2015 Şubat Anneleri

off off şu yazdıklarını okuyunca kendimden o kadar çok şey buluyorum ki sorunlarımız aynı ama çıkış noktamız farklı allah sabır versin

Amin canım. Allah razı olsun şu cuma hürmetine RAbbim sabrımı arttırsın.
Dün gece dayanamadım sessiz sessiz doyana kadr boşalana kadar bir güzel ağladım snra eşim geldi yatağa burnumu çekmeye başladım ağlayınca burnum akıyordu hasta mısın diyor yüzüme bak diyor dedim yok bişi yat uyu. Bir iki ısrar etti dönmedim yüzümü sonra oda yattı pes etti.
Kız normal zmnda ben tv izliyorum o yatacak oluyor saat 23 gibi ille bnide götürüyordu yatağa bensiz yatamazmış. Şimdi annesi geldi geleli ben yoruluyorum 23.30 gibi fln gidiyorum artık odaya paşamız bensiz yatamıyordu ama anası geldi geleli onlarla oturuyor yeğeniyle oynuyor geç saatlere kadar. Bundan sonra bir gelsin de kimse yokken beni yatarken götürmeye çalışsın yapacağımı biliyorum ben

bi gitselerdi , ben geriliyorum taa burdan , neyse pazara şurda ne kaldı , c.tesi niye gitmiyorlar tatil işte niye pazar, bana bile batıyor 1 gün, hamilenin halinden hamile anlar anacım

anaları denilince akan sular duruyo üç gecedir içim sarsıla sarsıla ağlıyorum ama hiç bişi umurlarında değil allah sabır versin

doğumunda da gelecek mi kv cocuguda alıp şimdi neyse bi şekilde idare ediyorsunda o zaman daha bi zor olur

Ya bu kiz cocuklari hep böyle fenami olur :) yegnim 4 yasinda ve beni her gordugunde tesecim hadi doktora gidelim karnin kocaman olmus bebegi cikart dicem doktara diyo :)neymis bebek orda sıkılırmıs bebek cikarsa ona yemek yedirecekmis ayaginda sallayacakmis :) hatta arada kiskanip bnmde oglum olacak diyo bu çene nereden geliyo bilmiyorum :)

Cnm benim yegenim gecen karnimin baya zipladigini gordu teyzos cisi gelmis bunun dedi

Cnm markasını hatirlamiorm. Sorayim bilgi vereyim sana gidiorm direk boyuo bilmiorm o yuzden esoba icin sormuştum ama te 2 bucuk ayliktik o zaman :)

Benimde saçlar baya beyaz,hangi marka daha az zararlıysa onu kullanayım, taaaa son ay boyayacağım ama aklımızda bulunsun...

Kızlar birşey soracağım netten alıcam bebek bakım setini
1. Sizce sebamed mi bübchen mi?
2.takımın içindekiler bunlar fiyatı sizce nasıl?
kızlar diğer resimde dün akşam tevafuk nette gördüm çok komik geldi :)

Eklentiler

• image.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 70
  • image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 68
kızlar dün gök yarıldı sanki öle bi yağmur yağdı ki inanamazsınız bütün logarlar giderler patlamış insanların evine pis su doldu lağım suları ve bomba haber o suyun içine dizime kadar girmek zorunda kaldım leş gibi oldum eve gider gitmez yarım şişe duş jelini bacaklarıma boşalttım o kadar kötü kokuyodu pantolon ayakkabı çorap hepsini çöpe attım ki hamile pantolonuydu bugün izin alarak eşortmanla işe geldim rezillik o soğuk suyun üstüne bugün bacaklarım ağrıyor inşalah hasta falan olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…