2015 Şubat Anneleri

benimde göbeğim geriliyor
uyurken yamuk yumuk yatıyorum eşim hemen uyandırıyor
doğumdan sonra sırt üstü gerine gerine yatmak istiyorum
doğumdan sonra gerine gerine yatmak heeeee rüyanda görürsün şaftın kayık olarak yatsanda iyidirr bi damla uykuuuuu die zombi gibi ortalıklarda dolanıyordum resmen amaaaa tabisii her bebiş aynı değil inşşşş uyursun kuzum inşşş bendeee çıldırık bir kızdan sonra uslu bir oğluş gelir inşşş

Günaydın anneler ve melekleri :)
burayı bazen takip ediyorum normalde doğum tarihim martın başı ama ben soranlara şubatta doğurucam diyorum :) bu gidişle diye diye bende Şubat annesi olucam .. :)
Ben de ocak sonu diyorum soranlara büyük ihtimal öyle olur gibime geliyor

kocan ayıp etmiş o akrabamız ne demek ya
o akraba ama sen akraba değilsin sen onun karısısın
yani kardeşinin kocasından daha yakınsın ona
ayrıca ablanla veya eniştenle görüşmek istemeyebilir
o zaman seni annene bıraksaydı kendi dışarı çıksaydı sende şu saatte gel beni al deseydin
merak ettim sen bunca ağlayıp kendini ve bebeğini hırpalarken o ne yaptı

uyumasamda olur sırt üstü bi 10 dk yatayım yeter :)

canım üzülme sıkma hiç canını , erkeklerle bizim dünyamız çok farklı nedense aynı pencereden bakamıyoruz bi türlü, eşinle enişten arasındaki duruma bişey diyemicem bi tartışma olmuş neticede, belki de eşin adama tahammül edemiyodur yine de seni götürmüş o açıdan bak olaya , yani kendi eniştesi akrabası olduğu için ayrım yapması doğru değil ama normal geldi bana , ama sanki durum akrabalıktan değilde senin enişteni sevmemesinden kaynaklanmış sanki. hiç bebeğini de kendini de strese sokma , bende annemi çok özlüyorum ama ben gurbetteyim her zaman gidemiyorum en iyi ihtimalle 3 ayda bir gidiyodum şimdi doğumda anca görürüm annem yanıma gelince benim gibileri düşün canım en azından aynı memelekettesin annecinle

eşimin tek dayanamadı şey ağlamamdır tabi bunu kullanmak için ağlamadım artık tahammül noktam sıfıra indi ben ağlarken napcak su getirdi silip durdu elimi yüzümü ama o kriz gelmişti artık tutamıyordum kendimi söylediğine pişman ettim onu zaten o lafı ama yerleşti o laf ömrüm boyunca hiç unutmıcam halada ağlamak geliyor içimden

benimde bu hafta uykumun randımanı iyice gitti, sırt üstü yatınca giriliyorum artık yatamicam galiba sırt üstü ancak sağ ya da sol , doğurunca gerile gerile yatacam sırt üstü doyasıya

ben yanlış mı anladım acaba eşin o akrabamız diye kıyasladığı senin eniştenle onun eniştesi değil mi ? senle kendi eniştesini mi kıyasladı yani

işte aslında koyanda o ya bu kadar yakın olmama rağmen altımda araba olmasına rağmen haftada bir kere görüşüyorum gurbette olsam bilirim ki belli zaman görüşcem ama söledim karar verdimde cumadan anneme gitcem burda o ne hali varsa görsün

canım benim üzülme artık
hatasının farkına varmıştır o da ama dilin kemiği yok işte
bazen benim eşimde kırıyor sonra farkına varıyor ama iş işten geçmiş oluyor
şimdi sakin olmaya çalış
olurmu bak bebeğinde içinde huzursuzlanmasın

Günaydın kızlar bu ara boğaz ağrisi yasayan cok oluyor kış annesi olmanin nimetleri sanirim bugün bi
Arkadas söyledi ona da doktoru sölemis
aktardan nane yagi al kaynayan suya 1-2 damla damlat buhari cek az az demis bende bugün denicem umarim faydasi olur geçmis olsun

benimde bu hafta uykumun randımanı iyice gitti, sırt üstü yatınca giriliyorum artık yatamicam galiba sırt üstü ancak sağ ya da sol , doğurunca gerile gerile yatacam sırt üstü doyasıya

ben sırt üstü yatmayı daha 2 aylıkken bıraktım
sonra alışmak zor olur diye
bacağımın arasına yastık alıp uyuyorum
eşimde alıştı bu ara bazen uyurken benden çekip alıyor yastığı
hamile olan benmiyim senmisin göbeğin ağırlıkmı yapıyor diyorum ona

ay benimde boğazım ağrıyor bi dene bakalım sen iyi gelirse bende alayım bari

kızlar bide biz ıhlamur adaçayı falan içebiliyormuyuz
ben kışın adaçayını ve limonlu ıhlamuru çok severdim
ama bişey olacak diye daha hiç içmedim

kızlar bide biz ıhlamur adaçayı falan içebiliyormuyuz
ben kışın adaçayını ve limonlu ıhlamuru çok severdim
ama bişey olacak diye daha hiç içmedim

ben adaçayını içemiyoruz diye biliyorum, ıhlamıru az olursa içebiliyoruz sanki

bütün gece bütün akşam vurdu durdu şimdi hiç kıpırdamıyor sessiz ve huzurlu uyuyormuş gibi hissediyorum gece bile uyuyamadım tekmelerinden alahım hayırlısıyla şu doğumu atlatsın banada o zaman sorcam ben bunların hesabını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…