Üzülme canım en azından atlattın,sürekli aklını meşgul etmeyecek,hayırlısı olsun ...
canım aklimdan geciyordün suan acaba ne yaptı ki diye bi baktım yazmışsın buraya..hayırlısı olsun canını sikma hiç.. Bi dahakine olur inşallah ..en azından stresinden kurtuldun
hayırlı olsun canım. demekki böylesi hayırlı imiş. ama bana kalsa seneye gir derim hem bebeğin büyümüş olucak hemde rahat rahat hazırlanıcaksın.
Başta hatırlayamadım oteli de şimdi anımsadım yeni açıldı orası sanırım.
Sınava girmek için en güzel üni.istanbul Üniversitesi. Bende 10 kez marmarada girişimdir hiç sevemedim.
Birazda şans işi sınav işleri.
Ya nasıl anlamıyorlar hamile olduğunuzu benim resmen karnım burnumda. Gerçi görenler normal diyor ama kiloda olunca daha büyük duruyor.
Yukarda resmi olan arkadaşı da ben dışarda görsem hamile demem mesela.
Anlamıyorlar işte sinir oluyorum artık. Bugun adama resmen hayır dedim nazik insan ben :) otelde de giriş yaparken resepsiyondaki çocuk özellikle spor salonunu bana önerdi. Benim göğüsler biraz fazla büyüdü 75 ten 90a cıktı. Bir de yüzüm toparlak o yüzden sanki göbekli biri sanıyorlar. Bir de dar giymiyorum göğüsler göbek aynı hizzada kalıyor. Yürüyüşüm bence badi badi ama ondan da anlamıyorlar. Gecen bebek arabamı bir hatun da benden yol istedi. Çekileyim de o geçsin yok yani. Anlasa çekilirdi diyorum yaşamış biri olarak.
Yarın şeker için test yapacaklar ben çikolata yedim.
Hani şeker yüksek çıkar diye 3-5 gün dikkat ettim diyorsunuz da ben onu anlayamadım.
Öyle yapınca yanıltmak olmuyor mu?
Ya şeker varsa ve dikkat ettik diye çıkmadıysa diye bir şey geliyor aklıma.
Kızlar english homede bebek ürünleri cuma gününe kadar %50 indirime girmiş,çok güzel nevresimler faln 25-30 tl arası,haberiniz olsun :)
Dr a gittik bugun. Gelisimi iyiydi ama suyu daha iyi olabilirdi dedi dr. Ilk hamileligmde de hep aynisi soyleniyordu. Bobrekleri mesanesi normal sen bol su ic dedi dr. Bakalim diger kontrole duzelir ins. Bebegim iyi diye gittim ya ufak da olsa bir sorun cikti.
Maltofer in cignenen tabletinden yazdirdim ondan kullanmistim ben ama direk yutuyordum
Tahlil de verdim bakalim kanim nasil cikacak
Dogum fiyatini da ogrendim yatak vs dahil 950 normal, bin de sezeryanmis. Hastanedeki odalar hep tek kisilikmis. Oda suslemesi fln ne guzel olur aslinda
Evet benmki küçkmüş öyle dyolar bence btun hamişlerinki çok şekerSen benimkini gör,resim atamıyorum ama resmen iki katı,çok şeker senin ki :)
Yarın şeker için test yapacaklar ben çikolata yedim.
Hani şeker yüksek çıkar diye 3-5 gün dikkat ettim diyorsunuz da ben onu anlayamadım.
Öyle yapınca yanıltmak olmuyor mu?
Ya şeker varsa ve dikkat ettik diye çıkmadıysa diye bir şey geliyor aklıma.
Benim de gogusler oyle büyük olunca gobegi kamufle ediyor giysiden giysiler sarmiyor cunku gobusu. Öğrencilerin cogu anlmiyor sadece bol bol ne kadar kilo almis lafini duyuyorum arkadan
Anlasalarda kimse umursamıyor artık hele de istanbulda.Anlamıyorlar işte sinir oluyorum artık. Bugun adama resmen hayır dedim nazik insan ben :) otelde de giriş yaparken resepsiyondaki çocuk özellikle spor salonunu bana önerdi. Benim göğüsler biraz fazla büyüdü 75 ten 90a cıktı. Bir de yüzüm toparlak o yüzden sanki göbekli biri sanıyorlar. Bir de dar giymiyorum göğüsler göbek aynı hizzada kalıyor. Yürüyüşüm bence badi badi ama ondan da anlamıyorlar. Gecen bebek arabamı bir hatun da benden yol istedi. Çekileyim de o geçsin yok yani. Anlasa çekilirdi diyorum yaşamış biri olarak.
Birazda bal yedimBi cikolatadan bisey olmaz cok fazla sekerli yiyince ust uste o da yaniltici olbliyor iyisi mi orta karar takilmak ins guzel netcelerle donersn
Sen daha iyi bilirsin.laktoz üstteki şeker değil mi? Bu sonunda Oz bulunanların hepsi şeker galiba hepsi yükseltiyordur şekeri ama sütünki masumdur bence.Benim de yarın. Biraz önce süt içtim. Ilk ölçümde de süt içmiştim. Acaba süt de etkilemiş midir ki. Sekiz saat sonra şekerli suyu içmiştim bu sefer sabah dokuzda şekerli su içersem arada oniki saat olmuş olucak.
Biraz evvel cok şiddetli çıkarmak durumunda kaldim bi an gicik tutunca nefesim kesildi midem agzmdan cikcakti sanki oyle zorlandım ki bedenen su an sol kasigima bsy batiyor gibi sizliyor ins bebisime bi sıkıntı yaratmamsmdr hareket de yok pek canim sıkıldı iyice ya
Çok geçmiş olsun canim.ya neden boyle birşey oldu usuttun felanmi başka birseymi var?
cnm benim kan uyuşmaxlığı testini yaptırdın mı? Ben 28 hafta diye biliyorum doktor öyle dedi önemli miymiş çok kaçıncı haftada yapılacağı inşAllah kan uyuşmazlığımız çıkmaz bunu da atlatırız hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?