2015 Şubat Anneleri

Ben kontrol gerektiği için ger hafta ultrasona giriyorum
bende sebep arıyorum usg ye gırmek ıcın..

ablamın ılk cocugu erken doğumla dunyay geldı.gobek derısı oluşmadığı ıcın ıc organları dısarda dogmustu. sımdı 13 yasında..2. gebelıgındede kalbı delık dedı dr.perısan oldu ama çocuk dogdugunda hıcbırsey yoktu.. :) bebeklerın hemen hepsının kalbı delık olurmuş fakat ya doğuma yakın yada doğumdan hemen sonra hızla kapanırmış..rahat olıyı dusun dua et
Bunu beğendim sizce nasıl 1400 tl nakit 1200 pahalı mı sizce
cok guzelmısbayıldımmmm
kv sıyle görüşmeyen ve ömrünün sonuna kadarda gorusmemeyı düşünen bırı olarak hak verırım..bana uzak Allaha yakın.

Huuu Huuu Biz Geldik Ayrıntılıdan Çok Şükür Rabbime Herşey Yolundaymış Kalbinde Ufak Bi Parlaklık Gördü 32 Haftaya Kadar Yok Olur Dedi. Hanım Efendi Suratını Çok Göstermedi Ne Yaptıysak Olmadı. Bu Arada Kesinlikle Sola Yatmaya Çalış Bebek İyi Besleniyo Beyne Giden Damarlar O Tarafdan Geçiyo Dedi. Bide Ayakları Kafasındaydı Bak Buda Kukusu Dedi Yerim Onun Kuşunuuuuuuu

doktoruna hele bi sor girebolu hamileyken yenir miymiş ?? kayseride yetişen bir meyve belki duymuştur , ben doktoruma soracam da daha gitmeme çok var, doktorumun bu meyveyi bildiğinden de emin değilim bi de sen sor benim için
Canım Bizim Doktor O Meyveyi Bilmiyomuş Söledim O Ne Yaa Dedi Kayseride Yetişen Bi Meyveymiş Dedim Bilgim Yok Dedi.

Iste o perinatoloji uzmani da bol su ic diyor su az diye

banada hep dr um suyun azalmasını ıstemıyorsan bol su ıcmelısın derdı

Bayanlar yarin sabah a101 yakinsa sizlere gidin bakin bebek esyalari geliyo

Acaba yediğin bişey mi dokunuyor canım?

Yedigime dikkat ediyorum dokunan var mi diye bazi seyler etkiliyor ama daha cok bebisin basi mideme doğru pozisyon aldiginda artiyo bu yanmam

4 gündür annemler bixdeydi rahattim e guzel herkes iyidir umarim

Oh ne güzel ben de cagrdim bzmkleri ama babamn rahatszligi var dr izin verir mi mechul keske geleblseler

Gozun aydin masallah.

Bugun clexane 0,6 ya gecme karari verdik doktorumuzla insallah dogru bir karardir.Allah pisman etmesin

Kızlar yatağımızı aldık. Çilek' in bu modelinde indirim var. Uyku seti, küçük ve büyük yatağı fiyata dahil. 5 yıl garantili. Bize fiyatı çok uygun geldi. Belki ilgilenen olur diye paylaşmak istedim.

Eklentiler

• image.webp
    85,7 KB · Görüntüleme: 129
Slm herkese gecmise sayfalari atlayarak okumaya calistim 2 gunde baya bi sayfalar ilerlemis
bizimde pazartesi kontrolumuz bakalim nasil prensesim en son kilo olarak bu haftalarda olcmuyo benim usg demisti uyuz oldum hangi haftalarda olcuyosa artik

canım bnm oğlum gibi senin kızında desene ayaklar kafasındaydı bizede pipisini gösterdi dr. senin kızı benim oğlana gelin mi alsam napsak birlikte dikerler bacakları yukarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…