2015 Şubat Anneleri

slm kızlar çok öksürüyorum önerebileceğiniz birşey var mı
ayvanın kendısını bırde yesılelmanın kendısını kucuk kucuk dpgra kabuğuyla..ıcıne bırazda ıhlamur at kaynat ıc. adaçayı ıcemezsın ama gargarasını yapabılırsın..oksuruge cok ıyıgelır

Hmm demek ki Kundak yapıcaksak da sıkmıycaz.
ya sıkmak derken ben oyle delı bağlar gıbı bağlanmasına karsıyım..ama cocugu daha ıyı tutabilmek adına ınce bır ortu yada battanıye ıcıne almak elını kolunu bacağını..ben bunu kastediyorum..

eskıden kundaklarda ıpler vardı bıldıgınız bağlarlardı çocukları anaları.. çocuk solucan gıbı olurdu ıkı buklum..tovve ya rabbım

Ah o kitapların cumlesini okudum tum yontemleri ölçtum bictim denedim ama malesef o receteler mucize öneriler her cocuga uymuyor hatta okurken bile tikaniyorsun bazen ordaki hiçbi sablona uymayan bebek cocuk tipinin anasi olunca ee diyorsun hani bize uycak bisey nerde o olmuyo bu olmuyo bizi niye orneklemems bu kitaplar teoriler. Velhasıl okumak bilgilnmek iyi donanimli olmak guzel ama kesin çözümlerin olmadigi durumlar örnekler de oluyo cok bel baglmamak lazim

Kundak degil de sargi diyelim biz buna. Kundak cok tehlikeli. Dogunca kalca cikikligi usg bakiliyor 1 aylikken kundak sakin yapma diyorlar hatta buyuk numara bez bagla bacaklari biraz ayrik dursun demisti dr bana. Kafasini tutamayan cocugu da sargisiz gezdirmek olmuyor yelek giyse de eli ayagi usuyor penye batyaniyeye sarip kucaklamak uyurken yine ellerini fln sarip yatirmak iyi oluyor. Tabi 9 ay boyunca eli alninda durdugu icin ellerini sarinca deli gibi aglayan oglumu istisna sayabiliriz.
Kitaplari da okumak iyidir bn de cok okudum. Simdi de yeni kardes gelmesiyle ilgili okumam lazim. Okuyup arastirip kendi bebegini gozlemleyip icgudulerini dinleyip bebege ve kendine en uygun yontemi uygulamaya annelik deniyor sanirim. Yoksa her kitap her bebege her anneye uymuyor.

geçen annemlerde konuşmuştu bebek kundaklamayı. eskiden evet imkanlar sınırlı olduğundan deli bağlar gibi bağlıyorlarmış çocukları ona bakarsan eskilerin çocuklarının 40 gün gözleri kapalı olurmuş ben nerede yenidoğan görsem gözler fıldır fıldır. neyse işte bu kundaklama işi eskiden yararlı olabiliyormuş ama kalça çıkıklığı denilen şey de çok fazlaymış. birde şimdiki bebekleri sıkıysa bağla bakalım öyle kıyameti koparıyormu koparmıyormu ananem 12 tane çocuk doğurmuş bunların 6 sı yaşıyor 6 sı doğumdan sonra ölmüş nedeni ise bilinmiyor. belkide yaptıkları bir hata vardı allah bilir ama bence eskilerin sözlerini şimdiki bebeklerde fazla uygulamamak gerekli. ben kundak yapmam çocuğa ama battaniyeye sarar öyle yatırırım. çünkü benim ruhum daralıyor yavrumu hiç sıkıntıya sokamam belki öyle daha rahatlardır ama zaten kızanlar son 3 ay sıkışık bir durumda oluyor anne karnında azıcık özgürlük onlarında hakkı birde kış çocukları olucaklar zaten kıyafet filan derken üşümezler ellerinde eldiven kafada şapka oldumu birde battaniye bana göre yeter.zaten annemde demişti ben kundak filan yaptırmam torunuma diye bize de hiç yapmamış gayette mutluyuz yani belki o yüzden bizde çocuğumuza yapmak istemiyoruz.

gecen e bebeğe gıttık..puantıyelı ekru bır battanıye venuk emzık aldık oglusa..bana alınmış gıbı sevındırık oldum nıyeyse.. lcw dende 6-9 ay bır alt eşofman aldım..aman Allahım sev sev öldük. bır karış ozlemısım bebek alısverısı yapmayı..bı ara kendımı gıda reyonunda buldum..dogmamıs cocugun ek gıda takvıyelerıne bakarken...saka gıbıyım

Kızlar Ya Bişey Dicem Size Ben Ayakta Hapşururken Hep 1-2 Damla İdrar Kaçırıyorum Oturken Sıkıntı Yok Ama Ayakta Hep Oluyo Sürekli İç Çamaşırımı Değiştiriyorum

tam anlayamadim. Medipol megaya mi gidiyorsun. Ben telefonda fiyat aldım. Muayene 50tl, normal 950, sezeryan 1650 dediler.bir de Florence nighth.den fiyat aldim uçurum tabi ki.

Eskiden birde bezinin içine sıcak toprak koyuyorlarmış bebek kışın üşümezler diye. Benim tanıdık var toprak sıcak diye komple yanmış. Kocakarı gibiyim valla sanki yüz yıl öncede yaşamışım.

Battaniye kaç tl.

tam anlayamadim. Medipol megaya mi gidiyorsun. Ben telefonda fiyat aldım. Muayene 50tl, normal 950, sezeryan 1650 dediler.bir de Florence nighth.den fiyat aldim uçurum tabi ki.
Hangisi bizim avrupa yakasında 20 tl muayene

Ya cünki cok sıcağa alşınca bu defa en küçük serin havada falan hmen hAsta oluyo o yüzddendir.ama tabi incecikte gydrmiyeceksin :) bak ben demin hastane cıkışı battaniyeleri faln aldım cok içime sindi

Yaaa hayırlı olsun inşallah bende aybasinda alcam nasipse :) battaniye nasıl aldın kadife mi.bide hastane çıkışı 10 lumu 5limi kaç tane aldn :)

Yaaa hayırlı olsun inşallah bende aybasinda alcam nasipse :) battaniye nasıl aldın kadife mi.bide hastane çıkışı 10 lumu 5limi kaç tane aldn :)
İşte canm onlu aldım parçaları bunlar kutuda olan battaniyesi yeri çok güzrel ama ,bide ayrıca şu animal parade yazan battaniyeyi aldık pazen miş kumaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…