Aynı boyumuz. Ya Allah aşkına ben sizé ne desem bilemedimboyunuz kaç kızlar merak ettim bnm 161 58 kilyum şuan 52 ile hamile kaldım
Cnm ben zayif hamile kaldım suanda 16 kilo almisimAynı boyumuz. Ya Allah aşkına ben sizé ne desem bilemedim
.yemiyor musunuz? Aç mı yaşıyorsunuz? Başka dünyadan mı geldiniz. Verem olacağım arkadaş.herkes mi çıtı pıtı. Hiç mi şişman insan kalmadı.
boyunuz kaç kızlar merak ettim bnm 161 58 kilyum şuan 52 ile hamile kaldım
canım Allah yardım etsin inşAllah sınavın iyi geçerKızlar bana dua ediceksiniz di mi? Heyecan yapmıyım bebişim herşeyden daha önemli diyorum ama sınav yaklaştıkça heyecanım başladı sanırımSınav Pazartesi saat 10:00 dA olucak. Inşallah iyi geçer
Arkadaşım bugün eşim söyledi çok sevgili eltim 8. Ayında 6 kilo almış ben şu anda bile 8 kilo almışım ama umrumda mı hiç değil çocuğum sağlıklı olsun gelişsin yeter hepimixin bebişlerimiz sağlıklı olsun iyi olsun kilolalar hava vızAynı boyumuz. Ya Allah aşkına ben sizé ne desem bilemedim
.yemiyor musunuz? Aç mı yaşıyorsunuz? Başka dünyadan mı geldiniz. Verem olacağım arkadaş.herkes mi çıtı pıtı. Hiç mi şişman insan kalmadı.
Aynı boyumuz. Ya Allah aşkına ben sizé ne desem bilemedim
ne alıonuz ne alıonuz banada söyleyin merak ettimAynen Canım Burda Belliki Yaptırmak İsteyen Çok Bende DahilMakull Fiyat Çıkarırsa Pek Bi Seviniris
Litchi sinavin guzel gecer ins. Bebeginin sansina.
Benim 169 boyum 59 la hamile kaldım şimdi 65 kiloyum diye bunalıma giriyordum bu ne hız bu ayda diye. Artık girmiycem :)175 boyum 58 ile hamile kaldım,şuan da 76 kiloyum
Hele sukur haftasonuna kavustuk. Ev is cocuk hamilelik dongusunde ezildigimi hissediyorum bu aralar. Eve temizlikci geliyor yemegi ypabildigim kadar yapiyorum kenimi zorlamiyorum ama 5 dk yurusem dinlenmem gerkiyor, oglumu kucaklayamiyorum, surekli ani kurtarma pesinde yasiyorum. Kafa olarak da bunaldim. Soyle bir tatil olsa ne guzel olurdu. Degisiklige ihtiyacim var. Alisveris yapayim diyorum hamile ve cocuklu olarak alisveris de zor yorulup geliyorum. Cok mu sikayet ettim. Bi memnuniyetsizlik var ustumde. Aslinda mutluyum. Hep hamilelikten di mi bu haller
canım Allah yardım etsin inşAllah sınavın iyi geçer
Çok fark yok aranızda sende az almışsın. Bizde artık 7 aylık sayılırız.Arkadaşım bugün eşim söyledi çok sevgili eltim 8. Ayında 6 kilo almış ben şu anda bile 8 kilo almışım ama umrumda mı hiç değil çocuğum sağlıklı olsun gelişsin yeter hepimixin bebişlerimiz sağlıklı olsun iyi olsun kilolalar hava vız
Doğru diyorsunuz akşam gelip iş güç uğraşan kişiler zayıf kalıyor. Ben gelip sırt üstü yatıyorum.artık kızım olunca ona koştururumda zayıflarımyok kız ne çıtı pıtısı o biraz genetik herhal cnm ya çalışıyor msn birde bn işten eve gelince afedersin it gibi koşturuyorum ondandır ama belimin ağrısından da iki gün doğrulamıyorum
Kızlar bana dua ediceksiniz di mi? Heyecan yapmıyım bebişim herşeyden daha önemli diyorum ama sınav yaklaştıkça heyecanım başladı sanırımSınav Pazartesi saat 10:00 dA olucak. Inşallah iyi geçer
AKTİF ANNE. bizde öyle olacak mıyız acaba bebek olunca. keşke bende araba kullanmayı bılseydım hayatım cok daha kolay olurdu.
Kizlar besigimiz geldi sonunda ama daha kurulmadi kurulunca boyle olucak
merhaba kızlar,
benım 2.bebeğim ve bu bebekte karnım acayip buyudu... sankı 7.aylığım .2 bebeklerde karınlar daha cabuk buyur dıyorlar varmı benım gıbı hisseden... oysa ılk bebeğimde çok rahattım kuş gıbı ucuyordum resmen...şimdi bıde heryerım agrıyor özellıkle bacaklarım yurumeye başlayınca bıraz topallayıp ancak düzeliyorum
Hele sukur haftasonuna kavustuk. Ev is cocuk hamilelik dongusunde ezildigimi hissediyorum bu aralar. Eve temizlikci geliyor yemegi ypabildigim kadar yapiyorum kenimi zorlamiyorum ama 5 dk yurusem dinlenmem gerkiyor, oglumu kucaklayamiyorum, surekli ani kurtarma pesinde yasiyorum. Kafa olarak da bunaldim. Soyle bir tatil olsa ne guzel olurdu. Degisiklige ihtiyacim var. Alisveris yapayim diyorum hamile ve cocuklu olarak alisveris de zor yorulup geliyorum. Cok mu sikayet ettim. Bi memnuniyetsizlik var ustumde. Aslinda mutluyum. Hep hamilelikten di mi bu haller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?