Lahana ödem mi atıyormuş. Alayım bari çiğ yiyorum pişmiş yemem ama. Turşu tuzlu olur sanki.
Gunaydin bu arada herkese..
Hava soguk giyecek montum yok ama seviniyorum kış gelsin boylece subat da yaklasiyor.
Tecrübe ile sabittir. Ben ikiz eşiyim ikizim doğarken ölmüş sıkıştırmışım eşimi içerde birde evde doğunca ebe anlamadı sanırım ikiz olduğunu durum muamma yani yani.erkekmis diğeri.ben kundak yapılan bebeklerin bacakları daha düzgün oluyormuş çarpık olmuyormuş diye duymuştum bilmem ne kadar gerçek ama mantıklı bir yanı da var sanki
Kundak yapacaksaniz dogar dogmaz yapin tabi sıkmadan. Oglum yuzunden hic goruntu vermedi elleri alnindaydi hamilelik boyunca. Dogu 3.gun ellerini sarayim dedim kendini uyandirmasin diye nasil kizdi agladi istemedi. Ellerini de cekmedi 40 i cikana kadar alnindan. Icerde nasil duruyorsa oyle durdu ayy ne tatliydi ufacik mis kokulu. Hepimize saglikla gelsin mis kokulular
Aynen aynen. Diyorum kimse bana inanmıyor. Dr söyledim abartı yemiyorum diye yemeden kilo mu aldın dedi. Cidden herkes kadar yiyorum. Ağzıma çikolata bisküvi surmedim ama normalde de kilo almaya meyilliyimdir.Sigara birakmak ilk aylar hizli kilo almaya neden oluyor. Birakmakta zorlanmamistim ama yine de hizli almistim ogluma hamile kalinca biraktim. Bi sekilde yemesek bile vucut oyle bir tepki veriyor olabilir
valla bana yapıyor.
Canım tuz içinde yüzmesin tabii . Bir suyla fazla tuzu atılabilir. Lahana turşusu uzun süre kalabildiği için uzun yolculuklarda falan ödem ve sindirimi kolaylaştırmak için kullanılmış. Turşu lahana yiyemeyenlerin tercihi olabilir diye özellikle turşu yazdım. Yoksa lahananın yemeği dolması hepsi ödemi giderir.
ben bunu çoookkk önceden doktoruma sormuştum o zamanlar hamile değildim kan vereceğim zaman ilacı alacak mıyım diye de al demişti o zaman. ben dünde yine ilacımı içtim ama sabah 5 falandı uyanmışken içtim, ben artık hep gece içiyorum sabah 7 de kahvaltı yapıyoz çünkü 4 den sonra ne zaman kalksam içiyorum
yok ödemi atmıyormuş ödem yapıyormuş
Lahana ödem mi atıyormuş. Alayım bari çiğ yiyorum pişmiş yemem ama. Turşu tuzlu olur sanki.
bilmiyordum valla. öğrenmiş oldum. nasıl gidiyor bebek hazırlıklarınız? : )
Gece kalkınca içmek mantıklı geldiöyle yapayım en iyisi.
yok ödemi atmıyormuş ödem yapıyormuş
yanlış anlaşılıyoruz. lahana ödem atıyormuş. turşu olursa ödem yapar dedim deLitchi yapmadığını söylüyor.
ben de Tracy Hogg un kitabini okuyorumda orada kundaklayin diyo. ben dusunuyorum kundaklamayi ama simsıkı degil tabi ki oyle de rahat olmaz bebisim....ben kundak yapılan bebeklerin bacakları daha düzgün oluyormuş çarpık olmuyormuş diye duymuştum bilmem ne kadar gerçek ama mantıklı bir yanı da var sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?