2015 Şubat Anneleri

günaydın kızlar,
yorgun ve halsiz bir güne uyandım maşalah kızçem sabha kadar hareketli şimdi ise ses yok :) artık doğum izni başlasın istiyorum yatmak istiyorum

benim kan şekerim düşük çıkmıştı bir ara hastanede ölçmüşlerdi 4 sene falan oluyor
çok sık acıkırım gerçi bu biraz genetik baba tarafımda böyle sofradan kalkarlar hemen acıkırlar saat geçmeden bişeyler atıştırmak isterler kilolarıda gayet normal bünye meselesi sanırım o kadar yemeye fazlalıkları yoktur
bende yemekten kalkınca şöyle bir yarım saat sonra acıkıyor gibi olurum ki bu durum gebelikte daha bi çoğaldı
sonucu doktora gösterince kan şekerin düşük çok düşürmemeye calış dışarda oldugunda cantanda şekerli bişeyler taşı at ağzına falan demişti
pek bilgim yok ama bize yapılacak olan şeker testinin bunla bir bağlantısı olabilir mi? Az yada cok çıkma gibi bir durum

vay be... bende adet düzensizliği yoktu ama işte idrarda enfeksiyon çıkıyo hep, yanma yapıyor birde

canım ikinci doz için zaman önemli sanırım. Aşı direncini biraz kırdığı için daha güçlü hissettiğinde yaptırırsan daha iyi olur ama zamanı tam olarak ne zaman onu geçirmemek lazım. Yoksa aşınım anlamı kalmıyor. Hem 2. Dozu niye oluyorsun ki? Hayatın boyunca tetanozdan kurtulmak istiyorsan da hamilelikten sonra tekrarlayabilirsin.

çatı muayenesi alttan yapılıyor, dışardan belli olacak yada zayıflıkla şişmanlıkla boyla alakası olan bişey değil

Sizde eşinle birbirinizi dinlersiniz o yönden şanslısınız. madem ıkınızde dınlemeyı sevıyorsunuz.
bazen insanlar unutuyor, düşünemeyebılıyor karşısındakini.
ablam hamileyken gidip banyoda kusmustu biz de o ara 20 yaşlarındaydık. gıdıp arkasından ne oldu diye sormadık diye saatlerce ağladı. niye abartıyorsun demiştim sen hamile olunca aynısını yaşada görürsün demişti.
15 yıl sonra anadım durumun hassasiyetini.

ben elle yapılıyor diye biliyorum
ebeler yapmıştı ablama
doktorda yapıyormuş vajinal usg ile yapılıyordur o zaman
normalle çatı nasıl görünecekki

ebelerde mi yapıyor ? buna sevindim ben doktor yapıyor sanıyordum benim doktorum erkek, daha hiç alttan muayene falanda olmadım az kafama takılıyordu ama bunu şimdilik bi kenara bıraktım düşünmüyorum : )))

Laura da güzelmiş hani biz paris aşkıyla angel I seçeriz sanırım.
o dediğin çok pahalı geldi onu da beğendim ama. zaten mağazasındaki duvar kağıtlarına bayıldım. acil gidip duvar kağıdı almam gerek de benım eşim neyse o heves kısmına gelemedi bebek doğmadan gelemeyecek sanırım.

Kaç haftalık doğdu bebek. Bende erken doğumdan korkuma o konuya çok takık oldum
8 aylık dogdu canım. cok ta erken degıldı aslında ama Allahın ımtıhanıydı ıste usg lerde asla gorunmeyıp dogum anında ortaya cıkması

normal usg ile çatı muayenesinide ilk defa duydum elle bakıyor doktor ,sanırım 38. haftada olması gerekli.daha yeni teyzemin gelini girdi doğumu bekliyor artık.
bende bılmıyorum nasıl bakıyor dedım normal bakıyor dedı. bende normal usg ıle baktıgı gıbı anladım.
nasıl yanı elle nerden bakıyor.

çatı muayenesi alttan yapılıyor, dışardan belli olacak yada zayıflıkla şişmanlıkla boyla alakası olan bişey değil
valla mı .? off hiç hoşuma gıtmedi bu. herkese bakıyorlar mı acaba? yoksa normal dogum yapacaklara mı bakıyorlar.

ebelerde mi yapıyor ? buna sevindim ben doktor yapıyor sanıyordum benim doktorum erkek, daha hiç alttan muayene falanda olmadım az kafama takılıyordu ama bunu şimdilik bi kenara bıraktım düşünmüyorum : )))

doktorun yapacak olursa bilemem ablamın doktoru hiç alttan muayene etmemişti çatı muayenesi içinde ebelere yönlendirdi
normal usg ile çatı muayenesinide ilk defa duydum elle bakıyor doktor ,sanırım 38. haftada olması gerekli.daha yeni teyzemin gelini girdi doğumu bekliyor artık.

evet doğuma 2 yada 3 hafta kala bakılıyormuş normalle nasıl bakılsınki o haftalarda bebeği zor takip ediyor
neyse bizede 2,5 ay sonra gelir sıra :)

vay be... bende adet düzensizliği yoktu ama işte idrarda enfeksiyon çıkıyo hep, yanma yapıyor birde

ince konular bunlar kuzum en iyisini doktor bilir

biliyorum

kızlar hepınıze gunaydın..

gecmıse bakmadan hemen yazayım dedım.. A101 BUGUN BEBEK URUNLERI KAMPANYASI YAPMIS..

NUK EMZIK...4.95
NUK BIBERON....14.95
BEBEK BATTANIYE ....9.95(KIZIMA ALMISTIM 4 SENE DE 1000 KEZ YIKANDI HALA KULLANIYORUZ )
MAMA ÖNLUKLERI.... 3.95 ...
BANYO SETLERIDE VAR.KOVALAR ,BANYO KUVETLERI,MAŞRAPALAR..

.INANILMAZ KALITELI O FIYATA ASLA ETMEZ DERSINIZ..BEN YENI GELDIM..KACIRMAYIN DERIM ALACAKLAR YADA ALMAYI DUSUNENLER VARSA.. YAKININIZDA VARSA MUTLAKA GOZ ATIN DERIM

valla mı .? off hiç hoşuma gıtmedi bu. herkese bakıyorlar mı acaba? yoksa normal dogum yapacaklara mı bakıyorlar.

sezeryan olacaklarda gerek olmazki
yani sen normal doğum düşünüyorsan ve bebeğin kafası aşağı dönmüşse o zaman bakılır
çatı genişliği uygunmu diye
bebek dönmedikten sonra muayene etse ne olur mecbur sezeryan olursun

benım kanayıp dışrı sıkmıyor ama burnumun ıcınde sureklı kurumuş kan oluyor. gecen gece de yastıga falan surulmuş . 1-1,5 aydır bu şekilde.

muhtemelen normal doğum yapacaklara ama zaten şimdi sezeryan için sebep olması gerekiyor diye biliyorum en azından devlet hastanelerinde öyle gel seni sezeryana alalım demiyorlar öncelik normalde , özeli bilmiyorum nsl, ben normal doğurmak istiyorum becerebilirsem : ))) alttan muayeneyide şimdilik düşünmüyorum daha var nsl olsa mecbur olunca yaptırrım napim, şöyle düşün sezeryan olsak bile sonda takıyorlar elbet birilerinin eli değecek oraya , kaçış yok : ))))

Birinci doz aşı için zaman önemli değil ama ikinci dozu mutlaka zamanında yaptırmak gerekiyor. Yoksa aşı işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…