamısın çok monotonlaştı hayatımız dedim ne yapmamı istiyosun biraz harcamaları azaltmamız lazım bebek olacak dedi. İstanbulun bi köşesindeb bi köşesine götür demiyorum azıcık sitenin bahçesini dolaşsak o bile bişey dedim. Başbaşa her gün yemek yiyoruz ya dedi. Ondan azıcık ilgi azıcık alaka beklediğimi anlamadı bile. Ağlasam kızıyo bebeği üzme diyo. MEsela hayatta hiç kabak tatlısı yemem kokusu bile kötü geliyo bana ona pişirdim servis ettim tutturdu sende yiceksin diye azıcı hatırın için alayım dedim benim hatırıma yeme bebek için ye dedi. Azıcık yemeden bişi olmaz dedi bende yemedim bi tabak yiyip kussamıydım yani.( Ki hiç yemek seçmem ben bi h.cevizi bide bu tatlıyı yemem) sonra döndü karnıma oğlum annen seni sevmiyo seni düşünmüyo falan bişiler diyo. Şimdiden anneliğime laf ediyo. Herşeyde bebeği düşünüyo beni unuttu artık nerdeyse bebeği kıskancam. Ayağımda patik olmasa bebeği hasta edeceksin az yesem bebek vitaminsiz kalır kilolarımdan dert yansam yada ayna karşısında baya genişledim desem ne var anne olcaksın bunada katlan yani gbi sözler. Şımartılmak istiyordum ama hepten ilgisiz kaldım.. Bana bi çareeee. Çok mutsuzum. Yavrumun hareketlerine bile eskisi kadar tepki veremiyorum. AMa yinede beni tek mutlu eden ufacık şey..

Yerinde olsam ben de bir o kdr ilgisiz davranırım, tavırlarını ona yansıtırım. Mızmızlanmadığını ciddi olduğunu anlamış olur. Kendince o da düşünceli aslında Bebeğini düşünerek ama bebeğinin iyi olmasının annesinin mutlu olmasında Saklı olduğunu anlat ona

Teşekkür ederim canım. Mutsuzluğumu yersiz buluyo işte. Aç değilsin açıkta değilsin ne derdin var dertsiz başına dert arama diyo.. Ooof offf

Karşılıklı konuşmanızda fayda var. Annde hormonlar değişiyor normalden daha duygusal oluyoruz. Aslında eşin seni seviyor seninle mutlu öyle olmasa bebiş yoluna girmezdiniz. Babada da farklı depresyonlar olabiliyormuş. Onu da bu halimizde anlatamamamız normal. Birlikte konuşup sarılıp üstesinden gelmeye çalışmalı. Baktınız kendiniz halledemiyorsunuz bir uzmana danışmalı. Ama kesinlikle aileleri işe karıştırmamalı.

Ilk cocukta babalar da farkli bir psikolojiye giriyor. Bizim de onlara anlayis gostermemiz gerekiyor. Anlayis derken ne istedigimizi ne hissettigimizi anlamasini beklemek yerine acik acik anlatmak. Simartilmak icin o gun ne istiyorsan soyle esine tatli dille. Yemekten sonra disari cikalim hava alalim cok daraldim midem bulandi de. Gerekirse bebegi kullan bebegin hava almasi gerekiyor de. Suclamak yerine her gun yapilabilir bir istek soyle.

bence sen doktorunu değiştir.

Haftada dört gün balık mmmmm hayır demem ama balıkçıya falan çok uzağız. Bizimkiler ben doğmadan önce izmirde yaşamışlar annem eşşekçi diyor eşşekçiler çipura falan satarmış kapının önünden geçip. O zamanlar hep alırlarmış. Ah izmirin bir güzelliği daha

sende ilgilenme ama mutlaka otur konuş eşinle.eşler malesef bizim kadar tezcanlı olmuyor benimkide her eve gelişinde bugün neren ağrıyor diyor artık söylemiyorum bıraktım bende. onların umursamaz tavırlarına takılırsak işimiz yaş canım. hamilelikten sonra düzelir herşey merak etme.

Aynen yaa her geldiğinde bugun de biryerim ağrıyor deme iyiyim herşey çok iyi de diyor

Saol canım teşekkür ederim. Bende salcam kendimi artık. Herşeyi düşün düşün nereye kadar be

günaydın kızlar
sabah sabah iki bacağıma birden kramp girdi kıvrandım yatakta valla
topal topal yürüyorum hala

[QUOTE="eslaa, post: 37367644, member: 325e ilgilenme ama mutlaka otur konuş eşinle.eşler malesef bizim kadar tezcanlı olmuyor benimkide her eve gelişinde bugün neren ağrıyor diyor artık söylemiyorum bıraktım bende. onların umursamaz tavırlarına takılırsak işimiz yaş canım. hamilelikten sonra düzelir herşey merak etme.[/QUOTE]
Ayni yaa sanki biz ağri cekmeyi seviyoruz hastalığı seviyoruz gibi konusuyolar kapıdan girer girmez neyin var yine sorusu artık delirtiyor bende sinirlenip hicbiseyim yok iyiyim illa biseyim mi olmasi gerek diyorum bu erkeklerin hepsi aynı

Ayni yaa sanki biz ağri cekmeyi seviyoruz hastalığı seviyoruz gibi konusuyolar kapıdan girer girmez neyin var yine sorusu artık delirtiyor bende sinirlenip hicbiseyim yok iyiyim illa biseyim mi olmasi gerek diyorum bu erkeklerin hepsi aynı[/QUOTE]
ndn öyle yapıorlar ki bnm eşim allaha şükür öyle değil hatta kızıor otur biraz ytr ayakta durduğun der

Tunaydin canlar drdayim gelmisken seker yuklemesi de yaptrdik zar zor ictim benim icinn kabus bi tadi var o karısımın neyse ki 50likti ins yuzluge gerek olmaz simdi tekrar kan vermek icin bekliyorum ve acliktan bayilmak üzereyim dr dogumdaydi beklerken gece kaldi yukleme
Bugunki dr yine baskaydi mersinde iyi bi dr bulmak ne kadar zor yarabbim bu bayan meşhur biri baya iki aydır randevu listesine giremiodum bugun şükür test ettik su ana dek bebegi en ayrintili inceleyen herseyi hakkinda bilg veren bu dr oldu deneyimi biraz daha iyi gibi ama bu da sezeryanci ben zaten demedim doguma istanbula gidecegimi rabbim esirgesin olasi bi erken risk vb olursa diye bi b planim olsun guveneblecegm onu istiyorum ama hicbisey tam manasiyla sinmiyo icime hastanelerin adi ozel sadece
Bebisim iyiymis buyumus 552 gr olmus boyu da 28 29 cm gibiydi herhalde. O eller hep yuzde sebek yine goruntu vermedi yuzden ayrintili yasadgmizi anlatip bakmasni istedim ama perinatolog yazmadysa bsy yoktur usg goruntuleri bu hftlrda net bsy vrmez 28.hftadayuzune tekrar bakarz hatrlatrsan dedi genel olarak yuz olusumu iyi bi sıkıntı yok gibi dedi burun goz cene icin. Hic dudak yargi gormems zaten bisey diyecek tecrubem yok demeye getrdi biraz da. Simdilik boyle iyi haberler ins seker zikkimindan da yirtarim tekrarina gerek olmaz bebegm de saglikla buyumeye devam eder icerde umarim

canım hiiiç üzme kendini.aynı şeyleri ilk hamileliğimde bende yaşadım evdede ilginecek başka bi şey olmadığından kurup kurup dururdum.hatta beni artık sevmiyo, bu ye iç dinlen demesi falan da beni düşündüğünden değil bebeği düşündüğünden falan filan bi sürü şey.ilk bebeklerde babaların tepkisi böyle oluyor aslında şimdi daha iyi anlıyorum.ne yaşacaklarını tam kestiremedikleri için strese giriyorlar ve sonuç böyle oluyor.
bu sefer çok çok iyi gidiyor elhamdüllah. e oda olgunlaştı tecrübeli daha ilgili yani babalığın keyfini tattığı için keyfi yerinde.yani anlayışla karşıla eşini isteklerini net bi şekilde söyle erkekler asla üstü kapalı mecazi laflardan dokundurmalardan falan anlamazlar.adamlar işte dümdüzler yani bodoslama söyliyiceksin ne istediğini.
tek dezavantajın evde ilgineceğin başka bişeyin olmaması.şimdi biz bozuşsak ben kızla ilgileniyorum falan kafam dağılıyo.başbaşa olunca sorunlar daha bi büyüuo gibi.bi hobi edinebilrsin bebişine bi şeyler örebilirsin yada kitap falan yani kafanı dağıtacak bi şeyler.

uzun yazdım ama inşallah yardımcı olabilmişimdir.

Artik haftalar ilerliyor yukumuz artiyor normal agirlasmamiz canim

hay masallah kuzuna

Limonu neden götürüyorsun?

canim.miden bulanip kusabiliyon bazilarina dokunuyor o meret ben ilk yaptrdgmda kotu olmustum kusuncs da bosa gidiodu diye dr onermsti arada limon yaliyordum agzimi eksitiyordu oyle icebliyordum bugun de oyle icebldm zaten

Canim senin ilk gebelik sanirim erkekler ilkinde ya cok odunlasiyor uzaklasip tepkisizlesiyor ya da babalik rolunu oturtmya caliscam derken dengeyi sasriyor abartiyor her ne kadar esas degsm etkilesm bizde olsa da onlar da yeni bi surece adapte olmaya calisiyo cuvalliyolar haliyle bi sure beklntni minimuma dusurup guzellikle yapici bi dille kpnusmya calis surecin etkilerini biz oznesinde toprlyan bi dil kullan onun babaliga bakisini heyecanini obemsedgni goster zamanla otryolar merak etme

baya geç olmuş canım yaa.aman dikkat et ilk zamanlar iyide sona doğru zorlanıyosun.maşallah kızına..inşallah şekerde iyi çıkar yaa.ayy kimseye 100 yaptırmaya gerek kalmaz inş.

İçilen şey şeker tadında değil mi? Başka bir tad mı var? Neden mide bulanıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…