2015 Şubat Anneleri

normal doğumda bu risk var, bunun sebebi bebeğin kanalda uzun kalması bu da galiba ıkınma yetersizliğinden olabilir , bi tanıdığım doğumhanede çalışmıştı uzun yıllar o söylemişti bazı kadınlar bağırıyor ıkınmıyor bebek oksijensiz kalmasın diye karnına baskı yapılıyor onu da yanlış anlıyorlar aslında bebek çıkabilsin diye yapılıyor demişti.

misal sezeryanda da neşter bebeğe değebiliyormuş , bunu duyduğumda çok şaşırmıştım

işte bende onu diyorum , ama anlamamakta ısrar edenler var : )))

ben kendim boyamadım en son onun için cesaret edemiyorum kuaföre bakıyosun organik hepsi bizdekilerin diolar vazgeçtim yaaa doğuma girmeden yapıcam taamdır

günaydın anneler ve minikleri
sürekli sola yatmaktan sol tarafım acayip uyuşuyor
sırt üstü ve sağa yatıncada tepiklemeye başlıyor acaba rahatsız mı oluyor diye tekrar sola dönüyorum
ama canım acıyor bu defada
ne yapacağımı şaşırdım

canım ben kızımda boyadım hemde o zaman bildiğin kimyasal boyalarla bilmiyordum çok şükür ki bişey olmadı ama bunda sırf kuaförlere gıcık oldum die yapmıycam doğuma yakın inşş

tşk ederim canımm evet teyzesiiiii netten baktık sanırım cumartesi özeldeki dr uma gidicem o zaman alalım gitsin diorum inş ellerinde vardır olmadı ordan beğeniriz kızceyle

canım haftana göre normal yani bence alah sağlık versin güzel haberler almana sevindim

Günaydınnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnn benim göbikli gardaşlarım günaydın sizeeeeeeeeeeee
kızlarr ablişimden bahsetmiştim sizeee dün dr a gitmiş malum bacaklar kapalıymış bebişin evirmiş çevirmiş görememiş dr buda çok sıkılınca yapısı çok kıza benziyor demiş çıldırıyor buda kız die die kızı doğuracak galiba bende kurtuldum allahtan kız gibi demiş yoksa dün zırzırını dinlemek zorunda kalırdım

bende öyleyim sol tarafım kulağıma varana kadar acıyor
sağa dönüyorum bende
döne döne sabahı ediyoruz zaten
ama sırt üstü yatmamaya çalışıyorum
zararlı diye duymuştum
eşimde uyandırıyor sırt üstü yatınca

sırt üstü hiç uyuyamıyorum sanki baskı oluyor istesemde uyuyamıyorum

Aynısı bende de var canım sola yatınca uyuşuyorum ve kramp girdiğiiçin zaten sürekli pozisyon değiştiriyorum sağa yatmanın bi sakıncası yok doktorun öyle birşey söyledi mi ? Ben sırt üstü yatınca dolaşım bozukluğu ıluyor diye biliyorum o da kadında varislere yol açarmış sola yatmak iyi ama sağa yatınca olmaz diye bişey yok yattığı gibi kalkan var mı zaten?

Günaydın kızlar hepinizeeee.. faranjitle boğuşuyorum bir haftadır, her çeşit doğal ilaçlamayı yaptım kendime, ballı sütler, nane limonlar, zencefilli ballar, limonlu ıhlamurlarr.. hepsinin dozuna dikkat ederek içtim tabii. hala hafif bir gıcık öksürüğü kaldı. inşallah bebeğimi çok rahatsız etmedim bu süreçte.. kilo alışımdan gayet memnundum, zaten zayıf biriydim 54le başladım şuan 61im, düzenli kilo alıodum, bu bir haftada hiç alamadım, ondan üzüldüm biraz. kiloyu dert etmiyorum ben ya, bebeğim sağlıklı olsun da, ben az da alsam çok da alsam dert diil. :)

Günaydın anneler ve melekleri :)
burayı bazen takip ediyorum normalde doğum tarihim martın başı ama ben soranlara şubatta doğurucam diyorum :) bu gidişle diye diye bende Şubat annesi olucam .. :)

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ama kilo alamayisini kafana takma ben son 1 ayda hiç kilo almamışim ama bebisin kilosu 2 katına çıkmıştı senin aldığın her kilo bebeğe gitmediği gibi kilo alamadiginda da bebeğin gelisimi geri kalmaz merak etme biran önce toparlanirsin inşallah

günaydın kızlar ,
nerden başlıyım nasıl başlıyım anlatayım bilemiyorum çok çok çookk kötüyüm sanırım bu hamilelik sendromu beni yeni ama çok şiddetli vurdu. kısaca konuyu anlatayım. etrafımda gidip konuşup dertleşebileceğim hiç arkadaşım yok bi annem var ama oda bende çalıştığım için haftada 1 kere anca görüşebiliyoruz ve bende istiyorum ki başbaşa olalım. dün akşam eşime dedim beni anneme götür ki arabayla 20 dk lık mesafede ablamlar annemdeymiş o yüzden gitmek istemedi ( bunun özel bi sebebi var kurbanda biz kurban kestik fakat eniştemin böle bi inancı olmadığı için kesmedi üstüne üstlük eşimle tartıştılar yani eşime saygı duyması gerekirken saçmaladı işte bu yüzden özel günler haricinde görüşmüyorlar)
haklı olarak kendi problemini ben çekmek zorunda değilim diye isyan ettim neyse gittik biz o erkek kardeşimin odasına geçti bende ablam ve annemle salonda oturdum rahat bırak beni dedim. 2 saat sonra hadi gidelim demeye başladı hiç bişey demeden kalktım eve geldim işte o an kriz geldi üstüme çünkü yolda bi ton laf söyledi annene dediğim bişey yok bunlar oldumu gitmem diye o an film koptu ağlamaya başladım ama içim çekiliyor konuşamıyorum bile ağlamaktan karnım acıdı o kadar ağladım nefesim kesildi. aslında koyan bunlar değildi ben onun annesiyle anlaşamasam bile 2 güne bir gidiyorum sırf o gidiyo diye kız kardeşi ve eşiyle sürekli vakit geçiriyorum ama o bunu yapmıyor. kız kardeşinin eşi bunların uzaktan akrabaları ve resmen bana akşam bunu demeye çalıştı ben dedim ikimizde eliz ama ona farklı bana dış kapının mandalı muhabbeti yapıyonuz diye o akrabamız dedi işte o an yıkıldım artık yürüyemez hale geldim ağlamaktan şuan gözlerimi açamıyorum acıdan ve çalışmak zorunda işyerindeyim.bütün bunlardan sonra gece bebeğim hiç durmadı sürekli tekmeledi canımı acıttı anladı beni yanlız bırakmadı kötüyüm yani çok kötü neyse ki sizler varsınız yazıp rahatlıyorum k. bakmayın şişirdim başınızı biraz daha yazarsam ağlama krizim yine gelecek.

Ama kundak deyince eski usul anlasiliyor. Sen bebegimi saricam eli kolu rahat etsin diye de : ))
Tabi bebegin sardirirsa 3 gunlukken bile ne istedigini biliyor kimisi

yok anacım ben kundak diyecem kimin ne anladığı (anlayamadığı) inan hiç umrumda değil : ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…