- 12 Ocak 2014
- 3.897
- 2.328
- 448
- 35
Bu hormonlar beni benden aldı zaten. Bide hala progestan kullanıyorum o çok kötüyapıyo beniVallahi canım hamilelik hormonu mu desem ne desem bence sen abartıyorsun, adam ilgili ayol. sadece biraz sosyal değil, evcimen yapısı var anladığım kadarıyla onu da söyle aşarsın, doktorum yürüyüş önerdi, bebeğimiz için yürümem lazım, bana eşlik eder misin diyeceksin oldu bitti :)
Büyükler şımartıyorlar canım, nasıl öğretirsen öyle olur. Bende hiç sevmem evde gezerek yiyen çocuğu. Bizde yok hiç öyle. Yemek vakti mutfakta yenir kalkılır bi daha ki öğüne kadar da hiç bişi verilmez. Çocukların öğünleri daha sık zaten. Sende ki o hastalık bendede var. Kayınvalidem götümcemin çocuğunu ayırmaz yanından. Onunla gelince bende fır dönüyorum evde. Duvarda şeker lekesi herde bisküviler tv de el izleri eşyaların yeri değişmeler falan. Onlar gelmeden bi temizlik gidince bi temizlik yapıyorum. Kalcam diye ısrar etmezse hiç ses etme kayınvalidene. Boşver gitsin. Tek olsa hadi neyse. Sana zahmet böyle.ya canım ben güya doğumada k.valide gelsin die düşünüyordum annemle birlikte iki tecrübeli ama vazgeçtim görümcemleri göndersinler daha iyi ben doğurmuşken birde k.valideyi çocukla kaldıramam sanırım. Ve anladım ki bende biraz temizlik titizlik takıntısı var çocuğa pek oturarak yeme öğretilmemiş elinde geze geze yiyor ve her yere sürüyor benimde içim gidiyor koltuklar vizyon halılar krem vizyon açık tonlar leke kalıyor ben hamile halimle temizleyemem ki yav daha 6 aylık halılar 3 güne kadar temizdi 1-2 yerde eşimin çay lekeleri vardı damlatmış şimdi battı. Öle piskende benm içim rahat etmiyor temizlemeden off cidden büyük konuşmuyorum ama böyle olmaz inş benim çocuğum
ben toplasam hamilelik boyunca 8 kilo verdim şimdide 3 kilo aldimYok cnm bir ayda 3 kilo aldım doktorum kilom için bişey demedi ama ben o kafar beklfmiyordum kilomu
yok canım alt açarken pipicanlara takılan pedmiş bızlarını sıçratmasınlar dieŞapka mı?
ne sen sin benim oğlum bennnn şimdi tartıldım 74,5 olmuşum ne güzel 73 tüm die seviniyodum böle giderse daha hızlı alıcam boşuna demiyolar asıl kilolar 5.aydan itibaren alınıyorannesi benim galiba
Cnm ben daha yikamadim 7. Aydan s9nra yikar utulerim diye dusumuyorum besigi falan geldi ama butun herseyi acilmamis sekilde besiginde duruyo:) ben ilk kizimda hacisakirin granüllü toz sabununu kullanmistim cok memnun kaldigim icin yine ondan alicam beyaz hacisakirin toz hali gayetde guzelNe konuşmuşsunuz uleynnnnnnnn bu yoğunlukta okuyamıycam size 2 sorum var ???????
1) bebişlerin kıyafetleri yıkandımı yıkayan oldu mu ???
2) hangi bebe deterjanıyla yıkandı yıkayanlar lütfen yazsın
ben kızımda tam hatırlamıyorum ama dalin di sanırım onu kullanmıştım deneyimli anneler yazsın hangisi iyi leke çıkarıyor taşınmadan yıkayıp ütülerini yapıyım diyorum sonra o yoğunlukta uğraşamam
Ne konuşmuşsunuz uleynnnnnnnn bu yoğunlukta okuyamıycam size 2 sorum var ???????
ben kızımda tam hatırlamıyorum ama dalin di sanırım onu kullanmıştım deneyimli anneler yazsın hangisi iyi leke çıkarıyor taşınmadan yıkayıp ütülerini yapıyım diyorum sonra o yoğunlukta uğraşamam
daha yıkamak için erken değilmi canım 8. ayda falan yıkar ütüler yerlestiririm diye düşünüyorum ben dalan roxy toz sabunu cok övüyorlar %100 bitkisel yaglardan uretilmiş toz sabun diyor.. onla yıkıcam heraldeNe konuşmuşsunuz uleynnnnnnnn bu yoğunlukta okuyamıycam size 2 sorum var ???????
Daha bir parca bile birsey almadim bebege. Dalin miydi dalan miydi onun sabun tozuyla yikamistim oglumda. Ama kalinti kaldiginu fark edince bingonun hassas ciltler icin kokusuz sivi deterjnina gectim. Sonra da normal deterjana. Bebeginkileri de bingoyla yikarim sanirim. Daha erken degil mi kiyafet yikamak icin. Tozlanir kokar illa birsey olurNe konuşmuşsunuz uleynnnnnnnn bu yoğunlukta okuyamıycam size 2 sorum var ???????
Dalin in sabun tozunu aldım canım bebekler için olanını, onunla yıkayacağım ama bi ay sonra yıkarım dolabı o zaman yerleşecek kısmetse . En güzeli sabun tozu bence Amway fln da kullanırım evde ama içime sinmiyor bebek olunca kimyasal herhangi bir maddeNe konuşmuşsunuz uleynnnnnnnn bu yoğunlukta okuyamıycam size 2 sorum var ???????
yuruyus yuruyus de
sabah markete ekmek almaya gittim baacaklarim gitmiyor derman yok bende
iki adim atip dinleniyordum oyle oyle gidip geldim
çok istiyorum yuruyusu ama elimde deilki
ayrıntılıda bana gebelik şekeri olabilir denildi kendi doktoruma gidene kadar ne çektim bir ben birde eşim bilir. testten sonra beni her gören keşke yaptırmasaydın canan k. böyle diyyor ayyyy çok kötü bilmem ne deyip durdu bunu diyenler arasında çok aktif biyologda var sadece tv seyreden ev hanımı da bende ben o kadına güvenmiyorum doktoruma güveniyorum dedim tersleyere ayrıca şeker var mı stresiyle daha fazla yaşayamazdım... zaten ona güvenipte yaptırmayan ve bebeğinde problem çıkanların günahı vebali bence o kadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?