2015 Şubat Anneleri

hahaha ay litchi yaa ağzımda yemek vardı az kalsın püskürtüyordum cafede otur süt iç süper yaaa

Ama el değil ki eşinin annesi. El bile olsa tanrı misafiri evine gelmiş kovmak olmaz.

kim demiş onu yahu , eskiden herkesi kundak yaparlarmış , durup durup bişey çıkarıyorlar
bende kundak yapmanın gereklılıgıne ınanıyorum..ılk aylar cocugun her bır tarafı bır yere gıdıyor. aksı halde canının yanacağına ınanıyorum..ılk ay kızımdada kundak yapmıştım.

kızlar bana bi çare ben sürekli AÇIMM vala o kadar yiyiyorum yarım saat 1 saat sonra gene acıkıyorum napcam ben bişi deyin hele aç kalmaktan sıkıldım (
ben açlık hıssetmıyorum ama can sıkıntısından yıyorum.sımdı toplantıdan geldım sofrana kalktım evegeldım hemen kalorı bombalarını ındırdım mıdeye

ay cok hoşsun ya :) aç doğurucam yazmışsın ya :))) öf kasmayalım kendimizi gerçekten ya, yürüyüş yapalım biraz öle dengeleyelim fln, kilo takibinden yorulduk ayol
zaten işe yürüyerek gelip gidiyorum düzenli yürüyüş işte :)

Sincan fatih ankara merkeze çok uzak. Oralarda kendine yakın bir hastaneyi bulması daha iyi olacaktır. Ben tobb etü hastanesine gidiyorum balgatta. Burası merkeze göre Sincan'a daha yakın ama arabayla yarım saat sürer. Bir de yakında Atatürk hastanesi var ama ben hiç gitmedim oraya.

Sincan'dan hacettepeye bir saatte gelirken yolda doğurabilir tamam güzel de evine yakın bir hastaneye gitmesi daha iyi değil mi?

Bir uğraş bulmakta fayda var sanırım canım. Seni sürekli oyalayacak bişi.
inan o kdr komiğim ki işten geliyorum ev işi flndan sonra başlıyorum hırka kazak örmeye bebişe,sonra tığ işini öğrendim biraz battaniye yapıorum :) trikotaj makinası gibi oldum kafamı dağıtim die ama gerçekten var bi acaiplik bende, belki de bu zmna kdr o test bu test derken gerildim şimdi biraz rahata erdim kiloya taktım

vala bunu birinin demesini bekliyodum en sonunda öle yapcam zaten kemriyo beni cadı içimden reklamda anneeeee diye bağırıyo ya sanıyorum benimki onun kız versiyonu :)

Haptan oluyor. Sen beni dinle çok yeme. Yiceksen de kuyuyemişi bir avuçtan fazla olmamak kaydıyla kuruyemiş yiyebilirsin. Yulaf ye sütlü. Tuzlu Can'ın çekerse sabah konuştuk lahana turşusu ye. Bol bol sebze yağsız salata yiyebilirsin üzerine balsamik sirke ve nar ekşisi serbest. Meyve 3-4 porsiyon yiyebilirsin. Bunlar beslenme uzmanının hamileler için söylediği şeyler.

Depresyon kötü bişiymiş. İnşallah hiçbirimiz depresyona girmeyiz. Dönem dönem bişiler takılıyor olabiliriz belki hava da etkiliyordur. Dua edelim Allah yardımcımız olsun inşallah.

Gider onlar az kalmıştır gitmelerine. Sabret canım. Kendi mutlu olduğun şeyleri yapmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…