2015 Şubat Anneleri

Üzülme canım en azından atlattın,sürekli aklını meşgul etmeyecek,hayırlısı olsun ...

Öyle canım çok haklısın. Sürekli aklımda sınav vardı. Şimdi önerilen bebişle ilgili birkaç kitap alıp okuyayım istiyorum. Kitap bile okuyamamıştım. Inşallah Allah hep hakkımızda hayırlısını verir.

Yarın şeker için test yapacaklar ben çikolata yedim.
Hani şeker yüksek çıkar diye 3-5 gün dikkat ettim diyorsunuz da ben onu anlayamadım.
Öyle yapınca yanıltmak olmuyor mu?
Ya şeker varsa ve dikkat ettik diye çıkmadıysa diye bir şey geliyor aklıma.

canım aklimdan geciyordün suan acaba ne yaptı ki diye bi baktım yazmışsın buraya..hayırlısı olsun canını sikma hiç.. Bi dahakine olur inşallah ..en azından stresinden kurtuldun

Evet canım hayırlısı olsun inşallah bundan sonra da. Cüppe giydirselerdi bir cüppeli resim koyucaktım buraya ama giydirmediler işte

hayırlı olsun canım. demekki böylesi hayırlı imiş. ama bana kalsa seneye gir derim hem bebeğin büyümüş olucak hemde rahat rahat hazırlanıcaksın.

Canım benim inşallah vardır bunda da bir hayır. Şimdi başvuru yapınca Şubat'ın kaçında sınav olacağı belli olmadığı için riske atmayayım dedim bakalım şubattaki başvuruyu yapabilirsem onun sınavı da Ekim zamanına denk geliyor. Hayırlısı.

Anlamıyorlar işte sinir oluyorum artık. Bugun adama resmen hayır dedim nazik insan ben :) otelde de giriş yaparken resepsiyondaki çocuk özellikle spor salonunu bana önerdi. Benim göğüsler biraz fazla büyüdü 75 ten 90a cıktı. Bir de yüzüm toparlak o yüzden sanki göbekli biri sanıyorlar. Bir de dar giymiyorum göğüsler göbek aynı hizzada kalıyor. Yürüyüşüm bence badi badi ama ondan da anlamıyorlar. Gecen bebek arabamı bir hatun da benden yol istedi. Çekileyim de o geçsin yok yani. Anlasa çekilirdi diyorum yaşamış biri olarak.

Benim de gogusler oyle büyük olunca gobegi kamufle ediyor giysiden giysiler sarmiyor cunku gobusu. Öğrencilerin cogu anlmiyor sadece bol bol ne kadar kilo almis lafini duyuyorum arkadan

Bi cikolatadan bisey olmaz cok fazla sekerli yiyince ust uste o da yaniltici olbliyor iyisi mi orta karar takilmak ins guzel netcelerle donersn

Kızlar english homede bebek ürünleri cuma gününe kadar %50 indirime girmiş,çok güzel nevresimler faln 25-30 tl arası,haberiniz olsun :)

Bana da mesaj geldi de hasta halimle gidemem hherhalde Yoksa aklmdaydi niyetliydim alisverse

Masallah kuzuna su riskli olcude az degilmis ya ona takilma smdi arttrablrsn suyunu insallah digum fyatlar uygunmus hngi hastane bu?

Benim de yarın. Biraz önce süt içtim. Ilk ölçümde de süt içmiştim. Acaba süt de etkilemiş midir ki. Sekiz saat sonra şekerli suyu içmiştim bu sefer sabah dokuzda şekerli su içersem arada oniki saat olmuş olucak.

Benim de gogusler oyle büyük olunca gobegi kamufle ediyor giysiden giysiler sarmiyor cunku gobusu. Öğrencilerin cogu anlmiyor sadece bol bol ne kadar kilo almis lafini duyuyorum arkadan

Ben ilk başta yakın çevreden aileden falan saklamaya çalışıyordum ama artık dışardaki insan anlasın saygılı olsun önceliği bana versin istiyorum. Iki saat sıralarda bekletilmek asansörde sıkıştırılmak istemiyorum. Bugun nir Çinli çantasını asansörde karnıma çarptı zaten. Dikkat bebek var tshirtlerini dar dar giyip mi çıksak dışarı acaba.

Biraz evvel cok şiddetli çıkarmak durumunda kaldim bi an gicik tutunca nefesim kesildi midem agzmdan cikcakti sanki oyle zorlandım ki bedenen su an sol kasigima bsy batiyor gibi sizliyor ins bebisime bi sıkıntı yaratmamsmdr hareket de yok pek canim sıkıldı iyice ya

Anlasalarda kimse umursamıyor artık hele de istanbulda.
Ben bir çok Kez ayakta gidiyorum otobüste.ayakta sadece ben olduğum halde. Çok üzücü insanlık adına ama maalesef böyle.
Geçen Bizim stajyerler bir yere gidiyorduk 70 yaşlarında bir teyze bindi. Ben tedirgin oldum ama yer versem 5 dakikada belim ağrıyor.
Kız hiç istifini bozmadı.yer ver dedim de hıı tamam vereyim dedi.stajyer de 16 yaşında.
Benim babam 65 yaşında ama hala toplu taşımada bayanlara ver verir.

Bi cikolatadan bisey olmaz cok fazla sekerli yiyince ust uste o da yaniltici olbliyor iyisi mi orta karar takilmak ins guzel netcelerle donersn
Birazda bal yedim hiç oynamadı bebek bugün oynatayım diye mecbur yedim ama tık yok endişelendim.

Sen daha iyi bilirsin.laktoz üstteki şeker değil mi? Bu sonunda Oz bulunanların hepsi şeker galiba hepsi yükseltiyordur şekeri ama sütünki masumdur bence.
Benim yüksek çıkmazsa kimsenin çıkmaz.

Çok geçmiş olsun canim.ya neden boyle birşey oldu usuttun felanmi başka birseymi var?

Çok geçmiş olsun canim.ya neden boyle birşey oldu usuttun felanmi başka birseymi var?

Saolasin canım hastayim iki gündür grip bogaz allah ne verdiyse bende lanet bi alerji var allah dusmanma vermesn kizimda da vae hatta. Her ay on gun butun solunum yolu hastalıkları yasiyoz anali kızlı. Gecenki ile arasi 25gun olmus daha ayi bile dolmams hatta.devamli bi geniz akintisi oluyo o da oksuruk gicik yapio kusturuyor bu sefer bogulcak gibi oldum baya sarsici oldu korktum neyse ki demin kuzum tepsti az da olsa icim rahatladi

zaten haftaya 28. hafta canım benim o yüzden bekledim ya bu kadar randevu almamak için :) önemlimi değil mi bilmem daha ben ilk haftalarda testi yaptırdığımda 1/4 1/2 pozitif çıkmıştı doktor bu önemli değil etkilemez demişti. 28. haftada iğneyi vururuz demişti.testi tekrarlamaya gerek yok herhalde. çünkü daha önce yapıldı bana,sana yapılmadı ise doktoruna hatırlat ve iğneni vurdur haftan gelince. zaten zamanı geçerse doğumda vuruyorlar. bir bayan gelmişti ben randevu sırası beklerken onun zamanı geçmiş doktor doğumda vururuz demişti demekki önemli değil.ama ben riske atamam daha önce 3 kere oldum o iğneyi zaten. şimdide olayımda rahat olsun kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…