2015 Şubat Anneleri

Ama el değil ki eşinin annesi. El bile olsa tanrı misafiri evine gelmiş kovmak olmaz.
yok kız kovmak değil :) açıkça konuşup,rahatsızlığını dile getirmek lazım..ben olsam söylerim..yoksa bu tip insanlar verdikleri rahatsızlığı anlamazlar..kendi annem de olsa söylerim,can taşıyoruz taş değil :) önce eşinin anlaması lazım aslında,günah değil mi kıza yaw,düşünceli olmak lazım..

Ben manyadım esoba bacım sen bana bakma gerçekten :)) kocama dicem ben doktora götürsün :)) sen eminim cok tatlısındır boşver benim yazdıklarımı

evet avrupa yakası medipol. Tlfda fiyat boyle verildi sgk icin. Sen oraya mi gidiyorsun memnun musun eger oraya gidiyorsan.
Ben bir kez gittim dr bana çok fazla olumsuz şey söyledi canım sıkıldı gitmedim.
Her dr kapısında sıra vardı benimki boştu sanırım seçmemişim dr.aslında internetteki yorumlar her ayrıntıya dikkat ettiği yolundaydı ama bana motive edici biri gerekli yoksa her ters durumda salya sümük ağlıyorum.
Ayrıca annem başka bir bölümde ameliyat oldu çok.memnun kaldık.hizmet çok iyi, hemşireler falan çok güleryüzlü,odaları da Güzel.
Benimde aklımda şüphe kaldı acaba orda mı doğum yapsaydım.diye

aslında bunu yazmamam gerekiyor biliyorum ama korktum sizinde bilginiz olsun diye düşündüm komşumun oğlu otistik ve sebebi normal doğum sırasında bebeğin oksijensiz kalmasıymış doğumu zeynep kamilde yapılmış yani ben normal doğum da böyle birşey olabileceğini hiç düşünmemiştim

wah cocuk Allah saklasın yavrucuklarımızı

Ayyy Allah Korusun. Rabbim Kimseye Böyle Şeyler Yaşatmasın. Hayırlısıyla Sağlıkla Kucağımıza Alalım Miniklerimizi

Oluyor canim hersey insan icin. Allah herkese saglikli evlat versin. Kendimizin de yarina ne yasayacagimiz belli degil ne sagligimizin ne omrumuzun garantisi var. Yani bunu duyup sezeryan olsak da oyle seyler var ki dert bulacaksa buluyor insani her turlu. Kotuyu dusunmeyelim en iyisi icin dua edelim/pozitif olalim

tam anlayamadim. Medipol megaya mi gidiyorsun. Ben telefonda fiyat aldım. Muayene 50tl, normal 950, sezeryan 1650 dediler.bir de Florence nighth.den fiyat aldim uçurum tabi ki.
ben esenlerdeki şubesine gidiyorum medipolun.

canım ben öle büyümüşüm işte sıcak toprakla memlekette doğmuşum ben artvnde orda 1 yaşıma kadar köyde babaannemlerde yaşamışız 4 yaşımada da bursaya geldk babamın tayininde . bazen bende diyorum eski çağlardan kalmamıyım neyim

Ben perişanım. Belim ağrıyor ve oturup kalkınca belimde başlayarak kalmam,bacağım kasılıyor bir kaç adım atana kadar akla karaya şeçiyorum.ne olucam.3 ay daha bunlar iyi günlerim mi? Hastanelik olmayayım sonra.Size de böyle şeyler oluyor mu yoksa kilodan mı?

Bence sadece kilo değil neden, vücudun ağırlık merkezi değişiyormuş ya, bel ağrıları ondan snrm. Ben de sureklı yattığı yerden bisey isteyen insan sevimsizliği çizgisindeyim, kalkmıyorum akşamları aynen

Çok teşekkür ederim canım

Çok teşekkür ederiz canım çok saolun yardımcı oldunuz

Aynen bende de oluyor yattigim yerden kalkamiyorum kalkip yuruyene kadar belim kopacak gibi doktora soyledim magnezyum ve kalsiyum verdi inss ise yarar bende zayif oldugum icin bebis.agir geliyor diyorum

Canım Allah kolaylık versin gerçekten okurken ben bile sinirlendim. Ama temizlik konusunda yorma kendini gerçekten de ya eşine süpürttür evi ben yapamıyorum de, sonuçta sen ve bebeğin daha kıymetlisin. hiç olmadı bırak ya nasılsa doğumdan önce bir yardımcı kadın tutup bütün evini dip köşe temizletirsin koltuklarını felan yıkattırırsın , halılarını yıkmaya verirsin. yağlı elini sürüyomuşya heryere, leke kalır koltuğunda diye tedirgin oluyorsan ser koltukların üstüne birer çarşaf çocuk çok dikkatsiz bende temizleyemiyorum halim yok de, kaynanan da anlar belki yanii... ahh ahhh kendi annelerimiz olsa bize iş mi bırakır el anası geliyo da böyle davranıyo işte.. ne kendini yor ne kendini üz, sonuçta bunlardan bebeğin etkileniyo. eşine de çok yüklenme boş yere aranız açılmasın bence. çünkü onlar aslaaa kendi annelerinin kusurunu görmezler :)

kim demiş onu yahu , eskiden herkesi kundak yaparlarmış , durup durup bişey çıkarıyorlar
Eskiden o yüzden kalça çıkığı çok olurmuş bebeklerde. Bebekden farkedilip düzeltilmezsede insanlar sakat kalıyormuş. Ama yinede kundak yapılabilir bacaklarını çok sıkmadan yapılan kundak uyku düzenine yardımcı olur.

Kızlar Ya Bişey Dicem Size Ben Ayakta Hapşururken Hep 1-2 Damla İdrar Kaçırıyorum Oturken Sıkıntı Yok Ama Ayakta Hep Oluyo Sürekli İç Çamaşırımı Değiştiriyorum
Cocuk doguranlarda sikca oluyor bu problem. Ilk cocugum diye mi bilmiyorum henuz boyle bisey yasamadim. Yasamamak icin pelvik kaslarimi aklima geldikce guclendiriyorum. Hergun tuvaletiniz yokken varmis da tutuyormussunuz gibi 10sn 3kez sabah aksam yapilinca ise yariyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…