Günaydın kızlar bu ara boğaz ağrisi yasayan cok oluyor kış annesi olmanin nimetleri sanirim bugün bi
Arkadas söyledi ona da doktoru sölemis
aktardan nane yagi al kaynayan suya 1-2 damla damlat buhari cek az az demis bende bugün denicem umarim faydasi olur geçmis olsun
Arkadaşım geçtiğimiz şubatta doğum yaptı onun da tahmini doğum tarihi 15 şubatmış ama 28inde doğum yapmış sezeryanla almışlar. 1 gün beklese mart yaniay mattika benim 1 şubat ocak mı olur acaba
uyuma konusunda bende sıkıntı çekiyorum, ama ben fazla takmıyorum ya acaba yanlış mı yapıyorum? sırt üstü yatabiliorum bu beni hiç rahtsız etmiyor, ve çok da seviyorum. tabii yinede soluma yatmaya çalışıyorum ama ne zaman uyansam bakıorum ki sırt üstüyüm :) bişey olmaz dimi ya?
doktora sormadım burda sağa yatmanın kordon dolanmasına sebep olabileceği konusu geçmişti ne zaman sağa dönsem aklıma geliyor birde özellkle sağa dönünce tepiklemeye başlıyor ister istemez acaba rahatsız mı oluyor düşüncesine kapılıyorum..bu gece öyle bir uyuşmuşum ki yastıgı yükseltip bir kaç dakika sırt üstü yattım rahtlamak adına ondada karnım gerginleşiyor..napalım anne olmak pekte kolay değilmiş
yok anacım ben kundak diyecem kimin ne anladığı (anlayamadığı) inan hiç umrumda değil : ))))
Canim siz cocugunuza yaparsiniz. Isvicredeki doktorlar yapmayin diyor. Arastirdiklarim da kundaklamanin zararlarini dogruluyor. Anne karninda cocuklarin pozisyonundan cok ters. Burada uyku tulumlarinin alti genis oluyor. Buradaki doktorlar yurutme arabalarini da tavsiye etmiyorlar. Kuyruk sokumu popoya yaklasiyormus. Belden sonra hemen poponun cikisi bu yuzden. Benim annem de kullanmis. Ama ben kullanmayi dusunmuyorum. Elimden geleni yapayim da bisey olacagi varsa her turlu olur.kalça çıkıklığı doğuştan olan bi durumdur, sonradan olmaz ha yanlış bazı uygulamalar çıkığa değil ama bazı problemlere sebep OLABİLİR. bunun da tek sebebi kundak yapmak değildir, ÖR; Yanlış bezleme, hatalı tutuş, yanlış taşıma, erken bastırma, yürüteç kullanma, dar ve küçük giysiler giydirme vb. sizde araştırabilirsiniz.
Arkadaşım geçtiğimiz şubatta doğum yaptı onun da tahmini doğum tarihi 15 şubatmış ama 28inde doğum yapmış sezeryanla almışlar. 1 gün beklese mart yani
Ben de ocak sonu diyorum soranlara büyük ihtimal öyle olur gibime geliyor
Sorma Canım Ya İnanırmısın Uyku Tutmadı Her Doktora Gidişimde Çok Heycanlanıyorum İçim Kıpır Kıpır Oluyo İnş. Hayırlı Haberlerle Dönerim Sizinle PaylaşırımCok heyecanli bebisin herseyini görceksin tadını cıkargelincede bizede fotografini yolla kuzunun
Ben de sırt üstü rahatsız olmuyorum ve yatıyorum canım sonra biraz soluma sağıma her yana yatıyorum yani kendi doktorum söyle yat böyle yat diye bisi demedi ztn hiç okuduğum kadariyla da günde 2 saat sola yatmak bile dolaşım için yeterliymis öyle sürekli sola yatmak mümkün değil ztn
bulursam onuda alayim ikisinide deneyim cnm tesekkürlerOkaliptus yağı bulabilirsen onu da aynı şekilde kullanabiliyormusuz.
inanirim geçen sali bende öyleydim tatlim insan heyecan yapiyor :) hayırlı haberlerle gelceksin insallahSorma Canım Ya İnanırmısın Uyku Tutmadı Her Doktora Gidişimde Çok Heycanlanıyorum İçim Kıpır Kıpır Oluyo İnş. Hayırlı Haberlerle Dönerim Sizinle Paylaşırım
Ben bi
Yerde okumustum esini cok seven erkekler esleriyle birlikte hamilelik psikolojisine girermis :)
Vucudun sekere cok alisik olmadigi icin mi acaba? Ben de mumkun oldugunca ekmek tatliyi az tuketiyorum.Şeker yemeyen beyaz un kullanmayan pirinci siyah seçen ben 50 g şekerde tavan yapmışım100 g denemesi yapılacakmış. Hay Allahım.
Evettt öyle yaziyordu cnm empati yapiyorlarmis o yüzdende eşleriyle birlikte aşeriyo agri çekiyor bulanti yasiyorlarmis :) bende bunlari okudukça ona sen benden daha hamilesin demekten vaZgeçtim :)
Yaa sikintimi cikio bende ayni senin gibiyimŞeker yemeyen beyaz un kullanmayan pirinci siyah seçen ben 50 g şekerde tavan yapmışım100 g denemesi yapılacakmış. Hay Allahım.
Vucudun sekere cok alisik olmadigi icin mi acaba? Ben de mumkun oldugunca ekmek tatliyi az tuketiyorum.
Yaa sikintimi cikio bende ayni senin gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?