sebamed bence tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir.Kızlar birşey soracağım netten alıcam bebek bakım setini
1. Sizce sebamed mi bübchen mi?
2.takımın içindekiler bunlar fiyatı sizce nasıl?
kızlar diğer resimde dün akşam tevafuk nette gördüm çok komik geldi :)
yok canım nerdee k.valide dün gece yarın gidelim dedi kocabey olmaz ne işin var erken dedi. yarın dersim var götüremem hem ben dedi sende gidemezsin çocukla valizle dedi. TAbi beni düşünen yok o günboyu okulda evi temizleyen kafayı yiyen benim nede olsa hazır eşek var evde ayaklarımı uzatıp koltukta uzanmayalı 8-9 gün oldu hep normal oturmaktn oğlum onlar geldi geleli cidden farketti yani aşağılarda kasıklarıma baskı yapıyor geceleri yatamıyorum sol kasığıma batıyor kısa sürüyor ama batıyor bayadır. Önceden olmazdı ağrım sızım batma fln gece artık sağa dön sola dön sabahı zor ediyorum uyuyamıyorum. Yarında benim dayımla yengem gelecek bize ben çağırdım kndi akrabalarımdan birilerini görürsem moralim düzelir bir enerji bi sevinç bişi gelir die belki. O yüzden kocabey gündüz okulda götüremez annesini karşıya teyzesine el mahkum pazara kadar devam bnm mesai
En çok kızdığım ne biliyormusunz kızlar çocuk k.validenin lafını dinlemiyor die herşeye ellemesin dağıtmasın die yenge kızar yapma etme dedi çocuğu bana karşı biledi resmen geliyor durup dururken bana vuruyor git diyor. Birde vururken çocuk bana yengeye vurma karnında bebek var dediler şimdi gelip özellikle karnıma vuruyor.
eşimde hiç sevmez bişey değişmeyi, ama kafama takılıyor napim olmazsa bi değişirim ya, gerçi aldığımda cam biberon kötü bişey değilde
ben yokum diye mi bugun burası çok hareketsiz
H.SONU zaten kimse olmuyor merak etme. sende olmayacaksın kımsecıkler kalmaz daha.Bir süre daha hareketsiz olsa en azından Pazartesi'ye kadarben de sınava çalışayım diyorum aklım burda sayfalar çok olursa okuyamazsam diye ödevlerimizi yapalım di mi :)
erken degıl tamamen bunyeyle alakalı..ılk kızımda 7 aylıkken gelmeye baslamıstıbende..sutumde bayabaya coktu..ınsaallah senınde oyle olur..hayalındekını versın MEVLAM.Erken degilmi ama buna sevindim insallah sut cok olur oglusum doya doya emer..ben zor hamile kaldim tup bebek yontemi ile o yuzden hep hayalim emzirmekti insallah sütüm bol olur emzirebilirim
0-6 ay ucu olanı alacaksın canım..o uclarda ayrıca satılıyor..gogus kalkanı ve dıger soyledıgınle alakalı bır fıkrımyok hıckullanmadım.Yeni doğanlar için olan biberon hangisi ben acami olunca ayırt edemiyorum da :) ,bide gögüs ucu koruyucusu gögüs kalkanı aynı şeyler mi?
benım delı adam da apartmanı komple tullerle suslemenın hayalını kuruyor..ısın garıbı ılk cocugumuzda yapmadıgı dusunmedıgı seylerı dusunuyor..tuhaf..erkek olacagı ıcınmı acabaCnm ev suslencek hediyelikler hazirlancak eglence maksat yani
ben NUK marka aldım.bıberonuda emzıgıde..15 bıberon 5 6 tl de emzık..hatırlamıyorum ki , e bebekten aldıydık ama herkes pahalı markaları öneriyor biz de 15 e aldık pahalıya almadık o yüzden kararsız kaldım gidip değiştirsem mi acaba
boyle seyler guzel begenmemek mukun degıl ama bana gore degılbelki içine de normal market poşeti koyarım kokmasın die. çok tatlı geliyor gözüme böyle torbalı :) belki şimdilik heves ediyorum, tecrübeli anneler hayatta yapamazsın üşenirsin diyebilirler bana :)
Bir süre daha hareketsiz olsa en azından Pazartesi'ye kadarben de sınava çalışayım diyorum aklım burda sayfalar çok olursa okuyamazsam diye ödevlerimizi yapalım di mi :)
istanbula bahar gelmiş canımHmm o zaman çok kalın şeylere gerek yok. Ankara artık soğudu sabahları buz bile oluyor.
kızlar dün gök yarıldı sanki öle bi yağmur yağdı ki inanamazsınız bütün logarlar giderler patlamış insanların evine pis su doldu lağım suları ve bomba haber o suyun içine dizime kadar girmek zorunda kaldım leş gibi oldum eve gider gitmez yarım şişe duş jelini bacaklarıma boşalttım o kadar kötü kokuyodu pantolon ayakkabı çorap hepsini çöpe attım ki hamile pantolonuydu bugün izin alarak eşortmanla işe geldim rezillik o soğuk suyun üstüne bugün bacaklarım ağrıyor inşalah hasta falan olmam
sebamed bence tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir.
ben yokum diye mi bugun burası çok hareketsiz
Ya olsun takma evet attğın dolabı bnde çok beğenmiştiim ama 1 buçukta çok gerckten bende daha düz bişy alcm eminim gelen dolapta güzeldiir at fotosunuda göreliim eminim oda guzldiirdolabım geldi akşam
hiçde size gösterdiğim model yapılmamış
3 kapılı düz beyaz bi dolap yapılmış içide istediğim gibi değil
görünce şok oldum
ben bu modeli istemedimki dedim eşime
benim beğendiğim modele 1500 lira istemiş o kadar paramız yok bunu 500 liraya yaptırdım dedi
çok üzüldüm
üzüldüğüm konu o modeli yaptıramamak değil sonuçta daha ince iğne almadık tabiki masraf olsun istemem ama bana neden söylemedi o model olmayacak diye söyleseydi ben yine kabul eder en azından iç dzaynını ve kapaklara birkaç ekleme yaptırırdım
çok heves etmiştim o dolap olacak diye
akşam yedim bitirdim eşimi
madem onu yaptıramıyoruz insan bi haber verir içini bari istediğim gibi yaptırırdık dedim
bütün keyfim kaçtı
sabah bile gergin uyandım adam A dese bağırdım tersledim
hala sinirim geçmedi
halbuki ne kadar heyecanlıydım kaç gündür dolap gelecek diye
65 im su an , 9 kilo almisim çokmusaz diye mı taktılar cok dıye mı? kac kilocuksun. ben 96 dan sonra bıraktım tartılmayı.
Sen pazar istanbula gelecektin dı mı sınav için. Fırtına uyarısı var istanbulda p.tesi akşama kadar. Şemsiye, yağmurluk falan tedbirli gel şekerim :) Allah yardımcın olsun sınavında inşallah :)
"Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da bu akşam 18:00'de başlayıp Pazartesi akşamına kadar devam edecek kuvvetli fırtına için uyarıda yaptı."
Kızlar bana dua ediceksiniz di mi? Heyecan yapmıyım bebişim herşeyden daha önemli diyorum ama sınav yaklaştıkça heyecanım başladı sanırımSınav Pazartesi saat 10:00 dA olucak. Inşallah iyi geçer
AKTİF ANNE. bizde öyle olacak mıyız acaba bebek olunca. keşke bende araba kullanmayı bılseydım hayatım cok daha kolay olurdu.Ay cok fena olmus cidden dikkat et mikrop kapma da aman
Sebamed iyidir bubchen sampuani iyiydi digerleri blmiyorum
once saglik ocagna gttim sevk almaya kizanimin pitpitlarini dinledim bahaneyle tansiyonum ilk defa baya dusuk cikti buyuk olan 8 dedi sasirdim simdi de buyuk.kuxumu bekliyom okul onunde cuma toreni var swrvisler vb cikmamis ilkokul kisminin onlar dagilmadsn cikmiyo tifillar arabada oturuyom
bos bos
65 benım normal kilom o zamanda dal gibiydim valla.65 im su an , 9 kilo almisim çokmus
sorular hep bildiğin yerden çıkar inşallah :) hem sınavın iyi geçsin hem istanbulda iyi vakit geçir litchiKızlar bana dua ediceksiniz di mi? Heyecan yapmıyım bebişim herşeyden daha önemli diyorum ama sınav yaklaştıkça heyecanım başladı sanırımSınav Pazartesi saat 10:00 dA olucak. Inşallah iyi geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?