Teşekkürler canm saol...Canım benim dr ismemişti randevuyu ben aldım bi doçentten aynı zamanda da perinatolog ki bu perinatologlar türkiyede sınırlı sayıda var dr söyledim iyi yapmışsın dedi sonuçları bana da getir dedi bende cuma gittim kontrole çok şükür bişi çıkmadı çarşambada kendi dr uma götürecem geç kalmadan git bence sanırım 25. Haftadan sonra olmuyo die biliyorum.
Tamm yaptırmak istiyorum ...tesekkurler:)evet canım farklı doktor bakıyor ona aslında organları omurgayı falan inceledikleri için önemli ama yine de sen bilirsin yaptırmak istiyorsan yaptır bence
Aaa ilk kez duydum.Kiz otrup neleri hesapliyorsunuz oyle ne guldum
Ya iste evde yapilan kadin gununu disarda cafeteryaya uyarlamislar modern kadin tembelligi
Gecmis olsun ayaktan bisey olmaz
Hmm o kadar destege izin vermesi ilginc etkilemez mi bana sadece arada yalamaya izin verdiler o da dayanamynlar icin ki sonrasinda su bile icirmediler tekrar kan alana dek kabustu benm icin
Normal değil mi senin kilosu.bana çok bile göründü.Benle beberaber arkadaşım 1 kilo bebeği o yüzden canm:)
Pazartesi arayin dediler bana öğrenemedim bugun aclik 85 cikti ama bi onu bliyom
Benle beberaber arkadaşım 1 kilo bebeği o yüzden canm:)
Ooo ben misafirlikten geldim hala uyumayanlar varmış. Hayatta bir daha gezmeye gitmem.
Arabamızı satmıştık. Metrobüsle gittik ve Bir saat bekledik,bindik tıklım tıklım kimse yer vermedi.
Belim resmen koptu. En iyisi işe git eve gel ve yat. Gelecek 3 ay yaşam planım böyle.
Aynı dertten muzdaribiz canım... Erkeklik damarı tuttu yada annesi sana yardım ediyo zannediyordur. Ne anlayışsızlar ya hamile kadına yatılı misafir mi gider ? Hemde çocuklu. Yazık yemin ederim. Kendi kızlarına yapılsa kıyamet kopar. Sen yimede dert etme canım. Napcaz işte bizimkiler de böyle. Senin ki annesi gidince eskiye döner benimki aynı hiç bir değişme yok hep bana zahmet versin. İlgisizlikleride çıldırtıyo hani. Bugün birazcık bebeğime alışveriş yaptım da kendime geldim canım. Eve kapan ağla ağla yüzüne bakan yok bunalmıştım artık.ötavsiye edrrim :) ben takmıycam artık o ne yaparsa misliyle tepki vercem. Hep mi ben alttan alcam. Hamileyken şımartılmazsam ne zaman şımartılcam ?
24+5 olduk bugün kontrole gittim kızlar bebek Hamdolsun iyi.30 cm 742 gram.bende toplamda 24 haftada 3 kilo almışım o yüzden şeker testi yapılmadı. Bir ay sonra kontrol. Doktor normal dedi ama sanki boyuda kilosuda az gibi ne dersiniz
Maşallah cnm sana bizde 21.haftamiza girdik bebislerimle 48 le hamile kaldım şuanda 54kgyum 6 kg aldım ama gobegim hala küçük kimse inanmıyor ikiz gebe olduğumuEvet canım toplamda.58 ile hamile kaldım 61 im şimdi. O yüzden göstermiyorum. Göbek çıkmadı kimse inanmıyor bana :)
Gebelik şekerinden dolayı çocuğu şeker hastası olanlar var.. Kaldı ki şeker yüklemesinde kullanılan miktarlar günlük hayatta kullanılan miktardan çokta farklı değil.. O kadar zararlıysa doktorlar neden öneriyorlar peki? Bir de şöyle düşünmek lazım,gebelikte ilaç kullanımının da zararları vardır ama yararları değerlendirilir önce.. Şeker yüklemesine kadar dikkat etmemiz gereken o kadar çok şey var ki! Her şey mükemmel bir şekerimiz kaldı düşünecek :)Merhaba arkadaşlar
Yazmıyorum düzenli fakat sürekli takip ediyorum düzenli yazanları.
Şeker yüklemesinden bahsetmişsiniz bence yaptırmayın.çoğu doktor da zararlı olduğunu söylüyor zaten.
Çok gereksiz ve bebeği anne karnında hipoglisemiye sokan bir test.
Ki zaten bu başlıkta sanırım yazmıştı biri yüklemeden sonra bebeğin hareketleri azaldı diye. Aynısını canan karatay da söylemişti.
Ben kesinlikle yaptırmayacağım zaten ısrar ederseniz doktorunuz yükleme değil de evde şeker takibi yaptırır.
Yemek yedikten sonra belli saat aralıklarla şekerinizi ölçer yazarsınız ortalama değere göre yardımcı olur.
Limon olayına gelince de ben labrtuvarda staj yapmıştım.
Seker yüklemesi icin hazırladığımız karışıma hazır satılan limon suyundan sıkardık içimi rahat olsun diye.
Eger hen hic seker yemiyorun kuru uzum bile agzima surmuyorum diyen varsa yaptirmasin seker yuklemesini. Gercekten sekere aliskin olmayana ve bebegine dokunabilir. Ama ben kahvaltidan once sekerli bisey yedim az once direk ac karna. Bnim yaptirmam lazim. Hic seker yemeyende seker riski olmaz ama bunu kimse yaptirmasin diye ilan edenleri anlamiyorumGebelik şekerinden dolayı çocuğu şeker hastası olanlar var.. Kaldı ki şeker yüklemesinde kullanılan miktarlar günlük hayatta kullanılan miktardan çokta farklı değil.. O kadar zararlıysa doktorlar neden öneriyorlar peki? Bir de şöyle düşünmek lazım,gebelikte ilaç kullanımının da zararları vardır ama yararları değerlendirilir önce.. Şeker yüklemesine kadar dikkat etmemiz gereken o kadar çok şey var ki! Her şey mükemmel bir şekerimiz kaldı düşünecek :)
Eger hen hic seker yemiyorun kuru uzum bile agzima surmuyorum diyen varsa yaptirmasin seker yuklemesini. Gercekten sekere aliskin olmayana ve bebegine dokunabilir. Ama ben kahvaltidan once sekerli bisey yedim az once direk ac karna. Bnim yaptirmam lazim. Hic seker yemeyende seker riski olmaz ama bunu kimse yaptirmasin diye ilan edenleri anlamiyorum
Aaa ilk kez duydum.
Benim duymamam normalde ablam çok aktif kokoşcuktur o da bilmiyor sanırım duysalar grup olarak hemen uygularlar.
Daha neler duycaz. Ben bir kez güne katıldım onda da zorla topladık bitene kadar birbirimize girdik.
Açlık ne? Şekerli suyu içmeden önce de mi kan alıyorlar? Ben tsh da ölçtürücem de önce kan alıyorlarsa hapımı içmeden gideyim.
Ooo ben misafirlikten geldim hala uyumayanlar varmış. Hayatta bir daha gezmeye gitmem.
Arabamızı satmıştık. Metrobüsle gittik ve Bir saat bekledik,bindik tıklım tıklım kimse yer vermedi.
Belim resmen koptu. En iyisi işe git eve gel ve yat. Gelecek 3 ay yaşam planım böyle.
günaydın uykucular herkes uyuyomu yaaa
Gunaydin herkese guzel bir pazar diliyorum
Burda sadece madoda var istanbulda pek cok yerde vardir kesin iyi oluyor boyle ya ev isi calisanlara zor hazirligi pisligi bisey anlamiyon sirf yorgunluk kaliyo
Evet acken uc tup kan alindi parmktan da aclik sekerini olctuler seker olcme cihaziyla canm
Oo iyi dayanmissin o tempoya gece gece bize artik fazla boyle gezmeler cidden
Gunaydinn canim bugun guzel uyandin galiba krampsiz ?
sana da gunaydin canim ben de acliga uyandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?