kansizligim iki ay once sinirda çikmisti, yani 0.1 mi ne eksikdi degerim,dr kan ialcini verdi ama ben kullanmadim kabizlik yapiyor diye
bakalim burdaki dr um ne diycek
iki ay once TR deydim çokk ahlsizdim o yuzden gittim saglik ocagina iste kansizliga bakildi oyle çikdi
ben hamile oldugumu ogrendigimden beri boyleyim psikolojikmi acaba
çok teşekkürler :) bizde iki mağazada beğendik çok güzeller ama farklı yerde bakıp karar vermek lazımikea olabilir ama kalitesiz diyorlar ürünlerine hiç kullanmadım o yuzden yorum yapamicam..hello baby de var yine bebek odası takımları..bi de hiç gitmedim görmedim ama eyüp de mobilyacılar carsısı varmıs internet sitesi de su
http://www.eyupmodesa.com.tr/
modoko için kazık diyorlar genelde ama biz ordan bi yerden begendik heralde orda yaptırcaz
karşı da yine masko var ama modoko gibi orası da
Domates salatalikta bile meyve sekeri var. Yerinde olmak isterdim. Kabizlik zaten hep oluyor gebelikte lohusalikta. Masallah diyorum sna
şimdiden güle güle kullansın miniğin :)çok teşekkürler :) bizde iki mağazada beğendik çok güzeller ama farklı yerde bakıp karar vermek lazım
bnm de şu emzirme koltukları hoşuma gidiyor alsam mı almasam mı karar veremedim
sallanıyor falan ya acaip rahat bi havası var
uzatır ayagımı sallana sallana emziririm diyorum :)
evet yatarak emzirmeyin diyorlar o yuzden..bunla hem uzanırsın hem bebişe zarar vermezsinHatta bunlar uyuyup kalsan bile korumalıymış. Yani bebişin üzerine yığılmanı falan önlüyormuş. Alınmalı bence de.
Bence oldukça iyi besleniyormuşsun keşke bozmasaydın bu durumda kilonda düşüktür zaten,şeker testinide illa yapcam demezdi doktorun sanırım.Bende bi ara böyle beslenmeye çalıştım ama benim eşim hataylı kabullenemedi ona ayrı yemek bana ayrı öylede olmadı vazgeçtim. Bi ara kepekli pirinç almıştım daha sağlıklı diye kayınvalidem dolma yaptı aman allahım 6 saatte pişmedi :))) meğer onuda fasulye gibi önceden ıslamak lazımmış :))) tam buğday ekmeğinide beyaz ekmekten daha çok severim hatta kendime ekmek makinası aldım değişik değişik ekmekler yapıyorum evde. Ama tam buğday makarna bana pek uymadı. Testi yaptırdıktan sonra eski alışkanlıklarına dön bence canım herkes senin yaptığını yapamıyor bravo vallaEvet canım gi si yüksek gıdaların hiçbirini yemiyodum uzun zamandır. Son bir aydır beyaz ekmek ve şekerli suya alıştırıyorum kendimi. Meyvayı da arada sırada yerdim. Yaa biraz saçma gelicek belki ama makarnayı tam buğday yerim pirinci de en siyahından. Zaten çay olarak da beyaz çay içerim. Değişik biriyim yani.
progestan kaçıncı haftaya kadar kullandirtiyor doktorun, merak ettimBu hormonlar beni benden aldı zaten. Bide hala progestan kullanıyorum o çok kötüyapıyo beni
Cnm listeyi hazırlarken acele etme istersen. Önümüzdeki hafta sonuna kadar ayarlarsin ne marka ne alinir diye cikip bir cirpida alirsiniz. Tabi dayanabilorsen :)Ya en çok neler almamz lazım acaba kış ya ne gerekir en çok bizde cıkcazda listeyi ayarlayamıyorum bi türlü :)
Maşallah onlarada tabi sevilmez mi yaaoyyy masallahh iki cimcime super olurr:)
benim eltimde var, çok cadilar ama , sevmeye doyulmuyor
simdi 1.5 yasini geçtiler gerçi azcuk buyuduker kuçukken sevmesi daha guzeldi : ))))
kanin var halsizlikde varsa demekki sebebi o deilBenim kan haplarıyla kanım olmuştu şimdi Dr kullandırmıyor bile ama ben de çok halsizim. Sen daha deneyimlisin canım buyuk olasılıkla hamilelikten
En son rahim ağrıların oldukça iç dedi karın gerilmelerim olmuyo içince. Son kutu buprogestan kaçıncı haftaya kadar kullandirtiyor doktorun, merak ettim
pireli deve ilaci vermeden once NST ye sokdularmi seniEn son rahim ağrıların oldukça iç dedi karın gerilmelerim olmuyo içince. Son kutu bu
Ewt canım herşey var ne ararsan. Elinde para varsa bütün alışverişini yapar çıkarsın. Nakitte yüzde on indirim var.Güle güle kullanın inşallah, bende havuzluhan a gitmeyi düşünüyorum, herşey varmış orada.
Teşekkür ederim canımSaglikla gelsin gule gule kullansin minnosun cnm
Çok teşekkür ederim canım. Uygun olması bi yana bi çok çeşidi yanyana görmek çok güzel. Seçim şansının olması çok güzel. Ben orayı keşfettiğim iyi oldu.Hayırlı olsun canım, bebişte hayırlısıyla giysin cicilerini inşaAllah. Evet havuzluhanda güzel şeyler var. Bende çok giderim alışverişe. Kızımın iç badilerini falan hep oralardan aldım, toptancılardan:) eşim orda herkesi tanıyor o yüzden şanslıyım galiba, biraz daha uyguna alabiliyorum:)
Ben devamli sola yatıyorum galiba ondan paso yiyor benimki
Hayır. Hiç girmedim ona.pireli deve ilaci vermeden once NST ye sokdularmi seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?