2015 Şubat Anneleri

Allah yar ve yardımcınız olsun sizden önemli ve değerli kimse yok kendinize daha fazla değer verin kendinizi daha fazla sevin bakibakış açınız bile değişir inanın buna...

Bugünde carpinti başladı. Nefes almakta zorlaniyorum. Çok erken fakat kilo alimi cok olunca normalmi bilmem. Kilo alimi fazla olan arkadaşlar seker yüklenmesinde sorun ciktimi ?

Kizlar mide yanmasi yasayan varmi? Bir haftadir surekli midem yaniyor bogazima kadar geliyor yanmasi. Acaip rahatsiz edici bir durum..ne yapacam bilemedim. Maden suyu felan iciyorum gecirmiyor
gaviscon yada benzer bi ilaç almayi denedinmi
dr lar in tek onerdigi bu zaten ilaç olarak

Benim kuzenim toprak koyacaktı ama bizim memlekette torpak diyorlar. Kimse doğrusunu demez diye vazgeçti. Ayşe anşa, hatice haçça
Bizim oralardada kesin torpak torpağım falan derler amaa en sıcak gelen bu bna yaa

Bugünde carpinti başladı. Nefes almakta zorlaniyorum. Çok erken fakat kilo alimi cok olunca normalmi bilmem. Kilo alimi fazla olan arkadaşlar seker yüklenmesinde sorun ciktimi ?
Ayy brnmde nefesim yetmiyo sanki su içerken ölcek gbi oluyorum mesela kıloda cok almadım ama demek normal artık

Kizlar mide yanmasi yasayan varmi? Bir haftadir surekli midem yaniyor bogazima kadar geliyor yanmasi. Acaip rahatsiz edici bir durum..ne yapacam bilemedim. Maden suyu felan iciyorum gecirmiyor

dr.uma söyledim canım bana ilaç verdi rennie die bir tablet çiğniyorsun 2 tane birden çiğnersen hemen geçirir dedi.

bu arada bnm annem köyden kuzu yünü getirdi kendimiz yatağını yorganını yapacaız oğlumun. Evde bnde yün kullanıyorum sağlıklı çünkü :)

Ben daha hiç araştırmadım hangi marka iyidir hiç bir bilgim yok :/ ona da sıra gelecek :)
Bende daha bir şeycik almadım. Ondan başlıyım dedim bari görünürde bir şey olsun. Öylesine bir oda yapıcam dolap ve şifonyeri alıcam ama perde gerek hali gerek. Park Yatak alıcam birde yatak odasına. Aslında şu yatağa birleşen beşikleri çok beğendim ama altı ay sonra kullanılmaz.Birde 700 tl civarında pahalı geldi.

Ben burdaki herkesten çok kilo aldım. Dr. Haftaya bakacak duruma göre şeker yüklemesine ama ben kiloda alsam öyle bir manyak ego varki sanki bende olmaz şeker gibi şeyler diye düşünüyorum.çıksa mors olurum.

Nefes alma sorunu bende de var kızlar, belki de demir eksikliği oldu bizde ya, aklıma bu geldi şimdi , demir eksikliği de yapıyor cunku bu soluk soluğa hali . karın büyümesinden ise şayet fena daha şimdiden bu kdr nefes daralması :/

Amanin benim gobek ne olmus. Bir epilasyon yapamadim goremedim ki. Niye boyle buyudu ki simdiden. Diyet yapayim bn sadece kofte salata yiyeyim. Simdiden girunmez olduysa doguma yakin napicam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…