2015 Şubat Anneleri

ben kundak yapılan bebeklerin bacakları daha düzgün oluyormuş çarpık olmuyormuş diye duymuştum bilmem ne kadar gerçek ama mantıklı bir yanı da var sanki

Canım onlar eskidenmis doktorlar hiç onermiyor artk

yanlış anlaşılıyoruz. lahana ödem atıyormuş. turşu olursa ödem yapar dedim de Litchi yapmadığını söylüyor.

Kabızlık sorununa lahana turşusundan iyi geldiği bir gerçek. İçinde probiyotikler var. Pahanın her türlüsü ödem için iyidir. Ama tadından dolayı pek yiyen olmaz. Lahana yiyemeyen turşu yiyebilir manasındaydı konuşma. Turşuda da lahanadan çok tuz olmasın tabii. Bir suyla fazla tuzu atılabilir

bebek telsizi alacak mısınız ?
alıcaz. kimse bahsetmedı ondan. bebefon dıyorsun degıl mı? benım iki tane var bırı ablamdan bırı kuzenimden. zamanında servet verdık ondan altın gıbı saklıyoruz dıyorlar. ondan yırttım barı.

Bende bunları alırım birazda büyük alırım çünkü kışın bebekle alışverişe gidecem. Esimde almaz annemin dünya umrunda değil zaten.en iyisi bahara kadarlık alışverişi bitirmek:) temizlik malzemelerden bildikleri. ..Dr brown kolik cam biberon. Nuk kauçuk emzik.otribebe burun Aspiratöru.bubchen bebe sampuani.tirnak makası. Pamuk.unibaby Yenidoğan ıslak mendil. Bebe yağı.bornoz küvet. Molfix göbek bağı oyuntulu bez bi paket. Mama onlugu.bepanten popo kremi bide nolur normal dye pudra :)))

Bide herkes neden bebeği sıcağa alistirmayin diyo ya çocuk donsunmu

ben bebek telsizi değilde kameralılardan almak istiyorum
çalışanlar için iyi bir şey
android telefonlardan veya bilgisayardan bebeğin takibi mümkün oluyor
ama çok pahalı yahu

alıcaz. kimse bahsetmedı ondan. bebefon dıyorsun degıl mı? benım iki tane var bırı ablamdan bırı kuzenimden. zamanında servet verdık ondan altın gıbı saklıyoruz dıyorlar. ondan yırttım barı.

şanslısın o zaman, evet fiyatlar yüksek bizde alıcaz, arkadaşımız iyi bişey alın ucuz almayın dedi, acaba hangi marka almalı ucuz olunca noluyo ki acaba kullananlar bi fikir verirler şimdi geldiklerinde : ))

ben bebek telsizi değilde kameralılardan almak istiyorum
çalışanlar için iyi bir şey
android telefonlardan veya bilgisayardan bebeğin takibi mümkün oluyor
ama çok pahalı yahu

bebeğe kv bakacak benim , kameralılar çok pahalı gerek yok bizim için

Bazı yerlerde yeni doğan bebişleri buz gibi suya koyarlarmış. Bu bir batıl inanç ya da kültür sanırım. Biz öyle değiliz üşümesindense sıcak olsun deriz

bununla ilgili bişey duymuştum , yanlış değilsem rusyadaydı onlarda soğuk suya koyarmış ya bebeklerini , neyse rus olmayan ama uzun zaman orada yaşan birisi de bebeğini onlar gibi soğuk suya koymuş ama bebek hastalanmış ölmüş, bu durum daha çok ırk yapısıyla ilgiliymiş ataları soğuk suya konan bebeklere bişey olmuyomuş

Gönöydön Bugün çok erken kalktım , temziliğe bi abla geldi . Başım çatlıyor. Ama olsun inşallah akşama mis gibi olucak evim. Bende çamaşır ütü ince temizlik yaparım. Fakt bugün karnım iyice taş kesildi. Hareket ediyor ama az Az. Bi doğurayım da rahatlıyım .
Bu arada geri sayımımız iki haneli sayılara geçti çok şükür. Doğuma 99 gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…