2015 Şubat Anneleri

ayyy bende normal istiyordum banada işyerindekilerden bazıları çatın dar sen normal yapamazsın dediler
çatı muayenesi gözlemi oluyordu dedim moralim bzuldu ama belli etmedim
inşallah normal yapabilirim.
kiloya gelince burada bir kadın 42 ile hamile kalmış 45 ile doğum yapmış çocuk 3 kilo

valla yöntemler kişiden kişiye değişi
yor tabiki...
ben olumsuz bir şey duysam da, "herkes de aynı olacak diye bir şey yok" diyip, içimi ferahlatıyorum. Allah'ım kimseye sıkıntı yaşatmasın.

Ben en bir iki öyle yaptım ama etrafımdaki çoğunluk olumsuz şeyler konuşunca hangi birine yetişeceğimi şaşırdım. Gerçekten iyi şeyler konuşanı yok etrafımda. Yoksa ben de güçlüğüm bebiş için kendim için uğraşırım ama çok da olumsuz konuşanların yanında durmak istemiyorum.

Ben çoğu konularda muhalefetimdir ama bunu yaptıracağım.
fayda zarar analizi mi desem ne desem bilemedim ama şimdi düşünün eğer yaptırmazsak oluşacak risk, yaptırırsak var olacak zarardan daha fazla ise yaptırmak taraftarıyım.
Bir örnek vereyim annem 65 yaşında riski bir ameliyat geçirdi, ameliyattan önce bütün tetkikler yapıldı ve ameliyatına karar verirken doktor en çok şekerinin olmamasına sevindi.

hadı yaa saol cnm ozaman bı arayım soyleyım hem gelemıcem hemde hastayım dıye..

komikmiş o ne daaa. ben 3 kiloyu bir gecede alıyorum. bende dedım çatı muayenesı nasıl oluyor dıye normal usg ile dedı ama .ne demekmış anlamadım. kilo ve zayıflıkla alakalı degıl çatı sanırım benım arkadasım yapılı bırı cunku.

evet o kadından başka yaptırma diyen yok bende araştırdım biraz.
kolesterol hastalarının yaşam süresini kısaltmış baksana
demekki onunda yanlış bildiği bişeyler var
10 kişiden 5 i yaptır 5 i yaptırma dese neyse ama bir milyon kişiden sadece biri yaptırma derse tereddüt etmemek lazım
doktorlarada hak veriyorum artık hiçbişey doğal değilki herşeyde gdo var
herşeyin içinde şeker herşeyin içinde yapay tatlandırıcılar

sağlıcakla bir alsak şu yavrularımızı kucağımıza

sanırım ben hayatta sadece dinleyici olmuşum. Benim eşim de öyledir bir zayıf karnımızı kimseye göstermeyiz mantığı var. Ben de duygusallaştıkça içime atıyorum. Mesele insanları dinlememek değil aslında hep dinlerim ama şimdi içimde fırtınalar koparken başkasının derdi bana fazla geliyor. Günlerdir fil hastalığını düşünüyorum. Niye kv nin bir arkadaşı o hastalıktan olmuş baba ne diye böyle şeyler anlatırlar kızıyorum da aslında.

normal usg ile çatı muayenesinide ilk defa duydum elle bakıyor doktor ,sanırım 38. haftada olması gerekli.daha yeni teyzemin gelini girdi doğumu bekliyor artık.

Kızlar doktorum benden istemedi seker yuklemesini..aclik kan şekeri baktir dedi baktirdim bnde düşük çıktı..ailende seker varmi dedi bizde iyi dusundum masallah kimsede yok dedim tamam senden istemiyorum dedi yaptirmiycam bn

halalarım köyde, pek bilmem baba tarafımı ama ben baba tarafına çekmişim çok aşırı kilolu olduklarını hatırlıyorum, babamda annemde yok. özellikle anneme sordum hiç duymamış bizde şeker hastalığını, bu konuda kararsızım, bir de benim idrarımda sürekli enfeksiyon çıkıyor bu da gizli şeker belirtisi olabilirmiş

ben elle yapılıyor diye biliyorum
ebeler yapmıştı ablama
doktorda yapıyormuş vajinal usg ile yapılıyordur o zaman
normalle çatı nasıl görünecekki

bu benim burnum ne güzel durmuştu 2 gündür yine kanıyor yav. hamileliğim burun kanamasıyla geçti diyebilirim. saban bir kalkıyorum burnumun içi kan pıhtısı dolmuş.hiç birinizin burunu sürekli kanıyormu böyle. yani 3 5 gün kanıyor daha sonra düzeliyor sonra tekrar devam ediyor.

baldaki şeker doğal olduğu için sorun olmaz sanırım. Bir de bende çıkar diyenlerde değil de bende çıkmaz diyenlerde çıkıyor şeker

idrarda enfeksyon ve adet düzensizliğide gizli şeker belirtisi olabiliyormuş
ben gizli şeker diye bişey hiç dymamıştım
bir arkadaşım 3 yıl bebek için tedaviler gördü ama olmadı
adet düzensizliği de vardı bütün doktorlar adet düzensizliği yüzünden olmadığını söyledi
sonra bursada bir profesöre gitti meğer kızda gizli şeker varmış
adetlerinin düzensizliği bu yüzdenmiş
doktor tedavi başladı 2. ayda kız hamile kaldı şuan ikizlere hamile

baldaki şeker doğal olduğu için sorun olmaz sanırım. Bir de bende çıkar diyenlerde değil de bende çıkmaz diyenlerde çıkıyor şeker

bende kesin çıkar 20. haftadan sonra şeker bağımlısı oldum sanırım. günde bir iki çikolata meyve yemeden içim durmuyor neyse haftaya belli olucak açıkçası hazırlıklıyım ben süpriz olmaz yani.

ben ben ben
dediğin gibi kurur ama kesilirdi kanaması
akşam 2 defa kanadı yarım saat arayla
hemde öyle böyle değil
dudağıma kadar aktı avcum lavaboya gidene kadar kan oldu
10 dk falan sürdü ikiside
en sonunda pamuk tıkadım burnuma kafamı yukarda tutup yattım biraz sonra kesildi

bende salı günü yaptıracağım o gün belli olacak
şimdiye kadar her kan tahlilimde şekerim alt sınırda çıktı doktor hep tatlı ye dedi
ama benim tatlıyla hiç aram yok yaaa
çikolatayı bile bitter seviyorum
elimden gelse şekere limon sıkacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…