- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
ohhh misss mışıl mışıl uyunur valla o beşikte :)Olcak Tatlım Bide Uyku Seti Alıcam Süslücem Süsleme İşi Bitince Yüklicem Yine
Ben de sırt üstü yatılmaması gerekiyor diye biliyordum
Garip, ben hiç duymamıştım. Bak şimdi korktum yaw ben çoğunlukla sağıma yatıyorum.
yok ya külotlu corap giydirilmez heralde cıtcıtlı bodynin üstüne ya alt üst takım giydiriliyor ya da tulum o kadar normal kısa corap giydirebilirsin
bilmem kış bebeği olacaklar ya neyse battaniyeye sararız en kötü zaten hep kumdaklanacaklar ilk zamanlar sonra da kış biticek hop gezmeler
sımsıkı kundak değil de sarıp oyle yatırıyorsun bebişi yoksa onlar kendilerini boslukta sanarmıs..bi de uykusunda eli kolu çarptıkca kendine uyandırırmısKundak mi yapcaksin ben yaptirmicam ya
Canım ben ilkinde 14.22.32. Haftaları yaptırdım bunda ise 13. 16. 21. Haftalarda bitti.
22 ile 28 hafta aradinda yapiliomus ben acele etmistim doktorum oyle demisti gecen persembe yaptirdim. Ama kendi doktorum 15 gun icinde yaptirman lazim demisti. Ben 16.gun zar zor yaptirdim. Ordaki doktorda kizdi acelen ne die. Konyada sadece tip fakultelerinde yaptirio normal hastanelerde de varda buralarda profler bakio falan daha saglikli oluomus. Bence sıkıntı olmaz 28.haftaya kadar suresi var demisti
ben de yaptırmadım bu haftasonu gideceğim doktoruma ısrarla sordum geç değil mi diye hayır 25 ile 26. haftada yapıyorum dedi. merak etme.
sımsıkı kundak değil de sarıp oyle yatırıyorsun bebişi yoksa onlar kendilerini boslukta sanarmıs..bi de uykusunda eli kolu çarptıkca kendine uyandırırmıs
Ankara sitelerde cok uygunmus arkadasim aldimia 2 bin tlye ama dort dortluk. Ama iste konyaya istersem onunda naktiyesi falan yine baya pahaliya gelecekbilmiyormki canım orda hangi magazaya girsek aynı fiyatı verdiler daha ucuz nerden alınır bi fikrim yok..
ya su eski model ayili boceklisi var onlar daha uygun cnm ama onlardan da istemiorm cok moralim bozulduaynı şoktayım dün her mağazada en ucuzunu bile sordum fiyatlar 3700 üstü
neler yasamisiz hepimiz. Yasayacak omru yoksa derler ya o bebegin nasibi yokmus. Cok farkli birsey yasamissin onlemi falan da yoktur ki bunun saga yatmakla sola ytmakla olmaz. Bu bebegine saglikli uzun omurler versin allah.Evet canım doğru hatırlıyorsun. Nedeni yok işte kapalı kutu diyor Dr lar. Dolanınca müdahale bile edemiyorlarmış. Anca doğuma yakın görürlerse acil sezeryana alıyorlarmış o kadar. Benim meleğim kendi kordonu etrafında dönüp durmuş yavrum iki düğüm vardı kordonda ve sıkıydı yani kan akışını engellemiş. Cennette şimdi yavrum. Allahım inşallah tamamına erdirir kavuşuruz Bebişlere.
Biz ogluma cocuk odasi aldik. Yatagiyla beraber 2400 e aldik 7 ay once. Caploomba diye bir yer var baktin mi oraya. Guzel bebek odalari da vardi buyuyen besikli. Kalitesi de guzel ben memnunumAnkara sitelerde cok uygunmus arkadasim aldimia 2 bin tlye ama dort dortluk. Ama iste konyaya istersem onunda naktiyesi falan yine baya pahaliya gelecek
ya su eski model ayili boceklisi var onlar daha uygun cnm ama onlardan da istemiorm cok moralim bozuldu
neler yasamisiz hepimiz. Yasayacak omru yoksa derler ya o bebegin nasibi yokmus. Cok farkli birsey yasamissin onlemi falan da yoktur ki bunun saga yatmakla sola ytmakla olmaz. Bu bebegine saglikli uzun omurler versin allah.
Nerde cnm orasi ben kulenin ardindaki meltem ve fatih bebeye baktim tam nerde neresi var bilmiorm onlarida otobusle gecerken falan dikkatimi çekmişti ordan biliorm..Biz ogluma cocuk odasi aldik. Yatagiyla beraber 2400 e aldik 7 ay once. Caploomba diye bir yer var baktin mi oraya. Guzel bebek odalari da vardi buyuyen besikli. Kalitesi de guzel ben memnunum
Ben elektrikli kullanmıştım az bi süre. Ama doğumdan sonra bebek memeye alışana kadar manuelle göğüs ucunu çıkartıyordum öyle ağzına veriyordum.benim içinde kolay oluyordu, onun içinde. Diğer türlü tutamıyordu kızım benim.manuel yorucu oluyormus ve cok zaman harcıyormussun sagmak için özellikle sütün azsa o yuzden bana elektrikli daha mantıklı geldi sanki
Hayr özel hastanye gdiyorum aynen öyle o kağıtla odasına gdıyorm o kaydediyo blgisyara gecen aydan beri bi kılo almşsın dyo mesela Evet sağlk ocagındada ölçüyo tartıyo her aydevlete mi gidiyorsun canım eskiden bende gidiyordum devlet hastanesine doktorun odasına gitmeden gebe izlemde kilo ve tansiyon bakılıyordu sonra o kağıtla doktorun odasına gidiyordum.şimdi üni hastanesinde hiç öyle kiloma tansiyonuma bakılmıyor ben kendimi kötü hissedersem sağlık ocağına gidip ölçtürüyorum.
Aa evet ben daha üçlü bi paket aldm yetmez heraldebol bol agız mendili bi de canım
Yani 0-3 ay alncak ya başta zaten 3 ay bttiğindede yaz gelmş oluyo nerdyse mesela bnmki mayıs ortadnda 3 bitmiş olacak ona gore düşün.Uzun Kollu citcitli body zaten çok almaliyiz ama 0-3 ay 0-6 ay kaçar tane ??? Bide altına Külotlu Çorap mi olacak
öff aynen hiç bişy bilmiyolaar :) yeni doğana klotlu çorap olmuyo dyolar tecrubeli olan arkadşlarım şey dyo içine yarım kollu cıtcıtlı üzerine uzun kollu çıtçıtlı altada cok soğksa ev bi ayaksz penye pijma gbi üzerınede ayaklı alt gydırıyolarmş bazılarıda alta sadece ayaklı alt gydroyolarmş penye battaniyeye sarıyolarmş tabi bide norml çorap ayağnaAnnem 6 çocuk dogurmus o bile bilmiyor neyapcan eşyayı diyo.gitmis üç tane zibin almış ama sadece üst :)) yani alta ne giycek dedim bilmem diyo :) en iyisi gidip kendim alcam :))
Cok sukur kizlarrrr 100luk seker yuklemesi normal cikti cok strese girmistim...
Ben elektrikli kullanmıştım az bi süre. Ama doğumdan sonra bebek memeye alışana kadar manuelle göğüs ucunu çıkartıyordum öyle ağzına veriyordum.benim içinde kolay oluyordu, onun içinde. Diğer türlü tutamıyordu kızım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?