2015 Şubat Anneleri

Ah canım benim, geçmiş olsun inşallah bu sefer çabuk ağlatırsın hastalığı. Az naneyle limon kaynatınca da iyi geliyormuş mideye.

Ülkemizde saygı iyice bitiyor desene. Ağırlaştıkça göbek çıktıkça bizim denge noktamız değişiyormuş. Hareketli araçlarda mutlaka oturmaya gayret etmeli. Allah korusun.

Sen daha iyi bilirsin.laktoz üstteki şeker değil mi? Bu sonunda Oz bulunanların hepsi şeker galiba hepsi yükseltiyordur şekeri ama sütünki masumdur bence.
Benim yüksek çıkmazsa kimsenin çıkmaz.

Evet canım sütteki laktoz. Ama ölçümü herşey etkileyebilir çünkü ne yersek insülin salgılanacaktır. En az sekiz saat ara vermek gerektiğini biliyorum. Oniki saate kadar ölçüm alınabiliyor.

Ah kiyamam canim disari cikma diyeceğim de ne mümkün. Bu kadar sik oluyorsa en azindan disaridayken maske takiver canim bi nebzede olsa korusun. Allah şifa versin cimcimene de sanada inşallah.

Kızlar Çok Sevdiğim Bir Arkadaşım 28-29 Haftalık Hamile Tam Net Bilmiyorum Hastaneye Kaldırmışlar Suyu Azalmış Bide Kordondan Oksijende Azalma Varmış. Çok Üzgündü Bende Çok Üzüldüm. Allahım Herkesin Yavrusunu Korusun ve Zamanında Sağlıkla Doğmasını Nasip Etsin

Bana da mesaj geldi de hasta halimle gidemem hherhalde Yoksa aklmdaydi niyetliydim alisverse

Masallah kuzuna su riskli olcude az degilmis ya ona takilma smdi arttrablrsn suyunu insallah digum fyatlar uygunmus hngi hastane bu?
konya canim burasi ona o yuzden uygun gelmistr sna.
Sana da gecmis olsun cok. Ben de hala kusuyorum oksururken bazen

Gecmis olsn canim. Kontrol altinda tutulur ama bi sorun yasamazar ins

doktorlarda çok ıyı hemşirelerde . ebeler nerde bulunur bılmıyorum ama hemşireleri 500 kez odaya çağır hepsınde guleryuzlu bır sekılde geliyorlar. yönetımı cok ıyı anladığım kadarıyla.
Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım

Maddi açıdan şöyle sorun yok kayınpederimin tanıdığı varmış o araya girecek sanırım. Hayırlısıyla zamanı gelsede iyi bi yerde doğursak. Stres sardı beni şimdiden.

ben gıttım bir kez ama hastane çok ıyı annem orda ameliyat oldu. doktordan memnun kalmadım ondan devam etmedim.
benım doktorun adı fazile idi aslında ıyı bır doktor ama sevecen degıl dıye gıtmedım ben.
Genel olarak iyi yorumlar hep :) inşaAllah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza. Nasıl geçicek bu 2 ay bilmem

Benim kayınvalidede bebek çok hareketsiz göbeğin hiç oynamıyo dedi. Robalı bol elbiseler giyiyorum oynasada zor görür ki hiç dırmuyo genelde. Neyseki ben hissediyorum tepikleri yoksa direk acile giderdim kalbi atıyo mu diye.

Gözü karnındamıymış da oynamıyor diyor,te Allah'ım . Sen hisset yeter zaten boşver

Slm kizlar bir hafta oldu nerdeyse firsat buldukca okumaya calistim ama pek yazamadim gelen gidenim misafirim cok oldu bu hafta temizlik yemek cay is guc cocuk derken aksam kendimi yataga zor atiyodum masallah guzel anneler ve gobuslerinize hepiniz cok guzel ve gibuslerinizde bi okdr tatli benimde yarin aylik kontrolum ve seker yuklemem var 1 aybsonra kizcemi gormenin heyecani icindeyim hepimiz guzel haberlerle doberiz insallah

Dışarıdan nası belli olacakmış ki bu ayda :) moral bozma denemeleri vol.1

S serefraz85 canim cok gecmis olsun bi hastaneye falan gitsen bi serum falan daha cabuk toparlanirsin yada kullanabilecegin dusuk dozda bi ilac yoksa cok uzun suruyo bole kolay atlatilmiyo

S serefraz85 canim cok gecmis olsun bi hastaneye falan gitsen bi serum falan daha cabuk toparlanirsin yada kullanabilecegin dusuk dozda bi ilac yoksa cok uzun suruyo bole kolay atlatilmiyo

bende çok kötü gribim bugün doktora gittim ne yazıkki hiç birşey veremicem dedi . Eşim ısrarla serum bağlayın beslenemiyor doğru düzgün dedi. O da en az 4-5 gün istirahat et,başka yolu dedi..

bende çok kötü gribim bugün doktora gittim ne yazıkki hiç birşey veremicem dedi . Eşim ısrarla serum bağlayın beslenemiyor doğru düzgün dedi. O da en az 4-5 gün istirahat et,başka yolu dedi..
Dogrudur canim benim 3 hafta surdu iyilesmem hic ilac vermedi ama dinlensende iste gecmiyo hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…