- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
neyse bunada şükür sen dokuz ay kusarım diye korkuyordun o olmadı bari. işte doguma kadar da en fazla 10 kilo alırsın. benım arkadaş bu günlerde dogum yapacak 9 kilo aldı bebek şu anda 3,200 sankı kılo ıle cok alakalı degıl bu işler.3,5 olmustur belkı.
normal dogum istiyordu doktor çatısı darmış olmaz dedi. 39.haftada
valla yöntemler kişiden kişiye değişi
yor tabiki...
ben olumsuz bir şey duysam da, "herkes de aynı olacak diye bir şey yok" diyip, içimi ferahlatıyorum. Allah'ım kimseye sıkıntı yaşatmasın.
Ben çoğu konularda muhalefetimdir ama bunu yaptıracağım.öncelikle arkadaşına geçmiş olsun.
ben bu şeker yüklemesinde tereddüt edenlerden biriydim, durdum düşündüm, biraz nette araştırma yaptım. Canan Karatay dışında "yaptırma" diyene rastlayamadım. sonra tekrar düşündüm, "ben sağlıkçı değilim, madem hamilelik için doktora gidiyorum o zaman o ne derse yapmam gerek" dedim. sonuçta ben bu konuda uzman değilim, doktor değilim, doktor olmadan da doktora doktorluk taslamam yersiz, anlamsız, diye düşündüm. yaptırdım.
Canan Karatay yanlış söylüyor da diyemem. çünkü o konuda da uzman değilim. aksilik çıkmaması için dua etmekten başka çaremiz yok. burası Türkiye... insanlar ilaçların deneme tahtası haline gelmiş. o yüzden el mahkum.
hadı yaa saol cnm ozaman bı arayım soyleyım hem gelemıcem hemde hastayım dıye..Hayır yapmıyolar ben de bu hafta biraz kırıktım soğuk algınlığı yapmadı hemşire bi hafta on gün sonra gel dedi aşı zaten bitkin düşürüo daha kötü olursun dedi 30. Haftaya kadar yolu varmış cnm
komikmiş o ne daaa. ben 3 kiloyu bir gecede alıyorum. bende dedım çatı muayenesı nasıl oluyor dıye normal usg ile dedı ama .ne demekmış anlamadım. kilo ve zayıflıkla alakalı degıl çatı sanırım benım arkadasım yapılı bırı cunku.ayyy bende normal istiyordum banada işyerindekilerden bazıları çatın dar sen normal yapamazsın dediler
çatı muayenesi gözlemi oluyordu dedim moralim bzuldu ama belli etmedim
inşallah normal yapabilirim.
kiloya gelince burada bir kadın 42 ile hamile kalmış 45 ile doğum yapmış çocuk 3 kilo
öncelikle arkadaşına geçmiş olsun.
ben bu şeker yüklemesinde tereddüt edenlerden biriydim, durdum düşündüm, biraz nette araştırma yaptım. Canan Karatay dışında "yaptırma" diyene rastlayamadım. sonra tekrar düşündüm, "ben sağlıkçı değilim, madem hamilelik için doktora gidiyorum o zaman o ne derse yapmam gerek" dedim. sonuçta ben bu konuda uzman değilim, doktor değilim, doktor olmadan da doktora doktorluk taslamam yersiz, anlamsız, diye düşündüm. yaptırdım.
Canan Karatay yanlış söylüyor da diyemem. çünkü o konuda da uzman değilim. aksilik çıkmaması için dua etmekten başka çaremiz yok. burası Türkiye... insanlar ilaçların deneme tahtası haline gelmiş. o yüzden el mahkum.
Ayyy Olurmu Babamız Hemen Anası Kılıklı Diyip Duruyo Gıcık Şey Bende Yiğidin Malı Meydandadır Varki Gösteriyo Prensesim Diyorum Daha Çok Uyus Oluyoen son bizim kızda aynıydı hiç bana çekmemiş utanmazzzzzzz : )))
herkesin aslında onu dinleyeceğini birine ihtiyacı var. benım kuzenım var sagolsun hamılelıgın basından berı bıkmadan usanmadan beni dinledi, teselli etti,çevredeki herkese tembihlemiş sebze pişirirseniz onu da çağırın diye. tabii yeri gelınce bende onu dınlıyorum.
benımde cok fazla arkadasım yok mesela.
burda öyle degıl ama derdımızı soyleyelım bırı dıkkatte almazsa bır alan bulunuyor mutlaka. yoksa bu kadar uçmuş kadını kim çeker.
komikmiş o ne daaa. ben 3 kiloyu bir gecede alıyorum. bende dedım çatı muayenesı nasıl oluyor dıye normal usg ile dedı ama .ne demekmış anlamadım. kilo ve zayıflıkla alakalı degıl çatı sanırım benım arkadasım yapılı bırı cunku.
ailede olmadığına eminmisin canım
yani eminsen yaptırma diyeceğim ama sağlık ocaklarıda yapıyor kendi doktorun istemediyse sağlık ocağında yaptırabilirsin
kimseye kesin yaptı veya yaptırma diyemem ama benim ailemde sülalemde hiç şeker hastası olmamasına rağmen ben yaptıracağım.
komikmiş o ne daaa. ben 3 kiloyu bir gecede alıyorum. bende dedım çatı muayenesı nasıl oluyor dıye normal usg ile dedı ama .ne demekmış anlamadım. kilo ve zayıflıkla alakalı degıl çatı sanırım benım arkadasım yapılı bırı cunku.
bende senden olucam galıba ama yuksek cıkar dıye endıslenmıyorum pek.
belkı dıyorum dıkkat ederım tatlı falan yemem korkarımda. değişik bır yaklasım biliyorum ama motive olmak için dıyorum.
hayatım boyunca bal yıyen bırı degıldım son gunlerde aksamustu bir dılım ekmek ustu bala sardım.
halalarım köyde, pek bilmem baba tarafımı ama ben baba tarafına çekmişim çok aşırı kilolu olduklarını hatırlıyorum, babamda annemde yok. özellikle anneme sordum hiç duymamış bizde şeker hastalığını, bu konuda kararsızım, bir de benim idrarımda sürekli enfeksiyon çıkıyor bu da gizli şeker belirtisi olabilirmiş
baldaki şeker doğal olduğu için sorun olmaz sanırım. Bir de bende çıkar diyenlerde değil de bende çıkmaz diyenlerde çıkıyor şeker
bu benim burnum ne güzel durmuştu 2 gündür yine kanıyor yav. hamileliğim burun kanamasıyla geçti diyebilirim. saban bir kalkıyorum burnumun içi kan pıhtısı dolmuş.hiç birinizin burunu sürekli kanıyormu böyle. yani 3 5 gün kanıyor daha sonra düzeliyor sonra tekrar devam ediyor.
Evet canım 0,4 ml bir de aspirin kullanıyordum ama onu bir aya yakın zamandır kestik.
bende kesin çıkar20. haftadan sonra şeker bağımlısı oldum sanırım. günde bir iki çikolata meyve yemeden içim durmuyor neyse haftaya belli olucak açıkçası hazırlıklıyım ben süpriz olmaz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?