2015 Şubat Anneleri

Allah içine sindirsin, güle güle güzel günlerde giyinsin inşallah çilek bebegimiz :)

Cnm bende magnezyum aliyorum uzun zamandır. Maden suyu da iç istersen günde 1 tane ondada bolca var iyi geliyor.

Ablalar bizde dün bi takım alışverişler yaptık.çsizinle paylaşayım. Eminönü havuzlu handan yaptık alışverişi. 260 lira para koymuştum jkenara tamamını bebeğimiz için harcadım. Öncelikle park yatağımız olduğu için uyku seti aldık gemili :) çok çok içime sindi bayıldım rengine 115 liraydı peşin aldığımız için herşeyde yüzde on indirim yaptılar ayrıca. Alez aldım yatağımızın ölçüsünde kapı süsü aldım bulut konseptli inciler var üzerinde hoş geldin bebeğim yazıyor. Bi tane 10 lu hastane çıkışı aldık 50 liraydı. 15 liraya penye beyaz üstü turkuaz pıantiyeli battaniye aldım veeeeee 50 liraya harika bi bebek çantası aldım. dışı su geçirmez çok cepli ve biberon ısısını koruyan kalemlik görünümlü bi şeyi de bvar ayriyetten fermuarlı kesecik gibi bişey var 2 ıslak memdil sığacak boyutta. Sanırım oda bezini kremini ıslak mendilini koymak için. Çok pratik bayıldım bide içinde aliminyımlu bi cep var biberon için olsa gerek. Şimdilik bunları aldık. Eksikleri azaltıyoruz bakalım. Bugünde dolap ölçüsü alamaya gelecekler inşaAllah. Dolabımız gelincede herşeyi temizleyip yıkayıp ütüleyip yerleştircem. Bizden bu kadar şimdilik :) mutlu hafta sonları diliyorum.

Hayırlı olsun canım, bebişte hayırlısıyla giysin cicilerini inşaAllah. Evet havuzluhanda güzel şeyler var. Bende çok giderim alışverişe. Kızımın iç badilerini falan hep oralardan aldım, toptancılardan:) eşim orda herkesi tanıyor o yüzden şanslıyım galiba, biraz daha uyguna alabiliyorum:)

:eşim liste yap gidelim alışverişe dedi, bir günde herşeyini almayı düşünüyoruz. Şimdi liste heyecanı sardı beni :)))
Benim Liste çoktan hazır ama meraklı değil bizimki pek. Kendine bile kıyafet almaz ben alırım ondan dolayı bebek eşyası merakı hiç yok. Sadece bebek arabası ilgisini çekiyor.

Alışveriş heyecani ne guzel masallah size gule gule kullanin benim de kendimce kucuk bi listem var çoğu seyi abladan var zaten cok bisey yok diye bekletiom alisversi simdilik bi ara guc vakit bulursam hurclari indirip bakiyim diyorum sonra da yikancagi zaman yapmk mantkli geliyo yine erteliyorum :)
Sabahtan beri dolap topluyorum kislik yazlik verilcek gyilcek biyandan uc makine camasr yika as off bitmiyo is guc maraton gibi hayat yahu daha ütü var kizin dolaba sira gelmedi bile yemek pisrcem daha olme essem ölme sirtim belim kuyruk sokumum heryanim dayak yemis gibi agriyor

Herkese İyi Pazarlar Annem Geldi Camlarımı Sildi Tülleri,Fonları Yıkadık Astık Ev Mis Gibi Kokuyo Canım Annem Ya Temziliği Yaptı Gitti Ne Varsa Annelerimizde Var Bu Arada Kaynanam Alt Katımda Oturuyo Bırakın Yardım Etmeyi İnsan Bi Çaya Kahveye Davet Eder. Offff Uyus Oluyorum Ya Sonra Kaynanalar Neden Sevilmiyo Gelde Sev Şimdi

Saglikla gelsin gule gule kullansin minnosun cnm

yok canim hiç bi ek vitamin almiyorum
dr uma sorayim çarsamba gunu,TR deykende çokdu halsizligim kansizliga abkildi çok ekksik deildi SINIRDA GIBI BIseydi , kabizlik yapiyor diye almadim kan ilacini

simdide hiç halim yok adim atsam yoruluyorum : (

magnezyum eksikliginde kramlar oluyor diye biliyordum ben halsizlikde mi oluyormus : s

Güle güle kullanın inşallah, bende havuzluhan a gitmeyi düşünüyorum, herşey varmış orada.

slm arkadaşlar ben ilk kez yazıyorum, herkesin hamileliği iyi geçiyordur inşallah. Allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ben ali expresten bebek kıyafeti alan var mı memnun mu onu sarocaktım

Evet canım gi si yüksek gıdaların hiçbirini yemiyodum uzun zamandır. Son bir aydır beyaz ekmek ve şekerli suya alıştırıyorum kendimi. Meyvayı da arada sırada yerdim. Yaa biraz saçma gelicek belki ama makarnayı tam buğday yerim pirinci de en siyahından. Zaten çay olarak da beyaz çay içerim. Değişik biriyim yani.

Niye alismaya calisiyorsun ki beyaz ekmege falan

25.haftaya girdim bugün :)))) canım sen zayif gebe kalmissin zaten :))

Ben devamli sola yatıyorum galiba ondan paso yiyor benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…