sen şanslı kısımdasın demek ki benimki de öyle kalk iş yap diyecek bir adam değil ama her gün bir yerim ağrıyor kafasında. evet ağrıyor da ama artık söylememekle buldum kolayı.
Evdeki bir kiloluk kesme şekerin içinde 360 adet varmış buna göre bir tanesinin gramı 2.7778 oluyor 50 gramlık şeker de yaklaşık 18 tane kesme şekere eşit. Hmmmm
Evdeki bir kiloluk kesme şekerin içinde 360 adet varmış buna göre bir tanesinin gramı 2.7778 oluyor 50 gramlık şeker de yaklaşık 18 tane kesme şekere eşit. Hmmmm
Hesaba bak benim yüzdelik hamilelik hesaplamama benzedi.
altı üstü şekerli su daa abartmayın. Ben böyle diyip içip bayılanlardan olurum kesin. Gerçi şimdiye kadar hiç bayılmadım
Hesaba bak benim yüzdelik hamilelik hesaplamama benzedi.
altı üstü şekerli su daa abartmayın. Ben böyle diyip içip bayılanlardan olurum kesin. Gerçi şimdiye kadar hiç bayılmadım
Karistirip icildigini duymadim ama niyr suyunu getir dedi anlamadim. Bilen varsa soylesin. Ben.oncekinde 50 gr icmistim rahat beklemistin sadece acliktn icim bayilmisti. Limon sıkmam yani bir degil uc tane
Yok votkaya gerek yok soguk bir limonata iyi gider. 4-5 aydir limon yiyen biri olarak sevdim limon fikrini. Ynina da ceviz badem koyariz bebege de faydali hem
Disari cikmayi gezmeyi cok severim. Her haftasonu cikiyoruz ben 1 saat gecmeden eve gidelim.diyorum dönüp geliyoruz. Eve gelince de disarda sunu yapsaydik diyorum. Kiyafetler fln daraltiyor beni ev rahatligi olmali her an uzanip dinlenebilmeliyim hem de gezmeliyim.
Bebek magazasina girelim de kiza bir parca pembe birsey alayim dedim halim kalmadi dönduk eve