2015 Şubat Anneleri

Şu tartılma kısmı olmasa.haftaya randevum var.

Istiyorsan bir gün önceden lahanalı bişiler ye turşusu falan olabilir. O bir iki kilo az çıkartıyor. Vücutta ödem varsa hemen gideriyor. Ama zaten Dr un pek bişi söylemicektir. Sigarayı bıraktın bu büyük bir olay. Hem merdiven de çıkıyorsun sürekli. Hiiiç canını sıkma bebişler sağlıklı olsun bu kilolar zamanla gider inşallah.

Günaydın canım. Okulda önlüğümü giyiyorum ya evden çıkarken taksiye de önlükle biniyorum mont niyetine
Okulda ben de giyiyorum onluk de burasi sogudu artik mont lazim. Sizin taraflar daha sicak demek. Hic alasim da yok daha sonra kullanamayacgim birseyi. Idare edicez artik.

Sigara birakmak ilk aylar hizli kilo almaya neden oluyor. Birakmakta zorlanmamistim ama yine de hizli almistim ogluma hamile kalinca biraktim. Bi sekilde yemesek bile vucut oyle bir tepki veriyor olabilir

ben kundak yapılan bebeklerin bacakları daha düzgün oluyormuş çarpık olmuyormuş diye duymuştum bilmem ne kadar gerçek ama mantıklı bir yanı da var sanki
Kundak yapacaksaniz dogar dogmaz yapin tabi sıkmadan. Oglum yuzunden hic goruntu vermedi elleri alnindaydi hamilelik boyunca. Dogu 3.gun ellerini sarayim dedim kendini uyandirmasin diye nasil kizdi agladi istemedi. Ellerini de cekmedi 40 i cikana kadar alnindan. Icerde nasil duruyorsa oyle durdu ayy ne tatliydi ufacik mis kokulu. Hepimize saglikla gelsin mis kokulular

Sabah sabah cenem dustu gidip kahvalti hazirlayayim afiyet olsun anneler ve bebeklerine

Gunaydin bu arada herkese..
Hava soguk giyecek montum yok ama seviniyorum kış gelsin boylece subat da yaklasiyor.

ah hele ben
daha 2 hafta önce 2 tane kalın hırka aldırdım eşime şehir dışından
adam aldı geldi bol geldi ikiside
hatta bana kızdı bile neden bir beden küçüğünü istemedin diye
ama şimdi o hırkaların önü iliklenmiyor düğmeler yerinden çıkıyor
mont desen ona keza
geçen sene pelerin model kaban almıştım o bile sıkıyor
bu sene mont almayı düşünmüyorum elimdekilerle idare edeceğim artık
gecen gün gittim panço aldım 10 tl ye o 2 ay kadar idare edecek gibi duruyor sonrası doğum izni zaten

arkadaşlar gecelik mi pijama takımı almak daha mantıklı..Kaç takım yetrli olur=?

ben bi tane normal önden düğmeli pamuklu bir pijama takımı alıcam, hatta hazırda var, onu kullanıcam. ayrıca bi tane üzeri kalın sabahlıklı bir pijama takımı almayı düşünüyorum. onu daha sonra da kullanırım. 2 tane de önden düğmeli gecelik alıcam.
yani ikişer takım almayı planlıyorum.

ama turşu ödem yapar daha çok ki... tuzludan uzak durmak gerek.

ben bunu çoookkk önceden doktoruma sormuştum o zamanlar hamile değildim kan vereceğim zaman ilacı alacak mıyım diye de al demişti o zaman. ben dünde yine ilacımı içtim ama sabah 5 falandı uyanmışken içtim, ben artık hep gece içiyorum sabah 7 de kahvaltı yapıyoz çünkü 4 den sonra ne zaman kalksam içiyorum

Lahana ödem mi atıyormuş. Alayım bari çiğ yiyorum pişmiş yemem ama. Turşu tuzlu olur sanki.

Kan tahlilini aç karnına mı vermiştin hapı içmeden önce?

yok öbür tarafta da yazdım daha yeni : ))) gece 4 falandı bi ara wc ye kalktım ilacı da içtim yattım sabahta kahvaltımı yaptım gittim verdim, şeker yüklemesinde aç olunuyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…