2015 Şubat Anneleri

ndn öyle yapıorlar ki bnm eşim allaha şükür öyle değil hatta kızıor otur biraz ytr ayakta durduğun der

sen şanslı kısımdasın demek ki benimki de öyle kalk iş yap diyecek bir adam değil ama her gün bir yerim ağrıyor kafasında. evet ağrıyor da ama artık söylememekle buldum kolayı.

İçilen şey şeker tadında değil mi? Başka bir tad mı var? Neden mide bulanıyor?

Sekerli su ama tadi yogun bir de bes dk icinde uc bardagi dikiyorsun ac karna içmekk carpiyo sanirim

Bu saatte kahvaltı yapıcaz. Hayret acıkmamışım.

bense kurt gibi acim acikbufe gun var diye geldik bulusmaya bir saat daha varms baslmasna bir saat daha bekle bugun imtihanim aclikla herhalde

Sekerli su ama tadi yogun bir de bes dk icinde uc bardagi dikiyorsun ac karna içmekk carpiyo sanirim

bense kurt gibi acim acikbufe gun var diye geldik bulusmaya bir saat daha varms baslmasna bir saat daha bekle bugun imtihanim aclikla herhalde

Evdeki bir kiloluk kesme şekerin içinde 360 adet varmış buna göre bir tanesinin gramı 2.7778 oluyor 50 gramlık şeker de yaklaşık 18 tane kesme şekere eşit. Hmmmm

Evdeki bir kiloluk kesme şekerin içinde 360 adet varmış buna göre bir tanesinin gramı 2.7778 oluyor 50 gramlık şeker de yaklaşık 18 tane kesme şekere eşit. Hmmmm

amann nasıl içicem ben onu yaa şerbeti fln hiç sevmem ben

ya bana 75 lik dedi bide pufff :S hiçte sevmem aa şerbeti filan. artık katlanıcaz ne yapalım.

Açık büfe.gün ne demek?

Hesaba bak benim yüzdelik hamilelik hesaplamama benzedi.
altı üstü şekerli su daa abartmayın. Ben böyle diyip içip bayılanlardan olurum kesin. Gerçi şimdiye kadar hiç bayılmadım

Kızlar karın agrım var biraz üşütmüşüm sanırım gaz sancısı gibi .ayaklarıma sıcak su koymamda bi sakınca varmıdır bilen varmı

Kızlar karın agrım var biraz üşütmüşüm sanırım gaz sancısı gibi .ayaklarıma sıcak su koymamda bi sakınca varmıdır bilen varmı
Ayaktan bir şey olmaz.karın bölgene koyma.yeter. Bende tırnak batması var koyuyorum.ara ara.

Hesaba bak benim yüzdelik hamilelik hesaplamama benzedi.
altı üstü şekerli su daa abartmayın. Ben böyle diyip içip bayılanlardan olurum kesin. Gerçi şimdiye kadar hiç bayılmadım

Bayılmak değil de çıkarmak korkutuyor. Çıkarırsak aymı şeyi birdaha içirirler

3 limon mu hmm eğer şeker ölçümüne etki etmiyorsa limonata gibi içmek mantıklı. Bir iki de buz götürürüz
Karistirip icildigini duymadim ama niyr suyunu getir dedi anlamadim. Bilen varsa soylesin. Ben.oncekinde 50 gr icmistim rahat beklemistin sadece acliktn icim bayilmisti. Limon sıkmam yani bir degil uc tane

biraz daha zorlarsanız votka da alalım yanımıza diyeceksiniz.
Yok votkaya gerek yok soguk bir limonata iyi gider. 4-5 aydir limon yiyen biri olarak sevdim limon fikrini. Ynina da ceviz badem koyariz bebege de faydali hem

Disari cikmayi gezmeyi cok severim. Her haftasonu cikiyoruz ben 1 saat gecmeden eve gidelim.diyorum dönüp geliyoruz. Eve gelince de disarda sunu yapsaydik diyorum. Kiyafetler fln daraltiyor beni ev rahatligi olmali her an uzanip dinlenebilmeliyim hem de gezmeliyim.
Bebek magazasina girelim de kiza bir parca pembe birsey alayim dedim halim kalmadi dönduk eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…