2015 Şubat Anneleri

mide yanması için ben gece çift yastık kullanıyorum. eğer kötü olursam 1 kaşık bal atıyorum baya iyi geliyor.
batikten de kışlık mont aldım önünde pile var bol biraz indirimdeydi 70 tl ye aldım.

Gunaydin bu arada herkese..
Hava soguk giyecek montum yok ama seviniyorum kış gelsin boylece subat da yaklasiyor.

sorma benim de yok sabah en kalın hırkamı giydim, arabayla eşim bırakıyor bi 10 dk yürümem gerekiyor, eşim üşürsün sen bunla dedi yok dün üşümedim bu hafta idare eder gibi dedim, yazık adam ben inince arkamdan baktı durdu üşüdüğümü düşündü sanki : ((( ya şurda ne kaldı diyorum doğum iznine almak istemiyorum ama bu hafta sonu bi pançolara bakayım onu sonrada kullanabilirim belki pofff

ben kundak yapılan bebeklerin bacakları daha düzgün oluyormuş çarpık olmuyormuş diye duymuştum bilmem ne kadar gerçek ama mantıklı bir yanı da var sanki
Tecrübe ile sabittir. Ben ikiz eşiyim ikizim doğarken ölmüş sıkıştırmışım eşimi içerde birde evde doğunca ebe anlamadı sanırım ikiz olduğunu durum muamma yani yani.erkekmis diğeri.
Neyse ben doğmuşum yamuk yumuk bir şey. Bacaklarım kollarım kafam bile yamukmuş. Annem kundakla sara sara düzeltmiş her yerimi.

benim kv almış kundağını falan süslü bişeyler ben yaparım daha doğrusu yaparlar kundağını : ))) ben ne anlarım yaw

Sigara birakmak ilk aylar hizli kilo almaya neden oluyor. Birakmakta zorlanmamistim ama yine de hizli almistim ogluma hamile kalinca biraktim. Bi sekilde yemesek bile vucut oyle bir tepki veriyor olabilir
Aynen aynen. Diyorum kimse bana inanmıyor. Dr söyledim abartı yemiyorum diye yemeden kilo mu aldın dedi. Cidden herkes kadar yiyorum. Ağzıma çikolata bisküvi surmedim ama normalde de kilo almaya meyilliyimdir.

Günaydın kızlar. Ya kafamı çooook karıştıran bir konuda yardım talep ediyorum.
Şeker yüklemesi konusu iyice kafamı alt üst etti.
doktorum yaptırma taraftarı. türkiyedeki çoğu doktor da yaptırıyor. yaptırılmasına da bir tek Canan Karatay karşı çıkıyor kati suretle.
Ne yapıcaz şimdi? Yurtdışında olan arkadaşlara sormak istiyorum. yurtdışındaki doktorlar ne diyorlar?
MaRaL_ ve Zaman_siz siz yaptırdınız mı?

valla bana yapıyor.

Canım tuz içinde yüzmesin tabii . Bir suyla fazla tuzu atılabilir. Lahana turşusu uzun süre kalabildiği için uzun yolculuklarda falan ödem ve sindirimi kolaylaştırmak için kullanılmış. Turşu lahana yiyemeyenlerin tercihi olabilir diye özellikle turşu yazdım. Yoksa lahananın yemeği dolması hepsi ödemi giderir.

bilmiyordum valla. öğrenmiş oldum. nasıl gidiyor bebek hazırlıklarınız? : )

Gece kalkınca içmek mantıklı geldi öyle yapayım en iyisi.

Gece kalkınca içmek mantıklı geldi öyle yapayım en iyisi.

doktor bana en son çişini tutma dediğinden beri otomatikman gece en az 2-3 kere kalkıyorum o yüzden son kalkışta da ilacımı içiyorum kahvaltıyı erken yapıyoz uyanınca içersem beklemem gereken süreyi bekleyemem diye öyle yaptım rahat oluyor ya

ben kundak yapılan bebeklerin bacakları daha düzgün oluyormuş çarpık olmuyormuş diye duymuştum bilmem ne kadar gerçek ama mantıklı bir yanı da var sanki
ben de Tracy Hogg un kitabini okuyorumda orada kundaklayin diyo. ben dusunuyorum kundaklamayi ama simsıkı degil tabi ki oyle de rahat olmaz bebisim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…