aslında bunu yazmamam gerekiyor biliyorum ama korktum sizinde bilginiz olsun diye düşündüm komşumun oğlu otistik ve sebebi normal doğum sırasında bebeğin oksijensiz kalmasıymış doğumu zeynep kamilde yapılmış yani ben normal doğum da böyle birşey olabileceğini hiç düşünmemiştim
Oluyor canim hersey insan icin. Allah herkese saglikli evlat versin. Kendimizin de yarina ne yasayacagimiz belli degil ne sagligimizin ne omrumuzun garantisi var. Yani bunu duyup sezeryan olsak da oyle seyler var ki dert bulacaksa buluyor insani her turlu. Kotuyu dusunmeyelim en iyisi icin dua edelim/pozitif olalim
Evet dogustan oluyor ama cogu durumda bebek 1 aylik olmadan kendiliginden duzeliyor. Tabi sıkı sarilmazsa yanlis tutulmazsa. Yani suclu kundak degil ama baya etkisi var.
Klasik anlamda kundak yapan yok sanirim artik, en azindan bu forumda yapacak yoktur diye dusunuyorum
ben kendim boyamadım en son onun için cesaret edemiyorum kuaföre bakıyosun organik hepsi bizdekilerin diolar vazgeçtim yaaa doğuma girmeden yapıcam taamdırben boyadım 2 ay önce falan şimdi yine yarıya kadar bembeyaz artık umursamıyorum ama kasımda kuzenımın düğünü var yeniden boyayacam sanırım.
organık boya ıle boyadım ama çok fena kokuyor koku takıntım var kokusu bır hafta gıtmedı.
canım ben kızımda boyadım hemde o zaman bildiğin kimyasal boyalarla bilmiyordum çok şükür ki bişey olmadı ama bunda sırf kuaförlere gıcık oldum die yapmıycam doğuma yakın inşşBenim doktorum çok rahat her şeye yapabilirsin edebilirsin sorun olmaz falan diyip inanılmaz rahatlatan bi insan saçlarımda da beyaz var boyatabilirmiyim dedim nasıl olsa izin verir die kesinlikle hayır dedi çocukta katarakta sebep oluyomuş bebişim için dayanacam ve boyatmadım boyatmıcam bence sende boyama derim
tşk ederim canımm evet teyzesiiiii netten baktık sanırım cumartesi özeldeki dr uma gidicem o zaman alalım gitsin diorum inş ellerinde vardır olmadı ordan beğeniriz kızceyleAy o cok fena bisey rabbim sifa versin senelerdr cekiyorum guya ameliyatini da oldum tekrarliyo. Arada bir oraya dayancagin kadar sicak su tutmak iyi geliyor ya da ilik suya oturmak.gebeyken bunlar riskli olabilir ama suyu kisa sureli tutup cekeblrsn sanki
Rabbim birdaha boyle aci gostermesin kimselere kuzum
Eger temin etme imkaniniz guc olnycak yerdeysenz bosa alip sartlmayin beyni ben dogumdan iki gun sonra gidip almak durumunda kalmistim emme reflejsi yoktu emmeyo reddediyordu diye dr aldrmsto ameda almistik biz bu konuda oldukca iyidir tavsye ederim medela da oyle kiralanabiliyor hatta medela
Gozun aydin guya ben de bugun ogrncektm sonucu aradm aradm hep mesgul dr ulasamadm bir
mumkun mertebe esimle gidip gelmye calisiyorym uymayan gunlerde zorluk cekmiyorum ama yormaya basladi acikcasi
Günaydın sevgili anneler
dün ayrıntılı usg miz vardı. çok şükür sağlıklıyız. Babamız ilk defa kızını görmeye geldi. kızım babasına slm verdi
yaa sanki beni anlıyor. dr içeriye girmden önce hadi kızım babaya merhaba de dedim gırgırına usg de gülümsüyordu ve eli havadaydı çok keyifliydi gerçekten.
Ben özlüyorum bir sonraki kontrolü hep sabırsızlıkla bekliyorum
Şuan 495 gr olmuş kızım ama dr bişey demedi normal veya az gibi
günaydın anneler ve minikleri
sürekli sola yatmaktan sol tarafım acayip uyuşuyor
sırt üstü ve sağa yatıncada tepiklemeye başlıyor acaba rahatsız mı oluyor diye tekrar sola dönüyorum
ama canım acıyor bu defada
ne yapacağımı şaşırdım
Ama kundak deyince eski usul anlasiliyor. Sen bebegimi saricam eli kolu rahat etsin diye de : ))işte bende onu diyorum , ama anlamamakta ısrar edenler var : )))
sırt üstü hiç uyuyamıyorum sanki baskı oluyor istesemde uyuyamıyorumbende öyleyim sol tarafım kulağıma varana kadar acıyor
sağa dönüyorum bende
döne döne sabahı ediyoruz zaten
ama sırt üstü yatmamaya çalışıyorum
zararlı diye duymuştum
eşimde uyandırıyor sırt üstü yatınca
Aynısı bende de var canım sola yatınca uyuşuyorum ve kramp girdiğiiçin zaten sürekli pozisyon değiştiriyorum sağa yatmanın bi sakıncası yok doktorun öyle birşey söyledi mi ? Ben sırt üstü yatınca dolaşım bozukluğu ıluyor diye biliyorum o da kadında varislere yol açarmış sola yatmak iyi ama sağa yatınca olmaz diye bişey yok yattığı gibi kalkan var mı zaten?günaydın anneler ve minikleri
sürekli sola yatmaktan sol tarafım acayip uyuşuyor
sırt üstü ve sağa yatıncada tepiklemeye başlıyor acaba rahatsız mı oluyor diye tekrar sola dönüyorum
ama canım acıyor bu defada
ne yapacağımı şaşırdım
sırt üstü hiç uyuyamıyorum sanki baskı oluyor istesemde uyuyamıyorum
geçmiş olsun canım dikkat et kendine ama kilo alamayisini kafana takma ben son 1 ayda hiç kilo almamışim ama bebisin kilosu 2 katına çıkmıştı senin aldığın her kilo bebeğe gitmediği gibi kilo alamadiginda da bebeğin gelisimi geri kalmaz merak etme biran önce toparlanirsin inşallahGünaydın kızlar hepinizeeee.. faranjitle boğuşuyorum bir haftadır, her çeşit doğal ilaçlamayı yaptım kendime, ballı sütler, nane limonlar, zencefilli ballar, limonlu ıhlamurlarr.. hepsinin dozuna dikkat ederek içtim tabii. hala hafif bir gıcık öksürüğü kaldı. inşallah bebeğimi çok rahatsız etmedim bu süreçte.. kilo alışımdan gayet memnundum, zaten zayıf biriydim 54le başladım şuan 61im, düzenli kilo alıodum, bu bir haftada hiç alamadım, ondan üzüldüm biraz. kiloyu dert etmiyorum ben ya, bebeğim sağlıklı olsun da, ben az da alsam çok da alsam dert diil. :)
Ama kundak deyince eski usul anlasiliyor. Sen bebegimi saricam eli kolu rahat etsin diye de : ))
Tabi bebegin sardirirsa 3 gunlukken bile ne istedigini biliyor kimisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?