2015 Şubat Anneleri

güle güle giyinsin kuzun, bi de ben başlasaydım şu zıbın body alma işine , çok geride kaldım sanki : ))) elimizde bi biberon bi de sulukla kaldık ha bi de cam rende : )))

işte ben de o oranı düşünmüştüm. baktım hiçbir kadın doğumcudan kesinlikle yaptırmayın diyen görmedim, o yüzden iyice kafam karışmıştı. neyseki oldu bitti. bundan sonrasında Allah korusun bizi.

ya bu sonda işi benide korkutuyor geçen yıl kürtaj olurken yanımdaki kadın sezeyana girecekti hemşire geldi kadına sonda taktı hiç acımayacak kendini rahat bırak bak oldu bitti dedi saniyesinde kadından cıt cıkmadı
ama ben korktum zaten kürtajın stresi vardı sonda bazılarında zor takılıyormuş çok acıma oluyormuş normalde catı kontrolu sezeryanda sonda kaçışı yok maalesef eninde sonunda oraya el atacaklar

insan en yakınlarından biraz ilgi bekliyor işte. Eşim de sürekli iş seyahatinde çoğunluk yalnızım. Neyse yakınlarımız iyi sağlıklı mutlu olsunlar da gerisi önemli değil artık. Allah yardımcımız olur inşallah.

o zaman bu doktorlar neden bızımkını de hızlandırmıyor. bence bılıyorlar yontemını ama yapmıyorlar. çünkü dıyorumya kıza ne verdılerse kilo almadı. 10 halley yıyordu ilk üç ay.

ohh maşallah tamamladın sen. liste üstüne listeler geliyor. don ne ki?

güle güle giyinsin kuzun, bi de ben başlasaydım şu zıbın body alma işine , çok geride kaldım sanki : ))) elimizde bi biberon bi de sulukla kaldık ha bi de cam rende : )))
alırsın canım 1 günde alınıyo hepsi bende cam rende alcam bulunca :)

cam rende için erken sanki. bende gidip gelip o cam rendeye takılıyorum nedense sanki hayat memat meselesi.
aynı durumdayız ama ilk kez bana olmaz dedğim bir şey oldu. eczacı mükellefim biberon emzik takımını falan ben hediye edicem dedi hangı marka istersen.

ohh maşallah tamamladın sen. liste üstüne listeler geliyor. don ne ki?
yok canım ya eminim daha bi ton şey eksik ama akıl veren yokki çevremde don dediğimde bildiğin pijama :) ayaklı olanları varya onlardan

şimdilik düşünmüyorum ben, eni sonu olacak kaçış yok şimdiden panik yapmamak lazım ne biliyim , yok olmayacak öyle bişey yapmayacaklar ki yapmayacaklar ki : ))

Diyetisyenlerin verdiği bir menü var onu uygulayınca gerçekten yiyorsun ama kilo almıyorsun. Birsürü şey yiyorsun çoğu salata da olsa tıka basa doyuyorsun zaten. O yüzden ekstra bişi yeme gereği duymuyorsun.

o zaman bu doktorlar neden bızımkını de hızlandırmıyor. bence bılıyorlar yontemını ama yapmıyorlar. çünkü dıyorumya kıza ne verdılerse kilo almadı. 10 halley yıyordu ilk üç ay.

sanmam bildiklerini , sanki bütün doktorlar fit mi , bilseler kendilerine uygularlar önce, Allah vergisi işte anacım

Aman çabuk yaşlanma. Ben yaşlanmayayım diye metabolizmamı kaplumbağa gibi yavaşlattım

Ve sonunda oglumun odasi haric butun herseyi tamamlandi eminonu havuzlu han kurtaricim oldu smdi a101dende kuveti kovasini falan aldim herşeyimiz hazir

iyi biberon işini halletmişsin, bu cam rende işi de nsl oldu , eşim evlilik yıldönümümüzde bebeğe bişeyler almıştı bende gidip değiştirdim kullanışsız şeylerdi neyse para arttı rendeyi gördüm onu aldım sonra bi ara pişman oldum eve getirince bu ne işe yarayacak tabak gibi dedim ama arkadaşlarım çok işe yarıyor bunu herkes alıyor dediler geri ısındım rendeme : ))) ben çeyizimi alırken de ilk sarımsak rendesi almıştım , bi rende takıntım var galiba

bitmiş ya biz yetişemedik küvete

bende eşime söyledim aldı sabah , o ilçede çalışıyor dedim akşama burdakiler biter küvet çok ucuzdu almamak olmazdı, ama bu indirimleri çok takip eden var kapı açılmadan sışarda sıra olunuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…