2015 Şubat Anneleri

Teşekkürler canm saol...

Aaa ilk kez duydum.
Benim duymamam normalde ablam çok aktif kokoşcuktur o da bilmiyor sanırım duysalar grup olarak hemen uygularlar.
Daha neler duycaz. Ben bir kez güne katıldım onda da zorla topladık bitene kadar birbirimize girdik.

Benle beberaber arkadaşım 1 kilo bebeği o yüzden canm:)
Normal değil mi senin kilosu.bana çok bile göründü.
benimde geçen hafta 23+ 3 de 683 gramdı.şimdi 24+ 1 seninki kadar olmamıştır 4 günde. Bana dr gayet iyi dedi kilosu. Boyu 31 Cm di. Ama benim eşimin boyu 1,90 uzun boylu olabilir.

Ooo ben misafirlikten geldim hala uyumayanlar varmış. Hayatta bir daha gezmeye gitmem.
Arabamızı satmıştık. Metrobüsle gittik ve Bir saat bekledik,bindik tıklım tıklım kimse yer vermedi.
Belim resmen koptu. En iyisi işe git eve gel ve yat. Gelecek 3 ay yaşam planım böyle.

Sadece yatsak. Gün içerisinde hiç enerjim kalmıyor. Bir de haftaya istanbula gelicem. Davutpasaya yıldız tekniğe. Oraya yakın otel önerin var mı canım?

ya canım ben güya doğumada k.valide gelsin die düşünüyordum annemle birlikte iki tecrübeli ama vazgeçtim görümcemleri göndersinler daha iyi ben doğurmuşken birde k.valideyi çocukla kaldıramam sanırım. Ve anladım ki bende biraz temizlik titizlik takıntısı var çocuğa pek oturarak yeme öğretilmemiş elinde geze geze yiyor ve her yere sürüyor benimde içim gidiyor koltuklar vizyon halılar krem vizyon açık tonlar leke kalıyor ben hamile halimle temizleyemem ki yav daha 6 aylık halılar 3 güne kadar temizdi 1-2 yerde eşimin çay lekeleri vardı damlatmış şimdi battı. Öle piskende benm içim rahat etmiyor temizlemeden off cidden büyük konuşmuyorum ama böyle olmaz inş benim çocuğum

Ne azı canım saçmalama benim oğlum 33 cm 850 gr çıktı bende 25.haftaya yeni başladım işte dr.um benim bebeğime iri bebek olacak gibi dedi ve iri bebekler annede gbelik şekeri oluyor die bana şeker yüklemesini kesinlikte yaptırcak ilk 50 gr yapcam 140 ve üzeri çıkarsa 100 grlık yapcam. Senin bebişinde bnmkine yakın az değil hatta fazla bile denebilir

Evet canım toplamda.58 ile hamile kaldım 61 im şimdi. O yüzden göstermiyorum. Göbek çıkmadı kimse inanmıyor bana :)
Maşallah cnm sana bizde 21.haftamiza girdik bebislerimle 48 le hamile kaldım şuanda 54kgyum 6 kg aldım ama gobegim hala küçük kimse inanmıyor ikiz gebe olduğumusağlıkları yerinde olsundapeki kaç haftalıksınız cnm

Kendi kilomuzu konusuyorduk bir de bebegin kilosu eklendi. Bazi ulkelerde sık usg yapilmamasu ne kadar mntikli. Surekli olcum surekli kiyas surekli bebege gideb stres. Her bebek her hamilelik farklidir. Asil kilo son ay aliyor bebek. Nolur kiyaslamayin icim daraliyor.

Gebelik şekerinden dolayı çocuğu şeker hastası olanlar var.. Kaldı ki şeker yüklemesinde kullanılan miktarlar günlük hayatta kullanılan miktardan çokta farklı değil.. O kadar zararlıysa doktorlar neden öneriyorlar peki? Bir de şöyle düşünmek lazım,gebelikte ilaç kullanımının da zararları vardır ama yararları değerlendirilir önce.. Şeker yüklemesine kadar dikkat etmemiz gereken o kadar çok şey var ki! Her şey mükemmel bir şekerimiz kaldı düşünecek :)

Eger hen hic seker yemiyorun kuru uzum bile agzima surmuyorum diyen varsa yaptirmasin seker yuklemesini. Gercekten sekere aliskin olmayana ve bebegine dokunabilir. Ama ben kahvaltidan once sekerli bisey yedim az once direk ac karna. Bnim yaptirmam lazim. Hic seker yemeyende seker riski olmaz ama bunu kimse yaptirmasin diye ilan edenleri anlamiyorum

Ben normalde şeker Yemem ama Dr yine de yapıcak. Bu bebişin iyiliği için sanırım. Ama korkuyorum niye normalde şeker yemeyen yaptırmıyo? Herkese yapmıyorlar mı? Şekere alışkın olmayana dokunur mu ki?

Burda sadece madoda var istanbulda pek cok yerde vardir kesin iyi oluyor boyle ya ev isi calisanlara zor hazirligi pisligi bisey anlamiyon sirf yorgunluk kaliyo

Açlık ne? Şekerli suyu içmeden önce de mi kan alıyorlar? Ben tsh da ölçtürücem de önce kan alıyorlarsa hapımı içmeden gideyim.

Evet acken uc tup kan alindi parmktan da aclik sekerini olctuler seker olcme cihaziyla canm

Oo iyi dayanmissin o tempoya gece gece bize artik fazla boyle gezmeler cidden

günaydın uykucular herkes uyuyomu yaaa

Gunaydinn canim bugun guzel uyandin galiba krampsiz ?

Gunaydin herkese guzel bir pazar diliyorum

sana da gunaydin canim ben de acliga uyandim

Dr un bAşka tahliller de mi istemişti üç tüp şeker için mi?

Bu seker olayinda suyu iyice bulandrdilar atladiklari bisey var ulkenin yarisi seker hastasi ve genetik bi yatkinlik var ailede olmynda bile cikabiliyor gevelikte kaldi ki ben aileden oturu riskli gruptayim zaten donem donem bile olcturuyorum sekerimi. Sekerin tahribati cok buyuk geri donusu zor izleri oluyor bu yüzden ogrenilip tedbir gerekiyosa alinmasi bence gerekli benm dedem babanem buyuk amcalarim cok acisini cekti malesef o yuzdem gecstreblcegm bisey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…