2015 Şubat Anneleri

Hele sukur haftasonuna kavustuk. Ev is cocuk hamilelik dongusunde ezildigimi hissediyorum bu aralar. Eve temizlikci geliyor yemegi ypabildigim kadar yapiyorum kenimi zorlamiyorum ama 5 dk yurusem dinlenmem gerkiyor, oglumu kucaklayamiyorum, surekli ani kurtarma pesinde yasiyorum. Kafa olarak da bunaldim. Soyle bir tatil olsa ne guzel olurdu. Degisiklige ihtiyacim var. Alisveris yapayim diyorum hamile ve cocuklu olarak alisveris de zor yorulup geliyorum. Cok mu sikayet ettim. Bi memnuniyetsizlik var ustumde. Aslinda mutluyum. Hep hamilelikten di mi bu haller

boyunuz kaç kızlar merak ettim bnm 161 58 kilyum şuan 52 ile hamile kaldım
Aynı boyumuz. Ya Allah aşkına ben sizé ne desem bilemedim
.yemiyor musunuz? Aç mı yaşıyorsunuz? Başka dünyadan mı geldiniz. Verem olacağım arkadaş.herkes mi çıtı pıtı. Hiç mi şişman insan kalmadı.

Cnm ben zayif hamile kaldım suanda 16 kilo almisim

Kızlar bana dua ediceksiniz di mi? Heyecan yapmıyım bebişim herşeyden daha önemli diyorum ama sınav yaklaştıkça heyecanım başladı sanırım Sınav Pazartesi saat 10:00 dA olucak.Inşallah iyi geçer
canım Allah yardım etsin inşAllah sınavın iyi geçer

Arkadaşım bugün eşim söyledi çok sevgili eltim 8. Ayında 6 kilo almış ben şu anda bile 8 kilo almışım ama umrumda mı hiç değil çocuğum sağlıklı olsun gelişsin yeter hepimixin bebişlerimiz sağlıklı olsun iyi olsun kilolalar hava vız

yok kız ne çıtı pıtısı o biraz genetik herhal cnm ya çalışıyor msn birde bn işten eve gelince afedersin it gibi koşturuyorum ondandır ama belimin ağrısından da iki gün doğrulamıyorum

Hamilelikten bir de hava değişimi de etkiliyor. Kışa yaklaşıyoruz hem soğuk hem kasvetli hava var.

Çok fark yok aranızda sende az almışsın. Bizde artık 7 aylık sayılırız.

yok kız ne çıtı pıtısı o biraz genetik herhal cnm ya çalışıyor msn birde bn işten eve gelince afedersin it gibi koşturuyorum ondandır ama belimin ağrısından da iki gün doğrulamıyorum
Doğru diyorsunuz akşam gelip iş güç uğraşan kişiler zayıf kalıyor. Ben gelip sırt üstü yatıyorum.artık kızım olunca ona koştururumda zayıflarım

Kızlar bana dua ediceksiniz di mi? Heyecan yapmıyım bebişim herşeyden daha önemli diyorum ama sınav yaklaştıkça heyecanım başladı sanırım Sınav Pazartesi saat 10:00 dA olucak.Inşallah iyi geçer

etmez miyiz kuzum bol sans rabbim yardimcin olsun

AKTİF ANNE. bizde öyle olacak mıyız acaba bebek olunca. keşke bende araba kullanmayı bılseydım hayatım cok daha kolay olurdu.

ote bile gecersin canim senin kendi isin de yogun zaten bisekilde zamnla yarsmaya alisiyorsun. Arac kullnmayii kafana koy basarrsn cocukla buyuk ihtiyac oluyor cidden en suremez dedgm tipler bile usta sofor oldu otomatk vtesle zor degil canim

Kizlar besigimiz geldi sonunda ama daha kurulmadi kurulunca boyle olucak

gule gule kullanin ben de bunlari begeniuorum sormasi ayip kaca aldin nerden aldin?

yani basklarna kiyasla gobusum oyle cok buyuk dehil ama ilk gebelge kiyasla buyuyor ilkinde bu jadar bile yoktu o yuzden hosuma gidiyor fakat bunda agirlasma nedr anliyorum agrilar yorgunluklar vesaire zorluyo artik

Katliyorum aynen ben de cok yorgun hissediyorm.kizimla ilglnmye gucum yok hatta bu aralae hep uyumak istiyorum

Kıızlarr bi okudumm bunalıma soktunuz benii bende bi sorun mu var yada bebekte hamilelik öncesii su içsem yarayaan been hamileliğin başınds iki kılo verip 64 e düştüüm 6 ayy btti daha 2,300 grm aldıım dktora gtmemede daha on gün vaar meraak edıyorum gelişmiyomu yoksa her gören hiç kılo almamşsın dıyo

167 boyum su an 74.5 kiloyum 69la basladim almiom oh derken bu bır ayda uc kg aldım. Ill gebeligimn tamamini 6 kg ile btrmstim bu sefer ayni talih vurmayacak galiba

Ya kg almiyom diye niye takiyosunuz ki duzenli muayene olmuyor musunuz sonucta bebekler aliyorsa sorun yok bizim kg almamizz degilki onlari buyuten duzenli faydali seyler yiyorsak kg almyalm varsın evham yapmayn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…