2015 Şubat Anneleri

saglikla huzurla kullanirsiniz insallah

insallah ikinci tahlil iyi cikar canim

Buda Boydan Resmimiz

Maşaallah dünürüme göbeğiniede kendine de oo bnm oğlan şanslı annesi gibi güzel bir olursa yaşadık demektir
eslaa o aldım dediğin kiloları nerene aldın kız sadece sivri bir göbek var başka bişi yok maşaallah

Aksuaksu maşaAllah sanada canım ikizlerin sana güzel bir göbiş vermiş çok tatlı yaa orda iki cimcime var şimdi ne güzel

iyi günler iyi pazarlar annişler k.valide bugün gitti bacısına eşim götürdü onu kahvaltıdan sonra.

Ayaklarımı uzattım koltuğa ohh keyfi yapacaktım güya ama dün ağırlaşan bir grip mi nedir bilmiyorum boğazım tıkalı yanıyor burnum tıkalı yanıyor gözlerim ağırlaştı yaşarıyor başım ağrıyor sanırım feci hasta oluyorum ben Her yanım ağrıyor dövülmüş gibiyim. 30 unda k.doğuma devlet hast. gidicem şeker yüklemesi için.

mrb kızlar ben her gün yasın okumaya çalışıyorum siz özel bir tespih duası biliyor musunuz ??? hamilelikte okunması geriken ben internetden bakıyorum evdeki dua kitabımda bırşey yazmıyor yane bilen varsa paylaşın bana ltf

Hahahahah Saol tatlım benim ama bana benzemesin babasına benzesin kumral maviş gözlü olsun İnş. :)

Özel bi dua yok cnm ben bol bol elimi karnıma gezdirip salavat çekiyorum. Bizim Minnak Bile Hissediyo Oynuyo

Oooo maşallah canım çok güzel inşallah ilerde bende bi kız istiyorum kız istiyorum derken hep istiyorum ama mevlam böyle Layık görmüş, sağlıklı, akıllı olsunlarda hiç farketmez dimi eltimin oğlu 7-8 var çokkkk beter çocuk aman ona çekmesin yoksa baş edemeyiz

Rabbimin her yarattığı ayrı bi mucize evet şükür alıştı, parka veya markete gidince yabancı arkadaşlarını görünce merabalaşıyorlar daha bi şahane oldu

Selam bu arada herkese, bugun öğrendim komşum 3. Ye hamileymiş hemen hemen yaşlarımız aynı :) iki kızı var, burda bi doğum furyası başladı darısı iki olmayan tanıdık var başına inşallah

Ay ne güzel ya önce ben sonra Eltim ve arkadaşımız oğlumun zamanında da önce ben doğurdum sonra 3-4 arkadaş birden

Canım, ben ya musavvir çekiyorum salavat çekiyorum her gün olmamada mutlaka ya, Yasin'i Şerif-i kendim okurum yada Youtube'dan dinliyorum kulaklıkla bebişede dinletiyorum :) Yusuf Suresi, falanda dinliyorum.

Maşallah canım, banada öyle diyorlar son 1.5 haftadır dikkat edemedim çünkü mantı köfte yapıyoruz, komşulara bana doğuma oturduğum yerde ne geldiyse yedim dikkat edemedim puf

Tövbe 3 kilo için mi yeme diyor ??? Canım etki edebilir mi eder herhalde, bende akşam 7'de kestim onun için yarın alacam bakalım ne çıkacak ?

ahh ahhh sanada geçmiş olsun,çok fena ya.. Kış hamilesi olmanın en zor yanlarından biri bu sanırım,kendimizi koruyup kollasakta etrafta muhakkak hasta birileri oluyor. Ve mutlu son

Sen inceciksin. Beni teselli ediyorsun bende kilo aldım diye.boyun uzun belli olmuyor hiç. Göbek güzelmiş ama benim göbek bile öyle sivri değil yaygın ve geniş.

esobacım inan boyumun avantajı birde zayıf hamile kalmamın yoksa 16 kilo az mı. 59 çıkarken tartıda şimdi 76 çıkıyorum. erkek bebeklerde herkes sivri olur göbek diyor ne kadar doğru bilmem. kızlarda da yayılırmış. benim öne doğru gidiyor.

ben kızlarda sivrilir erkeklerde göbek yayılır diye biliyorum
bence yapı meselese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…