2015 Şubat Anneleri

sebamed bence tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir.

hay Allahım yaaa. Cahil insanlar demek ki. Sen kendine dikkat et canım hep koru karnını. Az kalmış pazara zaten.

eşimde hiç sevmez bişey değişmeyi, ama kafama takılıyor napim olmazsa bi değişirim ya, gerçi aldığımda cam biberon kötü bişey değilde

Almışsın işte boşver değiştirme. Hem belki hiç biberon bile kullanmıycak bebişin. Allah bol bol süt versin inşallah.

ben yokum diye mi bugun burası çok hareketsiz

Bir süre daha hareketsiz olsa en azından Pazartesi'ye kadar ben de sınava çalışayım diyorum aklım burda sayfalar çok olursa okuyamazsam diye ödevlerimizi yapalım di mi :)

Bir süre daha hareketsiz olsa en azından Pazartesi'ye kadar ben de sınava çalışayım diyorum aklım burda sayfalar çok olursa okuyamazsam diye ödevlerimizi yapalım di mi :)
H.SONU zaten kimse olmuyor merak etme. sende olmayacaksın kımsecıkler kalmaz daha.

Erken degilmi ama buna sevindim insallah sut cok olur oglusum doya doya emer..ben zor hamile kaldim tup bebek yontemi ile o yuzden hep hayalim emzirmekti insallah sütüm bol olur emzirebilirim
erken degıl tamamen bunyeyle alakalı..ılk kızımda 7 aylıkken gelmeye baslamıstıbende..sutumde bayabaya coktu..ınsaallah senınde oyle olur..hayalındekını versın MEVLAM.
Yeni doğanlar için olan biberon hangisi ben acami olunca ayırt edemiyorum da :) ,bide gögüs ucu koruyucusu gögüs kalkanı aynı şeyler mi?
0-6 ay ucu olanı alacaksın canım..o uclarda ayrıca satılıyor..gogus kalkanı ve dıger soyledıgınle alakalı bır fıkrımyok hıckullanmadım.
Cnm ev suslencek hediyelikler hazirlancak eglence maksat yani
benım delı adam da apartmanı komple tullerle suslemenın hayalını kuruyor..ısın garıbı ılk cocugumuzda yapmadıgı dusunmedıgı seylerı dusunuyor..tuhaf..erkek olacagı ıcınmı acaba
hatırlamıyorum ki , e bebekten aldıydık ama herkes pahalı markaları öneriyor biz de 15 e aldık pahalıya almadık o yüzden kararsız kaldım gidip değiştirsem mi acaba
ben NUK marka aldım.bıberonuda emzıgıde..15 bıberon 5 6 tl de emzık..
belki içine de normal market poşeti koyarım kokmasın die. çok tatlı geliyor gözüme böyle torbalı :) belki şimdilik heves ediyorum, tecrübeli anneler hayatta yapamazsın üşenirsin diyebilirler bana :)
boyle seyler guzel begenmemek mukun degıl ama bana gore degıl ben market posetı tasırım yanımda..yanımdayoksabıle ısterım ev sahıbınden..ve torbayı agzını baglar dıs kapının onune koyarımgıderken de alır cope atarım.. ılk anne olacak heveslı hamısler ıcın perfect

Sen pazar istanbula gelecektin dı mı sınav için. Fırtına uyarısı var istanbulda p.tesi akşama kadar. Şemsiye, yağmurluk falan tedbirli gel şekerim :) Allah yardımcın olsun sınavında inşallah :)
"Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da bu akşam 18:00'de başlayıp Pazartesi akşamına kadar devam edecek kuvvetli fırtına için uyarıda yaptı."

Ay cok fena olmus cidden dikkat et mikrop kapma da aman

sebamed bence tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir.

Sebamed iyidir bubchen sampuani iyiydi digerleri blmiyorum

ben yokum diye mi bugun burası çok hareketsiz

once saglik ocagna gttim sevk almaya kizanimin pitpitlarini dinledim bahaneyle tansiyonum ilk defa baya dusuk cikti buyuk olan 8 dedi sasirdim simdi de buyuk.kuxumu bekliyom okul onunde cuma toreni var swrvisler vb cikmamis ilkokul kisminin onlar dagilmadsn cikmiyo tifillar arabada oturuyom
bos bos

Ya olsun takma evet attğın dolabı bnde çok beğenmiştiim ama 1 buçukta çok gerckten bende daha düz bişy alcm eminim gelen dolapta güzeldiir at fotosunuda göreliim eminim oda guzldiir

Sağol canım benim inşallah iyi geçer şemsiye ve kapşonlu pardesü getiriden inşallah.

yemek yaptım ama bende bittim. eşim sevmiyor diye bir çeşit daha yapmak zorunda kaldım. ama artık gerçekten bel ve sırt ağrısı çekmeye başladım fazla ayakta durunca. mutfağı falan toparla derken arkşam oldu yine. şimdi oturma odasını süpürücem ama ben hep yatsam ya :)

Kızlar bana dua ediceksiniz di mi? Heyecan yapmıyım bebişim herşeyden daha önemli diyorum ama sınav yaklaştıkça heyecanım başladı sanırım Sınav Pazartesi saat 10:00 dA olucak.Inşallah iyi geçer

inşallah istediğin gibi geçer canım. iyi bir not alırsın inşallah. ama kendine stres yapma hakkında hayırlısı olsun bol bol dua et benimde dualarım seninle

AKTİF ANNE. bizde öyle olacak mıyız acaba bebek olunca. keşke bende araba kullanmayı bılseydım hayatım cok daha kolay olurdu.

Kızlar bana dua ediceksiniz di mi? Heyecan yapmıyım bebişim herşeyden daha önemli diyorum ama sınav yaklaştıkça heyecanım başladı sanırım Sınav Pazartesi saat 10:00 dA olucak.Inşallah iyi geçer
sorular hep bildiğin yerden çıkar inşallah :) hem sınavın iyi geçsin hem istanbulda iyi vakit geçir litchi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…