- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
doğumdan sonra gerine gerine yatmak heeeee rüyanda görürsün şaftın kayık olarak yatsanda iyidirr bi damla uykuuuuu die zombi gibi ortalıklarda dolanıyordumbenimde göbeğim geriliyor
uyurken yamuk yumuk yatıyorum eşim hemen uyandırıyor
doğumdan sonra sırt üstü gerine gerine yatmak istiyorum
Ben de ocak sonu diyorum soranlara büyük ihtimal öyle olur gibime geliyorGünaydın anneler ve melekleri :)
burayı bazen takip ediyorum normalde doğum tarihim martın başı ama ben soranlara şubatta doğurucam diyorum :) bu gidişle diye diye bende Şubat annesi olucam .. :)
günaydın kızlar ,
nerden başlıyım nasıl başlıyım anlatayım bilemiyorum çok çok çookk kötüyüm sanırım bu hamilelik sendromu beni yeni ama çok şiddetli vurdu. kısaca konuyu anlatayım. etrafımda gidip konuşup dertleşebileceğim hiç arkadaşım yok bi annem var ama oda bende çalıştığım için haftada 1 kere anca görüşebiliyoruz ve bende istiyorum ki başbaşa olalım. dün akşam eşime dedim beni anneme götür ki arabayla 20 dk lık mesafede ablamlar annemdeymiş o yüzden gitmek istemedi ( bunun özel bi sebebi var kurbanda biz kurban kestik fakat eniştemin böle bi inancı olmadığı için kesmedi üstüne üstlük eşimle tartıştılar yani eşime saygı duyması gerekirken saçmaladı işte bu yüzden özel günler haricinde görüşmüyorlar)
haklı olarak kendi problemini ben çekmek zorunda değilim diye isyan ettim neyse gittik biz o erkek kardeşimin odasına geçti bende ablam ve annemle salonda oturdum rahat bırak beni dedim. 2 saat sonra hadi gidelim demeye başladı hiç bişey demeden kalktım eve geldim işte o an kriz geldi üstüme çünkü yolda bi ton laf söyledi annene dediğim bişey yok bunlar oldumu gitmem diye o an film koptu ağlamaya başladım ama içim çekiliyor konuşamıyorum bile ağlamaktan karnım acıdı o kadar ağladım nefesim kesildi. aslında koyan bunlar değildi ben onun annesiyle anlaşamasam bile 2 güne bir gidiyorum sırf o gidiyo diye kız kardeşi ve eşiyle sürekli vakit geçiriyorum ama o bunu yapmıyor. kız kardeşinin eşi bunların uzaktan akrabaları ve resmen bana akşam bunu demeye çalıştı ben dedim ikimizde eliz ama ona farklı bana dış kapının mandalı muhabbeti yapıyonuz diye o akrabamız dedi işte o an yıkıldım artık yürüyemez hale geldim ağlamaktan şuan gözlerimi açamıyorum acıdan ve çalışmak zorunda işyerindeyim.bütün bunlardan sonra gece bebeğim hiç durmadı sürekli tekmeledi canımı acıttı anladı beni yanlız bırakmadı kötüyüm yani çok kötü neyse ki sizler varsınız yazıp rahatlıyorum k. bakmayın şişirdim başınızı biraz daha yazarsam ağlama krizim yine gelecek.
doğumdan sonra gerine gerine yatmak heeeee rüyanda görürsün şaftın kayık olarak yatsanda iyidirr bi damla uykuuuuu die zombi gibi ortalıklarda dolanıyordumresmen amaaaa tabisii her bebiş aynı değil inşşşş uyursun kuzum inşşş bendeee çıldırık bir kızdan sonra uslu bir oğluş gelir inşşş
günaydın kızlar ,
nerden başlıyım nasıl başlıyım anlatayım bilemiyorum çok çok çookk kötüyüm sanırım bu hamilelik sendromu beni yeni ama çok şiddetli vurdu. kısaca konuyu anlatayım. etrafımda gidip konuşup dertleşebileceğim hiç arkadaşım yok bi annem var ama oda bende çalıştığım için haftada 1 kere anca görüşebiliyoruz ve bende istiyorum ki başbaşa olalım. dün akşam eşime dedim beni anneme götür ki arabayla 20 dk lık mesafede ablamlar annemdeymiş o yüzden gitmek istemedi ( bunun özel bi sebebi var kurbanda biz kurban kestik fakat eniştemin böle bi inancı olmadığı için kesmedi üstüne üstlük eşimle tartıştılar yani eşime saygı duyması gerekirken saçmaladı işte bu yüzden özel günler haricinde görüşmüyorlar)
haklı olarak kendi problemini ben çekmek zorunda değilim diye isyan ettim neyse gittik biz o erkek kardeşimin odasına geçti bende ablam ve annemle salonda oturdum rahat bırak beni dedim. 2 saat sonra hadi gidelim demeye başladı hiç bişey demeden kalktım eve geldim işte o an kriz geldi üstüme çünkü yolda bi ton laf söyledi annene dediğim bişey yok bunlar oldumu gitmem diye o an film koptu ağlamaya başladım ama içim çekiliyor konuşamıyorum bile ağlamaktan karnım acıdı o kadar ağladım nefesim kesildi. aslında koyan bunlar değildi ben onun annesiyle anlaşamasam bile 2 güne bir gidiyorum sırf o gidiyo diye kız kardeşi ve eşiyle sürekli vakit geçiriyorum ama o bunu yapmıyor. kız kardeşinin eşi bunların uzaktan akrabaları ve resmen bana akşam bunu demeye çalıştı ben dedim ikimizde eliz ama ona farklı bana dış kapının mandalı muhabbeti yapıyonuz diye o akrabamız dedi işte o an yıkıldım artık yürüyemez hale geldim ağlamaktan şuan gözlerimi açamıyorum acıdan ve çalışmak zorunda işyerindeyim.bütün bunlardan sonra gece bebeğim hiç durmadı sürekli tekmeledi canımı acıttı anladı beni yanlız bırakmadı kötüyüm yani çok kötü neyse ki sizler varsınız yazıp rahatlıyorum k. bakmayın şişirdim başınızı biraz daha yazarsam ağlama krizim yine gelecek.
Ben de ocak sonu diyorum soranlara büyük ihtimal öyle olur gibime geliyor
eşimin tek dayanamadı şey ağlamamdır tabi bunu kullanmak için ağlamadım artık tahammül noktam sıfıra indi ben ağlarken napcak su getirdi silip durdu elimi yüzümü ama o kriz gelmişti artık tutamıyordum kendimi söylediğine pişman ettim onu zaten o lafı ama yerleşti o laf ömrüm boyunca hiç unutmıcam halada ağlamak geliyor içimdenkocan ayıp etmiş o akrabamız ne demek ya
o akraba ama sen akraba değilsin sen onun karısısın
yani kardeşinin kocasından daha yakınsın ona
ayrıca ablanla veya eniştenle görüşmek istemeyebilir
o zaman seni annene bıraksaydı kendi dışarı çıksaydı sende şu saatte gel beni al deseydin
merak ettim sen bunca ağlayıp kendini ve bebeğini hırpalarken o ne yaptı
bende öyleyim sol tarafım kulağıma varana kadar acıyor
sağa dönüyorum bende
döne döne sabahı ediyoruz zaten
ama sırt üstü yatmamaya çalışıyorum
zararlı diye duymuştum
eşimde uyandırıyor sırt üstü yatınca
işte o olur onlar bizi uyutacak zati benim kız ortalıkta dolanıyordu ben uyuyordum saçlarımla oynaya oynaya beni uyandırıyordu hey allahım heyyyuyumasamda olur sırt üstü bi 10 dk yatayım yeter :)
eşimin tek dayanamadı şey ağlamamdır tabi bunu kullanmak için ağlamadım artık tahammül noktam sıfıra indi ben ağlarken napcak su getirdi silip durdu elimi yüzümü ama o kriz gelmişti artık tutamıyordum kendimi söylediğine pişman ettim onu zaten o lafı ama yerleşti o laf ömrüm boyunca hiç unutmıcam halada ağlamak geliyor içimden
işte aslında koyanda o ya bu kadar yakın olmama rağmen altımda araba olmasına rağmen haftada bir kere görüşüyorum gurbette olsam bilirim ki belli zaman görüşcem ama söledim karar verdimde cumadan anneme gitcem burda o ne hali varsa görsüncanım üzülme sıkma hiç canını , erkeklerle bizim dünyamız çok farklı nedense aynı pencereden bakamıyoruz bi türlü, eşinle enişten arasındaki duruma bişey diyemicem bi tartışma olmuş neticede, belki de eşin adama tahammül edemiyodur yine de seni götürmüş o açıdan bak olaya , yani kendi eniştesi akrabası olduğu için ayrım yapması doğru değil ama normal geldi bana , ama sanki durum akrabalıktan değilde senin enişteni sevmemesinden kaynaklanmış sanki. hiç bebeğini de kendini de strese sokma , bende annemi çok özlüyorum ama ben gurbetteyim her zaman gidemiyorum en iyi ihtimalle 3 ayda bir gidiyodum şimdi doğumda anca görürüm annem yanıma gelince benim gibileri düşün canım en azından aynı memelekettesin annecinle
benleben yanlış mı anladım acaba eşin o akrabamız diye kıyasladığı senin eniştenle onun eniştesi değil mi ? senle kendi eniştesini mi kıyasladı yani
canım benim üzülme artıkeşimin tek dayanamadı şey ağlamamdır tabi bunu kullanmak için ağlamadım artık tahammül noktam sıfıra indi ben ağlarken napcak su getirdi silip durdu elimi yüzümü ama o kriz gelmişti artık tutamıyordum kendimi söylediğine pişman ettim onu zaten o lafı ama yerleşti o laf ömrüm boyunca hiç unutmıcam halada ağlamak geliyor içimden
benimde bu hafta uykumun randımanı iyice gitti, sırt üstü yatınca giriliyorum artık yatamicam galiba sırt üstü ancak sağ ya da sol , doğurunca gerile gerile yatacam sırt üstü doyasıya
Günaydın kızlar bu ara boğaz ağrisi yasayan cok oluyor kış annesi olmanin nimetleri sanirim bugün bi
Arkadas söyledi ona da doktoru sölemis
aktardan nane yagi al kaynayan suya 1-2 damla damlat buhari cek az az demis bende bugün denicem umarim faydasi olur geçmis olsun
kızlar bide biz ıhlamur adaçayı falan içebiliyormuyuz
ben kışın adaçayını ve limonlu ıhlamuru çok severdim
ama bişey olacak diye daha hiç içmedim
bütün gece bütün akşam vurdu durdu şimdi hiç kıpırdamıyor sessiz ve huzurlu uyuyormuş gibi hissediyorum gece bile uyuyamadım tekmelerinden alahım hayırlısıyla şu doğumu atlatsın banada o zaman sorcam ben bunların hesabınıcanım benim üzülme artık
hatasının farkına varmıştır o da ama dilin kemiği yok işte
bazen benim eşimde kırıyor sonra farkına varıyor ama iş işten geçmiş oluyor
şimdi sakin olmaya çalış
olurmu bak bebeğinde içinde huzursuzlanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?