nihayet ben de dün iki parça bi şey aldım kızıma.bizim kızın lakabı çilek kız annemler tarafında.o yüzden çilekli yenidoğan setleri hoşuma gidiyordu.butik bebede vardı ama şimdi benim kızla oğlanında sonbahar alışverişleri olunca ipin ucunu kaçırmim diye ertelemiştim.dün taaa karşı kaldırımdan gördüm vitrinde.oyuncak bebeğe giydirmişler.bayıldım.koçişi tuttuğum gibi karşıya geçirdim.orda diye.hemen aldım.tüm gün çocuklara uyduramadığım aklımdaki eşyalarıda orda buldum.boşa gezmişim.ilk oraya girsem herşeyi halletcekmişim.
anneme gösterdim netten.daha erken dedi.ben de biliyorum ama zamanı gelincede insan aradığını bulamıyor.keşke alsaydım diye pişman oluyo.bulmuşken aklın kaldıysa almak lazım
ben de hiç sevmiyorum hamileyken yürüyüşü.magnezyumunu alıyor musun düzenli.onu yazdırınca biraz düzeldim.çocuğu okula götürüp getirirken ağlamaklı oluyodum nerdeyse yorgunluktan.bacaklarımda ki halsizlikten.
:eşim liste yap gidelim alışverişe dedi, bir günde herşeyini almayı düşünüyoruz. Şimdi liste heyecanı sardı beni :)))
Super heyecanlı herşeyi birden almak bencede :) yorulursun ama değer bir cirpida biter.
Bu hormonlar beni benden aldı zaten. Bide hala progestan kullanıyorum o çok kötüyapıyo beni
Fitil değil canım benim ki. Bu son kutu zaten inşAllah. Bitse rahat edicemo çok fena bir ilaç fitil gibi kullansana, yan etkisi olmaz. Doktoruna sor ama kullanmak için
Hayırlı olsun canım, bebişte hayırlısıyla giysin cicilerini inşaAllah. Evet havuzluhanda güzel şeyler var. Bende çok giderim alışverişe. Kızımın iç badilerini falan hep oralardan aldım, toptancılardan:) eşim orda herkesi tanıyor o yüzden şanslıyım galiba, biraz daha uyguna alabiliyorum:)Ablalar bizde dün bi takım alışverişler yaptık.çsizinle paylaşayım. Eminönü havuzlu handan yaptık alışverişi. 260 lira para koymuştum jkenara tamamını bebeğimiz için harcadım. Öncelikle park yatağımız olduğu için uyku seti aldık gemili :) çok çok içime sindi bayıldım rengine 115 liraydı peşin aldığımız için herşeyde yüzde on indirim yaptılar ayrıca. Alez aldım yatağımızın ölçüsünde kapı süsü aldım bulut konseptli inciler var üzerinde hoş geldin bebeğim yazıyor. Bi tane 10 lu hastane çıkışı aldık 50 liraydı. 15 liraya penye beyaz üstü turkuaz pıantiyeli battaniye aldım veeeeee 50 liraya harika bi bebek çantası aldım. dışı su geçirmez çok cepli ve biberon ısısını koruyan kalemlik görünümlü bi şeyi de bvar ayriyetten fermuarlı kesecik gibi bişey var 2 ıslak memdil sığacak boyutta. Sanırım oda bezini kremini ıslak mendilini koymak için. Çok pratik bayıldım bide içinde aliminyımlu bi cep var biberon için olsa gerek. Şimdilik bunları aldık. Eksikleri azaltıyoruz bakalım. Bugünde dolap ölçüsü alamaya gelecekler inşaAllah. Dolabımız gelincede herşeyi temizleyip yıkayıp ütüleyip yerleştircem. Bizden bu kadar şimdilik :) mutlu hafta sonları diliyorum.
Benim Liste çoktan hazır ama meraklı değil bizimki pek. Kendine bile kıyafet almaz ben alırım ondan dolayı bebek eşyası merakı hiç yok. Sadece bebek arabası ilgisini çekiyor.:eşim liste yap gidelim alışverişe dedi, bir günde herşeyini almayı düşünüyoruz. Şimdi liste heyecanı sardı beni :)))
Saglikla gelsin gule gule kullansin minnosun cnmAblalar bizde dün bi takım alışverişler yaptık.çsizinle paylaşayım. Eminönü havuzlu handan yaptık alışverişi. 260 lira para koymuştum jkenara tamamını bebeğimiz için harcadım. Öncelikle park yatağımız olduğu için uyku seti aldık gemili :) çok çok içime sindi bayıldım rengine 115 liraydı peşin aldığımız için herşeyde yüzde on indirim yaptılar ayrıca. Alez aldım yatağımızın ölçüsünde kapı süsü aldım bulut konseptli inciler var üzerinde hoş geldin bebeğim yazıyor. Bi tane 10 lu hastane çıkışı aldık 50 liraydı. 15 liraya penye beyaz üstü turkuaz pıantiyeli battaniye aldım veeeeee 50 liraya harika bi bebek çantası aldım. dışı su geçirmez çok cepli ve biberon ısısını koruyan kalemlik görünümlü bi şeyi de bvar ayriyetten fermuarlı kesecik gibi bişey var 2 ıslak memdil sığacak boyutta. Sanırım oda bezini kremini ıslak mendilini koymak için. Çok pratik bayıldım bide içinde aliminyımlu bi cep var biberon için olsa gerek. Şimdilik bunları aldık. Eksikleri azaltıyoruz bakalım. Bugünde dolap ölçüsü alamaya gelecekler inşaAllah. Dolabımız gelincede herşeyi temizleyip yıkayıp ütüleyip yerleştircem. Bizden bu kadar şimdilik :) mutlu hafta sonları diliyorum.
yok canim hiç bi ek vitamin almiyorumben de hiç sevmiyorum hamileyken yürüyüşü.magnezyumunu alıyor musun düzenli.onu yazdırınca biraz düzeldim.çocuğu okula götürüp getirirken ağlamaklı oluyodum nerdeyse yorgunluktan.bacaklarımda ki halsizlikten.
Ablalar bizde dün bi takım alışverişler yaptık.çsizinle paylaşayım. Eminönü havuzlu handan yaptık alışverişi. 260 lira para koymuştum jkenara tamamını bebeğimiz için harcadım. Öncelikle park yatağımız olduğu için uyku seti aldık gemili :) çok çok içime sindi bayıldım rengine 115 liraydı peşin aldığımız için herşeyde yüzde on indirim yaptılar ayrıca. Alez aldım yatağımızın ölçüsünde kapı süsü aldım bulut konseptli inciler var üzerinde hoş geldin bebeğim yazıyor. Bi tane 10 lu hastane çıkışı aldık 50 liraydı. 15 liraya penye beyaz üstü turkuaz pıantiyeli battaniye aldım veeeeee 50 liraya harika bi bebek çantası aldım. dışı su geçirmez çok cepli ve biberon ısısını koruyan kalemlik görünümlü bi şeyi de bvar ayriyetten fermuarlı kesecik gibi bişey var 2 ıslak memdil sığacak boyutta. Sanırım oda bezini kremini ıslak mendilini koymak için. Çok pratik bayıldım bide içinde aliminyımlu bi cep var biberon için olsa gerek. Şimdilik bunları aldık. Eksikleri azaltıyoruz bakalım. Bugünde dolap ölçüsü alamaya gelecekler inşaAllah. Dolabımız gelincede herşeyi temizleyip yıkayıp ütüleyip yerleştircem. Bizden bu kadar şimdilik :) mutlu hafta sonları diliyorum.
Ya en çok neler almamz lazım acaba kış ya ne gerekir en çok bizde cıkcazda listeyi ayarlayamıyorum bi türlü :)Super heyecanlı herşeyi birden almak bencede :) yorulursun ama değer bir cirpida biter.
Günaydın herkese ve iyi pazarlar...Şeker yemem derken glisemik indeksi yüksek olan gıdaların hiçbirini mi yemiyorsun canım yoksa sadece şekeri mi yemiyorsun? Bunun ayrımı çok önemli çünkü örneğin peynirli bir börekte kandaki şeker miktarını aniden arttırabiliyor yada çok faydalı bir meyve olan üzüm. Ama Karatay gibi meyve yemeyin demek doğru değil. Meyve yedikten sonra iki kaşık yoğurt yada herhangi bir süt ürünü tüketmek kan şekerinin aniden fırlamasını engeller. Benim anne-baba şeker hastası bende de insülin direnci çıkmıştı hamilelik öncesi bu yüzden riskli gruptayım ama bunlar olmasaydı da yaptırırdım çünkü bazen alakasız kişilerde de çıkabiliyor gebelik şekeri.
Niye alismaya calisiyorsun ki beyaz ekmege falanEvet canım gi si yüksek gıdaların hiçbirini yemiyodum uzun zamandır. Son bir aydır beyaz ekmek ve şekerli suya alıştırıyorum kendimi. Meyvayı da arada sırada yerdim. Yaa biraz saçma gelicek belki ama makarnayı tam buğday yerim pirinci de en siyahından. Zaten çay olarak da beyaz çay içerim. Değişik biriyim yani.
Maşallah cnm sana bizde 21.haftamiza girdik bebislerimle 48 le hamile kaldım şuanda 54kgyum 6 kg aldım ama gobegim hala küçük kimse inanmıyor ikiz gebe olduğumusağlıkları yerinde olsunda peki kaç haftalıksınız cnm
Ne azı canım saçmalama benim oğlum 33 cm 850 gr çıktı bende 25.haftaya yeni başladım işte dr.um benim bebeğime iri bebek olacak gibi dedi ve iri bebekler annede gbelik şekeri oluyor die bana şeker yüklemesini kesinlikte yaptırcak ilk 50 gr yapcam 140 ve üzeri çıkarsa 100 grlık yapcam. Senin bebişinde bnmkine yakın az değil hatta fazla bile denebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?