2015 Şubat Anneleri

Bu resmi gördüm gözlerim doldu be kadar anlamlı değilmi arada kızıyoruz ama onlarsızda yapamayız Rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin.

4 gündür annemler bixdeydi rahattim e guzel herkes iyidir umarim

Eki Görüntüle 1278305
Bu resmi gördüm gözlerim doldu be kadar anlamlı değilmi arada kızıyoruz ama onlarsızda yapamayız Rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin.

Âmin canım. Annemiz babamız nasıl bizim canımızda eşlerimizin de anne babası canı. Onları da kırmayalım hiç. Bir iki laf söylüyorlar üzülüyoruz ama biz bişey demeyelim.

Ama bnm annem babam uzakta böyle şeyler görünce içim kötü oluyor

Ben de. Bir de benim Abi'm ablam var onlar evlenmiş çocuk beklerken annem hep yanlarına gitmişti ben evde yalnız kalmıştım. Şimdi de yalnızım anneme gel diyemiyorum ki onun da Dr kontrolleri falan oluyor şekeri yükselmiş mesela. çok mu güçlü sanıyorlar beni acaba.

Âmin canım. Annemiz babamız nasıl bizim canımızda eşlerimizin de anne babası canı. Onları da kırmayalım hiç. Bir iki laf söylüyorlar üzülüyoruz ama biz bişey demeyelim.

Canim öyle olmuyor işte ben kaynanamla kkonuşmuyorum 3 aydır..ve oömür boyu konusmucam kkendisi lanet bir iinsandır kisacasi indan musvettesi de denilebilir..ben 12 yıllıkevliyim tup bebek tedavisiyle hamile kkaldım hamileliğimin 3.ayinda karnimda yeni ooluşmaya bbaşlayan cocuguma sicti ki daha 10 haftaya kadar kanamalarım vard stres kesinlikle yyasakti bana doktoro onların yanında demisti şimdisana soruyorum böyle bir yaratikla sen olsan ne yapardin ben ona ol mmezarına bile gelmicem dedim ki gitmicemde ben den uzak olsun

Eşin de seninle aynı şekilde düşünüyorsa tabii ki uzak durabilirsiniz. Ben eşlerimiz arada kalınca üzülüyorlar diye onları kırmayalım dedim.

Eşin de seninle aynı şekilde düşünüyorsa tabii ki uzak durabilirsiniz. Ben eşlerimiz arada kalınca üzülüyorlar diye onları kırmayalım dedim.

Eşimde benimle aynı fikir de kim daha doğma mis çocuguna böyle bir lafı kabul ederki .kabullenemiyor um bir türlü bide utanmadan kızıma yelek hırka orcekmiste benden cekiniyomus giydirmezmisim tabiki giydirme m evime sokmam onları ...

korkma canım allahın izni ile sıkıntısız atlatırsın bende girdim fetal ekoya ama herhangi bir sıkıntı var diye girmedim rutin kontrol dendi. ve bebeğimin kalbinin sapasağlam olduğunu öğrendim ama karaciğer ile kalp arasında bir damarda hafif bir darlık gözlemlendi yani girmesem hiç bilinmeyecekti doktor rahatlattı beni büyüdükçe düzelir dedi darlığın artmasını beklemiyoruz dedi. aslında fetal eko ayrıntılıda sorun çıkanlara yapılıyor. belki senin ayrıntılıda çıkıp fetal ekoda sapasağlam çıkma ihtimali var. ayrıca kalp delikliği korkulacak bir durumda değil. bebek büyüdükçe düzeliyor dedi doktor bana 12 kasımda tekrar gidicem fetal ekoya allahın izni ile birşeycikleri çıkmaz yavrularımızın korkma.

uyumaya doymuyorum bu ara yaaa
ilk 3 ay bile bu kadar uyku meraklısı değildim

Belki hatasını anlar da bir gün özür diler. Aile mutluluğu önemli Allah hepimizi eşleriyle bebişleriyle mutlu etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…