1 kilo mu? Amma çokmuş. Bence onun satı falan yanlış ya da erken döllenme.
Ben de Karatay a uygun besleniyordum fakat gebelikten sonra her seyden yemeye başladım fazla kepekli seyler kansızlık yapıyor dedi hemşire arada beyaz pirinç makarna da tüketmeliymişEvet canım gi si yüksek gıdaların hiçbirini yemiyodum uzun zamandır. Son bir aydır beyaz ekmek ve şekerli suya alıştırıyorum kendimi. Meyvayı da arada sırada yerdim. Yaa biraz saçma gelicek belki ama makarnayı tam buğday yerim pirinci de en siyahından. Zaten çay olarak da beyaz çay içerim. Değişik biriyim yani.
Normal değil mi senin kilosu.bana çok bile göründü.
benimde geçen hafta 23+ 3 de 683 gramdı.şimdi 24+ 1 seninki kadar olmamıştır 4 günde. Bana dr gayet iyi dedi kilosu. Boyu 31 Cm di. Ama benim eşimin boyu 1,90 uzun boylu olabilir.
Niye alismaya calisiyorsun ki beyaz ekmege falan
yok canim hiç bi ek vitamin almiyorum
dr uma sorayim çarsamba gunu,TR deykende çokdu halsizligim kansizliga abkildi çok ekksik deildi SINIRDA GIBI BIseydi , kabizlik yapiyor diye almadim kan ilacini
simdide hiç halim yok adim atsam yoruluyorum : (
magnezyum eksikliginde kramlar oluyor diye biliyordum ben halsizlikde mi oluyormus : s
Benle aynı Satı demekki onunla Tombak :)
Ben de Karatay a uygun besleniyordum fakat gebelikten sonra her seyden yemeye başladım fazla kepekli seyler kansızlık yapıyor dedi hemşire arada beyaz pirinç makarna da tüketmeliymiş
Domates salatalikta bile meyve sekeri var. Yerinde olmak isterdim. Kabizlik zaten hep oluyor gebelikte lohusalikta. Masallah diyorum snaÖnce şekerli suyla başladım kabızlık sorunu var diye. Sonra da biraz psikolojik oldu şeker kullanımı bebişler daha hareketli oluyor falan denmişti. Neredeyse her Dr a gidişimde şekerli su içip duruyordum. Beyaz ekmek olayı da hergün taze olmasından ve hergün eve aldığımız için. Dr istirahat verince eşimin yediği şeyleri yemeye başladımsonuç olarak şeker yüklemesine de hazırlık olur belki. Bir de fetal ekoyu çeken Prof a da sormuştum hiç şeker kullanmıyorum demiştim hiç şekersiz olmaz demişti. Yani abartmıyorum ama hiç almamazlık da yapmıyorum artık.
ben hep evdeydim 3 gündür bir şekilde yürümeye çalışıyorum, bugün modokoya gittik ve şimdi kolumu kaldıracak halim yokyuruyus yuruyus de
sabah markete ekmek almaya gittim baacaklarim gitmiyor derman yok bende
iki adim atip dinleniyordum oyle oyle gidip geldim
çok istiyorum yuruyusu ama elimde deilki
ben o kadar hareketsiz deilim cnaimben hep evdeydim 3 gündür bir şekilde yürümeye çalışıyorum, bugün modokoya gittik ve şimdi kolumu kaldıracak halim yokbu arada istanbullu arkadaşlar modoko dışında nereden mobilya bakabiliriz
kansizligim iki ay once sinirda çikmisti, yani 0.1 mi ne eksikdi degerim,dr kan ialcini verdi ama ben kullanmadim kabizlik yapiyor diyeKansızlığına baktır canım önce.
Benimkiler göbeğimi ve yanlarımı tekmeliyolar:) başaşağı duruyo dedi doktr ikiside kafa kafaya vermiş annelerinin göbeğine vuruyolarCnm ikiz annelerini asla unutmamnasıl bebisler benimkiler Aşşağıda tekme atıyorlar Seninki ler seni nerelerden tekmeliyorlr
senin ikizlerinmi olucak canimBenimkiler göbeğimi ve yanlarımı tekmeliyolar:) başaşağı duruyo dedi doktr ikiside kafa kafaya vermiş annelerinin göbeğine vuruyolar
Evet canım iki kız hemde nasıl heyecanlıyım biyandan da gözüm korkmuyo değil başka çocuğum yok ilk hamileliğim:)senin ikizlerinmi olucak canim
degisik bi heyecan olmlai Allah tamamina erdirsin insallah
baska çocugun varmi ilkmi olucak
oyyy masallahh iki cimcime super olurr:)Evet canım iki kız hemde nasıl heyecanlıyım biyandan da gözüm korkmuyo değil başka çocuğum yok ilk hamileliğim:)
Domates salatalikta bile meyve sekeri var. Yerinde olmak isterdim. Kabizlik zaten hep oluyor gebelikte lohusalikta. Masallah diyorum sna
ikea olabilir ama kalitesiz diyorlar ürünlerine hiç kullanmadım o yuzden yorum yapamicam..hello baby de var yine bebek odası takımları..bi de hiç gitmedim görmedim ama eyüp de mobilyacılar carsısı varmıs internet sitesi de suben hep evdeydim 3 gündür bir şekilde yürümeye çalışıyorum, bugün modokoya gittik ve şimdi kolumu kaldıracak halim yokbu arada istanbullu arkadaşlar modoko dışında nereden mobilya bakabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?