2015 Şubat Anneleri

kendimi aşırı derecede çirkin hissediyorum şiştim , eğilip kalkamıyorum, hareketlerim kısıtlı hamilelik bunalımı bu olsa gerek.. cok mutsuzum

kızlar bana bi çare ben sürekli AÇIMM vala o kadar yiyiyorum yarım saat 1 saat sonra gene acıkıyorum napcam ben bişi deyin hele aç kalmaktan sıkıldım (
ben de karbonhidratlı bisey yemeden doyamıyorum bu ara 4 kilo aldım toplamda, korkuyorum bianda kilolar gelecek die korka korka yiyorum (

kızlar bana bi çare ben sürekli AÇIMM vala o kadar yiyiyorum yarım saat 1 saat sonra gene acıkıyorum napcam ben bişi deyin hele aç kalmaktan sıkıldım (
ayran süt iç tok tutuyor. bende sureklı tavşan gibi havuç kemiriyorum.

çocuk sizde mi kalıyor? ailesi özlemiyor mu cocugu ve doğuma kadar sızde mı kalacaklar?

benım k.valıdem de eltimin oğluna bakıyor. anne babası boşandı baba yeniden evlendi ama kimse çocuğu istemedi. 14 yaşında şimdi. doğduğundan beri anne sevmemiş çocuğu hep k.valide bakmış. 2 sene önce boşandılar .hakim annesine bir şey istiyormusun diye sormuş .koltuklarımı istiyorum çocuk onlarda kalabılır demıs.
k.validem dedi çocuğunu alıp gelırım sızın orada okula yazdırırız sizde kalırız senin çocuğana da bakarız. dedim kalsın istemem o şekilde ben ergenlik çağında bir çocuğun sorumlululugunu üstlenemem.

Ankarada ikamet edenler hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz ? Çok sevdiğim bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. Orda hiç biyeri bilmiyo. Ben sizden taze ve doğru bilgi iletirim ona. Tecrübe sahibisiniz siz. Sincan fatihte oturuyo arkadaşım.

bebek bakım çantaası ve bu bebeğin içine konulan port bebe çanta kullanışlı mı almak gerekiyor mu
ben bu ikisini unutmuşum annem hatırlattı
Port bebe almadım canım ben. Çocuk içinde bi o yana bi bu yana savruluyo. Ana kucağı alcam onunla gezmeye götürüp getircem. Bebek bakım çantası aldım bi çok gözü var spor görünümlü dışı su geçirmez harika bişey. Mutlaka gerekli zaten. Yedek kıyafetsiz bez ıslak mendil pişik kremi olmadan dışarı çıkamaz bi anne

Ay korkar insan ben korkudan cocugun odasına bakamam :)

ahaha insan kafayı yer yaa düşünsene evde tek başınasın gecenin bi yarısı olmuş henüz agu bile diyemeyen bebeğinin telsizinden anne diye ses geliyor

Allah korku filmi gibi gecenin bi yarısı amma korkmuşsunuzdur
Hemde ne tırsmak:)
Bişey daha anlatcam, çenem düştü:)
Eltim geçen yıl doğum yaptı. Ondada car telsiz. Mayıs ayıydı havalar sıcak. Onlardayız bebek uyuyor balkondayız bizde. Telsizin biri bebeğin yanında, diğeri balkonda. Herkeste balkonda:) neyse bebek ağladı, eltim hemen gitti yanına. Bende gittim peşinden bebişe baktık vs. Sonra nasıl gidiyo falan dedim. Biz orda biraz onun annesini biraz kayınvalidemizi çekiştirdik:) Allahtan çok kötü bişey söylemedik. Sonra eltim sessizce dediki " ysmnfth telsizzzz!" Anaamnm dedik. Neyse sustuk. Sonra gittik balkona. Baktık telsiz orda öyle suçlu duruyor:) sonra odaya her gidişimizde daha dikkatliydi. Duydularmı duymadılarmı bilmiyoruz:)

daha kalici mi kv? Zor baskasini cekmek hele anlayssz ise daha zor sabir ve kolaylik diliyorum sana

ben de acim aranip duruyom yiyecek bisey bulamadm gonlume gore

[QUaçım"cherish, post: 37411279, member: 193433"]kendimi aşırı derecede çirkin hissediyorum şiştim , eğilip kalkamıyorum, hareketlerim kısıtlı hamilelik bunalımı bu olsa gerek.. cok mutsuzum[/QUOTE]

gozumuz degsme alisamiyo kolayca ondan oyle geliyor sana bunalima girmeden gusel yanlarni gormeye bak mucize tasiyoruz icimizde

o ne oyle istemem kalsin bebeye mi bakcan kv mi ugrascan ergen genc triplerine gogus.mu gercen imkansiz bisey sunmus kv kabul etmmkte haklisin sonuna kadar kimseyi kimseye muhtac etmesin rabbim

Gidip kizanimi alayim okuldan eve girdikten sonra tekrar giyin kusan cik oyle eziyetli geliyo ki herseye usenir oldum zaten

bende 4 kilo aldım toplam ama bilemedim çok kötüyüm ya
abartmadan inş atlatırız ya normal gidiyoruz galiba ama belki de tek sebebi kilo değil bu ağırlaşmanın bebiş de kocaman oldu bi yandan. ay ne bilim cok salak bi durumdayım ben ne desem saçma :)

bu değil mi uyku tulumu? gerçi kolları açık nasıl olacak kolu üşür.
çıtçıtlı badi bildiğin badi işte.
uzun kollu, kısa kollu,askılı var. hem uzun kollu ve bacaklı olursa tulum oluyor zaten.
Benimkinin kollarda çıtçıt var canım. İçerde bırakıyorıuz sanırım kollarını kundak gbi

evet ilk kez gelecekti evime heyecanlıydım çocuğu da getirmez 5 halası var 1 ünide 1 ide çalışıyor ama 3 ü evli onlardan birine bırakır die düşünmüştüm çocukla gelincede toplam 1 hafta kalır 3-4 gün bizde 2-3 günde bacısında kalır idare ederim demiştim ama 1 kasımda gidecek artık gitsin bacısında kalsın. Çocuğu kndi evinde şımartır ama bnm evimde daha özenli olması lazım hamile kadının evine getirdiyse. çocuk olmasa kadınla sorunum yok o yatıo kalkıo ben işimi görüyorum he eslanın da dediği gibi yoruluyorum biraz daha yemek yap et kaldır topla çayı meyvesi vs. ama çocuk olunca bunlar 5-6 kat artıyor haftada 1 evi süpürüp dip köşe siliyorum die bna kızıodu eşim şimdi hergün süpürüp siliyorum bazen günde 2-3 kere süpürüp siliyorum elinde yiyor herşeyi nasıl yetiştirilmiş Allahım büyük konuşmuyorum nolur bnm çocuğum böle olmasın tatlıyı eline alıp yiyor sonrada ellerini koltuğa sürüyor koltukları ıslak mendille her gün çaktırmadan siliyorum oturma yerlerini Allahtan kolay silinen tay tüyümü ne ondandı. sofrada herşeyi eliyle yiyor birinin kndisine yedirmesine izin vermiyor. K.valide tv bakarken görmüyor bile sürdüğünü sağa sola 55 yaşında kadın tmm bu yaştn sonra zor çocuk bakmak ama benim de suçum yok ozmn getirmeseydi yada gelmeseydi çocuğu bırakamadıysa.

Biz sivasa rmzan byramında gittiğimzde de çocuk böyle yiyordu aynı böleydi bu çocuktn değil bunların yetiştirme şeklinden kaynaklanıyor. Ama bir eleştiri getirince kbl etmiyor k.valide asla eleştiri kbş etmiyorlar onların ailesi sülalesi süper sürekli ben bişi diyorum hyr dio böle ille onun dediği doğru sanki öle bir muhalefet olma eğilimi var. Bu gün cipsi yemesi için bez serdim ye dedim kalktı yemedi zorla oturttum kızdım k.valide bizde denedik ama oturmuyor dio dedim baştn alıştırılmamış oturmaz tabi ilk başlarda bile oturmamış öle dio, böyle bişi olur mu ya kim inanır buna bu çocuk bunlara bırakıldığında 5 aylıktı şimdi 2 yaşına girecek tamemen bunların yetiştirmesi böyle eşimin diğer yeğenleriyle aynı bu çocuk gibi onların hepsi kız bundan büyükler 3 tane daha var aynı bunun gibiler demek ki ailelerinde böle yetiştiriliyor kızlarıda böle yetiştirmiş şimdi zaptedemiyorlar çocukları birde yiyiciler ki sorma boğazları maşAllah iyi ama yemeyi bilmiyorlar işte.

Bir görümcem var onun 1 kız 1 oğlu var o terbiyeli yetiştirmiş onunkiler böle değil küçük oğlu sessiz yaramazlık yapmadan oynuyor düzenli oyuncaklarının kırmıyor diğerleri gibi haşarı değil demek ki istenince iyi yetiştiriliyor. Oda kurallı bir anne bişi dedi mi yapıyor çocukları hemen. Söz dinliyorlar.

Şükür şimdi uyuttu çocuğuda kafam rahtladı ben kızdım die ağlayıp duruyordu boş boş yalandan ağlıyor bağrıyor

Selam kızlar benim istahım acik ama mide yanmalarida tavan yapti bu aralar birde toplamda 4,5 kilo aldim sonum hayrola:)

Evet canım doğru hatırladın. Benim dr.um bu yılyeni gelmiş istnbula. Önceden eskişehirdeymiş orda çok sevilen bir bynmı. Netten araştırdım ordakiler gittiği için çok üzülüyormuş. Büyük merkezi hast. değilde ben esenlere bu yıl yeni açtı oraya gidiyorum. 7 haftalıkkken başladım oraya gitmeye hiç ücret ödemedim yeni açıldığı için sgklılara muane ücreti almıyorlar bu durum bir söylentiye göre yılbaşına kadar devam edecekmiş oda bnm işimi görüyor :) Ve ayrıca doğum bölümü yeni açıldı 2 aydır doğumu esenlerde yapmaya başladılar önceden senin gittiğin merkzdeki binada yaptırıyorlarmış. Doğum bölümü içinde kampnya fln die söylediler kapı süs lohusa şerbeti doğumdan snra bebeğe yapılması gerekn bir sürü testi işlemide dahil etmişler odalarıda gezdim suitler süper ama normal odaları bile çok güzel tek kişilik odaları hepsi dahil normal doğum 350 tl dediler şok geçirdim sezeryanda 750 tl imiş. Ben Bin kusur liralar fln derler die beklemiştim ama uygun fiyatı inş kampanya bitmeden doğumum gerçekleşir bnm :) Dr.umu çok seviyorum bana biraz uzak ama doğuma inş yetişirim oraya :)

bizde kalmıcak canım çocuğa k.valide bakıyor. Sadece evimizi görmemişti k.valide ilk kez evime geldi özel araçla bu tarafa gelen biri vardı onla gelmiş. geri dönecekler senin dediğin gibi bişeyi ben asla kbl etmem zaten. Ama bu miafirlikte bile canıma yetti komple bakamam kimseye ben annesi bırakmışsa ben bakamam bnmde evladım olacak ben ona bakmak için işi bıraktım vazgeçtim işten oyüzden kimsenin çocuğuna bakamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…