- 15 Şubat 2008
- 915
- 379
- 158
Yaa cok hosmus bende sinir oluorum ama cantada kokmazmi? Kirli olani yani :)kızlar bu şekilde bez torbası kullanan varmı? bana çocuklu gelen herkes kızının/oğlunun bezini evimin bi köşesine atıp gidiyo, sinir oluodumiki tane bundan aliim diorum çantasına koyarım birine temizleri koyarım birine kirlileri :) ne dersiniz?Eki Görüntüle 1279971
kızlar bu şekilde bez torbası kullanan varmı? bana çocuklu gelen herkes kızının/oğlunun bezini evimin bi köşesine atıp gidiyo, sinir oluodumiki tane bundan aliim diorum çantasına koyarım birine temizleri koyarım birine kirlileri :) ne dersiniz?Eki Görüntüle 1279971
sende o zaman sevmediği yemekleri yaparsın
zaten kiracı olduğum için bebek odası almadım sadece dolap yaptırdım
ileride inşallah en güzel odayı almak nasip olur
biz de öyle : )
vallahi iş yerinde klima çalıştırıyorum. : D
Cok guzel olmus eline saglik bende heveslendim. Metreyle satiliyomus alip kenarlarini isliyim rengarenkHastane çıkış setimizden çıkan mendilin kenarını işledim :) nasıl olmuş sizce ? İnternetten öğrendim yapmayı.
AAAA ama dün A-101 bugün BİM kampanya takip eder olduk. işteyim şimdi alın bakalım güzelse bizde bakalım.kızlar BİM de uyku tulumu varmış bakmaya gidiyorum
bunu bana da ablam soyledı. cok midem bulandı benım. kokusunu dusundumde bırden. senın olunca mıden bulanmaz dedıler.kızlar bu şekilde bez torbası kullanan varmı? bana çocuklu gelen herkes kızının/oğlunun bezini evimin bi köşesine atıp gidiyo, sinir oluodumiki tane bundan aliim diorum çantasına koyarım birine temizleri koyarım birine kirlileri :) ne dersiniz?Eki Görüntüle 1279971
annem gidip bakmış güzel değil diyo beğenmemiş resmi bu hatta bende burdan netten baktımAAAA ama dün A-101 bugün BİM kampanya takip eder olduk. işteyim şimdi alın bakalım güzelse bizde bakalım.
az diye mı taktılar cok dıye mı? kac kilocuksun. ben 96 dan sonra bıraktım tartılmayı.merhaba hanimlar
bugun ultrasona girdim 2. oglum sehzadem olacakmis ..
551 gram v dedi herseyi yolunda deedi, gelisimi adet e gore 1 gun mu ne oynuyormus hiç sorun yok dedi
butun doktorlar kiloma takdi, tuzlu yeme diyoalr, vicitta su birikimi yapiyormus su ..
allahım yaaa ne güldümm gittiler mi bari
hatırlamıyorum ki , e bebekten aldıydık ama herkes pahalı markaları öneriyor biz de 15 e aldık pahalıya almadık o yüzden kararsız kaldım gidip değiştirsem mi acaba
off off şu yazdıklarını okuyunca kendimden o kadar çok şey buluyorum ki sorunlarımız aynı ama çıkış noktamız farklı allah sabır versinyok canım nerdee k.valide dün gece yarın gidelim dedi kocabey olmaz ne işin var erken dedi. yarın dersim var götüremem hem ben dedi sende gidemezsin çocukla valizle dedi. TAbi beni düşünen yok o günboyu okulda evi temizleyen kafayı yiyen benim nede olsa hazır eşek var evde ayaklarımı uzatıp koltukta uzanmayalı 8-9 gün oldu hep normal oturmaktn oğlum onlar geldi geleli cidden farketti yani aşağılarda kasıklarıma baskı yapıyor geceleri yatamıyorum sol kasığıma batıyor kısa sürüyor ama batıyor bayadır. Önceden olmazdı ağrım sızım batma fln gece artık sağa dön sola dön sabahı zor ediyorum uyuyamıyorum. Yarında benim dayımla yengem gelecek bize ben çağırdım kndi akrabalarımdan birilerini görürsem moralim düzelir bir enerji bi sevinç bişi gelir die belki. O yüzden kocabey gündüz okulda götüremez annesini karşıya teyzesine el mahkum pazara kadar devam bnm mesai
En çok kızdığım ne biliyormusunz kızlar çocuk k.validenin lafını dinlemiyor die herşeye ellemesin dağıtmasın die yenge kızar yapma etme dedi çocuğu bana karşı biledi resmen geliyor durup dururken bana vuruyor git diyor. Birde vururken çocuk bana yengeye vurma karnında bebek var dediler şimdi gelip özellikle karnıma vuruyor.
Evet cnm boyatabilirsin ben heray boyatiorm mecburen bisi olmuo olacak olsa abim asla boyamazdi.. cok beyazim var yoksa simdiye nine gibi olmustum :)
çenesi düşük hamileler merhaba
oku oku bitmedi vala okumadım artık biz bugün tetanoz olduk 2. doz doktorumuz şeker yüklemesini yaptırma dedi kendi kan alcakmış bidaha ki gidişimize hiç hareket etmedi dünden beri söledim ebeye aldı dopleri geldi güp güp atıyo minişin kalbi uyuyomuş :) bizden böle herkes iyidir umarım bende sol kol ttmuyor şuan aşıdan heralde
İmkanın varsa değiştirir aventi bide dr brown mu ne onu öneriyorlar kullananlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?