2015 Şubat Anneleri

pirelideve yuruyus hamilelikde çok sgalikliymis de bak nasil yruyor
ben dun ekmek yemedim hiç sofrada, benim esimde hamilesin ne diyeti saçmalama diye basladi konusmaya
bizim ilkde deil 3. çocuk, yani ben onun için 4. siradayim
bende onu koyarim 4. siraya odesiriz nasilsa : )

8 kg yu 1 ayda alduysan yaptir bence canim testi

aslinda bide su var
eger hamilelik sekeir varsa bunun baska belirtileride oluyor,mesela benim oglum kilosu çok ondeydi( 4 kg dogdu)
ve suyum çok fazlaydi, son ay karnimi gorenin ilk sorusu ikiz mi diyorud, dogumda da ebenin ayagi islanmis suyumu patlatinca , bunlarin tek sebebi seker di .. ki ben o sekrli suyu içip testide yaptiramadim
ilk içtigimde 22 haftaydi suyum çok olunca hemen sekere bakdilar normal çikdi nedense, sonra sehir dgeistirdim oldugum yer eegldim burada uni ahstanesi var, 32 haftalikdim , oglum 3.5 kg gorunuyordu bu normal deil dediler tetsi yenilediler ama ben istifra ettim midemde tutaamdim,sonrada yinede seker var sayacaz dediler ve ona gore beslendim, suyum noldu bilmiyorum o sirada ama oglumun kilo alimini yavaslatabildim diyetle ..

Havaalanı tarafında değil.ikitelli tarafında.havaalanı tarafında otel çok.ama yakında Merter'de güneş Otel var. Her türlü araba ile gidilir zaten çünkü y.teknik Üniv. Daha önce geldin mi bilmiyorum ama böyle ayrı bir arazide sanki. Ayrıca uçakla geleceksen havaalanı yönünde ulaşım kolay metro ile.

Kizlar bende yaptirmayacaktim seker yuklemesini ama ailemde olunca seker has. yaptirdim dun seker 156 cikti 50likte doktor ailede olunca gebelik te cikabilir dedi yarin 100luk yapilacak ins cikmaz seker falan ben zaten cok zzayifim duyan sende ne sekeri olacak diyo olmasin zaten uzuluyorum cok birde nette yazi okudun bu idrar yolu enfeksyn mantar tarzi gecmeyen rahatsizliklari olanlarda sekerden dolayi oluyormus ayni bana demis

Birazdan çıkacak tv de yine şeker şeker diyor. Onu bekliyorum. Ben kendisine kesinlikle inanan insanlardanm ama bende doktorum gerekli görürse haftaya yaptıracağım. Önce tahlil yapıcaz dedi ama benim tahlillerde şekerim çok düşük çıkıyor.
Gerçi o sırada şeker falan hiç tüketmiyordum şimdi çaya şeker atıyorum.

Günaydın kızlarr ,bebişim bugün hareketsiz,dün çok yorulduğumdan mıdır nedir? Şeker testinide mecbur yaptıracağım bende hem risk grubundayım,hemde doktora güvenmek zorundayız.Ama tırsmıyorda değilim,Allahım bebişlerimizi korusun,sağlıkla kucağımıza versin inşallah

Günaydın canım bnde25. Haftaya girdim karnım kocaman oldu bianda büyüyor benm öyle oldu benm de iki kızım olcak hatırlarsı belki:) elbette herseyin başı sağlık bnde toplam9 kilo aldm
Cnm ikiz annelerini asla unutmam nasıl bebisler benimkiler Aşşağıda tekme atıyorlar Seninki ler seni nerelerden tekmeliyorlr

Hangi kanalda?

Tamam canım daha önce bir kere daha gelmiştim ama tam hatırlamıyorum bakalım bir iyice.

Show da magazin programında
Hazir gida sektorunun karsisinda duruyor ciksin tv.ye hakkidir, satsin kitaplarini diyordum ama farkli dusunmeye basliyorum ne isin var magazin programinda. Cok onemli birseyi savunuyor sadece paketli urun tuketmeyin diyerek ama reklamin iyisi kotusu oluyor malesef guvenirlilignini yitiriyor artik.

ayrıntılıda bana gebelik şekeri olabilir denildi kendi doktoruma gidene kadar ne çektim bir ben birde eşim bilir. testten sonra beni her gören keşke yaptırmasaydın canan k. böyle diyyor ayyyy çok kötü bilmem ne deyip durdu bunu diyenler arasında çok aktif biyologda var sadece tv seyreden ev hanımı da bende ben o kadına güvenmiyorum doktoruma güveniyorum dedim tersleyere ayrıca şeker var mı stresiyle daha fazla yaşayamazdım... zaten ona güvenipte yaptırmayan ve bebeğinde problem çıkanların günahı vebali bence o kadına

sınavda başarılar, iyi düşün iyi geçsin :)

bende riskli gruptayım dr 4 kilo alman gerekiyordu 8 kilo almışsın yürüyüş yürüyüş yürüyüş dedi

bende riskli gruptayım dr 4 kilo alman gerekiyordu 8 kilo almışsın yürüyüş yürüyüş yürüyüş dedi
yuruyus yuruyus de
sabah markete ekmek almaya gittim baacaklarim gitmiyor derman yok bende
iki adim atip dinleniyordum oyle oyle gidip geldim
çok istiyorum yuruyusu ama elimde deilki

bende= bi kaç kere açlik kan sekerine bakdirdim dr geçmisimde oldugu için takip edicez dedi bisey çikmadi onlarda

Benim dr tartiyor ama sadece sisteme yazmak icin sanirim. Hic yorum yapmiyor kiloma. Ben de 8 kilo aldm. Zaten 72 ile basladim. Yuruyus de cok yoruyor haftaici mecbur yuruyorum ayaktayim her kemigim agriyor. Su an agrim yok dinlendigim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…