2015 Şubat Anneleri

Kıyafet alanlar Meryem uzerlinin bebişine giydirdiği bir kıyafet vardı üstü lacivert beyaz çizgili altı kırmızı bir takımdı. Netten arayınca resmi çıkıyor. İşte öyle bir takım bulursanız nerede olduğunu bana söyleyebilir misiniz?

Ben de sırt üstü yatılmaması gerekiyor diye biliyordum
Ben doktoruma sormustum,illa sola yaticsm diye zorlama saga da don ama sirt ustu yatmamaya calis kaslar geriliyo dedi.ben de sola yaticam diye uykusuz bile kaliyorum bazen

BEN HERGUN İŞE ARABA İLE GIDIP GELIYORUM..şimd,i değil ama bi sure sonra sıkacak ... akşam 1,5saatte dönuyorum bıde duz vıtes.. doktora sormam lazım ne kadar kullanabılırım dıye..
Tebrik ederim seni, bende işe arabayla gidip geliyorum ama en fazla 20 dakka sürüyor onda bile delleniyorum

Iyi akşamlar hanımlar bugun ne yazmaya ne okumaya guc yetrebildim yogun bi is gunu ardindan pili bitmis ben kanepeyle yeni kavustum artık cok zorlaniyorum ben ya

toplam 9 kilo yeter diyo hayır şunu merak ediyorum yani bebk 600 gr dedi bunun eşi suyu plesentası falanda var neden bu kadar çok dedi anlamış değilim.
Canim aslinda drun senin iyiligini istiyor.ortalama 8-12kg oneriliyor.ozellikle son 3ay,her ay 2kg civari alindigi icin bu erken donemde seni engellemeye calisiyordur..

Bu takimdan ayrica kollu kolsuz body,3er alt,pijama takimi,tulum,corap,eldiven..karyola icin uyku seti...sayisi cok olmasin diyor herkes zira bebek hizla buyudugu icin,2-3ay sonra buyuklerini almaya baslayacagiz:) cok cok gerekirse gider alirsiniz diye dusunuyorum...ben de temizlikleri cok bilmiyorum,ogrencez artik.

TAksiciler hala kasislerin üzerinden hızla geçiyor. Burada da birsürü kasis var. Her seferinde uyarıyorum. Hiç insanı düşünmüyorlar.

Ay o cok fena bisey rabbim sifa versin senelerdr cekiyorum guya ameliyatini da oldum tekrarliyo. Arada bir oraya dayancagin kadar sicak su tutmak iyi geliyor ya da ilik suya oturmak.gebeyken bunlar riskli olabilir ama suyu kisa sureli tutup cekeblrsn sanki

Rabbim birdaha boyle aci gostermesin kimselere kuzum

kızlar göğüs pompası philips aventte indirim varmış ebebekte şimdi gördüm. bunlardan almamız lazım deil mi (imza: acemi anne a.)

Eger temin etme imkaniniz guc olnycak yerdeysenz bosa alip sartlmayin beyni ben dogumdan iki gun sonra gidip almak durumunda kalmistim emme reflejsi yoktu emmeyo reddediyordu diye dr aldrmsto ameda almistik biz bu konuda oldukca iyidir tavsye ederim medela da oyle kiralanabiliyor hatta medela

Cok sukur kizlarrrr 100luk seker yuklemesi normal cikti cok strese girmistim...

Gozun aydin guya ben de bugun ogrncektm sonucu aradm aradm hep mesgul dr ulasamadm bir

Tebrik ederim seni, bende işe arabayla gidip geliyorum ama en fazla 20 dakka sürüyor onda bile delleniyorum

mumkun mertebe esimle gidip gelmye calisiyorym uymayan gunlerde zorluk cekmiyorum ama yormaya basladi acikcasi

Iyi akşamlar hanımlar bugun ne yazmaya ne okumaya guc yetrebildim yogun bi is gunu ardindan pili bitmis ben kanepeyle yeni kavustum artık cok zorlaniyorum ben ya

Ben de çok zorlanıyorum eve gelince hemen uzanıyorum. Senin bir de diğer prensesin var. O da ilgi bekliyodur. Allah kolaylık versin canım.

Cimcime oda mi begenrms kendine gule gule kullnsin insallah

bu arada arkadaşlar bir bilgi paylaşayım size, bu ateş ölçerlerin en sağlıklı ölçüm yapanı kulaktan ölçenmiş öyle diyo tecrübeli arkadaşlarım

Braun kulaktan olcer kullniyorum 4 yila yakindir cok memnunum

arkadaşlar gecelik mi pijama takımı almak daha mantıklı..Kaç takım yetrli olur=?

Sezeryan ya da normal ilk etapta gecelik iyu oluyor altta kontrol oluyon kanama durumu vb. Kisa kol iyi olnustu hastaneler sicsk oluyo zaten lohusalik deli gibi terlion sicak basiyo serum vb gerekirse de kisa.kol iyi hareket kabiliyeti acisindan ben iki gunluk bir suslu uc gecelik kullandim bir takim da pjama aldim taburcu olmya yakin toprlnp ayaklnnca pjama da gerekiyor gecelik teri lekesi dusununce yedekli almkta yarar var

sevgili masa başı çalışan anneler.
sizin bebekler çalışırken de oynuyorlar mı?

degsio benmki kafasina nsl eserse

TAksiciler hala kasislerin üzerinden hızla geçiyor. Burada da birsürü kasis var. Her seferinde uyarıyorum. Hiç insanı düşünmüyorlar.

Bu ulasim araci kullannlara toptan insanlik versin rabbim hepsi bi ayri risk faktoru mubarek

Ben de çok zorlanıyorum eve gelince hemen uzanıyorum. Senin bir de diğer prensesin var. O da ilgi bekliyodur. Allah kolaylık versin canım.

Sorms kuzum ya beklio da cok ilgilnbldgm soylnemez yetsemiyorum cidden temel ihtiyaclarini anca karsliyorum bu ara oyun isi babada haliyle cocuk huysuzlukla gosterio ilgi isteğini insanin gucunun olmanasi zor is vicdan rahat etmese de biyerden sonra dama diyorsun oldugu kadari anca ins bu tempoya alisirim kimse uzulneden

Tabi elektrikli daha pratik:)

Evet elektrkliler randimanli zaten

Bu Takvim Önden Gidiyo Biz Daha 22+2 Ama 23. Haftadasın Yazıyo

buradaki takvim bitirmeden içinde olduğun haftayı yazıyor ondan öl canım.
22 +2 demek 22 hafta bitirdin 23. haftanın 2 .günündesin demektir altta da o yüzden 23. hafta yazıyor.

kızlar sizce toprak asrın tuğra hangısı en guzeli oylamaya sunuyoruum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…