Bence oldukça iyi besleniyormuşsun keşke bozmasaydın bu durumda kilonda düşüktür zaten,şeker testinide illa yapcam demezdi doktorun sanırım.Bende bi ara böyle beslenmeye çalıştım ama benim eşim hataylı kabullenemedi ona ayrı yemek bana ayrı öylede olmadı vazgeçtim. Bi ara kepekli pirinç almıştım daha sağlıklı diye kayınvalidem dolma yaptı aman allahım 6 saatte pişmedi :))) meğer onuda fasulye gibi önceden ıslamak lazımmış :))) tam buğday ekmeğinide beyaz ekmekten daha çok severim hatta kendime ekmek makinası aldım değişik değişik ekmekler yapıyorum evde. Ama tam buğday makarna bana pek uymadı. Testi yaptırdıktan sonra eski alışkanlıklarına dön bence canım herkes senin yaptığını yapamıyor bravo valla
Onlar nasil ayiriyorlar karpuzdan?Yeniyor yeniyor :) diyarbakır Antep yörelerinde satılır ama başka yerlerde görmedim. Rastgelirsen bir dene belki seversin, irilerinden al ama küçükleri çok sinir bozucu oluyor kadar çıtlıyon çıtlıyon içindenden azcık çıkıyo :)
Hiç bi problem yok ama seni rahatlatır dedi. Biliyo ben takıntı yapıyorum herşeyi oda ilaçla önlem aldı sanırımbende de oluyor karin agriisi ve sertlesme, uzun surmuyor diye gitmedim hastaneye
ondan sordum nst de sanci çikdimi diye
çarsamba için sabirsizlanmaya basladim bide cumaa var tabi : )
Onlar nasil ayiriyorlar karpuzdan?
İyi geceler millet.
Bu ara kabak çekirdeğine sardım.kavrulmamışı faydalıymış ama bulamadım. Az kavrulmuş var heryerde. O da çok kilo aldırır mı acaba?
Canım sen baya dolmuşsun :) bi tartışma çıkmadan yollasan bari kayınvalideni. Kimse kendinde ki kötülükleri yada ailesinin kötü tarafını görmez canım. En uzak en iyi. Kayınvalidemle annemin evinin arası yürüyerek 5 dk. Ama benim evim özel araçla yarın saat vesaitle bir buçuk saat. İyikide öyle çok şükrediyorum. En uzak en rahat. Bırak uzak olun özleyin birbirinizi saygınız sevginiz azalmaz. Sonuçta farklı kişilikte farklı yapıda aileler. Anlaşmak çok zor. Yapmacık olcaksın kocan için. Yoksa swnin ailen benim ailem kavgaları başlar. Çok zor canım evlilik. Uyum sağlamak alttan almak zorundayız kadın olarak. Zor iş kadın olmak zooooor..Canım malesef ki 1 kasıma alındı uçak bileti. K.validemin karşıda bacısı var kartalda biletide zaten sabihadan alındı. Oraya ne zmn gider bilmiyorum. Cidden insanlarla aynı evde yaşamadan bilinmiyormuş tam olarak huyları. Benim çok garibime gidiyor çok dedikoducu gibi geldi bana kartadaki bacısı arıyor buna havadisleri yetiştiriyor sonra akşama kızı arıyor k.valide de kızlarına anlatıyor sonra kızları birşey derse bacısına anlatıyor bana çok garip geliyor. Eşimse hiç dedikoduyu sevmez ben biriyle ilgili yorum yapsam bile susturur beni annesinin bu halleri garip geliyor bana. Nişanlılık döneminde bazı şeyler yaşandı eşimin benim tarafımda olması bnm isteklerimi önemsemesi fikirlerimi önemsemesi yüzünden eşime yüklenmişlerdi. Şimdi geliyor bana oğlan yetiştirmekten anneci olmasın die şöle yaptım fln die nutuk atıyor. karısına erkekler söle olmalı fln dio ya geçmişteki eşime yaptıkları şeyler aklıma geliyor yutuyorum lafları :) böyle yapmacık insanlardan nefret ediyorum böyle tanıdıkça içime soğukluk düşüyor. Sürekli kendilerini ailelerini aülalerini övüyorlar en iyi en doğru olanlar yapıyor onlar biliyor sanki. Geçenlerde eşimin amcaoğlu evlendi. Onun eşi ile ilgili tüm sülaleri kızın burnuyla dalga geçiyor kemerli kemikli burnu var die kıza çirkin diolar. Diyorum kim bilir bnm arkamdan sülalece ne yorumlar yapıldı neler konuşuldu. Asla yüzüme karşı bana karşı kimsenin saygıszlığı kötü lafı davranışı olmadı. Hatta haddinden fazla iyi böyle samimi canımlı fln kızımlı fln konuşuyorlar. Eşim sivaslı ailesi fln herkes orada yaşıyor bnmde teyzem sivasta yaşıyor bende belki sivasa gidebilirim die düşünüyorum şehir olarak fln seviyorum ama ben sanırım eşimin ailesini sülalesini bu kadar yakında aynı şehirde çekemem kaldıramam onları anladım ki uzak olmak en iyisi.
Ayy çok biriktirmişim kızlar k.bakmayın çok yazdım.
Sadece çekirdeği için yetiştirilen karpuzlar var (normal bişekilde tüketemeyeceğin kadar çok çekirdekli karpuzlar) onları çekirdeklerini ezmeden hafifçe presleyip ayrıyorlar. Ama çocukken bizi kandırırlardı sofralardan toplanıyor kimdiler kimin ağzından çıkmıştır diye bizde saf gibi inanırdıkOnlar nasil ayiriyorlar karpuzdan?
İyi akşamlar kızlar
Cuma akşamı ayrıntılı ultrasonum vardı. Çok şükür kızım gayet iyi inşallah hep böyle devam eder. Dünden beri göbek deliğimin sağ tarafında sızlama gibi bir şey var anlam veremedim, bazen de kaşıntıyla birlikte oluyor. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Canım sen baya dolmuşsun :) bi tartışma çıkmadan yollasan bari kayınvalideni. Kimse kendinde ki kötülükleri yada ailesinin kötü tarafını görmez canım. En uzak en iyi. Kayınvalidemle annemin evinin arası yürüyerek 5 dk. Ama benim evim özel araçla yarın saat vesaitle bir buçuk saat. İyikide öyle çok şükrediyorum. En uzak en rahat. Bırak uzak olun özleyin birbirinizi saygınız sevginiz azalmaz. Sonuçta farklı kişilikte farklı yapıda aileler. Anlaşmak çok zor. Yapmacık olcaksın kocan için. Yoksa swnin ailen benim ailem kavgaları başlar. Çok zor canım evlilik. Uyum sağlamak alttan almak zorundayız kadın olarak. Zor iş kadın olmak zooooor..
Sanki tek bir noktada gibi değil mi, deliniyor gibi acı da değil sızlanma kaşınma gibi bir şey. Dün yolculuk yaptık eve gelince başladı sızı yoruldum diye mi diye çok düşündüm. Ama ağrı gibi de değil. Benim kontrolümde bir daha ki haftaya, doktora da gidilmez sırf bu sebepten. İçimi rahatlattın çok sağolBenim bazı günlerde ara ara oluyor canım tam göbek deliğimin sağ yada sol tarafı bazende her iki tarafı geriliyor gibi sızlıyor gibi oluyor kaşıntı oluyor. Bende dr.uma sormayı unuttum hep ama bnm yorumum rahim içeride büyüdükçe karnımız geriliyor o yüzden oluyor diye düşünüyorum.
Ne kadar çok ortak yanımız var.benim eşim ve ailesine göre çocuk herşeyi yapabilir kızılmaz engellenmez. Bana çok ters. Ağaç yaşken eğilir bence. Öğreticeksin kızmadan. Bide ben anaokulnda yani özel kreşte çalıştım o zamandansonra çocuğa güzellikle herşeyi yaptırabileceğimi öğrendim. Bizde çatışcaz galiba eğitim konusunda. Ama ben süper dadıyı izletiyorum eşime son aylarda. Biraz öğrensin diye. 2 buçuk yaşında bi çocuğun kendi yemek yediğini görünce çok şaşırdı mesela. Ablasının çocuğuna hala büyükleri yediriyo çocuk 4 yaşında. Bebek o daha diyolar o gözle bakıyorlar. Bana sorsan bizden kat kat akıllı çocuklar. Ne öğretsen kapıyo ne yapsan taklit ediyo. Mükemmel çalışıyo beyinleriNe güzel söyledin canım. Bende öyle düşünüyorum çocuğa öğretilmeli çok küçükken benim kaynım eşinden ayrıldı çocuğunu k.validem 5 aylıktan beri büyütüyor biraz annesiz die herşeyini sanırım hoş gördüler kıyamadılar şımarttılar. Kızan hiç kimse yok bende şimdi kızıyorum bazı davranışlarına çocuk şubatta 2 yaşına girecek maşaAllah çok tatlı dilli bişi konuşuyor vitrini fln elleyince hemen adımı söylüyor çünkü sürekli bişileri ellemesin die ınzar kızar diyorlar çocukta bişi ellemeye kalkınca kendiliğinden ınzar diyor bana bakıyor. Çocuğa sınır kural koyulmamış. bende asla böle şımarıklığa dayanamam zarar verecek işleri engellerim. Ayrıca çocuk hep dışarda gezmeye alışmış atta diyor ayakkabılarını giyip gitmek istiyor saati vakti olmadan gün içinde sürekli dışarı istiyor eşim götürüyor k.validem götürüyor ağlıyor die hemen götürüyorlar ben olsam asla götürmem mesela bir kere gitti tamamdır gecenin yarısı dışarımı olur. Ben çok kurallı disiplinli bir anne olurum sanırım eşimde ailesine benzerse kuralsız olur bnm kurallarımı çiğnerse çok çatışırız. Eşimede belirttim biraz böyle çocuk büyütmem ben sende kurallarıma saygı duycaksın çocğu şimartmıcaksın her istediğini yapmıcaksın dedim hadi bakalım inş. iyi çocuk eğitiriz biraz kaygılıyım acıkcası.
Sanki tek bir noktada gibi değil mi, deliniyor gibi acı da değil sızlanma kaşınma gibi bir şey. Dün yolculuk yaptık eve gelince başladı sızı yoruldum diye mi diye çok düşündüm. Ama ağrı gibi de değil. Benim kontrolümde bir daha ki haftaya, doktora da gidilmez sırf bu sebepten. İçimi rahatlattın çok sağol
Bende unutuyorum ya, çok heyecanlanıyorum doktora gittiğim gün.eşime gitmeden diyorum bana hatırlat şunları soracam diye artık o neleri hatırlarsa onları soruyoruzinsallah , yavrularimiz vakdinde gelsin hepsi ..
çocuklardan firsat bulup gidemedim ben hastaneye ,birakacak kimse yok, okul saatleri kisa derken zaten 5. ay randveum geldi
bide benim unutmadan aklimdakileri not etmem lazim dr a soaracaklarimi, yoksa hepsini unuturum
Evet cnm çok zayiftim hamile kalmasaydim 50leri goremezdim25.haftaya girdim bugün :)))) canım sen zayif gebe kalmissin zaten :))
herkes unutyodur :)Bende unutuyorum ya, çok heyecanlanıyorum doktora gittiğim gün.eşime gitmeden diyorum bana hatırlat şunları soracam diye artık o neleri hatırlarsa onları soruyoruz
Ben not kağıdına yazıp götürüyorum soruları :) yoksa unutuyorum bebişi görünce herşeyiBende unutuyorum ya, çok heyecanlanıyorum doktora gittiğim gün.eşime gitmeden diyorum bana hatırlat şunları soracam diye artık o neleri hatırlarsa onları soruyoruz
Sen hizmette kusur etme canım senin saygın sana. Kendini göster sen boşver. Görmezden gel. Zor biraz ama olsun ne yapalım. Görme duyma.Evet çok doldum canım yaa
zaten bnde eşim için dediğin gibi saygısızlık yapmıyorum en iyi şekilde ağırlıyorum ikramda hizmette kusur etmiyorum.
Zor zor evlilikte zor kadınlıkta zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?