idrarda enfeksyon ve adet düzensizliğide gizli şeker belirtisi olabiliyormuş
ben gizli şeker diye bişey hiç dymamıştım
bir arkadaşım 3 yıl bebek için tedaviler gördü ama olmadı
adet düzensizliği de vardı bütün doktorlar adet düzensizliği yüzünden olmadığını söyledi
sonra bursada bir profesöre gitti meğer kızda gizli şeker varmış
adetlerinin düzensizliği bu yüzdenmiş
doktor tedavi başladı 2. ayda kız hamile kaldı şuan ikizlere hamile
gunaydın kızlarr.. esoba cok guzel cnm dolap ama nacızane ayakları daha uzun bısey alırsan altını temız tutma ımkanın olur belkı bebıslerımız allerjık olcak toza felan gelemıcekler kı kzım oyleydı maaleesef...
lıtchı bıse danıscam cnm bı fıkrın vardır belkı tetonozun 2. dozunu vurdurcamda hastayım baya yaparlarmı acaba?
ayyy bende normal istiyordum banada işyerindekilerden bazıları çatın dar sen normal yapamazsın dediler
çatı muayenesi gözlemi oluyordu dedim moralim bzuldu ama belli etmedim
inşallah normal yapabilirim.
kiloya gelince burada bir kadın 42 ile hamile kalmış 45 ile doğum yapmış çocuk 3 kilo
newjoy markası bu da linki. ben modellerden laura olanı beğendım ama genç odalarının dolapları var onları da beğendım.
http://www.newjoy.com.tr/tr-TR/main
Sizde eşinle birbirinizi dinlersiniz o yönden şanslısınız. madem ıkınızde dınlemeyı sevıyorsunuz.sanırım ben hayatta sadece dinleyici olmuşum. Benim eşim de öyledir bir zayıf karnımızı kimseye göstermeyiz mantığı var. Ben de duygusallaştıkça içime atıyorum. Mesele insanları dinlememek değil aslında hep dinlerim ama şimdi içimde fırtınalar koparken başkasının derdi bana fazla geliyor. Günlerdir fil hastalığını düşünüyorum. Niye kv nin bir arkadaşı o hastalıktan olmuş baba ne diye böyle şeyler anlatırlar kızıyorum da aslında.
ben elle yapılıyor diye biliyorum
ebeler yapmıştı ablama
doktorda yapıyormuş vajinal usg ile yapılıyordur o zaman
normalle çatı nasıl görünecekki
o dediğin çok pahalı geldi onu da beğendim ama. zaten mağazasındaki duvar kağıtlarına bayıldım. acil gidip duvar kağıdı almam gerek de benım eşim neyse o heves kısmına gelemedi bebek doğmadan gelemeyecek sanırım.Laura da güzelmiş hanibiz paris aşkıyla angel I seçeriz sanırım.
8 aylık dogdu canım. cok ta erken degıldı aslında ama Allahın ımtıhanıydı ıste usg lerde asla gorunmeyıp dogum anında ortaya cıkmasıKaç haftalık doğdu bebek. Bende erken doğumdan korkuma o konuya çok takık oldum
bende bılmıyorum nasıl bakıyor dedım normal bakıyor dedı. bende normal usg ıle baktıgı gıbı anladım.normal usg ile çatı muayenesinide ilk defa duydumelle bakıyor doktor ,sanırım 38. haftada olması gerekli.daha yeni teyzemin gelini girdi doğumu bekliyor artık.
valla mı .? off hiç hoşuma gıtmedi bu. herkese bakıyorlar mı acaba? yoksa normal dogum yapacaklara mı bakıyorlar.çatı muayenesi alttan yapılıyor, dışardan belli olacak yada zayıflıkla şişmanlıkla boyla alakası olan bişey değil
ebelerde mi yapıyor ? buna sevindim ben doktor yapıyor sanıyordum benim doktorum erkek, daha hiç alttan muayene falanda olmadım az kafama takılıyordu ama bunu şimdilik bi kenara bıraktım düşünmüyorum : )))
normal usg ile çatı muayenesinide ilk defa duydumelle bakıyor doktor ,sanırım 38. haftada olması gerekli.daha yeni teyzemin gelini girdi doğumu bekliyor artık.
vay be... bende adet düzensizliği yoktu ama işte idrarda enfeksiyon çıkıyo hep, yanma yapıyor birde
biliyorumçatı muayenesi alttan yapılıyor, dışardan belli olacak yada zayıflıkla şişmanlıkla boyla alakası olan bişey değil
valla mı .? off hiç hoşuma gıtmedi bu. herkese bakıyorlar mı acaba? yoksa normal dogum yapacaklara mı bakıyorlar.
benım kanayıp dışrı sıkmıyor ama burnumun ıcınde sureklı kurumuş kan oluyor. gecen gece de yastıga falan surulmuş . 1-1,5 aydır bu şekilde.bu benim burnum ne güzel durmuştu 2 gündür yine kanıyor yav. hamileliğim burun kanamasıyla geçti diyebilirim. saban bir kalkıyorum burnumun içi kan pıhtısı dolmuş.hiç birinizin burunu sürekli kanıyormu böyle. yani 3 5 gün kanıyor daha sonra düzeliyor sonra tekrar devam ediyor.
valla mı .? off hiç hoşuma gıtmedi bu. herkese bakıyorlar mı acaba? yoksa normal dogum yapacaklara mı bakıyorlar.
aynen. al beni vur sanabaldaki şeker doğal olduğu için sorun olmaz sanırım. Bir de bende çıkar diyenlerde değil de bende çıkmaz diyenlerde çıkıyor şeker
Cogu yerde ebeler elle yapiyor usg ile yapilani hic duymadim.benben elle yapılıyor diye biliyorum
ebeler yapmıştı ablama
doktorda yapıyormuş vajinal usg ile yapılıyordur o zaman
normalle çatı nasıl görünecekki
Hayır yapmıyolar ben de bu hafta biraz kırıktım soğuk algınlığı yapmadı hemşire bi hafta on gün sonra gel dedi aşı zaten bitkin düşürüo daha kötü olursun dedi 30. Haftaya kadar yolu varmış cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?