- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
bilmiyormki canım orda hangi magazaya girsek aynı fiyatı verdiler daha ucuz nerden alınır bi fikrim yok..Yaa cok deilmi 5 bin bebek odasına yaa bu fiyatlar cook ucuknapcaz bilemedim (
evet gerekliymiş sanırım canımkızlar göğüs pompası philips aventte indirim varmış ebebekte şimdi gördüm. bunlardan almamız lazım deil mi (imza: acemi anne a.)
manueli var bir de elektriklisi, manuel, alsak işe yarar mı acaba ya digeri sanki daha fazla parçası var tasıma acısından tek parca daha mantıklı sankievet gerekliymiş sanırım canım
canım bilmiyordum böyle bi olay yasadıgını cok üzüldüm..Allah hepimizin bebeklerini korusun sag salim kucağımıza almayı nasip etsin
aynı şoktayım dün her mağazada en ucuzunu bile sordum fiyatlar 3700 üstüYaa kizlar oda alanlar yada bakanlar fiyatlari ne kadar ben bugun baktim ve şok gecirdim yaa begendigim modeller 5 bin tl falan o ney yaa ben yeni evlendim 5 bine salon takimi yemek odasi aldim vitrinsiz ama yani cook deilmi yaaa
ben de bilmiyordum, Allah bi daha boyle acılar yaşatmasın inş heveslik aldırsınÂmin canım inşallah Allah bu sefer tamamına erdirir sağlıkla kavuşuruz. Bu arada ben hiç sağıma yatmamıştım hep soluma yatardım. Ama 180de 1 ihtimal gelip buldu.
Evet klasik gecelik yani. Ben böyle çok süslü müslü diye düşündümşu tarz bişi canım önünün dügmeli olması önemli emzirmek için
manuel yorucu oluyormus ve cok zaman harcıyormussun sagmak için özellikle sütün azsa o yuzden bana elektrikli daha mantıklı geldi sankimanueli var bir de elektriklisi, manuel, alsak işe yarar mı acaba ya digeri sanki daha fazla parçası var tasıma acısından tek parca daha mantıklı sanki
sağa yatmakla kordon dolanması mantıklı gelmedi bana zaten canım hiç öle bişi duymadım okumadımÂmin canım inşallah Allah bu sefer tamamına erdirir sağlıkla kavuşuruz. Bu arada ben hiç sağıma yatmamıştım hep soluma yatardım. Ama 180de 1 ihtimal gelip buldu.
medela iyiymiş canım herkes pek bi övüyorlansinoh ve philips avent / bu iki markadan hangisini tercih edersiniz annişler? acaba hangisinden almalı
kilosunun önde olmasına takılma. benimde aynı şekilde 2 hafta gibi bir süre önde çıkıyor son zamanlar önemli bu kilo olayı. doktor hiç şeker vs gibi bir şeyden bahsetmedi bana. şimdiki ölçümlerde 10 gün gibi bir sapma olabiliyor yeter ki geri kalmasın canım.kafa yapısı göbek çevresi haftasıyla uyumluysa kiloydu boyuydu hiç önemli değil. ayrıca tansiyon probleminde bebeğin gelişimi geri kalır ileri gitmez. benim yengemin 2. çocuğunda gebelik şekeri çıktı ileri düzey hemde insülün kullandı doğuma kadar. ama bebeği hiç öyle iri kilolu denmedi yani bazı durumlarda ilişkili oluyor. yoksa genetik tamamen gelişimleri. ayrıca benim annemde yüksek tansiyon vardı erkek kardeşimi doğururken kör oldu gözleri geçici süre düşün yani ölüyordu 2 3 gün hastanede yattı o zamanlar böyle incelenmiyordu fazla ama erkek kardeşim 4 kilo doğdu ayrıca 60 cm idi. yani gerilik filan olmadı. rabbim korusun onları biz tedbiri elden bırakmayalım ama lütfen bebeğin kilo almasına çok fazla takılma. yemenden içmenden geri kalma.ayrıca en son bir tanıdığımız doğum yaptı bebeğin kilosuna 3.500 denmiş ama doğumdan sonra bebek 2. kilo 800 gram doğmuş aradaki farkı görüyormusun :)
40 hafta 9 ay 10 güne mi denk geliyormuş.Doğum için zaten dokuz ay on gün demezler mi?
Kalpte Parlaklık bende de görülmüştü 18. Haftada, 24te bakıldı kaybolmuş dendi . İnş Öyledir gercekten ve inş seninki de kapanır . Üzülme kimsenin hareketlerine , bebiş de üzülür sonra . Önemli olan o :) başkaları değil annesi senin huzurlu olmana ihtiyacı var
Canim eko istemedimi doktorun burda bikac arkadasdada ayni sorun vardi ama onlar fetal eko cektirmislerdi cogunluk dogumdan once kapaniyo cnm insallah olede olucak sikma canini esine gelince belki 3. Cocuk bakim maddi manevi zor oldugundan bole davraniyo olabilir cnm kendi dusunuyosa sana belli etmek istemiyoda olabilir ki erkekler zaten belli sure sonra monotonlasip odunlasiyolar cnm onuda hic takip kafana uzme kendini relex olmaya calis aman bisver gitsin
Parlaklığın tek başına sorun olmayabileceğini söylediler..detaylıda da radyoloji uzmanı sorun yok dedi.. Ben kızımı Rabbime emanet ettim hep,o yüzden içim rahat :) sende sıkma canını,dualara sarıl,yaradana sığın,inşallah bebişlerimiz çok iyidirler
belki süslü müslüsü de vardır :) bnm aldıgım bu tarz :)Evet klasik gecelik yani. Ben böyle çok süslü müslü diye düşündüm
ben gebelikten çok önce başlamıştım ilaca ve gebelik düşündükten sonra artırdı doktorum dozunu o yüzden güzel seyretti sanırım, çünkü 3 lerde falandı hep doz artınca sonra 1,7 ye indi 2 ay boyunca, bu ay 2,15 olmuş biraz daha artırır artık ,
sende canını sıkma tahminde bulunmuş ortada bişey yok dediğin gibi sonra düşüne düşüne çıkacak tansiyonun şekerin , hele bi belli olsun ki farzetki şeker çıktı enkötü ihtimal diyetle hamilelik boyunca kontrol altında tutuluyor , iş arkadaşımda çıkmıştı ondan biliyorum sadece diyetine dikkat etti çocukları gayet sağlıklılar kendi içinde büyütme , Allah büyüktür , stres insanın içinde çoğalıyor belki de sadece büyük bi bebek doğuracaksın öyle düşün , iştahını kapatma, benim arkadaşım bol bol yeşillik yemişti. doktorun önermiştir sana da yemen gerekenleri onları uygula canım benim.
gule gule kullansın bebişin canım cibinliği de olacak mı ? bayılıyorum cibinliğe :)
Olcak Tatlım Bide Uyku Seti Alıcam Süslücem Süsleme İşi Bitince Yüklicem Yinegule gule kullansın bebişin canım cibinliği de olacak mı ? bayılıyorum cibinliğe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?