ben kundak yapılan bebeklerin bacakları daha düzgün oluyormuş çarpık olmuyormuş diye duymuştum bilmem ne kadar gerçek ama mantıklı bir yanı da var sanki
yanlış anlaşılıyoruz. lahana ödem atıyormuş. turşu olursa ödem yapar dedim deLitchi yapmadığını söylüyor.
gaz zaten ana problem . bir de o yapsın boşver.Çiğ yersen çok gaz yapabilir. Limon sık istersen gaz yapmasın.
bebek telsizi alacak mısınız ?
alıcaz. kimse bahsetmedı ondan. bebefon dıyorsun degıl mı? benım iki tane var bırı ablamdan bırı kuzenimden. zamanında servet verdık ondan altın gıbı saklıyoruz dıyorlar. ondan yırttım barı.bebek telsizi alacak mısınız ?
Bu takimdan ayrica kollu kolsuz body,3er alt,pijama takimi,tulum,corap,eldiven..karyola icin uyku seti...sayisi cok olmasin diyor herkes zira bebek hizla buyudugu icin,2-3ay sonra buyuklerini almaya baslayacagiz:) cok cok gerekirse gider alirsiniz diye dusunuyorum...ben de temizlikleri cok bilmiyorum,ogrencez artik.
Yani 0-3 ay alncak ya başta zaten 3 ay bttiğindede yaz gelmş oluyo nerdyse mesela bnmki mayıs ortadnda 3 bitmiş olacak ona gore düşün.
öff aynen hiç bişy bilmiyolaar :) yeni doğana klotlu çorap olmuyo dyolar tecrubeli olan arkadşlarım şey dyo içine yarım kollu cıtcıtlı üzerine uzun kollu çıtçıtlı altada cok soğksa ev bi ayaksz penye pijma gbi üzerınede ayaklı alt gydırıyolarmş bazılarıda alta sadece ayaklı alt gydroyolarmş penye battaniyeye sarıyolarmş tabi bide norml çorap ayağna
ben buldum ama dile getırmıyorum valla sabahtan berı aklımda.Günaydın kızlarrrrr hepimize bol tepiklerNe kadar çok yazılmış ancak bitirebildim öpüyorum hepinizi takacak hiçbir şey bulamadığımız günler olsun...
Canım onlar eskidenmis doktorlar hiç onermiyor artk
Eveeeetinşallah. Ama hediye gelse de fena olmaz hani.
Canım onlar eskidenmis doktorlar hiç onermiyor artk
alıcaz. kimse bahsetmedı ondan. bebefon dıyorsun degıl mı? benım iki tane var bırı ablamdan bırı kuzenimden. zamanında servet verdık ondan altın gıbı saklıyoruz dıyorlar. ondan yırttım barı.
zaten her doktorda farklı bişey söylüyor
Bide herkes neden bebeği sıcağa alistirmayin diyo ya çocuk donsunmu
ben bebek telsizi değilde kameralılardan almak istiyorum
çalışanlar için iyi bir şey
android telefonlardan veya bilgisayardan bebeğin takibi mümkün oluyor
ama çok pahalı yahu
pahalı yaw kimse getirmez : )))
Bazı yerlerde yeni doğan bebişleri buz gibi suya koyarlarmış. Bu bir batıl inanç ya da kültür sanırım. Biz öyle değiliz üşümesindense sıcak olsun deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?