2015 Şubat Anneleri

O arıza doktordan bi tane de bende var. Toplamda 4,5 kilo almışım. 1 hafta sonra kontrolüm var. Çok korkuyorum bu sefer neler diyecek diye
vala aç gitcem kadına nerdeyse şaka gibi ya sabah fetal eko çekildim akşam ona gittim sabah muayene eden doktorlar zayıf annesin bebeğin o yüzden net görünüyo dedi daha çok hareketini hissediyon dedi akşam kadın ağzıma... böle gidersen şişcen dedi 4 kiloya karşılık böle sölüyo yandık ya pisikopat balık yağı içemiyom diye haftada 4 gün balık yicen diyo kafayı yedi bu kadın

sağol cnm darısı diğerlerine

benim doktor hiç kilodan bahsetmiyor belkide bende değişiklik olmadıgı için sormuyor aile hekimliğinde ebe tartıyor oda rutin her gebeye yapıldıgı için

Iyi cikmis cnm kesebilir

kız yok ne kesecek heralde 3 yıl oldu ilaç kullanıyorum ömürlük bu benim ilaç , bebekten dolayı dozu artacak şuan 4 gün 75, 3 gün 100 alıyorum , deneyimlerime göre 4 gün 100 , 3 gün 75 yapar : )))

keşke banada baştan öyle dr denk gelseydi belki beni frenlerdi. gerçi iş işten geçti artık.

sevgili masa başı çalışan anneler.
sizin bebekler çalışırken de oynuyorlar mı?

YUHHH :)

keşke banada baştan öyle dr denk gelseydi belki beni frenlerdi. gerçi iş işten geçti artık.
öyle canımda yani abartıyo gibi geliyo bana biraz kendim hiç değil ama göbeğim çok büyüdü o yüzden diyo olabilir sanırım

Kizlar saglik ocağından geliyorum kan sonuçları çıkmış. Kan sekerim düşük çıkmış kansizlik ve idrarda az lokasit cikmis ..kan şekeri nasıl dusuk cikti anlamadim

merahaba hanımlar, sırtında disk kayması olup normal doğum yapmış olan var mı aramızda? tecrübeli annelere danışmak istedim. ya da bu konu hakkında bilgisi olan ?

saol canım normalde bunların hepsi 3200 falan tutuyo ama eşimin eniştesi mobilyacı hepsini gelişinden aldık 900 tl olan travel araba puset bize 550 ye geldi o yüzden uyguna aldık
Anladım cnm iyi günlerde kullanın:)

Çalışırken oynamıyor pek bazen hissettiriyor kendini o kadar genelde uzanınca oynuyor tahmin edecek şekilde : ))

mrb kızlar benim 2 günden beri karnımda ağrılarım var iğne gibi sizde oldu mı hiç ??

Canım mm ben istanbula keşke gelebilsem duydum orayı ankara maalesef pahalı biraz.bu ay başı bende bir tane 10 lu hastane çıkışı alcam ama başka ne gerekli bilmiyorum.temizlik malzemelerini öğrendim ama kıyafet konusunda yardimci olun bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…