- 8 Ağustos 2014
- 243
- 93
- 43
öylelerini biraz dövmek lazımsen şanslı kısımdasın demek kibenimki de öyle kalk iş yap diyecek bir adam değil ama her gün bir yerim ağrıyor kafasında. evet ağrıyor da ama artık söylememekle buldum kolayı.
Ben hayatta limon yiyemem.yalasam bile yüzüm buruşur.sulandırır da içerim bari.Yok votkaya gerek yok soguk bir limonata iyi gider. 4-5 aydir limon yiyen biri olarak sevdim limon fikrini. Ynina da ceviz badem koyariz bebege de faydali hem
Simdi oyle cok yemiyorum limona aserdim ilk 4 ay. Hamilelik neler yaptiriyor insana. Aciyi severim ama dayanamadigimdan yemem gozlerim hemen yasarir. Simdi gozumu kirpmadan yedigim acinin hesabi yok. Asiri yememeye calisiyorum dokunur diyeBen hayatta limon yiyemem.yalasam bile yüzüm buruşur.sulandırır da içerim bari.
Hamileliğin başından beri ilk kez bir yere oturmaya gidicez.
Çok teşekkür ederim canım sağılasın. Kitap çok okurum aslında bu ara bebekle ilgili kitaplarım bitti. Yeni almam lazım. 17 tane ağız mendili 2 tane yüz örtüsü yaptım. Boşluktan mı böyle düşünüyorum bilmiyorum ki. Eskisi gbi değil ama o bi kesin. Napayım yeni yeni aktivite bulmam lazım kendime.canım hiiiç üzme kendini.aynı şeyleri ilk hamileliğimde bende yaşadım evdede ilginecek başka bi şey olmadığından kurup kurup dururdum.hatta beni artık sevmiyo, bu ye iç dinlen demesi falan da beni düşündüğünden değil bebeği düşündüğünden falan filan bi sürü şey.ilk bebeklerde babaların tepkisi böyle oluyor aslında şimdi daha iyi anlıyorum.ne yaşacaklarını tam kestiremedikleri için strese giriyorlar ve sonuç böyle oluyor.
bu sefer çok çok iyi gidiyor elhamdüllah. e oda olgunlaştı tecrübeli daha ilgili yani babalığın keyfini tattığı için keyfi yerinde.yani anlayışla karşıla eşini isteklerini net bi şekilde söyle erkekler asla üstü kapalı mecazi laflardan dokundurmalardan falan anlamazlar.adamlar işte dümdüzler yani bodoslama söyliyiceksin ne istediğini.
tek dezavantajın evde ilgineceğin başka bişeyin olmaması.şimdi biz bozuşsak ben kızla ilgileniyorum falan kafam dağılıyo.başbaşa olunca sorunlar daha bi büyüuo gibi.bi hobi edinebilrsin bebişine bi şeyler örebilirsin yada kitap falan yani kafanı dağıtacak bi şeyler.
uzun yazdım ama inşallah yardımcı olabilmişimdir.
Hamile olan biz zorluğu çeken biz ama trip onlarda tuhaf haller onlarda. Acaba oda artık bebek var beni ihmal ediyo diyr falan mı düşünüyo benden mi bişiler bekliyo acaba ? Babalık onlara bebek doğduktan 6 ay sonra yerleşiyormuş diye okumuştum. Doğru sanırımArtik haftalar ilerliyor yukumuz artiyor normal agirlasmamiz canim
hay masallah kuzuna
canim.miden bulanip kusabiliyon bazilarina dokunuyor o meret ben ilk yaptrdgmda kotu olmustum kusuncs da bosa gidiodu diye dr onermsti arada limon yaliyordum agzimi eksitiyordu oyle icebliyordum bugun de oyle icebldm zaten
Canim senin ilk gebelik sanirim erkekler ilkinde ya cok odunlasiyor uzaklasip tepkisizlesiyor ya da babalik rolunu oturtmya caliscam derken dengeyi sasriyor abartiyor her ne kadar esas degsm etkilesm bizde olsa da onlar da yeni bi surece adapte olmaya calisiyo cuvalliyolar haliyle bi sure beklntni minimuma dusurup guzellikle yapici bi dille kpnusmya calis surecin etkilerini biz oznesinde toprlyan bi dil kullan onun babaliga bakisini heyecanini obemsedgni goster zamanla otryolar merak etme
Hadi ins tez zamanda ogrenirsin :) benimko % 100 erkek ekranda show yapti pasamiz :)bir erkek dediler bir kiz dediler karişik ya güvenemiyorum artik hep benzetiyorlar kesin sonuç yok
hayırlısı tabi bizim ki kendini ağır a satıyorHadi ins tez zamanda ogrenirsin :) benimko % 100 erkek ekranda show yapti pasamiz :)
sat a göre 26 ya da 27 . haftada yaptır bebege göre de 27-28 olur kafanda soru işareti kalmazcanım dr.um 1 ay sonra gel dedi kontrole o tarihe yakın yaptırır giderim. Çünkü 28. haftaya kadar yaptırabilirsin dedi.
kasımın 17sınde gidersem dr.a 1 hafta öncesi işte yaptırırım diyorum ama şuanda bebek önde gidiyor ya onumu baz alcaz yoksa sata göre haftayımı baza alcaz bu 28 .haftayı geçirmeme olayında.
hareketler guclendiriyor kasları o yuzden iyi geliyor..vucudun agırlık merkezi degişiyor göbek büyüdükce sırt bel agrıları da kacınılmaz oluyor..her gun az az da olsa yaparsan faydasını kesin görürsünCnm cok saol yaa deniycem felaket bisi bu doguma kadar napcam bilmiyorum
tam oyle sekerli su gibi değil de sanki ufaktan gazoz gibi..Şekerli su değil mi? Başka bir tadı mı var?
ben de şu cihazdan istiyorum yaaaaBeylere dinletelim duyan cikacak mi kalp atislarini.
Evdeki bir kiloluk kesme şekerin içinde 360 adet varmış buna göre bir tanesinin gramı 2.7778 oluyor 50 gramlık şeker de yaklaşık 18 tane kesme şekere eşit. Hmmmm
Açık büfe.gün ne demek?
Kızlar karın agrım var biraz üşütmüşüm sanırım gaz sancısı gibi .ayaklarıma sıcak su koymamda bi sakınca varmıdır bilen varmı
Bana 3 limonu sık suyunu siseye koy getir dedi dr.un yanindaki kadin. Napcaksam limonata mu iciceksem
ya ben bir yerde okudum eğer kusma gibi bir durum olmaz ise hiç bir şey vermiyorlarmış yanında testi etkileyebiliyormuş. ıyk gene midem kalktısu içerim bende en azından sudan bir şey olmaz
Kızlar slm bugün eski bir öğrencimin doğumgünü vardı bende gittim yemekte de ızgara köfte yedim ayıptır söylemesi sma dışarda yiyince bana pişmemiş gibi geliyorçoğunu yiyemedim gerçi ama kafama takıldı uffffff ya dışarda yfmek yemekten nefret ediyorum mecbur olmasam bugün bebeğimde pek sessiz Allahım kuzumu bi sağlıkla doğursam rahatlıcam valla hergün takacak bişey buluyorum.
Ya haklısın cnm bende ısrarla söyledim ama içi kırmızı gibi geldi ne biliyim bide bugün kuzum çok sakin. İnan böyle olunca acayip canım sıkkkın oluyor gün bitmiyor kendimi mutsuz hissediyorum herşeyim bebeğime endeksli o iyi olsun başka bişey istemem Rabbime emanet yavrum. Baxen geliyorlar işte onu çok merak ediyorum ve yaptığım hiçbişeyden sıkıntı yaşamasını istemiyorum offf offffBen de eti dışardan yiyebiliyorum. Sürekli kasaba gidip et alamıyorum dondurucudan da yemek istemiyorum. Yalnız yerken çok pişmiş olsun diye özellikle söylüyorum. Bazen insanlar kızıyor orta pişmiş ye kan yapsın falan diyorlar. Ama onların toksoplazmadan falan haberi yok ki. Israrla çok pişmiş yemek lazım. Seninkiler de pişmiştir sıkma canını canım. Izgara yüksek ısılı sonuçta.
Günaydııın. Direk konuya gircem.Ben bu aralar çok mutsuzum. Eşim çok ilgisizleşti sabah uyanıyo işe gidiyo akşama doğru geliyo direk pc başına yemek hazırlıyorum yiyoruz yine pc başına bende tv karşısında uyuya kalıyorum. Her gün böyle geçiyo ne bi aktivite ne bi muhabbet. Çok bunaldım ya. Buralardan çekip gidesim geliyo. Dün kınuştum farkındamısın çok monotonlaştı hayatımız dedim ne yapmamı istiyosun biraz harcamaları azaltmamız lazım bebek olacak dedi. İstanbulun bi köşesindeb bi köşesine götür demiyorum azıcık sitenin bahçesini dolaşsak o bile bişey dedim. Başbaşa her gün yemek yiyoruz ya dedi. Ondan azıcık ilgi azıcık alaka beklediğimi anlamadı bile. Ağlasam kızıyo bebeği üzme diyo. MEsela hayatta hiç kabak tatlısı yemem kokusu bile kötü geliyo bana ona pişirdim servis ettim tutturdu sende yiceksin diye azıcı hatırın için alayım dedim benim hatırıma yeme bebek için ye dedi. Azıcık yemeden bişi olmaz dedi bende yemedim bi tabak yiyip kussamıydım yani.( Ki hiç yemek seçmem ben bi h.cevizi bide bu tatlıyı yemem) sonra döndü karnıma oğlum annen seni sevmiyo seni düşünmüyo falan bişiler diyo. Şimdiden anneliğime laf ediyo. Herşeyde bebeği düşünüyo beni unuttu artık nerdeyse bebeği kıskancam. Ayağımda patik olmasa bebeği hasta edeceksin az yesem bebek vitaminsiz kalır kilolarımdan dert yansam yada ayna karşısında baya genişledim desem ne var anne olcaksın bunada katlan yani gbi sözler. Şımartılmak istiyordum ama hepten ilgisiz kaldım.. Bana bi çareeee. Çok mutsuzum. Yavrumun hareketlerine bile eskisi kadar tepki veremiyorum. AMa yinede beni tek mutlu eden ufacık şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?