Bizden hamile onlar :)) naz konusunda hele . Çektiği mide yanmalarına alıştım ben artık :) aa bi de beli cok ağrıyor onu unutmamalıben sırt üstü yatmayı daha 2 aylıkken bıraktım
sonra alışmak zor olur diye
bacağımın arasına yastık alıp uyuyorum
eşimde alıştı bu ara bazen uyurken benden çekip alıyor yastığı
hamile olan benmiyim senmisin göbeğin ağırlıkmı yapıyor diyorum ona
sanki onlar doğurcak onların bizi motive etmesi gerekirken biz ediyoruz.Walla hamilelerin halinden anlasın eşleri ya, bunları da bi kursa göndermek lazım . Benimki de sürekli gergin, trafikte bolca sinirli yapma böle germe diyorum ama umursamıyor mu bilincine mi varamıyor bilemiyorum
Sen en azından "bu donem" kendini sıkma. Sonrasına bakarsın , Bebeğin huzursuz olmasıntavrım kesin net bu konuda onada söledim haftada bi kereden fazla onlarlada ben görüşmicem ve madem böle akraba kayırılıyo beni tanımasınlar bile yeri gelcek ben bu çocuğu doğurcam işte o zaman sorcam ben onlara
Kilo aldı, beli ağrıyor , midesi kötü Yediği dokunuyor fln walla düşündükçe gülüyorum cok alemsanki onlar doğurcak onların bizi motive etmesi gerekirken biz ediyoruz.
ben uyku pozisyonlarına çok takmıyorum ama önceden de soluma yatardım şimdi de genelde öle ama bazen bakıorum sağımdayım değişmiyorum pozisyonumu. geriniyorum da valla bişi olmadı şimdiye kdr
günaydın kızlar ,
nerden başlıyım nasıl başlıyım anlatayım bilemiyorum çok çok çookk kötüyüm sanırım bu hamilelik sendromu beni yeni ama çok şiddetli vurdu. kısaca konuyu anlatayım. etrafımda gidip konuşup dertleşebileceğim hiç arkadaşım yok bi annem var ama oda bende çalıştığım için haftada 1 kere anca görüşebiliyoruz ve bende istiyorum ki başbaşa olalım. dün akşam eşime dedim beni anneme götür ki arabayla 20 dk lık mesafede ablamlar annemdeymiş o yüzden gitmek istemedi ( bunun özel bi sebebi var kurbanda biz kurban kestik fakat eniştemin böle bi inancı olmadığı için kesmedi üstüne üstlük eşimle tartıştılar yani eşime saygı duyması gerekirken saçmaladı işte bu yüzden özel günler haricinde görüşmüyorlar)
haklı olarak kendi problemini ben çekmek zorunda değilim diye isyan ettim neyse gittik biz o erkek kardeşimin odasına geçti bende ablam ve annemle salonda oturdum rahat bırak beni dedim. 2 saat sonra hadi gidelim demeye başladı hiç bişey demeden kalktım eve geldim işte o an kriz geldi üstüme çünkü yolda bi ton laf söyledi annene dediğim bişey yok bunlar oldumu gitmem diye o an film koptu ağlamaya başladım ama içim çekiliyor konuşamıyorum bile ağlamaktan karnım acıdı o kadar ağladım nefesim kesildi. aslında koyan bunlar değildi ben onun annesiyle anlaşamasam bile 2 güne bir gidiyorum sırf o gidiyo diye kız kardeşi ve eşiyle sürekli vakit geçiriyorum ama o bunu yapmıyor. kız kardeşinin eşi bunların uzaktan akrabaları ve resmen bana akşam bunu demeye çalıştı ben dedim ikimizde eliz ama ona farklı bana dış kapının mandalı muhabbeti yapıyonuz diye o akrabamız dedi işte o an yıkıldım artık yürüyemez hale geldim ağlamaktan şuan gözlerimi açamıyorum acıdan ve çalışmak zorunda işyerindeyim.bütün bunlardan sonra gece bebeğim hiç durmadı sürekli tekmeledi canımı acıttı anladı beni yanlız bırakmadı kötüyüm yani çok kötü neyse ki sizler varsınız yazıp rahatlıyorum k. bakmayın şişirdim başınızı biraz daha yazarsam ağlama krizim yine gelecek.
kocan ayıp etmiş o akrabamız ne demek ya
o akraba ama sen akraba değilsin sen onun karısısın
yani kardeşinin kocasından daha yakınsın ona
ayrıca ablanla veya eniştenle görüşmek istemeyebilir
o zaman seni annene bıraksaydı kendi dışarı çıksaydı sende şu saatte gel beni al deseydin
merak ettim sen bunca ağlayıp kendini ve bebeğini hırpalarken o ne yaptı
Canım takma dicem ama yapamıyoruz malesef. Benim eşim normalde sakindir ama ailesi söz konusu olunca çok sert hiç eleştiri kabul etmez benide çok üzdü halada bu konu açılsın hiç dinlemez umrunda olmaz. Bende çok ağladım bu dönemde kavga ettik herkeste var inan bunu düşünerek rahatla hamile kadınlarda üzülüyor tartışıyor hiç kemdini germe bebişlerimiz Allaha emanet Allahım korusun diyorum ben her zaman sakinleş ve kocanı ciddiye almadığını göster onaişte aslında koyanda o ya bu kadar yakın olmama rağmen altımda araba olmasına rağmen haftada bir kere görüşüyorum gurbette olsam bilirim ki belli zaman görüşcem ama söledim karar verdimde cumadan anneme gitcem burda o ne hali varsa görsün
Bizden hamile onlar :)) naz konusunda hele . Çektiği mide yanmalarına alıştım ben artık :) aa bi de beli cok ağrıyor onu unutmamalı
Ben biKilo aldı, beli ağrıyor , midesi kötü Yediği dokunuyor fln walla düşündükçe gülüyorum cok alem
Tşk ederim. hepimiz sağlıklı haberlerini alalım bebeklerimizin inşallah. Dün dr ile doğum ile ilgili detayları konuştuk. ilk doğumumda Devlet hastanesinde yapmıştım ama bu doğumu şu an gittiğin hastanede yapmak istiyorum. çok rahatlattı beni hayırlısı olsuncanım haftana göre normal yani bence alah sağlık versin güzel haberler almana sevindim
Ben bi
Yerde okumustum esini cok seven erkekler esleriyle birlikte hamilelik psikolojisine girermis :)
Kızlarr Herkese MerhabaBugün 14:00 Ayrıntılı Ultrasonda Randevum Var. Aklıma Takılan Bütün Soruları Soracağım.
1-Sağa Yatmak,Sırt Üstü Yatmak Ne Kadar Zararlı
2-Hapşururken İdrar Kaçırma
3-Ihlamur,AdaÇayı Vs. Bitki Çaylarının İçimi
4-Basur İçin Ne Yapmalı
Sizinde Sormamı İstediğiniz Şeyler Varsa Yazın Onlarıda Sorıyım
Evettt öyle yaziyordu cnm empati yapiyorlarmis o yüzdende eşleriyle birlikte aşeriyo agri çekiyor bulanti yasiyorlarmis :) bende bunlari okudukça ona sen benden daha hamilesin demekten vaZgeçtim :)Ne kadar guzel bir cümle :)
doktoruna hele bi sor girebolu hamileyken yenir miymiş ?? kayseride yetişen bir meyve belki duymuştur , ben doktoruma soracam da daha gitmeme çok var, doktorumun bu meyveyi bildiğinden de emin değilim bi de sen sor benim için
Cok heyecanli bebisin herseyini görceksin tadını cıkargelincede bizede fotografini yolla kuzununTamam Canım Adını Unutmassam Sorarım
günaydın kızlar ,
nerden başlıyım nasıl başlıyım anlatayım bilemiyorum çok çok çookk kötüyüm sanırım bu hamilelik sendromu beni yeni ama çok şiddetli vurdu. kısaca konuyu anlatayım. etrafımda gidip konuşup dertleşebileceğim hiç arkadaşım yok bi annem var ama oda bende çalıştığım için haftada 1 kere anca görüşebiliyoruz ve bende istiyorum ki başbaşa olalım. dün akşam eşime dedim beni anneme götür ki arabayla 20 dk lık mesafede ablamlar annemdeymiş o yüzden gitmek istemedi ( bunun özel bi sebebi var kurbanda biz kurban kestik fakat eniştemin böle bi inancı olmadığı için kesmedi üstüne üstlük eşimle tartıştılar yani eşime saygı duyması gerekirken saçmaladı işte bu yüzden özel günler haricinde görüşmüyorlar)
haklı olarak kendi problemini ben çekmek zorunda değilim diye isyan ettim neyse gittik biz o erkek kardeşimin odasına geçti bende ablam ve annemle salonda oturdum rahat bırak beni dedim. 2 saat sonra hadi gidelim demeye başladı hiç bişey demeden kalktım eve geldim işte o an kriz geldi üstüme çünkü yolda bi ton laf söyledi annene dediğim bişey yok bunlar oldumu gitmem diye o an film koptu ağlamaya başladım ama içim çekiliyor konuşamıyorum bile ağlamaktan karnım acıdı o kadar ağladım nefesim kesildi. aslında koyan bunlar değildi ben onun annesiyle anlaşamasam bile 2 güne bir gidiyorum sırf o gidiyo diye kız kardeşi ve eşiyle sürekli vakit geçiriyorum ama o bunu yapmıyor. kız kardeşinin eşi bunların uzaktan akrabaları ve resmen bana akşam bunu demeye çalıştı ben dedim ikimizde eliz ama ona farklı bana dış kapının mandalı muhabbeti yapıyonuz diye o akrabamız dedi işte o an yıkıldım artık yürüyemez hale geldim ağlamaktan şuan gözlerimi açamıyorum acıdan ve çalışmak zorunda işyerindeyim.bütün bunlardan sonra gece bebeğim hiç durmadı sürekli tekmeledi canımı acıttı anladı beni yanlız bırakmadı kötüyüm yani çok kötü neyse ki sizler varsınız yazıp rahatlıyorum k. bakmayın şişirdim başınızı biraz daha yazarsam ağlama krizim yine gelecek.
Gunaydin anneler. Subat yerine ocak annesi olmak cok normal. Subatin 15 inden onceyse hele beklenen tarih. Aralik annesi olmayalim da saglikla zamaninda gelsin kuzular
uyumasamda olur sırt üstü bi 10 dk yatayım yeter :)
GünaydınnnnnHepimize bol tepikler tatlışlar herşeyin yolunda gittiği bir gün olsun. Buradan her akşam yemeğinin yapan evini temizleyen çamaşırla başedebilen ve dahası çocuğu çocukları olan anne adaylarına da selam olsun dün uzun süre sonra evde yapayım 2 çeşit yemek dedim sonrasını hatırlamıyorum yemişim yatmışım :) belim ağrıdı ve sabaha kadar uyudum
Ben bu hafta 3kere ictim valla.adacayini az koydum.zaten etki etmesi icin cooook icmek lazim.dozu iyi ayarlandigi surece, ben gunde 1kereden zarar gelecegini sanmiyorum.bogaz agrisi icin,adacagi demleyip,gun icinde sik sik gargara yaparsaniz cok kolay geciyor.kızlar bide biz ıhlamur adaçayı falan içebiliyormuyuz
ben kışın adaçayını ve limonlu ıhlamuru çok severdim
ama bişey olacak diye daha hiç içmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?