2015 Şubat Anneleri

Sana sinavda basarilar,yanlis hatirlamiyorsam YTU de olacakti,benim okulum:) benim kontrolum de haftaya,seker yuklemesini o zaman yapacak sanimrim benim dr.

tabiki haklısınız ben sadece fikrimi söyledim, sincanda bildiğim iki özel hastane var Lokmanhekim ve Koru. Lokmanhekimde bundan 5 sene önce bir arkadaşımın eşi hamileliği boyunca kontrollere gitti ama doğum için çok yüksek bir mevlağ istedikleri için Zübeyde Hanım da doğum yaptı, Koru hastanesi de iyibir hastanedir, ama özel olduğu için ücretleri de ona göre oluyor tabii. Sincan Devlethastanesi de daha kısa süre önce yenilendi belki fiziki ortam ve şartları güzeldir bakılmasında fayda var diye düşünüyorum. Saygılar.

bu dönemde sanırım haddidden fazla takıyoruz ama çok ağırıma gitti tutamadım artık kendimi

Sana sinavda basarilar,yanlis hatirlamiyorsam YTU de olacakti,benim okulum:) benim kontrolum de haftaya,seker yuklemesini o zaman yapacak sanimrim benim dr.

Teşekkür ederim canım benim. Inşallah sonuçlar iyi çıkar. Allah yardımcımız olsun bebişleri korusun inşallah.

gergin bir anlam mı çıktı bu cümleden şimdi tabiki herkesin kendi kararı yetişkin insanlarız zaten, herkes kendi fikrini söylüyor eleştiri tabiki olabilir hoşuna da gitmeyebilir herkesin fikri, illa yanlıştır, şuna buna sebep oluyor diye yazmanında mantığı yok aynı şekilde, yapar yapmaz herkesin kendi düşüncesi tıpkı bir tetenoz aşısı bir şeker yüklemesi misali

Kolayliklar versin rabbim mis gibi otur evinde de ohh

Masallah kuzuna canim

ay cok sinir ya kis gunu tasarruf mu olurmus

cook gecmis olsun canim acil sifalar dilerim

esin haksizlik etmis kirilmkta haklisin bu aileler mevzusu niyeyse sorun olmasa olmaz sanki ins hatasini anlar gonlunu alir

Şeker yemeyen beyaz un kullanmayan pirinci siyah seçen ben 50 g şekerde tavan yapmışım 100 g denemesi yapılacakmış. Hay Allahım.

aa dur hemen stres yapma normlde yemedgn icin oyle cikmistr belki hay allah ikinciye yaptrmk da uyuz is ama yeterki cikmasin gercekten bsy kuzum

yürüteçleri burdaki doktorlarda önermiyorlar dediğin sebeplerden en azından ben öyle duydum yani ortopedi doktorlarından, tabiki olacağı varsa her türlü olur zaten yapacak bişey yok , Allah hiçbirimizi sınamasın bebeklerimizin sağlıklarıyla inşallah , herkes gönlünce yetiştirsin bebeğini

Ciddi misin canım ya kaç çıktı şekerin

172 çıktı. Içtikten 56 dakika sonra ölçüldü. Esim de senin sindirimin yavaş belki ondandır diyor. Ne kadar mantıklı bilemedim. Yalnız benim annem de ananem de uzun süre şeker hapı kullandılar. Acaba genetik mi ki bakalım 100 g da ne olucak.

Bildiğim kadarıyla doğum sırasında oksijensiz kalması otistik olmasına değil spastik olmasına neden olur. Otizm daha çok genlerle ilgili bir durum

ben sanki 28. haftadan sonra diye okudum bi yerde ama tam emin değilim yanlış da olabilir

Belki ilgili olabilir canım ya sindirimle. .genetik yatkınlık olabilir tabi de nerdeyse hiç tüketmiyorsun dikkat ediyorsun yani 100 grlik iyi çıkar insallah canım

ay mattika benim 1 şubat ocak mı olur acaba
Cok buyuk ihtimal ocak olur sezeryan olursan ozellikle. Ben normali bekledim gununden 3 gun sonra dogdu oglum. Bunda da ruyamda gordum tam gununde doguyordu 14 subatta

Şeker yemeyen beyaz un kullanmayan pirinci siyah seçen ben 50 g şekerde tavan yapmışım 100 g denemesi yapılacakmış. Hay Allahım.
canim hamilelik ekstrem bir durum. Bu yuzden yapiluyor bu testler.

Bugun dersim azdi ucarak geldim eve mis gibi kahvalti keyfi biraz da pineklerim kizi alana kadar iki gundur uyuyamiyorum esim gec gelince kostrmaca btmiyor iyi bi dinlnmek lazim aksama dugum var ama ihh gidemiycem
Uyku pozisyonu beni de zorluyor artik sola yatmya calissam da saga da yattgm oluyor benim gobegimi yastikla destekliyip dayamzsam uyuyamiyorum zaten. Bu aralar bas agrim cok ara ara iyi dinlnmzsem kaba etlerim agriyor curuk acisi gibi bi tuhaf

Oturup kalkarken bende hemen doğrulamıyorum esòba. Kuyruk sokumumda ağrıyor üstüne. Bende 8 kilo aldım zaten kiloluydum, sonumuz hayrola artık

Bilmiyorum ki. Önceden hiç tokluk şekeri baktırmamıştım ama açlık şekerim hep düşük çıkardı. Insülin direncim de hep normaldi. Şu sınav bir geçseydi ondan sonra mı yaptursaydım ki. Stres de yapıyorum sanırım. Neyse 100 g dan sonra ne olucak Bakıcaz. Allahım inşallah korur bebişleri sağlıklı oluruz onlar ve biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…