2015 Şubat Anneleri

arkadaşlar gecelik mi pijama takımı almak daha mantıklı..Kaç takım yetrli olur=?
ben de kararsızım ama pijama takımı ile daha rahat edeceğim gibi.1 takım pijama bi tane de gecelik koyucam çantaya.ilkinde gecelik kullanmıştım sanırım.eve yakınım zaten bi şey lazım olsa hemen alabilirim.

ben kızımı yazın dogordum bır gecelık bır pijama koymustumama tabıkı yetmedı allahtan ev yakındı kv esım gıttıler bırer tane daha getırdıler ıkısınıde kullandım valla ılk amelıyat veya dogumdan cıkınca gecelık ıyı oluyo ama sonra sonda cıkıptaa wc ye kendınız cıkabılır hale gelıncede ped felan takcagınız ıcın pıjama daha ıyı tutuyo.. busefer kıslıklarını alcam ınsallahh ay alısverıs olsunda hepsı guzel heyecanlar :)

depresyon demeyelim de böyle yorgunluk uyku hali ve ağlama isteği . gerçi karşılığı depresyon gibi duruyor. :))

ben kendi adıma şikayetçi değilim her yazılanı okuyorum mutlaka eğer bende ki belirtiler bir kaç kişide varsa içim rahat ediyor. yani tek değilsin pimpirikli olmakta birde nedense geçmişinde kötü tecrübeler yaşayanlar daha fazla kafaya takıyor sanırım. mesela benim oğlum benim hayatımdaki en kıymetli varlığım oldu daha yüzünü görmeden hayranım ben ona. rabbimin en güzel hediyesi en güzel mucizesi diye severim çünkü hiç ummadığım anda umutlarım bittiğinde verdi rabbim onu bana. bana diyorum çünkü ne eşim ne de başka biri anlayamaz bu durumu. onun o arada bir canımı acıtan tekmeleri bile bana şevkatli dokunuş gibi geliyor. yani aslında buradaki ister ilk çocuk olsun ister 2 ister 3 herkese aynı duaları ediyorum rabbim herkesin evladını annelerine bağışlasın kimsenin kucağını boş bırakmasın diye. o yüzden bende kafama takılan herşeyi soruyorum. ama kendimi sürekli telkinde ediyorum. yoksa çok stresli ve çok takıntılı bir ruh haline girebiliyorum. bu seferde hem etrafımı hemde bebeğimi üzüyorum diye düşünüyorum onu üzmektense kafama hiç bir şeyi takmayıp rabbime ve dualarına sığınıyorum.

depresyon demeyelim de böyle yorgunluk uyku hali ve ağlama isteği . gerçi karşılığı depresyon gibi duruyor. :))
aynen kalkamıyorum yerimden evde işler ütü beni bekliyor.ayrıca işleri bitirip ders çalışmam lazım.aralığın ilk haftası sınavım var.ama ben sadece ve sadece hiç bi şey düşünmeden yatmak istiyorum.oooyy ooyyyy

arkadaşlar gecelik mi pijama takımı almak daha mantıklı..Kaç takım yetrli olur=?

bir tane gecelik alıcam elbise şeklinde birde pijama takımı. çünkü genelde gecelikle sokuyorlar doğuma sezeryan filan olmaz ise o yüzden onu doğumda giyicem doğumdan sonra da pijama takımımı giyerim tabi bu normal doğum ayarlı bir durum :) eğer sezeryan olursa 2 tane gecelik alıp bir tane pijama takımı almayı düşünüyorum.

ah demee. ders çalışmaktansa bütün evi sekiz kez temizleyebilirim. hayatım ders çalışmakla geçti.
sınavda başarılar dilerim.

2,15 çıkmış tsh ım , bakalım doktorumuz dozu nsl ayarlayacak hımmmmm

aldığınız geceliklerin resmini koyabilir misiniz ? ben hiç anlamıyorum bu işten gidip çiçekli gecelik falan almıyım sonra.

Gyno ferro snol kullaniypdum sabahlari bi tane halsizlik var diyince vitamin veremem cok kilo aldin daha cok alirsin dedi o hapi sabah aksam ic dedi gecti cok sukr

Gule gile kullansin cnm prensesin

Evet canım. B vitamini alınca daha mutlu ve dirençli oluyorsun

vermiyor bana vitamin ama yediğim şeyler genelde b vitamininden zengin.

Bazen yediklerimiz yetmeyebiliyor. Malt derler bira yapımında kullanılan bir madde var. O B vitamini açısından çok zengin. Onu bulabilirsek onu içelim.

Aynı durumdayım bir de benimkine bir hafta kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…