2015 Şubat Anneleri

Ideali de bu bence. O dokuz kiloyu dietle mi aldı?

Allahım şu insanlar konuşacak başka bişey bulamıyor mu. Ne cahil memleketiz ama sorsan herkes herşeyi biliyor. Boşver takma kimseyi.

benim bu kez hiç bakılmadı ama düşük olan bebede 3,5 ay kanamam oldu ve 500 kez bakılmıştır alttan çeşitli cihazlarla.
c.pşada üniversite öğrencılerı de gırıyor muayeneye. yani gerisini sen düşün.daha utanma falan kalmadı da
sonrasında düşük kürtaj falan derken olarak bende fobi oluştu.

Allahım şu insanlar konuşacak başka bişey bulamıyor mu. Ne cahil memleketiz ama sorsan herkes herşeyi biliyor. Boşver takma kimseyi.

onların öyle söylemesi bana daha çok inat yaptırıyor sezeryanla doğuracağım varsada normal doğurasım geliyor hiç taktığım yok valla zaten doktor sezeryan derse başka bikaç doktora daha gideceğiz

aynen bende defalarca baktırdıktan sonra doktorum diyene açasım gelir oldu

ben banyo setini aldim disarda setine 50 30 tl arasi ayni urun 20tl hallettim battaniyesi hosuma gitmedi fazla ince geldi :))

Çatı muayenesinden korkmayın beni de çok doldurdu kendini bilmez teyzeler.
kasmazsanız kendinizi abartacak bir şey yok 1 dk sürmüyor bile..

Kızlar doktorum benden istemedi seker yuklemesini..aclik kan şekeri baktir dedi baktirdim bnde düşük çıktı..ailende seker varmi dedi bizde iyi dusundum masallah kimsede yok dedim tamam senden istemiyorum dedi yaptirmiycam bn

benim de açlık kan şekerim düşük çıkıyor hep. Ilk defa tokluk bakıldı 50 g şekerle. Onda da yüksek çıktı. 100g la tekrarlıycaz. Benim ailemde sonradan olma haşla dengelenen şeker var o kadar.

Ideali de bu bence. O dokuz kiloyu dietle mi aldı?
şekerden dolayı almadı sanırım yoksa 85 ile hamıle kalmıştı. ilaç kullanıyordu. endokrinci almasına izin vermedi. endokrin neci onu bilmiyorum ama.
daha doğrusu yiyorum ama alamıyorum diyordu. neden bilmiyorum. onu bir ben diyemedım.bilim insanı olsam kesin bunu araştırırdım yiyip kilo almamanın yollarını. kesin öyle bir şey var.kimileri şanslı bence. :)

Burundaki kılcal damarlar çatlıyormuş. Bir de kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun ya o da etkiliyordur.

valla başından bir kürtaj ardından defalarca vajinal muayene hatta elle muayene ve üstüne rahim ağzı yara yaktırma geçmiş biri olarak çatı muayenesi ve normal doğum vız gelir tırıs gider bana

çatı muayenesi uzun sürmez heralde bi bakıp çıkarlar : )))

Kesin çıkar dediğine göre çıkmıycak

benim o beni araştırırdın : ))) küçükken annem doktora götürürdü yiyor ama kilo alamıyor hasta mı diye, sonra doktorun biri demişti ki "şimdilik sorun gibi gözükse de ilerde çok işine yarar , metebolizması çok hızlı bu çocuğun ondan kilo yapmıyor " gerçekten de kilo sorunu olmayan bir insan oldum hep , Allah vergisi diyelim .

kızlar dün biraz alışveriş yaptım listemi yazayım size
kışlık bebek battaniyesi (kalın olanlardan ) :15 tl
alt açma yastıklı kalın :15 tl
çıtçıtlı body uzun kolu : 3 adet 10 tl
2 adet zıbın takımı 3 lü :10 tl
3 adet çorap:3 tl
2 adet pati ayakkabı:2 tl
ayaklı 3 adet don :) :10 tl
5 li zıbın takımı 1 adet :10 tl
sanki milyoncudan topladım ama çok uygundu :)

Açlık kan şekerim benim de öyle düşer. Ama bu tokluk şekeri. Tamamen farklı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…