http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kyaji-yarismasi-oylamasi-gece-makyaji.764939/
oylarınızı bekliyoruz
oylarınızı bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla alışveriş konusu benimde aklımda. dışarı çıkmaya çok vaktim olmuyor. netten de anlamıyorum kalitesini ebatını vs. böle diye diye son aylara kalcam sanırım. birkaç parça kıyafet ve park yatağı dışında birşeyi yok
cuma günü kontrolümüz vardı. herşey yolunda şükür. yarım kilo olmuş bile paşam benim
doğumu nasıl düşündüğümü sordu. pat die normal çıktı ağzımdan. inş kolay normal doğum nasip olur.![]()
ben şimdiye kadar idil baby, chicco, h&m, aziz bebeden ürünler aldım hepsinin de kalitesini beğendim, netten bunların kampanyasını bulursan alabilirsin bence :)
Canım kendi fikrimi söyleyim. Bebek bazada yatamaz bence. Hem senin yanında olmalı ilk zamanlar hemde beşik kadar pratik bişey yok. Kızım doğmadan önce atıp tutuyordum, yok ben sallamıycam, yok ben emziğe alıştırmıycam vs.. Hepsinide yaptım:) o sallanan beşiklere öyle bir ihtiyaç duyuyorsunki. Ben en fazla 5 ay kullanabileceği ufak bi sallama beşik almıştım, hemde 100 tl ye. Çünkü odasınıda yaptırmıştık. 4. Ayda odasına geöirdim zaten.benim bi tane bazam var çocuk odasına koymuştuk taşındığımızda bekarevinden kalma ama sağlam bişey kv dem diyorki onda da yatırabilirsiniz evinizi aldığınızda oda yapın şimdi almayın diyor ne biliyim kararsızlık diz boyu , bizde 2 yıl içinde falan alırız bi ev sanıyorum
Canım kendi fikrimi söyleyim. Bebek bazada yatamaz bence. Hem senin yanında olmalı ilk zamanlar hemde beşik kadar pratik bişey yok. Kızım doğmadan önce atıp tutuyordum, yok ben sallamıycam, yok ben emziğe alıştırmıycam vs.. Hepsinide yaptım:) o sallanan beşiklere öyle bir ihtiyaç duyuyorsunki. Ben en fazla 5 ay kullanabileceği ufak bi sallama beşik almıştım, hemde 100 tl ye. Çünkü odasınıda yaptırmıştık. 4. Ayda odasına geöirdim zaten.
Bu arada bebek kıyafetleri konusunda bir bilgi paylaşıcam.
Bebek kıyafetleri üretiminde kumaşına en çok dikkat eden marka C&A mağazasıymış. Ne zara, ne h&m ne vs..
Ama C&A birsürü rapor filan istiyormuş çok dikkat ediyormuş bu konuya. Bunuda eltimin yengesi bu firmalara kumaş veren biryerde çalışıyor o söyledi.
bunu marangoz yapabilir :)[/QUOTE Bu besiklerden ikea da var diye hatirliyorum. Hatta iki sekilde de kullaniliyordu. İnternetten bak istersen goremezsen, ben persembe gidicem bakarim fiyatina.
ikea da sade düz yataklar var onlar uygun geldı bana.kızlar fikir almak istiyorum sizden ,
kızımın mobilyaları bu hafta gelecek fakat kışın ben soğuk odada yatıramıyacağım için portatik bir beşik istiyorum hem ucuz yolu bişey olmalı oyun parkı hariç uyguna alabileceğim bişeyler varmı bilgisi olan yazarsa sevinirim
nesi varmış 9 kilonun öp başına koy. 9 da kalan aylarda alırsın 18 işte en fazla.kızlar sağlık ocağına gittim 2. tetanoz aşımı yaptırdım gitmişken tartılayım dedim birde ne göreyim 9 kilo almışım yaaaaa
![]()
ne bilim hemşire çok dedi bakalım dr'um ne diyecek kontroldenesi varmış 9 kilonun öp başına koy. 9 da kalan aylarda alırsın 18 işte en fazla.
normal değil mi?
hayırlısı olsun canım üzülme napcan hep öleler kendi standartını belirliyolar nedense bidahakine inşallahSınav bitti canlarım. Beş kişi olmadık sorular sordular hepsine cevap bir buçuk saat falan sürdü sonunda birdaha gir dediler. Kendi standartlarına göre sormuşlar aslında ben biliyormuşum ama kendi istedikleri cevapları vermem gerekiyormuş. Falan filan. Bir de sanırım bebişi anlamadılar şişko sandılar. Ben de söylemedim. Allah büyük vardır inşallah bunda da hayır ( iki saat ağladım bu arada) Sınava tekrar başvuru yapmam gerekiyor bu aralar başvuru zamanı. Şimdi başvursam sınav zamanı Şubat'a denk gelicek. Eşim sınava gelemezsin diyor. Diğer başvuru zamanı Şubat'ta ve o zaman başvursam sınav zamanı Ekim'e gelicek. Tam bir yıl olucak. Ne yapsam bilemedim.
hakkında hayırlısı olsun inşallah. ben de merak ediyodum seni.Sınav bitti canlarım. Beş kişi olmadık sorular sordular hepsine cevap bir buçuk saat falan sürdü sonunda birdaha gir dediler. Kendi standartlarına göre sormuşlar aslında ben biliyormuşum ama kendi istedikleri cevapları vermem gerekiyormuş. Falan filan. Bir de sanırım bebişi anlamadılar şişko sandılar. Ben de söylemedim. Allah büyük vardır inşallah bunda da hayır ( iki saat ağladım bu arada) Sınava tekrar başvuru yapmam gerekiyor bu aralar başvuru zamanı. Şimdi başvursam sınav zamanı Şubat'a denk gelicek. Eşim sınava gelemezsin diyor. Diğer başvuru zamanı Şubat'ta ve o zaman başvursam sınav zamanı Ekim'e gelicek. Tam bir yıl olucak. Ne yapsam bilemedim.