2015 Şubat Anneleri

Bizden hamile onlar :)) naz konusunda hele . Çektiği mide yanmalarına alıştım ben artık :) aa bi de beli cok ağrıyor onu unutmamalı

Walla hamilelerin halinden anlasın eşleri ya, bunları da bi kursa göndermek lazım . Benimki de sürekli gergin, trafikte bolca sinirli yapma böle germe diyorum ama umursamıyor mu bilincine mi varamıyor bilemiyorum
sanki onlar doğurcak onların bizi motive etmesi gerekirken biz ediyoruz.

Sen en azından "bu donem" kendini sıkma. Sonrasına bakarsın , Bebeğin huzursuz olmasın

ben uyku pozisyonlarına çok takmıyorum ama önceden de soluma yatardım şimdi de genelde öle ama bazen bakıorum sağımdayım değişmiyorum pozisyonumu. geriniyorum da valla bişi olmadı şimdiye kdr

Bende önceden hep yüzüstü yatıyodum, 2.aydan beri nasıl alıştım bilmiyorum genelde sola yatıyorum, arada sağa dönüyorum dediğin gibi geriniyorum falan bişey olmadı şimdiye kadar

Kızlarr Herkese Merhaba Bugün 14:00 Ayrıntılı Ultrasonda Randevum Var. Aklıma Takılan Bütün Soruları Soracağım.
1-Sağa Yatmak,Sırt Üstü Yatmak Ne Kadar Zararlı
2-Hapşururken İdrar Kaçırma
3-Ihlamur,AdaÇayı Vs. Bitki Çaylarının İçimi
4-Basur İçin Ne Yapmalı
Sizinde Sormamı İstediğiniz Şeyler Varsa Yazın Onlarıda Sorıyım

Canım takma dicem ama yapamıyoruz malesef. Benim eşim normalde sakindir ama ailesi söz konusu olunca çok sert hiç eleştiri kabul etmez benide çok üzdü halada bu konu açılsın hiç dinlemez umrunda olmaz. Bende çok ağladım bu dönemde kavga ettik herkeste var inan bunu düşünerek rahatla hamile kadınlarda üzülüyor tartışıyor hiç kemdini germe bebişlerimiz Allaha emanet Allahım korusun diyorum ben her zaman sakinleş ve kocanı ciddiye almadığını göster ona

canım haftana göre normal yani bence alah sağlık versin güzel haberler almana sevindim
Tşk ederim. hepimiz sağlıklı haberlerini alalım bebeklerimizin inşallah. Dün dr ile doğum ile ilgili detayları konuştuk. ilk doğumumda Devlet hastanesinde yapmıştım ama bu doğumu şu an gittiğin hastanede yapmak istiyorum. çok rahatlattı beni hayırlısı olsun

doktoruna hele bi sor girebolu hamileyken yenir miymiş ?? kayseride yetişen bir meyve belki duymuştur , ben doktoruma soracam da daha gitmeme çok var, doktorumun bu meyveyi bildiğinden de emin değilim bi de sen sor benim için

Ne kadar guzel bir cümle :)
Evettt öyle yaziyordu cnm empati yapiyorlarmis o yüzdende eşleriyle birlikte aşeriyo agri çekiyor bulanti yasiyorlarmis :) bende bunlari okudukça ona sen benden daha hamilesin demekten vaZgeçtim :)

Takma dicem ama takmadan da olmuyor şu hormonlar iyice güçsüz bıraktı. Sen yine de bardağın hep dolu tarafından bakmaya çalış arkadaşım. Bak iki saat de olsa görebilmişsin anneciğini. Eşin de senin yanında gelmiş bak. Atla taksiye kendin git de diyebilirdi. Boşver unut bu olanları. Ikiniz de sinirli anınızda bişeyler söylemişsiniz. Sen bak geçen bir iki arladaşa da söyledim B vitamini içeren şeyleri bu ara bol bol al. Bütün B vitaminleri olur. Hepsi mutluluk veriyor.

aynı şekilde dün akşam bende yamuldum ki düşün evde olduğum halde yattığım yerden kalkamadım hadi evde yemek yok 2 çeşit yapayım dedim sırtım belim hep koptu.o yüzden girmedim dün gece hiç

kızlar bide biz ıhlamur adaçayı falan içebiliyormuyuz
ben kışın adaçayını ve limonlu ıhlamuru çok severdim
ama bişey olacak diye daha hiç içmedim
Ben bu hafta 3kere ictim valla.adacayini az koydum.zaten etki etmesi icin cooook icmek lazim.dozu iyi ayarlandigi surece, ben gunde 1kereden zarar gelecegini sanmiyorum.bogaz agrisi icin,adacagi demleyip,gun icinde sik sik gargara yaparsaniz cok kolay geciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…