2015 Şubat Anneleri

Yoo boyum 1,62 kısacık ama 65 kiloda zayıf ya da normal oluyorum.kilo alınca göbeğim çıkmıyor bacaklarım kalınlaşıyor.kemik ağırlığım fazla sanırım. İşte şimdi 90 küsürüm kimse inanmıyor.

Ayni beni anlatiyorsun canim :)

ne alıonuz ne alıonuz banada söyleyin merak ettim

bebek mevlütleri için yasini şerif yapılmış özel olarak onun resmini bulup paylaşmıştı ysmn ondan fiyat rica ettikte onu diyorlar çok kişi sordu :)[/QUOTE]
hımmm ne güzel bizimkiler halleder onu annem gil teyzem kendine özel bastırmıştı öyle bişey

Keşke böyle ünlenmeseydik.
Ben burdakiler gibi 3-5 kilo alsam varya uçan kuşa duyurur hava atardım kilo almadım diye. Kilodan dolayı şimdiye kadar Allaha Şükür bir sorunum olmadı ama umarım son 3 ayda çok zorlanmam.

Aynen Canım Burda Belliki Yaptırmak İsteyen Çok Bende Dahil Makull Fiyat Çıkarırsa Pek Bi Seviniris [/QUOTE]
Tamam canım haber vericem. Bende biraz askı uygalayım eşim üstünde:) ama benim çok hoşuma gitti:)

babyler sağlıklı olsun kuzu yeterki inan ben hiç takılmıyorum veririm geri ne olacak ama evet şu sıkıntı olabilir son ay hareket edemeyebiliriz benim şimdiden bel ve sırt iptal durumda. ama şu 1 haftadır kilomda hiç değişme olmadı açıkçası biraz panikledim niye almadım kilo diye eşime falan karnım büyüyor değil mi diye soruyorum kilo almam yavaşlayınca korktum D: doğuma 85 ile girsem bana yeter çünkü şuanda 76 yım 85 en üst sınır olarak belirledim birde son ay elin ayağın iyice şişiyormuş.hayırlısı hakkımızda artık az kaldı yakında görücez

boyunuz kaç kızlar merak ettim bnm 161 58 kilyum şuan 52 ile hamile kaldım

eşin diyemezsede sen söylersin çocugu getirme diye
çok haklısın bu defa senin yaptıgın hizmeti temizliği annen yapmış olacak dogum sonrası ki bu hiç hoş olmaz

Ben de 85i sınır belirledim bakalım. Şu an 78 im. 100lük şeker testine kadar dikkat et dedi Dr um. Zaten şeker yemiyorum. Beyaz ekmekten de uzak durayım biraz.

eşin diyemezsede sen söylersin çocugu getirme diye
çok haklısın bu defa senin yaptıgın hizmeti temizliği annen yapmış olacak dogum sonrası ki bu hiç hoş olmaz

Biraz önce yere bişey döküldü silmek için eğildim zor sildim. Inzar bir de hergün yapıyor dedim kendi kendime. Canım Allah yardımcısı olsun.

Iste o bnim. Ilkte kilom azdi ondandir diye dusundum ama zayif baslayio hizli almistim. Kilom belli olmuyordu millet kilo almamissin diyordu. Simdi hem kilom belli hem erkenden agirlastim.ikinci hamilelik diye oluyor ozaman. Benim arasi da yakin

ben 7-8 kilo aldm ama suan 79 kiloyum. Kilolu basladigim icin sze yakin hissediyorum kendimi. Bu defa toplamda az kilo alarak dedigin gibi 85 le bitirsem diyorum ama bakalim ne getircek ilerleyen zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…