8 kg yu 1 ayda alduysan yaptir bence canim testiKızlar günaydınnnn şekerle ilgili yorumlarınızı okudum bende hala kararsızım valla bana her yıl yapılıyor zaten yükleme çünkü dediğim gibi pkoluyum ve ömrüm bıyunca şeker hapı kullanıcam . Ama hiç insülin direncim çıkmamıştı şimdi yaptırmak şart mı diye düşünmeden edemiyorum yaptıralı bir yıl olmamış hatta şekerlişeyler tüketmem tatlıyı canım hiç istemez ama ekmek ve türevi yüketiyorum tabiki bu arada son bi ayda baya kilo aldım 8 kilo kadarcıkAma sadece göbek var şimdilik şükür çok şişmedim . Hepimize bol tepikler :)
Havaalanı tarafında değil.ikitelli tarafında.havaalanı tarafında otel çok.ama yakında Merter'de güneş Otel var. Her türlü araba ile gidilir zaten çünkü y.teknik Üniv. Daha önce geldin mi bilmiyorum ama böyle ayrı bir arazide sanki. Ayrıca uçakla geleceksen havaalanı yönünde ulaşım kolay metro ile.Holiday Inn havaalanına yakın herhalde di mi? Havaalanı da davutpaşaya yakın mı? Yürüyerek değil araba olur sanırım. Davet için çok teşekkür ederimşöyle daha sakin bir zamanda olsa görüşmeyi de çok isterim. Sınav stresine girmemeye çalışıyorum ama zaman yaklaştıkça düşünüyorum işte.
Birazdan çıkacak tv de yine şeker şeker diyor. Onu bekliyorum. Ben kendisine kesinlikle inanan insanlardanm ama bende doktorum gerekli görürse haftaya yaptıracağım. Önce tahlil yapıcaz dedi ama benim tahlillerde şekerim çok düşük çıkıyor.Evet bu ay bunu konusucaz. Bayadir da konusuyoruz. Herkesin sahsi fikri ama gebelik sekeri tehlikeli birsey diger msjda yazdigim gibi tas devrinde gibi tam dogal beslenemiyorsak bi cubuk kraker bile yiyorsak yaptirmamiz gereken bir test.
Karatayin en cok populer olma ugruna bir cumleyi one cikarip konusmasina uyuz oluyorum. Herkese yaptirmayin demek ne buyuk bir sorumluluk. Internete ulasamayan arastiramayan bi kadin gunlerde gotursun hamurisini tatliyi sonra karatayi dinleyip test yaptirmasin. Nasil verecek hesabini cok merak ediyorum
Yok cnm bir ayda 3 kilo aldım doktorum kilom için bişey demedi ama ben o kafar beklfmiyordum kilomu8 kg yu 1 ayda alduysan yaptir bence canim testi
Cnm ikiz annelerini asla unutmamGünaydın canım bnde25. Haftaya girdim karnım kocaman oldu bianda büyüyor benm öyle oldu benm de iki kızım olcak hatırlarsı belki:) elbette herseyin başı sağlık bnde toplam9 kilo aldm
Hangi kanalda?Birazdan çıkacak tv de yine şeker şeker diyor. Onu bekliyorum. Ben kendisine kesinlikle inanan insanlardanm ama bende doktorum gerekli görürse haftaya yaptıracağım. Önce tahlil yapıcaz dedi ama benim tahlillerde şekerim çok düşük çıkıyor.
Gerçi o sırada şeker falan hiç tüketmiyordum şimdi çaya şeker atıyorum.
Havaalanı tarafında değil.ikitelli tarafında.havaalanı tarafında otel çok.ama yakında Merter'de güneş Otel var. Her türlü araba ile gidilir zaten çünkü y.teknik Üniv. Daha önce geldin mi bilmiyorum ama böyle ayrı bir arazide sanki. Ayrıca uçakla geleceksen havaalanı yönünde ulaşım kolay metro ile.
Show da magazin programındaHangi kanalda?
Hazir gida sektorunun karsisinda duruyor ciksin tv.ye hakkidir, satsin kitaplarini diyordum ama farkli dusunmeye basliyorum ne isin var magazin programinda. Cok onemli birseyi savunuyor sadece paketli urun tuketmeyin diyerek ama reklamin iyisi kotusu oluyor malesef guvenirlilignini yitiriyor artik.Show da magazin programında
ayrıntılıda bana gebelik şekeri olabilir denildi kendi doktoruma gidene kadar ne çektim bir ben birde eşim bilir. testten sonra beni her gören keşke yaptırmasaydın canan k. böyle diyyor ayyyy çok kötü bilmem ne deyip durdu bunu diyenler arasında çok aktif biyologda var sadece tv seyreden ev hanımı da bende ben o kadına güvenmiyorum doktoruma güveniyorum dedim tersleyere ayrıca şeker var mı stresiyle daha fazla yaşayamazdım... zaten ona güvenipte yaptırmayan ve bebeğinde problem çıkanların günahı vebali bence o kadınaEvet bu ay bunu konusucaz. Bayadir da konusuyoruz. Herkesin sahsi fikri ama gebelik sekeri tehlikeli birsey diger msjda yazdigim gibi tas devrinde gibi tam dogal beslenemiyorsak bi cubuk kraker bile yiyorsak yaptirmamiz gereken bir test.
Karatayin en cok populer olma ugruna bir cumleyi one cikarip konusmasina uyuz oluyorum. Herkese yaptirmayin demek ne buyuk bir sorumluluk. Internete ulasamayan arastiramayan bi kadin gunlerde gotursun hamurisini tatliyi sonra karatayi dinleyip test yaptirmasin. Nasil verecek hesabini cok merak ediyorum
sınavda başarılar, iyi düşün iyi geçsin :)Holiday Inn havaalanına yakın herhalde di mi? Havaalanı da davutpaşaya yakın mı? Yürüyerek değil araba olur sanırım. Davet için çok teşekkür ederimşöyle daha sakin bir zamanda olsa görüşmeyi de çok isterim. Sınav stresine girmemeye çalışıyorum ama zaman yaklaştıkça düşünüyorum işte.
bende riskli gruptayım dr 4 kilo alman gerekiyordu 8 kilo almışsın yürüyüş yürüyüş yürüyüş dedibende dun basladim karataya kizlar ama tabiki seker testini yaptiracagim risk grubu altindayim, kilo aldim, daha onceki gebeligimde sekr vardi ailemde var vs yani butun riskler bende mevcut
kilo alimini yavaslatmaya çalisicam bakalim basarabilisem, ne kadar kilo alirsam o kadar riskimin artacagini soyledi dr um , ve ben galiba 6 kg yi geçtim, son haftada 1 kg aldim normalmi bilmiyorum
tartimda çalismiyor pil alip bakmam lazim , bozukmi pil sorunumu onu bilemiyorum, bozuksa da yenisini almma alzim en acil ihtiyac valla su an bana : )
yuruyus yuruyus debende riskli gruptayım dr 4 kilo alman gerekiyordu 8 kilo almışsın yürüyüş yürüyüş yürüyüş dedi
dr sorun gorse derdi o zaman takma kafanaYok cnm bir ayda 3 kilo aldım doktorum kilom için bişey demedi ama ben o kafar beklfmiyordum kilomu
Benim dr tartiyor ama sadece sisteme yazmak icin sanirim. Hic yorum yapmiyor kiloma. Ben de 8 kilo aldm. Zaten 72 ile basladim. Yuruyus de cok yoruyor haftaici mecbur yuruyorum ayaktayim her kemigim agriyor. Su an agrim yok dinlendigim icinbende riskli gruptayım dr 4 kilo alman gerekiyordu 8 kilo almışsın yürüyüş yürüyüş yürüyüş dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?