2015 Şubat Anneleri

Bence burası askerlikten de öte anılar ve arkadaşlıklar veriyor bize. Bol bol dua edelim Allahım inşallah tamamına erdirir sağlıkla kavuşuruz Bebişlere.

benim ki de aynı ya D: hatta incelemişti bir gün takvimi şimdi böylemi gözüküyor diyo.
Bizim aksamlari rutinimiz Oldu artık..eşim koltuğa uzanıyor ben takvimde yazanlari okuyorum. .eşimin ağzı her cumlede biraz daha kulaklarına varıyor :) onun o heyecanlı mutlu hali çok hoşuma gidiyor :)

fyz35

YANLIŞ: Sık sık ultrason takibi yaptırmak iyidir

DOĞRUSU: Dünya Sağlık Örgütü; hamilelik boyunca: 11-14. gebelik haftasında bebeğin Down Sendromu açısından değerlendirilmesi (ikili kombine test, ense kalınlığı testi), 22. haftada bebeğin anatomisinin değerlendirilmesi (ayrıntılı-detaylı ultrason) , 30. haftada gelişme geriliğine bakılması ve 36. haftada genel değerlendirme olmak üzere hamilelik boyunca 4 ultrason takibi öneriyor.

şunu daha önce de okumuştum. benimde toplasan anca 4 5 olmuştur daha da girmedim şimdiye kadar. demek ki doğrusu bu imiş.

Kız bebek anneye çok çektirir derler,benim ilk 3 ayım çok rahattı kusmadım bile sayılır. Herkes kesin erkek dedi. Sivilce falanda çıkmadı hiç. Ben de öyle bi inandım ki erkek olduğuna kzı olunca yok kesin yanlış baktılar diye doktor doktor gezdim
Saç boyaması evet düşündüğümüz gibi zararlı değil hatta , saç spreyi bile daha zararlı :) Ama yok ben kocama anlatamadığımdan yarıya gelmiş röfleyle geziyorum

onu okuyunca ben de kötü oluyorum okuma onları diyor ztn..damarda direnç ciktiginda preeklamsi yüzünden bebegini kaybedenleri okuyup ağlamistim. .ben okumamaya çalışıyorum çok etkileniyorum çünkü

Bebeğini kaybedip sonra hamile kalmış olan birkaç arkadaş bana çok yardım etmişlerdi onların sözleriyle toparlanabilmiştim. Ben de acaba yardım edebilir miyim diye bakıyorum ama ben de çok etkilendiğimi farkettim.

okuyunca etkilenmemek mümkün değil ki ya hele ki şu an zaten duygusallik tavan yapmisken..başkalarına yardimci olma isteğini inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza aldıktan sonra gerçekleştirirsin..hem güzel de bi örnek olur ben de kaybettim ama allahın izniyle suan kucağıma aldım diyebilirsin

banada göbeğim sivri diye ille oğlun olcak dediler halada öle diyolar ısrarla doktor kız demesine rağmen Aynen saçımın yarısı siyah yarısı sarı turuncu falan boya kataloğu gibi geziyorum :)

ben ççok girdim canım ama sıkıntılardan dolayı hep bende çok girme taraftarı değilim ama apalım doktor çağırınca gidiyoz.

50 lik test sonucu çoğunlukla sağlıklı olmuyor,o yüzden hiç telaşlanma canım,100 lükte bişey çıkmayacak muhtemelen benim doktorum direk 75 lik yapacak,uğraştırmayacak bizi..

Benimkide 75 lik dedi,hayırlısıyla bi atlatsaydık,ben çok korkuyorum 10 kilo aldım şimdiye kadar

Arkadaslar merhaba. Ikiz bebek bekliyorum. 19. Haftada detayli yaptirmistim. Sorun yoktu. Doktor 3 hafta sonra tekrar bakalim demisti. Bugün bakildi. Iki bebegimin kalbinde de delik olabileceği söylendi. Fetal eko cektirmemi söyledi doktorum. Haftaya fetal eko çekilecek. Doguma kadar kapanabilir. Ama kapanmama ihtimali de olabiliyormus. Çok Üzgünüm. Bu durumda olan var mi? Ve ya cevresinde bu sekilde olup da duzelen var mı?

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine inşirah suresini okuyırum,kalbimize ferahlık veriyor,kötü şeyler düşünmüyorsun,kısa bi sure,okuyun derim :)

banada göbeğim sivri diye ille oğlun olcak dediler halada öle diyolar ısrarla doktor kız demesine rağmen Aynen saçımın yarısı siyah yarısı sarı turuncu falan boya kataloğu gibi geziyorum :)

Derler valla,dün bana gelen abla diyor dönmüş bu bebek , nerden çıktı şimdi dedim 'e baksana karnına' dedi,Geçtim aynanın karşısına bakıyorum bakıyorum yok bi anormallik Sanırım ben ikna ettim artık,önümüzdeki ay boyatıcam inşallah :)

Canım öncelikle hayırlı olsun bende ikiz bekliyrm kötü şeyler düşünme gerçi anne psikolojisi olarak kendimizi en kötüsünü düşünyrz Allah şifasını verir bebeklerin dualarımdasın bak kapanabiliyomş işte dua etcez mühim bişy değildir geçicidr inşallah canm benm

Bunu beğendim sizce nasıl 1400 tl nakit 1200 pahalı mı sizce

çok güzelmiş,hayırlı olsun,bende eşimin başının etini yiyerekten mobilya takımını almış bulunuyorum,cumartesi kurulum yapılacak inşallah :)

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine inşirah suresini okuyırum,kalbimize ferahlık veriyor,kötü şeyler düşünmüyorsun,kısa bi sure,okuyun derim :)

Sınav için de iyiymiş sanırım. Türkçe mealini okudum çok güzelmiş. Sağol canım.

Genelde kapanma ihtimali yuksek oluyor dua edelim insallah ikisi de saglikla dogsun

Bunu beğendim sizce nasıl 1400 tl nakit 1200 pahalı mı sizce

guzel gorunuyor canim fiyat malzemeye gore degsr genelde buyuk dolaplar o civarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…