2015 Şubat Anneleri

Ben de Karatay a uygun besleniyordum fakat gebelikten sonra her seyden yemeye başladım fazla kepekli seyler kansızlık yapıyor dedi hemşire arada beyaz pirinç makarna da tüketmeliymiş

Ayy ne güzel oğlunda uzun olacak desene :))

Niye alismaya calisiyorsun ki beyaz ekmege falan

Önce şekerli suyla başladım kabızlık sorunu var diye. Sonra da biraz psikolojik oldu şeker kullanımı bebişler daha hareketli oluyor falan denmişti. Neredeyse her Dr a gidişimde şekerli su içip duruyordum. Beyaz ekmek olayı da hergün taze olmasından ve hergün eve aldığımız için. Dr istirahat verince eşimin yediği şeyleri yemeye başladım sonuç olarak şeker yüklemesine de hazırlık olur belki. Bir de fetal ekoyu çeken Prof a da sormuştum hiç şeker kullanmıyorum demiştim hiç şekersiz olmaz demişti. Yani abartmıyorum ama hiç almamazlık da yapmıyorum artık.

Kansızlığına baktır canım önce.

Ben de Karatay a uygun besleniyordum fakat gebelikten sonra her seyden yemeye başladım fazla kepekli seyler kansızlık yapıyor dedi hemşire arada beyaz pirinç makarna da tüketmeliymiş

Ben de uzun süre kansız kaldığım için kepekli şeyler tüketmiyorum. Tam bugday kullanıyorum ekmek makarna ve un olarak.

Domates salatalikta bile meyve sekeri var. Yerinde olmak isterdim. Kabizlik zaten hep oluyor gebelikte lohusalikta. Masallah diyorum sna

yuruyus yuruyus de
sabah markete ekmek almaya gittim baacaklarim gitmiyor derman yok bende
iki adim atip dinleniyordum oyle oyle gidip geldim
çok istiyorum yuruyusu ama elimde deilki
ben hep evdeydim 3 gündür bir şekilde yürümeye çalışıyorum, bugün modokoya gittik ve şimdi kolumu kaldıracak halim yok bu arada istanbullu arkadaşlar modoko dışında nereden mobilya bakabiliriz

ben hep evdeydim 3 gündür bir şekilde yürümeye çalışıyorum, bugün modokoya gittik ve şimdi kolumu kaldıracak halim yok bu arada istanbullu arkadaşlar modoko dışında nereden mobilya bakabiliriz
ben o kadar hareketsiz deilim cnaim
her sabah 7h30 da kalkip çocuklari okula hazirliyorum goturuyorum, okuldan sonra varsa dukkanin alisverisi markete gidiyorum,eve gelip kahvlati yemek derken tekrar çocuklari almaya gidiyorum yemege , sonr ageri gotuyrorum ogleden sonrasi için okula : )

arabayla olsada hepsi evden çikiyorum yani, hava guzel oldugunda okula yuruyordum oglenleri, her firsatta kipirdamaya çalisiyorum ama hiç kolay olmuyor iste, ben hareketsiz olsam 10 kg alcakmsim herhalde ..

Kansızlığına baktır canım önce.
kansizligim iki ay once sinirda çikmisti, yani 0.1 mi ne eksikdi degerim,dr kan ialcini verdi ama ben kullanmadim kabizlik yapiyor diye

bakalim burdaki dr um ne diycek
iki ay once TR deydim çokk ahlsizdim o yuzden gittim saglik ocagina iste kansizliga bakildi oyle çikdi
ben hamile oldugumu ogrendigimden beri boyleyim psikolojikmi acaba

Benimkiler göbeğimi ve yanlarımı tekmeliyolar:) başaşağı duruyo dedi doktr ikiside kafa kafaya vermiş annelerinin göbeğine vuruyolar
senin ikizlerinmi olucak canim
degisik bi heyecan olmlai Allah tamamina erdirsin insallah
baska çocugun varmi ilkmi olucak

senin ikizlerinmi olucak canim
degisik bi heyecan olmlai Allah tamamina erdirsin insallah
baska çocugun varmi ilkmi olucak
Evet canım iki kız hemde nasıl heyecanlıyım biyandan da gözüm korkmuyo değil başka çocuğum yok ilk hamileliğim:)

Evet canım iki kız hemde nasıl heyecanlıyım biyandan da gözüm korkmuyo değil başka çocuğum yok ilk hamileliğim:)
oyyy masallahh iki cimcime super olurr:)
benim eltimde var, çok cadilar ama , sevmeye doyulmuyor
simdi 1.5 yasini geçtiler gerçi azcuk buyuduker kuçukken sevmesi daha guzeldi : ))))

selam kızlar tek başıma evde canım sıkıldı gelip bakayım dedim

Domates salatalikta bile meyve sekeri var. Yerinde olmak isterdim. Kabizlik zaten hep oluyor gebelikte lohusalikta. Masallah diyorum sna

Canım benim sağol ne bileyim özellikle yapmadım aslındA. Değişik şeyleri denemeyi severim sanırım onun etkisi. Bir de sabahları hep yulaf yerdim şimdi kahvaltıda çeşit yapınca yiyemiyorum pek.

ikea olabilir ama kalitesiz diyorlar ürünlerine hiç kullanmadım o yuzden yorum yapamicam..hello baby de var yine bebek odası takımları..bi de hiç gitmedim görmedim ama eyüp de mobilyacılar carsısı varmıs internet sitesi de su
http://www.eyupmodesa.com.tr/
modoko için kazık diyorlar genelde ama biz ordan bi yerden begendik heralde orda yaptırcaz
karşı da yine masko var ama modoko gibi orası da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…