vermiyor bana vitamin ama yediğim şeyler genelde b vitamininden zengin.Sen de B vitamini takviyesi al canım.
ben kızımda braun termo scan kullandım plastik uçları var yedekten almıştım çok memnun kaldım oğluşumada devam edicem
100 kişiye sorduk. :)arkadaşlar gecelik mi pijama takımı almak daha mantıklı..Kaç takım yetrli olur=?
ben de kararsızım ama pijama takımı ile daha rahat edeceğim gibi.1 takım pijama bi tane de gecelik koyucam çantaya.ilkinde gecelik kullanmıştım sanırım.eve yakınım zaten bi şey lazım olsa hemen alabilirim.arkadaşlar gecelik mi pijama takımı almak daha mantıklı..Kaç takım yetrli olur=?
depresyon demeyelim de böyle yorgunluk uyku hali ve ağlama isteği . gerçi karşılığı depresyon gibi duruyor. :))yahu size şaşırıyorum hakkaten. kzı bırakın şu depresyonu. depresyonun sizinle işi yok aslında ama siz depresyonu bi rahat bırakmıyorsunuz
ya bebeğinizin o minicik cicili bicili eşyalarını alırken, yıkarken, yerleştirirken ya da sadece bunları yapmayı düşünürken bile nasıl oluyor da depresyona/bunalıma giriyorsunuz
geçen bi arkadaşa bebek görmeye gittik, ya kapıyı açar açmaz içerisi missssler gibi BEBEK kokuyor ayol. bu benim aklıma geldikçe mutlu oluyorum.
rahat bırakın şu depresyonu : ) tadını çıkarın.
Valla burası da iyiki var yemin ediyorum yavrumu sağlıkla bi doğursaydım kafayı yemeden bir an önce çünkü her şey takılıyor kafama normalde de titiz ve pimpirikliyim şimdi ise hayatımın en önemli zamanlarını yaşarken be benim için en kıymetli insanı için herşeyi takar oldum sizi de sıkarsam özür dilerim şimdiden arkadaşlar hepimiz bebeğimize değer veriyoruz tabi ama bebeğim iyi olsun diye hep takıntım Allahım hepimizin yavrularına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşAllah yalnız kendim için değil herkes için her an dua ediyorum inanın
aynen kalkamıyorum yerimden evde işler ütü beni bekliyor.ayrıca işleri bitirip ders çalışmam lazım.aralığın ilk haftası sınavım var.ama ben sadece ve sadece hiç bi şey düşünmeden yatmak istiyorum.oooyy ooyyyydepresyon demeyelim de böyle yorgunluk uyku hali ve ağlama isteği . gerçi karşılığı depresyon gibi duruyor. :))
arkadaşlar gecelik mi pijama takımı almak daha mantıklı..Kaç takım yetrli olur=?
ah demee. ders çalışmaktansa bütün evi sekiz kez temizleyebilirim. hayatım ders çalışmakla geçti.aynen kalkamıyorum yerimden evde işler ütü beni bekliyor.ayrıca işleri bitirip ders çalışmam lazım.aralığın ilk haftası sınavım var.ama ben sadece ve sadece hiç bi şey düşünmeden yatmak istiyorum.oooyy ooyyyy
Gyno ferro snol kullaniypdum sabahlari bi tane halsizlik var diyince vitamin veremem cok kilo aldin daha cok alirsin dedi o hapi sabah aksam ic dedi gecti cok sukryok benım vıtamınlerı kesti kilodan dolayı. cals d3 var sadece birde demir. hatta gittiğim diğer doktor cals. da içme dedı ama ben dınlemedım. kramp giriyor içmeyince.
demir hapını neden ikiye çıkardı. benım de haftaya tahlıl yapacak şeker yuklemesı ıcın bakalım kanım ne durumda.
Gule gile kullansin cnm prensesinGÜNAYDIN KIZLAR ,
insan bebişine alışveriş yapınca mutlu hissediyor kendini :)
hafta sonu
1-büyüyen beşik
2-dolap
3- travel sistem araba,puset
4- nevresim takımı
5-cibinlik
6-dönence
aldık toplam 1700 tl tuttu kızım sanki ona aldığımızı anlar gibi seçerken hiç durmadı tekme üstüne tekme :)
rabbim kullanmak nasip etsin
ağlamaklı halimemi b vitamini gerekli anlayamadım canımzaten içtiğim vitaminde var herhalde. ama sanki ilk 3 ayki döneme döndüm. aslında ben ozaman ağlamaklı değildim sinirliydim ama şimdi gözlerim sulanıveriyor herşeye. tahıllı şeyler yiyeyim bari sağol canım.
vermiyor bana vitamin ama yediğim şeyler genelde b vitamininden zengin.
aynen kalkamıyorum yerimden evde işler ütü beni bekliyor.ayrıca işleri bitirip ders çalışmam lazım.aralığın ilk haftası sınavım var.ama ben sadece ve sadece hiç bi şey düşünmeden yatmak istiyorum.oooyy ooyyyy
saol canım teşekkür ederimGule gile kullansin cnm prensesin
canım kaç kilo aldında çok dediGyno ferro snol kullaniypdum sabahlari bi tane halsizlik var diyince vitamin veremem cok kilo aldin daha cok alirsin dedi o hapi sabah aksam ic dedi gecti cok sukr
arpa suyu mu içsem ne yapsam.Bazen yediklerimiz yetmeyebiliyor. Malt derler bira yapımında kullanılan bir madde var. O B vitamini açısından çok zengin. Onu bulabilirsek onu içelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?