2015 Şubat Anneleri

Benim kan haplarıyla kanım olmuştu şimdi Dr kullandırmıyor bile ama ben de çok halsizim. Sen daha deneyimlisin canım buyuk olasılıkla hamilelikten

bnm de şu emzirme koltukları hoşuma gidiyor alsam mı almasam mı karar veremedim
sallanıyor falan ya acaip rahat bi havası var
uzatır ayagımı sallana sallana emziririm diyorum :)

Eklentiler

• koltuk.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 80
çok teşekkürler :) bizde iki mağazada beğendik çok güzeller ama farklı yerde bakıp karar vermek lazım

Domates salatalikta bile meyve sekeri var. Yerinde olmak isterdim. Kabizlik zaten hep oluyor gebelikte lohusalikta. Masallah diyorum sna

Bi de ben yurt dışındaydın ya onun da etkisi var böyle beslenmeme. Öğrenleri Asya mutfağından noodle falan yerdim akşamları evde kendim yapardım. Markette her çeşit ülkenin yemekleri bulunuyordu siyah pirince de orada başlamıştım. Türkiye'de olunca insan kebap yemeden duramıyor ki tofu peyniri falan kimin aklına gelir güzelim ezine varken

bnm de şu emzirme koltukları hoşuma gidiyor alsam mı almasam mı karar veremedim
sallanıyor falan ya acaip rahat bi havası var
uzatır ayagımı sallana sallana emziririm diyorum :)

Hatta bunlar uyuyup kalsan bile korumalıymış. Yani bebişin üzerine yığılmanı falan önlüyormuş. Alınmalı bence de.

Bence oldukça iyi besleniyormuşsun keşke bozmasaydın bu durumda kilonda düşüktür zaten,şeker testinide illa yapcam demezdi doktorun sanırım.Bende bi ara böyle beslenmeye çalıştım ama benim eşim hataylı kabullenemedi ona ayrı yemek bana ayrı öylede olmadı vazgeçtim. Bi ara kepekli pirinç almıştım daha sağlıklı diye kayınvalidem dolma yaptı aman allahım 6 saatte pişmedi :))) meğer onuda fasulye gibi önceden ıslamak lazımmış :))) tam buğday ekmeğinide beyaz ekmekten daha çok severim hatta kendime ekmek makinası aldım değişik değişik ekmekler yapıyorum evde. Ama tam buğday makarna bana pek uymadı. Testi yaptırdıktan sonra eski alışkanlıklarına dön bence canım herkes senin yaptığını yapamıyor bravo valla

oyyy masallahh iki cimcime super olurr:)
benim eltimde var, çok cadilar ama , sevmeye doyulmuyor
simdi 1.5 yasini geçtiler gerçi azcuk buyuduker kuçukken sevmesi daha guzeldi : ))))
Maşallah onlarada tabi sevilmez mi yaa

valla kizlar o emzirme yastigi yakinizda falan avrsa kullanmadigi alin ama bence para vermeye degmez
bi kaç ay içinde cin gibi oluyolar zaten iki dk da meemyi emip yittirip etrafi izlmeye absliyoalr, yani antrenmanli olduklari için islerini çabuk biitiriolar memede :)

Benim kan haplarıyla kanım olmuştu şimdi Dr kullandırmıyor bile ama ben de çok halsizim. Sen daha deneyimlisin canım buyuk olasılıkla hamilelikten
kanin var halsizlikde varsa demekki sebebi o deil
beni her goren hamilelik seni baya yoruyor galiba diyor, artik ne kadar vahim bi goruntum varsa : )

Çok teşekkür ederim canım. Uygun olması bi yana bi çok çeşidi yanyana görmek çok güzel. Seçim şansının olması çok güzel. Ben orayı keşfettiğim iyi oldu.

Ben devamli sola yatıyorum galiba ondan paso yiyor benimki

bende devamlı sola yatmaya dikkat ediyorum. Son 3-4 gecedir beni oğlum geceleri yattığımda sol yanıma yatıyorum ya sol bel boşluğuma doğru başlıyor sürekli tekme atmaya sonra sağa dönüyorum rahtsz oluyorsa die bu kez de başlıyor sağ bel boşluğuma vurmaya tekme atıyor sırt üstü yatıyorum göbek deliğime mideme doğru tekmeliyor gece uyutmuyor beni böle 1-2 saat kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…