2015 Şubat Anneleri

sen şanslı kısımdasın demek ki benimki de öyle kalk iş yap diyecek bir adam değil ama her gün bir yerim ağrıyor kafasında. evet ağrıyor da ama artık söylememekle buldum kolayı.
öylelerini biraz dövmek lazım yada korkutmak keşke bi kereliğine şu minikleri onlara verme şansımız olsa da anlasalar

Yok votkaya gerek yok soguk bir limonata iyi gider. 4-5 aydir limon yiyen biri olarak sevdim limon fikrini. Ynina da ceviz badem koyariz bebege de faydali hem
Ben hayatta limon yiyemem.yalasam bile yüzüm buruşur.sulandırır da içerim bari.
Hamileliğin başından beri ilk kez bir yere oturmaya gidicez.

Ben hayatta limon yiyemem.yalasam bile yüzüm buruşur.sulandırır da içerim bari.
Hamileliğin başından beri ilk kez bir yere oturmaya gidicez.
Simdi oyle cok yemiyorum limona aserdim ilk 4 ay. Hamilelik neler yaptiriyor insana. Aciyi severim ama dayanamadigimdan yemem gozlerim hemen yasarir. Simdi gozumu kirpmadan yedigim acinin hesabi yok. Asiri yememeye calisiyorum dokunur diye

Çok teşekkür ederim canım sağılasın. Kitap çok okurum aslında bu ara bebekle ilgili kitaplarım bitti. Yeni almam lazım. 17 tane ağız mendili 2 tane yüz örtüsü yaptım. Boşluktan mı böyle düşünüyorum bilmiyorum ki. Eskisi gbi değil ama o bi kesin. Napayım yeni yeni aktivite bulmam lazım kendime.

Hamile olan biz zorluğu çeken biz ama trip onlarda tuhaf haller onlarda. Acaba oda artık bebek var beni ihmal ediyo diyr falan mı düşünüyo benden mi bişiler bekliyo acaba ? Babalık onlara bebek doğduktan 6 ay sonra yerleşiyormuş diye okumuştum. Doğru sanırım

sat a göre 26 ya da 27 . haftada yaptır bebege göre de 27-28 olur kafanda soru işareti kalmaz

Cnm cok saol yaa deniycem felaket bisi bu doguma kadar napcam bilmiyorum
hareketler guclendiriyor kasları o yuzden iyi geliyor..vucudun agırlık merkezi degişiyor göbek büyüdükce sırt bel agrıları da kacınılmaz oluyor..her gun az az da olsa yaparsan faydasını kesin görürsün

Evdeki bir kiloluk kesme şekerin içinde 360 adet varmış buna göre bir tanesinin gramı 2.7778 oluyor 50 gramlık şeker de yaklaşık 18 tane kesme şekere eşit. Hmmmm

Kiz otrup neleri hesapliyorsunuz oyle ne guldum

Açık büfe.gün ne demek?

Ya iste evde yapilan kadin gununu disarda cafeteryaya uyarlamislar modern kadin tembelligi

Kızlar karın agrım var biraz üşütmüşüm sanırım gaz sancısı gibi .ayaklarıma sıcak su koymamda bi sakınca varmıdır bilen varmı

Gecmis olsun ayaktan bisey olmaz

Bana 3 limonu sık suyunu siseye koy getir dedi dr.un yanindaki kadin. Napcaksam limonata mu iciceksem

Hmm o kadar destege izin vermesi ilginc etkilemez mi bana sadece arada yalamaya izin verdiler o da dayanamynlar icin ki sonrasinda su bile icirmediler tekrar kan alana dek kabustu benm icin

Kızlar slm bugün eski bir öğrencimin doğumgünü vardı bende gittim yemekte de ızgara köfte yedim ayıptır söylemesi sma dışarda yiyince bana pişmemiş gibi geliyor çoğunu yiyemedim gerçi ama kafama takıldı uffffff ya dışarda yfmek yemekten nefret ediyorum mecbur olmasam bugün bebeğimde pek sessiz Allahım kuzumu bi sağlıkla doğursam rahatlıcam valla hergün takacak bişey buluyorum.

Ben de eti dışardan yiyebiliyorum. Sürekli kasaba gidip et alamıyorum dondurucudan da yemek istemiyorum. Yalnız yerken çok pişmiş olsun diye özellikle söylüyorum. Bazen insanlar kızıyor orta pişmiş ye kan yapsın falan diyorlar. Ama onların toksoplazmadan falan haberi yok ki. Israrla çok pişmiş yemek lazım. Seninkiler de pişmiştir sıkma canını canım. Izgara yüksek ısılı sonuçta.

Ya haklısın cnm bende ısrarla söyledim ama içi kırmızı gibi geldi ne biliyim bide bugün kuzum çok sakin. İnan böyle olunca acayip canım sıkkkın oluyor gün bitmiyor kendimi mutsuz hissediyorum herşeyim bebeğime endeksli o iyi olsun başka bişey istemem Rabbime emanet yavrum. Baxen geliyorlar işte onu çok merak ediyorum ve yaptığım hiçbişeyden sıkıntı yaşamasını istemiyorum offf offff

Seker yuklemesinde sekeri yuksek cikan varmi bayanlar benim bugun 50gr seker yuklemesi yapildi 156 cikti pazar 100luk yapilacak insallah seker cikmaz kanimda dusukmus basdonmelerim hep ondanmis hayirlisi

Canım seni iyi anlıyorum. Normalde benim eşim ilgisiz değildir ben yorulmıyım die her türlü işi yapardı ben demeden. Ama bu sanırım annesi gelene kadar böyleydi. k.validem geldi perşembeden beri 3 gündür eşim bana karşı ilgisizleşti yardım etmiyor artık bu gün yemek hazırlarken kasığıma çok feci bir ağrı girdi gittim yatak odasında uzandım biraz gelip nasıl oldun bile demedi. Annesi gelirken yeğenini getirdi k.validem kaynımın oğluna bakıyor onsuz durmuyor die yanında getirdi. eşim onla ilgileniyor oynuyor bana gelip bakmadı bile. biraz yatınca kalktım sofrayı hazırladım yedi kalktı gitti normalde toplamama yardım ederdi sofrayı fln.

Bu değişimi anlamadım çarşmba gününden beride ikimizin arasında bir gerginlik vardı bana söylediği laflar bana batıyordu. çarşmba perşembe cuma hatta hastaneye giderken de gerginlik yaşadık. Üstüne birde annesi geldiğinden beri bariz belli olan ilgisizliği dikkatımı çekti demek annesi varken yardım edilmiyormuş erkeklik damarı tutuyor olsa gerek. Şimdide aldı yeğenini dışarı götürdü k.validem yattı uyuyor bende tek başıma oturuyorum evde.

Bu bir haftadır bende aşırı duygusallık var sözlerinden alınıyorum ama o farkında bile değil bunun, sürekli ağlamak geliyor içimden nie böyle oldu anlamadım bende hepsi üst üste birikti sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…