2015 Şubat Anneleri

Nasıl yani erkenmi olacak neden Şubat beklerken ocak oldu

Gunaydin anneler. Subat yerine ocak annesi olmak cok normal. Subatin 15 inden onceyse hele beklenen tarih. Aralik annesi olmayalim da saglikla zamaninda gelsin kuzular

Bebegimin irkilme refleksi gelismis yaziyor takvimde oglan bagirdikca bosuna ziplamiyor kuzu

Eskilerin yaptigi hersey dogru olmuyor maalesef. Kalca cikigi yapabiliyor. Arastirabilirsiniz.

kalça çıkıklığı doğuştan olan bi durumdur, sonradan olmaz ha yanlış bazı uygulamalar çıkığa değil ama bazı problemlere sebep OLABİLİR. bunun da tek sebebi kundak yapmak değildir, ÖR; Yanlış bezleme, hatalı tutuş, yanlış taşıma, erken bastırma, yürüteç kullanma, dar ve küçük giysiler giydirme vb. sizde araştırabilirsiniz.

Günaydın bayanlar. Bugün dışarlarda çok işim var nasıl yaparım bilmiyorum gözümde büyüyor. 3 ayrı yerde ve ben iki dakika yol gidemiyorum.
İstanbulda yollar çok kötü Zıplayarak gidiyorsun.
Yarında temizlik yapacak bir bayan çağdım.evim sonunda temiz olacak. Altı aydır perdeler yıkanması varın durumu düşünün.

kalça çıkıklığı doğuştan olan bişeydir , yanlış uygulamalar sonradan problem doğurabilir ki bunun tek sebebi kundak değildir

Günaydın sevgili anneler
dün ayrıntılı usg miz vardı. çok şükür sağlıklıyız. Babamız ilk defa kızını görmeye geldi. kızım babasına slm verdi
yaa sanki beni anlıyor. dr içeriye girmden önce hadi kızım babaya merhaba de dedim gırgırına usg de gülümsüyordu ve eli havadaydı çok keyifliydi gerçekten.
Ben özlüyorum bir sonraki kontrolü hep sabırsızlıkla bekliyorum
Şuan 495 gr olmuş kızım ama dr bişey demedi normal veya az gibi

oyy okurken ben sinir oldum, ay ne zaman gidecekler yadaha çok mu ? eğer çoksa daha gitmelerine kv. konuş ya da ima et ne biliyim içinde tutma, eşinde anlamıyorsa en iyisi direkt konuyu muhatabına söylemek , uyuz oldum çocuğa da , Allahım sözüm ulu kaçmasın ,

kalça çıkıklığı doğuştan olan bişeydir , yanlış uygulamalar sonradan problem doğurabilir ki bunun tek sebebi kundak değildir
Evet dogustan oluyor ama cogu durumda bebek 1 aylik olmadan kendiliginden duzeliyor. Tabi sıkı sarilmazsa yanlis tutulmazsa. Yani suclu kundak degil ama baya etkisi var.
Klasik anlamda kundak yapan yok sanirim artik, en azindan bu forumda yapacak yoktur diye dusunuyorum

allahım yaaa donuyoru burda buz gibi her yer
müdüriyet de tasarruf adı altında her katta sadece 1 klimaya izin vermiş
dün üşüdüm bugün hemen burnum tıkandı boğazım şişti
bende sabah geldim ne kadar klima varsa açtım
çok sinir olmaya başladım artık bunlara
37 ye kadar çalışırım diyordum ama 32 de çıkıp geri dönmeyeceğim bi daha

Günaydınnnnn Hepimize bol tepikler tatlışlar herşeyin yolunda gittiği bir gün olsun. Buradan her akşam yemeğinin yapan evini temizleyen çamaşırla başedebilen ve dahası çocuğu çocukları olan anne adaylarına da selam olsun dün uzun süre sonra evde yapayım 2 çeşit yemek dedim sonrasını hatırlamıyorum yemişim yatmışım :) belim ağrıdı ve sabaha kadar uyudum

Çok geçmiş olsun. Daha fazla ilerlemeden atlatırsın inşallah.
Ne saçma bir durum yaa işveren çalışanı için rahat bir ortam sağlamalı ki işine verimli devam etsin. böyle yaparsa çaışan hastalanır 2-3 gün rapor alır ozaman nerde kaldi senin tasarrufun. İş güvenliği konusu hala Ülkemizde bir yere gelemedi maalesef.
Ben de çok korkuyorum sürekli c vit. tüketmeye çalışıyorum. aman kimse hasta olmasın

eskilerin yaptığı kundak şimdi bizim düşündüğümüzden çok daha sıkıdır tabiki, çünkü kadınlar çocukları doğurup tarlaya çalışmaya gidiyorlarmış . tarlada bele sıkı sıkıya bağlanan çocukla beşiğin içinde eli yüzünü çizmesin daha rahat uyusun diye yapılan kundak aynı olmaz bence .

sağol canım
bende alıyorum c vitamini ama artık soğuktan koruyamıyor heralde
buzhane gibi burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…