vala aç gitcem kadına nerdeyse şaka gibi ya sabah fetal eko çekildim akşam ona gittim sabah muayene eden doktorlar zayıf annesin bebeğin o yüzden net görünüyo dedi daha çok hareketini hissediyon dedi akşam kadın ağzıma...O arıza doktordan bi tane de bende var. Toplamda 4,5 kilo almışım. 1 hafta sonra kontrolüm var. Çok korkuyorum bu sefer neler diyecek diye
Gecmis olsun gozun aydin bu arada masallah
oy masallah kuzuma ben de yarin gidicem burdaki dra
haydaaa bi oyle bi boyle ne oynatiyolar
canim evham stres yapma rabbim kararlamistir kontrol ve takiple tedbirli davranirsiniz biseycik olmaz bu rahim seklinde saglikli dogum yapan pek cok kadin var
Belki gebelik için olanları vardr kadn doğmcların verdiğii
Iyi cikmis cnm kesebilir
keşke banada baştan öyle dr denk gelseydi belki beni frenlerdi. gerçi iş işten geçti artık.vala aç gitcem kadına nerdeyse şaka gibi ya sabah fetal eko çekildim akşam ona gittim sabah muayene eden doktorlar zayıf annesin bebeğin o yüzden net görünüyo dedi daha çok hareketini hissediyon dedi akşam kadın ağzıma...böle gidersen şişcen dedi 4 kiloya karşılık böle sölüyo yandık ya pisikopat balık yağı içemiyom diye haftada 4 gün balık yicen diyo kafayı yedi bu kadın
YUHHH :)vala aç gitcem kadına nerdeyse şaka gibi ya sabah fetal eko çekildim akşam ona gittim sabah muayene eden doktorlar zayıf annesin bebeğin o yüzden net görünüyo dedi daha çok hareketini hissediyon dedi akşam kadın ağzıma...böle gidersen şişcen dedi 4 kiloya karşılık böle sölüyo yandık ya pisikopat balık yağı içemiyom diye haftada 4 gün balık yicen diyo kafayı yedi bu kadın
bencede :)YUHHH :)
normalde oynuyo ama bugün biraz daha sakin hatta şuan uyuyo olabilirsevgili masa başı çalışan anneler.
sizin bebekler çalışırken de oynuyorlar mı?
öyle canımda yani abartıyo gibi geliyo bana biraz kendim hiç değil ama göbeğim çok büyüdü o yüzden diyo olabilir sanırımkeşke banada baştan öyle dr denk gelseydi belki beni frenlerdi. gerçi iş işten geçti artık.
Anladım cnm iyi günlerde kullanın:)saol canım normalde bunların hepsi 3200 falan tutuyo ama eşimin eniştesi mobilyacı hepsini gelişinden aldık 900 tl olan travel araba puset bize 550 ye geldi o yüzden uyguna aldık
sevgili masa başı çalışan anneler.
sizin bebekler çalışırken de oynuyorlar mı?
benımkı daha çok yatarken oynuyor ya da ben o sırada farkedıyorum ondan sordum.arada oynuyor canım ama bazı günler daha sık bazı günler daha sakin olabiliyor onun nedenini bende bilmiyorum
Haticim,ben de erken diyordum ama son 2ay kar-kis olur,cok siserim yorulurum diye gecen bu ay basi ben hastane cikisi ve yedeklerini aldim.kismetse bir iki haftaya da,kendime gecelik-pijama takimi ve uyku seti alacagim..ben istanbulda oldugum icin,eminonu havuzlu handan alisveris yaptim,cok uygun fiyatlar..keske bi haftasonu gelip,alisveris yapabilsen:) benim yegenim Ankaradan gelip,tum ihtiyacini burdan almisti...magazada lohusa gecelik ve sabahligi 240 tl malesef..ben ordan 110tl ye alacagim,pijama takimi ise 40tl..bebek yatagi da ablam verdi,yegenimden kalma..bakalim,daha cok alacak sey var ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?