neyse bunada şükür sen dokuz ay kusarım diye korkuyordun o olmadı bari. işte doguma kadar da en fazla 10 kilo alırsın. benım arkadaş bu günlerde dogum yapacak 9 kilo aldı bebek şu anda 3,200 sankı kılo ıle cok alakalı degıl bu işler.3,5 olmustur belkı.
normal dogum istiyordu doktor çatısı darmış olmaz dedi. 39.haftada
doktorun yapacak olursa bilemem ablamın doktoru hiç alttan muayene etmemişti çatı muayenesi içinde ebelere yönlendirdi
hımmm, olmazsa bende kendimi yönlendirtirim : ))) gerçi kesin o zamanda doktor daha iyi bilir doktor mu yapsaki diye düşünürüm ben
ayyy bende normal istiyordum banada işyerindekilerden bazıları çatın dar sen normal yapamazsın dediler
çatı muayenesi gözlemi oluyordu dedim moralim bzuldu ama belli etmedim
inşallah normal yapabilirim.
kiloya gelince burada bir kadın 42 ile hamile kalmış 45 ile doğum yapmış çocuk 3 kilo
benim bu kez hiç bakılmadı ama düşük olan bebede 3,5 ay kanamam oldu ve 500 kez bakılmıştır alttan çeşitli cihazlarla.muhtemelen normal doğum yapacaklara ama zaten şimdi sezeryan için sebep olması gerekiyor diye biliyorum en azından devlet hastanelerinde öyle gel seni sezeryana alalım demiyorlar öncelik normalde , özeli bilmiyorum nsl, ben normal doğurmak istiyorum becerebilirsem : ))) alttan muayeneyide şimdilik düşünmüyorum daha var nsl olsa mecbur olunca yaptırrım napim, şöyle düşün sezeryan olsak bile sonda takıyorlar elbet birilerinin eli değecek oraya , kaçış yok : ))))
Allahım şu insanlar konuşacak başka bişey bulamıyor mu. Ne cahil memleketiz ama sorsan herkes herşeyi biliyor. Boşver takma kimseyi.
hadı yaa saol cnm ozaman bı arayım soyleyım hem gelemıcem hemde hastayım dıye..
benim bu kez hiç bakılmadı ama düşük olan bebede 3,5 ay kanamam oldu ve 500 kez bakılmıştır alttan çeşitli cihazlarla.
c.pşada üniversite öğrencılerı de gırıyor muayeneye. yani gerisini sen düşün.daha utanma falan kalmadı da
sonrasında düşük kürtaj falan derken olarak bende fobi oluştu.
ben banyo setini aldim disarda setine 50 30 tl arasi ayni urun 20tl hallettim battaniyesi hosuma gitmedi fazla ince geldi :))kızlar hepınıze gunaydın..
gecmıse bakmadan hemen yazayım dedım.. A101 BUGUN BEBEK URUNLERI KAMPANYASI YAPMIS..
NUK EMZIK...4.95
NUK BIBERON....14.95
BEBEK BATTANIYE ....9.95(KIZIMA ALMISTIM 4 SENE DE 1000 KEZ YIKANDI HALA KULLANIYORUZ)
MAMA ÖNLUKLERI.... 3.95 ...
BANYO SETLERIDE VAR.KOVALAR ,BANYO KUVETLERI,MAŞRAPALAR..
.INANILMAZ KALITELI O FIYATA ASLA ETMEZ DERSINIZ..BEN YENI GELDIM..KACIRMAYIN DERIM ALACAKLAR YADA ALMAYI DUSUNENLER VARSA.. YAKININIZDA VARSA MUTLAKA GOZ ATIN DERIM
Kızlar doktorum benden istemedi seker yuklemesini..aclik kan şekeri baktir dedi baktirdim bnde düşük çıktı..ailende seker varmi dedi bizde iyi dusundum masallah kimsede yok dedim tamam senden istemiyorum dedi yaptirmiycam bn
şekerden dolayı almadı sanırım yoksa 85 ile hamıle kalmıştı. ilaç kullanıyordu. endokrinci almasına izin vermedi. endokrin neci onu bilmiyorum ama.Ideali de bu bence. O dokuz kiloyu dietle mi aldı?
haha :)) eşin duymasın. :)aynen bende defalarca baktırdıktan sonra doktorum diyene açasım gelir oldu
bu benim burnum ne güzel durmuştu 2 gündür yine kanıyor yav. hamileliğim burun kanamasıyla geçti diyebilirim. saban bir kalkıyorum burnumun içi kan pıhtısı dolmuş.hiç birinizin burunu sürekli kanıyormu böyle. yani 3 5 gün kanıyor daha sonra düzeliyor sonra tekrar devam ediyor.
valla başından bir kürtaj ardından defalarca vajinal muayene hatta elle muayene ve üstüne rahim ağzı yara yaktırma geçmiş biri olarak çatı muayenesi ve normal doğum vız gelir tırıs gider bana
bende kesin çıkar20. haftadan sonra şeker bağımlısı oldum sanırım. günde bir iki çikolata meyve yemeden içim durmuyor neyse haftaya belli olucak açıkçası hazırlıklıyım ben süpriz olmaz yani.
canım aspirini neden bıraktın
benim doktor iğneyide aspirinide doguma kadar kullanacağımı söylemişti
şekerden dolayı almadı sanırım yoksa 85 ile hamıle kalmıştı. ilaç kullanıyordu. endokrinci almasına izin vermedi. endokrin neci onu bilmiyorum ama.
daha doğrusu yiyorum ama alamıyorum diyordu. neden bilmiyorum. onu bir ben diyemedım.bilim insanı olsam kesin bunu araştırırdım yiyip kilo almamanın yollarını. kesin öyle bir şey var.kimileri şanslı bence. :)
benim kan şekerim düşük çıkmıştı bir ara hastanede ölçmüşlerdi 4 sene falan oluyor
çok sık acıkırım gerçi bu biraz genetik baba tarafımda böyle sofradan kalkarlar hemen acıkırlar saat geçmeden bişeyler atıştırmak isterler kilolarıda gayet normal bünye meselesi sanırım o kadar yemeye fazlalıkları yoktur
bende yemekten kalkınca şöyle bir yarım saat sonra acıkıyor gibi olurum ki bu durum gebelikte daha bi çoğaldı
sonucu doktora gösterince kan şekerin düşük çok düşürmemeye calış dışarda oldugunda cantanda şekerli bişeyler taşı at ağzına falan demişti
pek bilgim yok ama bize yapılacak olan şeker testinin bunla bir bağlantısı olabilir mi? Az yada cok çıkma gibi bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?